Bestilte en MBT på Black friday og der stod 7-14 dages leveringstid (var nok godt klar over leveringen kan tage lidt ekstra tid med både Black friday og jul) Ringede i dag ca. 3 uger efter og blot fo... Se mere
Jeg handler ofte hos Bike-Discount, og meget sjældent andre steder. Deres udvalg er uovertruffent, priserne er, med meget få undtagelser, de laveste på nettet, leveringen er hurtig og så er der gra... Se mere
Ordrenummer: 07082402152 Jeg har købt min racercykel på deres hjemmeside den 07-08-24🚴♂️🚲 hvilket jeg godt turde efter at have set alle de positive anmeldelser👍😀 Der har været en enkelt rek... Se mere
Købte et par cykelsko som desværre ikke passede i størrelsen. Derfor måtte jeg returnere dem. Fuldstændig problemfri returnering og penge retur. Forvent dog en smule længere leveringstid, da varern... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Fahrräder, Fahrradteilen und Zubehör Online-Bikeshop von Beleuchtung bis Zentrierständer.
Tyskland
- www.bike-discount.de
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Stort udvalg og gode priser
Stort udvalg og gode priser
Har handlet der flere gange (tør ikke kigge på total saldoen, hehe) og de har en uovertruffen webshop med gode priser på mange ting.
Udvalget er enormt.
Jeg har haft et par reklamationer, men de er blevet løst hurtigt og uden problemer.
Bestilte varerne og havde dem 2 dage …
Bestilte varerne og havde dem 2 dage senere. Alt gik som det skulle.
De er hurtige til at sende varen, men svarer ikke på mails
De er hurtige til at sende varen, men desværre var baghjulet ødelagt under transporten. Hurtig respons på mail, de sendte mig en returlabel og bad mig sende hjulet retur. Og så er der så ikke sket mere siden da.
Jeg modtog cyklen d. 15/9. Sendte hjulet retur d. 19/9. Har skrevet over 20 mails. De svarer ikke.
Har talt med dem en enkelt gang i telefon, de ville finde ud af hvad status var. Fik svar på mail samme dag, de venter på reservedele.
Hvorfra får de så deres dele fra? 4 uger er længe at vente på dele.
Jeg er umådelig træt af denne butik, har en halv ny cykel stående og aner ikke hvornår jeg får mit baghjul igen. Øv.
Elendig respons på mails!
Havde bestilt 5 dele fra dem, de har så sendt en forkert aksel i forhold til min ordre.. 2 mails og nu 14 dages responstid! Ingen svar.. Kan på ingen måde anbefale dem. Havde jeg ikke købt akslen et andet sted nu havde cyklen stået stille i 14 dage!
Købte min mtb og fik den ugen efter
Købte min mtb og fik den ugen efter, super hurtig levering og ekstrem billige priser
Bestilte et sæt Shimano MTB pedaler og …
Bestilte et sæt Shimano MTB pedaler og to sæt reflekser til dem (havde samme pedal i forvejen på anden cykel). Modtog korrekt pedalsæt, men i stedet for reflekser til pedalerne, så var det vedlagt reflekser til montage på hjulenes eger!! Har intet hørt fra dem - på trods af gentagne henvendelser de sidste 3-4 uger. Kundeservice er totalt fraværende - helt uacceptabelt. Kan ikke anbefales.
Alt i alt OK
Alt i alt OK!
Super produkter til billigste pris. Nem hjemmeside.. Dog sker der noget i omregning fra DKK til EUR, og desværre den forkerte vej - Altså handl i EUR.
Alt var i den fineste orden men ordren blev afgivet og accepteret Mandag d. 12/6-2017
Ordren er modtaget Torsdag d. 22/6
Alt det bestilte var på lager.
Der mangler info under hele forløbet. Ingen info i "My order" som de reklamere med at man kan finde info under.
Jeg handler der gerne igen, dog ikke med ting som jeg skal bruge inden for et par uger....
Fremragende service
Hurtig levering, gode priser og effektiv reklamation af nogle komponenter som havde produktionsfejl.
Rigtig god butik!
Sødt personale der hurtigt vender tilbage, har købt småting hos dem flere gange. Deres prismatch virker også! :)
Jeg vil uden tvivl anbefale denne butik til andre :)
Bedste pris, men dårlig service efter handlen.
Bestilte en komplet Shimano geargruppe hos dem. Den blev sendt hurtigt og jeg havde hurtigt varen.
