Bestilte en MBT på Black friday og der stod 7-14 dages leveringstid (var nok godt klar over leveringen kan tage lidt ekstra tid med både Black friday og jul) Ringede i dag ca. 3 uger efter og blot fo... Se mere
Jeg handler ofte hos Bike-Discount, og meget sjældent andre steder. Deres udvalg er uovertruffent, priserne er, med meget få undtagelser, de laveste på nettet, leveringen er hurtig og så er der gra... Se mere
Ordrenummer: 07082402152 Jeg har købt min racercykel på deres hjemmeside den 07-08-24🚴♂️🚲 hvilket jeg godt turde efter at have set alle de positive anmeldelser👍😀 Der har været en enkelt rek... Se mere
Købte et par cykelsko som desværre ikke passede i størrelsen. Derfor måtte jeg returnere dem. Fuldstændig problemfri returnering og penge retur. Forvent dog en smule længere leveringstid, da varern... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Fahrräder, Fahrradteilen und Zubehör Online-Bikeshop von Beleuchtung bis Zentrierständer.
Tyskland
- www.bike-discount.de
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bestilte 1 bag hjul og 1 dæk
Bestilte 1 bag hjul og 1 dæk
Order dato 09.03.2021
Ringer til dem den 15.03.2021 da jeg ikke har hørt noget.
Jeg skal bruge hjulet til weekenden d.19 de lover mig det ikke er et problem, får min ordre er pakket og klar til afsending d.15. 03.2021
Idag den 17.03.2021 får jeg en mail nu er din order pakket du får besked når vi sender den.
Jeg kan kun sige Mega dårlig service 😒 og sidste gang jeg handler hos dem.
Har bestilt dele der fra før uden…
Har bestilt dele der fra før uden problemer men nu bestilte jeg et sæt Continental dæk hvor der var fejl på det ene. Har sendt en mail for 14 dage siden uden svar. Har skrevet igen. Uden svar. Det er simpelthen ikke acceptabelt
Købte en større portion energiprodukter…
Købte en større portion energiprodukter og modtog varer som alle havde ca 5-6 uger tilbage på holdbarheden. Alle produkter med 1-2 års holdbarhed fra produktionsdato. Ikke okay, når der ikke er anført kort holdbarhed. Skrev en pæn faktuelt mail og fik et noget flabet svar tilbage uden antydning af undskyldning.
Jeg har handlet fra siden mange gange
Jeg har handlet fra siden mange gange. der er lidt leveringstid, men service og reklamationer er på niveau med andre virksomheder.
men reklamation gik også efter bogen, de er jo en detail virksomhed, som selvfølgelig henvender sig til producenten inden de kan give dig svar :)
super billige dele og cykler
kan anbefales
Used them for many years
Used them for many years, always reliable delivery and very helpful if something breaks.
Defekte cykler.
Har købt to Focus Paralane2 e-Road bikes.
God pris, okay leveringstid... Men! Begge cykler var defekte og blev returneret, samme fejl på to forskellige cykler selvom at servicekortet var udfyldt.
Svært at få svar på mails, næsten umuligt at komme igennem pr tlf...
Jeg har ikke haft nogle problemer
Jeg har ikke haft nogle problemer, jeg bestilte nogle magura MDR-p 180 og 203mm
Fik dem uden det helt store,
Reklamation har taget 2 måneder og er ikke afsluttet endnu…
Reklamation har taget 2 måneder og er endnu ikke afsluttet.
Bestilte et sæt nye Magura MT5 bremsesæt som Postnord har mistet under forsendelsen. Postnord bekræftede straks på mail at de havde lavet en fejl.
Den mail blev sendt til bike-discount. Der kommer ingen svar fra dem. Jeg skal hele tiden kontakte dem for at få et svar. Nu har jeg kæmpet i 2 måneder med gentagende henvendelser uden der er kommet en afklaring. Selvom de har fået en mail som bekræfter at pakken ikke er leveret.
Deres service kan ikke blive ringere, Man hører ikke fra dem uden man kontakter dem.
Jeg har endnu ikke fået mine penge retur.
Har købt et andet sæt da jeg ikke kan vente så lang tid på en bestilt vare.
Meget dårlig oplevelse.
Meget dårlig oplevelse.
Det gik fint med at bestille varene, der kom hurtigt en mail med T&T nummer osv.
