Bike-Discount.de Anmeldelser

18.878

4,6

Bestilte en MBT på Black friday og der stod 7-14 dages leveringstid (var nok godt klar over leveringen kan tage lidt ekstra tid med både Black friday og jul) Ringede i dag ca. 3 uger efter og blot fo... Se mere

Jeg handler ofte hos Bike-Discount, og meget sjældent andre steder. Deres udvalg er uovertruffent, priserne er, med meget få undtagelser, de laveste på nettet, leveringen er hurtig og så er der gra... Se mere

Ordrenummer: 07082402152 Jeg har købt min racercykel på deres hjemmeside den 07-08-24🚴‍♂️🚲 hvilket jeg godt turde efter at have set alle de positive anmeldelser👍😀 Der har været en enkelt rek... Se mere

Købte et par cykelsko som desværre ikke passede i størrelsen. Derfor måtte jeg returnere dem. Fuldstændig problemfri returnering og penge retur. Forvent dog en smule længere leveringstid, da varern... Se mere

1. Butik med cykeltilbehør
  2. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fahrräder, Fahrradteilen und Zubehör – Online-Bikeshop von Beleuchtung bis Zentrierständer.

19 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(18.878)

2.891 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Køb af foldedæk i Tyskland

Hurtig levering fra Tyskland af gode slidstærke foldedæk til racercykel som ovenikøbet også var billigere end i Danmark for samme vare. Levering 2/10.

27. september 2023

De lever ikke op til hvad de skriver og hvad man får.

Jeg har købt en cube cross cykel på deres hjemmeside. Da den ankommer, kan jeg se at der er et for bredt styr med i forhold til hvad de skriver på deres hjemmeside. 440 mm i stedet for en 420mm. Jeg skriver med det samme til dem, får af vide at der vil gå 10-12 dage inden det nye styr kommer. Så jeg tager lige et par ture på den, for at mærke hvordan det føles og er glad for jeg får et bredere styr.

7 dage senere skriver de så, at jeg ikke får det smallere styr som de skriver der følger med på hjememsiden, da de har lavet en fejl, der skulle stå 440mm og ikke 420mm. men jeg kan få en voucher på 50 eur. (nyt styr, plus bartape + mekaniker) render det nok op i 600 eur). så takker nej til de 50 eur, og siger jeg gerne vil have de styr der står man får med. Det vil de ikke og skriver at jeg kan sende cyklen tilbage (hvilket jeg spurgte om for 7 dage siden), men hvis der er brugs tegn bliver det fratrukket i tilbagebetalingen. jeg har selvfølgelig brugt cyklen og der vil være brugstegn på en cross cykel. Så for at summere op. hvis man bestiller herfra og får noget forkert, så send det hele tilbage med det samme i stedet for at tro på hvad kundeservice skriver.

23. august 2023

Bestilte min Radon slide trail i uge 18…

Bestilte min Radon slide trail i uge 18 2020 . Gennem min cykel mand ..
Da han ordret den tog mine 4000€ med det samme ,
Lev ca 2 uger . Hvis jeg husker rigtig og på lager 🫵
Tiden gik .. og han skrev til dem .. igen svar 💩…. OG…
der kom ingen cykel 🤢
Skulle på ferie .. i uge 25 .. sååååå🙏🙏
så Fik og vide .. den kom i uge 24 😋
Fedt .. så kunne jeg nå og få den med til Sverige ..
Der kom sq Aldrig nogen cykel ..
og de svarede slet ikke på han’s mail 😡..
tiden gik og gik 👺👺💪🏻💪🏻💪🏻
Han bad og og få de 4000€ tilbage ..
jeg mangle jo en cykel .. og 4000 € er altså en del penge få mig ..
men ingen penge ingen svar .. osv osv 😡😡😡😡😡👺👺👺👺

Tiden gik .. eller skal vi bare sige årene gik ..
De ville ingen ting .. og nu heller ikke på lager pga corona .. og de ville betale penge retur ..

Sidst på sommeren 2022 .. ser jeg den er på lager ..
kontakter dem selv via telefon ..
og bl.a. bl.a. og så skulle nok sende den .. 4 dage og den ville være i dk .
Mener det var i september 22..
Der kom ingen cykel 😡
De prøvede alle mulige undskyldninger for og slippe ..

Så kom de med .. nu var den ikke på lager ☠️☠️
Vi satte så en advokat på
Sagen …
Der var en del frem og tilbage .. de lovede og bl.a. bl.a. ..
så kom den igen .. ikke på lager mere …😡😡
Så skrev jeg en personlig mail til dem .. at jeg kunne de havde den cykel på lager på deres hjemme side 🙏
Og den ville godt købe ..
( De andre mail. … var gennem cykelmanden )
De svarede med det samme .. det var den 😋

Jeg kontakte cykelmanden ..
han bad mig sende den mail til ham.. så advokaten kunne få den..
jeg skrev en mail mere til dem ang cyklen osv ..
og om det var muligt og hente drn personligt ..
de svarede på 2 min ..
ingen problem ..kunne reserver den.. og fik enda et ordre nummer ..
den røg også videre 🫵

Men selv om advokaten prøvede det ene og andet .. de ville ikke lev..
Undskyldning efter undskyldning. Så kunne de ikke se at de har modtaget pengene. Så var der rod i deres system. Og bl.a. bl.a. .