Under montering af min nye geargruppe opdagede jeg at der ikke var medsendt et B-link, som beskrevet.
De vil ikke klare det over telefon, men kun pr. E-mail.
Efter flere E-mails vedkendte de deres fejl og sendte et B-link afsted. Men da det ankom viste det sig, at det var det forkerte. Så efter utallige E-mails og lidt rykkere sendte de endelig det rigtige B-link.
Hele forløbet tog lidt over 2 uger før de endelig fik fremsendt det korrekte B-link. Det betød at jeg var uden cykel den tid og de virkede rimelig ligeglade.
God pris og god service forud for køb, men langsommelig service efter køb. Det må de simpelthen gøre bedre for at få mere end 3 stjerner af mig.
Klasse. (y)
Bestilte et stel og nogen andre dele, super pris, meget besparelse iforhold til danmark og delene blev leveret på 4 dage. super.
Det vil jeg gerne gøre igen.
Billigt, hurtigt, og god kvalitet.
Jeg bestilte min nye ZR 5.0 29 cykel via hjemmesiden om søndagen. Der stod på deres hjemmeside at ved store pakker (som cykler), ville der gå 5-7 dage før pakken ville blive sendt. Dagen efter var den sendt, og den kunne have været hos mig 2 dage efter hvis ikke fragtfirmaet (må ikke nævne navnet herinde) havde valgt at beholde pakken i Hamburg i en uge.
Men det er jo ikke bike-discounts skyld.
Super fed cykel, med masser af gode componenter, og til ca. halv pris end her i Danmark hvis samme skulle købe her.
Dårlig service
Min søn købte for sine konfirmationspenge en lækker cykel. Leveringstiden endte med at blive meget længere end det skrevne.
Desværre efter kun 6 ugers brug, skal siges cyklen er total plejet og står inde hver gang den ikke bruges, men hele gearsystemet ender med at gå fuldstændig i stykker. Det knækker nærmest af nede ved kæden.
Kontakter firmaet som ikke vil stå til ansvar for det og derfor ikke vil udbedre skaden. Det ender med at vi finder en cykelhandler herhjemme som kan lave det eller rettere sætte nye gear på, til et beløb på 1000 kr.
Desværre heller ikke her vil H&S discount give et tilskud.
Det endte så med at blive en ret dyr cykel grundet (sikkert) en brist i gearsystemet på cyklen. ØV!
Alt gik som smurt
God oplevelse!
Køb af MTB
Ordrebekræftelser og info om levering kørte bare. Levering som lovet.
Hurtig til at svare tilbage på mail.
Kan kun anbefales.
Ikke verdens bedste service
De lover svar inden for 72 timer. De brugte så 6 dage på at svare tilbage, og med et forkert svar. Jf. Producenten egen hjemmeside.
Til andre danskere. Så kræver forsikringsselskaberne at der er et dansk stelnummer på cyklen. Ellers dækker de ikke cyklen.
Hurtig levering og ekstrem hurtig RMA behandling
Gode priser og hurtig levering.
Jeg var så uheldig, at modtage en defekt vare. Oprettede en RMA sag, på deres hjemmeside og kunne med et samme printe en gratis pakkelabel. Jeg sendte pakken og havde pengene retur på min konto 3 dage, vel og mærket samme dag som de modtag pakken. Super service :-)
Shop bare løs.
stelnummer
Hurtig levering af Cube cross race cykel, men der ikke nogen stelnummer på faktura.. så må man jo håbe der ikke bliver problemer med forsikringen hvis den skulle blive stjålet .
Lokker med billige cykler som de ikke har på lager.
Bestilte en mtb på hjemmesiden. Dagen efter fik jeg en mail om at de desværre ikke havde cyklen på lager alligevel, de tilbød mig en anden cykel til samme pris. Denne cykel levede ikke op til standarden på den bestilte cykel, så jeg afslog tilbudet. 2 dage efter stod cyklen stadig som "in stock" på hjemmesiden.
Stort udvalg og god service
Har handlet en del gange (+10) hos Bike-Discount. Skarpe priser og en god hjemmeside med detaljerede oplysninger om varene. Har købt en del cykeldele og også tøj. Tøj som ikke passer kan returneres uden problemer...
Fint sortiment og god levering
Har bestilt mange gange fra denne side og der har aldrig været problemer. Varerne kommer som lovet i ordrebekræftelsen, enkelte gange er der lidt længere leveringstid men I betragtning af deres sortiment og billige priser er det helt acceptabelt