Udfordringer undervejs, men god oplevelse. Fantastisk pizza, hvor bund var god kombi af sprød ydre, saftig luftig indre med god salt balance og smag. Sauce var velbalanceret med både syre, s... Se mere
Fuldstændig fantastisk pizza med friske råvarer og en super let, luftig og crispy dej. Jeg kan kun anbefale stedet. Betjeningen er spot on, men de har travlt i weekenden, så kom tidligt eller book bor... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg havde høje forventninger til mit…
Jeg havde høje forventninger til mit tipster værdi bevis hos Behov pizza Åboulevarden på to pizza. Det kunne desværre ikke leve op til forventningerne. Mit lokale pizzaria på Holmbladsgade er bedre. Øv!!!
Har spist på behov i NV idag
Har spist på behov i NV idag. Supergode pizzaer og helt fantastisk Betjenning - rigtig hyggeligt sted, vi kan kun anbefale dette sted og vi kommer helt sikkert igen/Susanne
Brændte pizzaer fra Behov NV
Køber ofte pizzaer hos Behov NV, da et familiemedlem skal have glutenfri pizza. Har flere gange oplevet, at pizzaer er brændt på, så bunden er helt sort. Vi har ringet straks efter vi er kommet hjem med pizzaerne, vi får så besked på at skrive til Behov med billeder af de brændte pizzaer. Behov vender desværre aldrig tilbage.
Har spist hos Behov/Nordvest tre gange…
Har spist hos Behov/Nordvest tre gange nu. Om vi har spist pizza, salat eller kødgryde har det været en oplevelse. Gode råvarer og betjening.
Pizzaer var direkte uspiselige og klager besvares ikke
Jeg har tidligere fået nogle glimrende pizzaer derfra, men i fredags bestilte vi tre pizza med Wolt levering, og de alle tre var direkte uspiselige, fordi de var meget brændte/forkullede. Jeg sendte en klage med billeder men har intet hørt - super dårlig oplevelse :-(
Forfærdelig oplevelser på Vesterbro
Forfærdelig oplevelser på Vesterbro, der er ikke styr på NOGET.. de kan ikke finde ud af at lave online ordre…
MEGET mærkelig oplevelse ved bestilling
MEGET mærkelig oplevelse ved bestilling.
Jeg skal bestille 5 pepperonipizzaer over telefonen hvilket forløber sig fint indtil at jeg fortæller at den ene af dem skal have kylling på som ekstra topping. Ekspedienten fortæller så at for at få en pepperonipizza med kylling på som ekstra topping, SKAL den bestilles fysisk i butikken, online eller på Wolt. Det kan simpelthen ikke klares over telefonen på nogen form eller facon, men sagtens hvis jeg møder op nede i butikken.. hvilket fjerner formålet med at ringe og bestille først..
Forkert topping på alle pizzaer
Vi bestilte 4 pizzaer (fra NV) og ingen af dem havde det topping på som vi havde bestilt. Det er ikke i orden når man har brugt knap 500 kr. Vi opdagede det først da vi kom hjem og orkede ikke endnu en tur afsted (vi havde i forvejen ventet 55 min på dem, de var ikke klar på aftalte tid, først en halv time senere).
Det er ikke første gang vi har fået forkert topping på. Bestiller ikke herfra igen.
Fejl i pizza og dårlig kundeservice
God pizza - men jeg har nu gentagne gange oplevet, at der er fejl i min bestilling i form af manglende toppings.. De skriver på hjemmesiden, at man skal sende dem en mail med billede af pizzaen, hvis der er sket en fejl med bestillingen - dette har jeg gjort, flere gange, de har aldrig svaret.. det er simpelthen for dårligt.
Jeg har flere gange købt pizzaer fra…
Jeg har flere gange købt pizzaer fra restauranten på Åboulevarden. Rigtig gode pizzaer.
Opdatering: pizzaernes kvalitet er, desværre, faldet en del.
Fejlevering er kundens problem!