Men der gik næsten 2 uger før de sendte pakken, da den langt om længe kom frem manglede der meget af de bestilte.
Jeg mailede med det samme at der manglede en del af det bestilte og skulle fremsende billeder af emballagen, denne er uden skader og det er det originale Bikediscount tape der er på kassen, så den har heller ikke været åbnet på vejen.
Nu er der gået over en uge og jeg har stadig ikke hørt noget fra dem, på trods af flere rykkere.
Gode priser på dele og cykler men…
Gode priser på dele og cykler men forvent en arrogant kundeservice, hvis du bede om en begrundelse på deres svar ved reklamation. Købte mtb, hvor rotor disc var blevet en lille smule skæv under transport. Det nægtede kundeservice på trods af en video som tydelig viste det. Efter en masse mails frem og tilbage endte det med at jeg skulle sende hele cyklen tilbage, men på det tidspunkt havde jeg selv rettet rotor disc, så den ikke var skæv længere.
God service, gode priser og fremragende levering.
Altid været super glad for at bruge Bike-Discount.de
Lang ventetid
Jeg købte et par stumper fra Bike-Discount.de for over en uge siden, alle stumperne var på lager og jeg gik ud fra at jeg ville modtage det hurtigt. Jeg har netop haft kontakt med dem i dag over telefon, hvor en arrogant medarbejder fortalte, at stumperne MÅSKE vil blive sendt i denne uge, da de havde travlt...
NUL stjerner herfra!
NUL stjerner herfra!
De behandler reklamationer VILDT dårligt og har INGEN kundepleje!
Jeg har aldrig oplevet SÅ dårlig en behandling og jeg køber ALDRIG noget der igen!
Jeg anbefaler at man holder sig langt væk fra dem!!!!
Ingen problemer
Ingen problemer, har bestilt flere gange fra dem, både MTB ramme, forgaffel og hjulsæt samt andre dele. Alt har spillet.
3½ stjerne
3½ stjerne. Jeg har brugt dem 2 gange (købt 2 cykler). Alt virker, dog var der 3 ugers ventetid på den ene cykel, selv om at den var på lager. Og penge bliver trukket straks. Det er fin butik med gode priser (cykel 18% lavere end i DK), men så skal man leve med lavere service. Jeg vil nok handle der igen næste gang jeg mangler en cykel. PS. cykler fra udland har ikke DK stelnummer og forsikring dækker ikke, medmindre man får et DK stelnummer.
Fotofusk
Racerdæk af billig kvalitet blev på hjemmesiden præsenteret med et billede af nogle dyre kvalitetsdæk fra samme producent, hvilket jeg desværre først opdagede, da jeg modtog de billige dæk i den tro, at jeg havde bestilt kvalitetsdækkene.
Mine henvendelser til deres kundeservice, skrevet på tysk, blev aldrig besvaret.
Das Foto auf der Website zeigte einen teureren Reifen. Der Name und das Foto passen einfach nicht zusammen - und ich finde das problematisch und irreführend.
Kontakt per E-Mail wird einfach nicht beantwortet.
Ikke iorden
Ikke iorden. !!!!
Jeg lægger en ordre kl. 01.00 om natten. Jeg ringer når de åbner og fortæller jeg har glemt en dims og om de kan pakke den i min kasse. Beskeden er NEJ jeg skal bestille den og betale fragt på den også.
Ikke godt nok.
Bestilte mandag transport kunne følges…
Bestilte mandag transport kunne følges hele ugen og fik varerne fredag. Sparede 150kr
God pris / Elendig kundeservice
Super produkter, god pris. MEN!!! Det ødelægger oplevelsen at deres support / kundeservice er så elendig. ALT for lang responstid når man henvender sig.
3 ud af de 5 køb jeg har foretaget hos dem, har været præget af dårlig kommunikation og service.
F.eks
Jeg bestilte en komplet ny cykel med en masse ekstra udstyr.
2 sek efter at have afgivet ordren, opdager jeg en fejl på størrelsen af mudgards. Jeg skriver til dem med det samme, at jeg har en rettelse til bestillingen, men da de er så pisse sløve til at reagere, når cyklen (næsten) at komme frem til mig inden de kan svare, at nu er det for sent :S
Bedste pris og hurtig levering
Bedste pris og hurtig levering. Jeg har bestilt mange ting og er aldrig blevet skuffet