Så fik jeg også nok. Jeg sagde til min cykel mand. Sig til advokaten. Han skal give den fire uger. Til levere den cykel. Eller stævner vi dem i retten ..💪🏻
Vi havde jo papir på ordre tilbage fra 2020..
det var start februar 2023 .. næste 3 år efter ..
Så sagde advokaten .. nu havde de også sat en advokat på sagen 💀..
men vi havde jo ordre nummer og kiv. På de havde taget penge osv ..

D 11.2 2023 lande den hos ham ..
efter en lang kamp..

De havde nok håbet vi opgav og så kunne de lige score 4000 €

Så næsten. 3 år efter ordre . Kom den..

Aldrig aldrig mere .. noget fra
Dem ..

Så pas på hvis i ønsker jer en cykel der fra 🫵🫵🫵

11. marts 2023

Det absolut bedste sted til køb af cykeldele

Jeg handler ofte hos Bike-Discount, og meget sjældent andre steder.
Deres udvalg er uovertruffent, priserne er, med meget få undtagelser, de laveste på nettet, leveringen er hurtig og så er der gratis retur-fragt, hvis du skulle fortryde et køb.
På et tidspunkt bestilte jeg en reservedel til en af mine cykler, og da jeg desværre måtte returnere den (den passede ikke), så fik jeg både varens pris, men også min udgift til fragt ved køb refunderet - det er virkelig god service.
Absolut anbefalelsesværdigt.

24. februar 2023

Websitet kompromitteret og derfor ubrugeligt

Har forsøgt at handle på websitet; men det har ikke fungeret i mindst et døgn nu. Ligner bare en google cache med 2 grafiske lag menuer, som ikke kan benyttes. Ingen forklaring eller undskyldning for at det af en eller anden grund er lagt ned. Jeg opgiver nu og handler et andet sted. Priser og udvalg var ellers fint, og derfor de 2 stjerner.

31. januar 2023

Service i top

Jeg har handlet ved dem flere gange, og har kun haft gode oplevelser med det. Jeg bestiller ofte mandag morgen og har så pakken om onsdagen. Hvis jeg har stillet deres kundeservice spørgsmål har jeg fået svar i løbet af et par dage.

30. januar 2023

Ingen service og de holder ikke hvad de lover

Har netop købt to e-mtb. til en samlet pris af ca 50.000. Det vil jeg ikke anbefale andre at gøre.
Det er næsten umuligt at komme i kontakt med firmaet. Prissætning og annoncering er misvisende - Vi fik lovet en prisreduktion på ca 2000 kr. som betingelse umiddelbart forud for modtagelse af den ene cyklerne. Den trak de så bare tilbage! Prisen på cyklen blev ovenikøbet umiddelbart efter modtagelse nedsat med 3000 kr ! forsøgte uden held at gøre brug af deres “best price” garanti - det fik jeg heller aldrig svar på.

14. oktober 2022

Min ‘go-to’ for cykeldele

De er min ‘go-to’ for cykeldele. Har handlet hos dem mange gange, for de priser kan man absolut ikke få i DK. Hurtig levering og super tilfreds med varerne.

18. oktober 2021

ALDRIG KØB CYKLER HER

ALDRIG KØB CYKLER HER

Jeg købte sommer 2020 en 25.000 kr elektrisk cykel.
Masse problemer med cyklen. Nu er motoren ved at stå af.

på hjemmesiden stod der man havde 2 års garanti.
Men det har man ikke medmindre man finder en måde at få Cyklen sendt tilbage til tyskland. Det blev ikke oplyst nogen steder på hjemmesiden.

Jeg har en Dansk Cube Forhandlers dokumentation for hvad der er galt. Motoren er ved at stå af.

Men det tror Bike Discount ikke på, og de vil ikke sende mig reserve dele uden at de har set på cyklen først.
Når jeg spørger dem hvordan i alverden jeg skal sende en Cykel til tyskland, så griner de bare af mig i telefonen og kommer med flabet svar.

På deres hjemmeside lyder det så dejlig nemt med reklamations retten. Men i praksis er det dybt besværligt, og der ingen steder man bliver oplyst om det inden man køber produkterne.

Ejeren er flabet, taler grimt og griner af folk der siger til ham at han gør sit arbejde dårligt.

Lor-te firma. Mon der mange kunder der kommer og ligger en lo-rt på deres dørtrin? Man kan håbe.

27. september 2021

Har købt 3 cykler hos dem gennem de…

Har købt 3 cykler hos dem gennem de sidste 8 år (Cube og Radon). Har fået alle varer som forventet og uden bøvl.

Har kun haft fat i support en gang. 1 uge inden garantiens udløb gik min forgaffel i stykker. Kontaktede support, hvorefter jeg blot sendte gaflen til Tyskland (jeg skulle ikke betale). Modtog den fiksede gaffel et par uger efter. Har kun gode oplevelser med bike-discount.

14. juli 2021

Er dette din virksomhed?