Har nu bestilt 2 gange hos BEHOV igennem WOLT
Første gang var i august, var bundene meget brændte. Anden gang, i dag, havde BEHOV udleveret en forkert ordre til budet. Kontaktede hurtigt BEHOV, som ikke bare kunne lave en ny ordre og sende med et nyt bud. De bad mig om at tage den på chatten med WOLT (Som iøvrigt fungerer rigtigt fint) Selvom jeg påpegede at det var DERES fejl og ikke min. Det var i det hele taget en ret kaotisk samtale med BEHOV. Vi gad ikke genbestille, da jeg følte mig dårligt behandlet og vi spiste ikke de fejleverede pizzaer den aften, da den ene skulle have være glutenfri...
Kan ikke anbefales.😖
Bestilte to pizza i dag-det var ikke en god smagsoplevelse, fik en gennemvåd pizza med champignon på glas og en bund der var ca. 3 mm høj og absolut ikke bagt,
Det må i sgu kunne gøre bedre. Øv
Efter en gåtur i området blev vi…
Efter en gåtur i området blev vi opmærksomme på dette lille spisested. Vi gik ind og fik en dejlig personlig betjening, 2 gode pizzaer, god kaffe med hjemmelavet Tiramisu - smagte himmelsk. Alt sammen til en særdeles rimelig pris. Ikke sidste gang vi kommer forbi.
Som altid virkelig dejlige pizzaer med…
Som altid virkelig dejlige pizzaer med den bedste sprøde bund, husk også at prøve deres Sanwich.
Tør og kedelig pizza
Vi bestilte 7 pizzaer, som alle var tørre og kedelige. Har ellers været tilbagevendende kunde hos Behov i NV, men min næste pizza bliver ikke derfra. Ærgerlig udvikling, for pizzaerne plejer at være rigtig gode.
Service er der ingenting af..
Service er der ingenting af...
Den unge pige der stod i åbning på Vesterbro, sagde hej. Da jeg var den eneste Kunde, to kunder var lige trådt ud af døren.
Jeg begynder: hej, jeg har bestilt to pizza med. . .
Pigen høre slet ikke efter og begynder at gå ud af døren, skrifter de to kunders pizza ud med nogle andre, det virker til de har givet mine pizzaer til de andre (at de havde byttet om).
Hun kigger på mig, og forventer at jeg begynder at tale igen. (Hun kunne pænt have sagt først hov lige et øjeblik og have løbet efter de sidste kunder, og have sagt da hun kom tilbage det beklager jeg vi har travlt eller lign. Så vikke der være en anden forståelse.)
Da jeg får pizzaerne, spørger jeg efter en pose, jeg kan købe en pappose for 10 kr. fair at betale for poser men 10 kr. er måske i overkanten, når pizzaerne ikke kan stå i dem.
Pizzaerne var lidt sorte ellers gode :)
Kan ikke anbefales, det var ikke en succes. Vi henter ikke pizzaer derfra igen.
Sad ved bordet i forområdet hvor det…
Sad ved bordet i forområdet hvor det væltede ind med folk, som skulle hente pizza. Vi måtte selv bestille ved disken, da ingen tjener kom forbi. Der var tydeligvis mere fokus på de kunder, der havde bestilt til afhentning. Vi havde bordet i 1,5 time, men brugte den første time på at vente på maden. Der gider vi ikke komme igen
Den bedste pizza
Den bedste pizza, vi har fået. Friske og gode råvarer. Sød og frisk betjening. Intet at udsætte. (Åboulevarden).
Har flere gange spist pizza hos Behov…
Har flere gange spist pizza hos Behov NV og været ganske tilfreds med kvaliteten af deres Pizzaer. Forlede dag skulle jeg ha' børn og børnebørn på besøg og valgte den nemme løsning, at bestille pizzaer hos Behov. Købte 11 stk til en pris af 1150,-Kr. Smed 5½ pizza i skraldespanden, de var simpelt hen uspiselige, bunden var tør og sort flere steder og fyldet noget ubestemmeligt sammenklasket. De ringeste pizzaer jeg har fået. Næste gang bliver det den lokale pizzamand.
Bestilte 6 pizzaer og 3 af dem var de…
Bestilte 6 pizzaer og 3 af dem var de forkerte, men vi havde ventet +1 time så der var ikke tid til at vente på nye...
De smagte dog godt.