Nordenstrafikskole Anmeldelser 58

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 58 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet. Kunderne fremhæver, at personalet er motiverende, støttende... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service. Anmeldere fremhæver især den gode service og de søde kørelærere,... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver, at forløbet var... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde Samet som kørelærer, og var rigtig nervøs for at kører bil da jeg havde haft en ubehagelig oplevelse førhen til en køreprøve, dog tog det bare nogle få køretimer med Samet hvor jeg så blev t... Se mere

Kæmpe anbefaling herfra! Gode faciliteter med lækre biografsæder, god lokation lige ved Nørrebro st, God og effektiv undervisning af Københavns uden tvivl bedste kørerlærer Allan, der var sød, afsl... Se mere

Kæmpe anbefaling herfra Super lækker skole samt tæt på stationen og ligetil :) Jeg fik mit kort i første hug takket være deres profesionelle tilgang til undervisningen ! Lækkert med bio stole... Se mere

Kan varmt anbefale Nordentrafikskole. Undervisningsforløbet er struktureret og let at forstå, og der bliver altid uddybet og forklaret, hvis man har spørgsmål. Kørelærerne er tålmodige og gode til at... Se mere

4,8

Den bedste kørelære

Jeg har været i gang med mit kørekort i mange år uden at få gjort det færdigt. Så startede jeg på denne køreskole, og fik Sadaqat som kørelære. Han formåede at gøre timerne sjove med hans “platte humor”, men han fik også presset mig på den helt rigtige måde, samtidig med at han var enormt støttende, og hele tiden troede på mig, selvom jeg ikke selv gjorde.

Hans engagement og evne til at skabe ro, og selvtillid bag rattet var helt vildt dejligt. Takket være ham bestod jeg både teori, og køreprøve i første forsøg, hvilket jeg aldrig havde troet var muligt.

Jeg vil HELT KLART anbefale at vælge Sadaqat hvis du vil have en kørelære der motiverer, støtter, og får dig i mål.

25. april 2026

God oplevelse

Her er en forbedret og mere flydende version af din anmeldelse:

Jeg kan stærkt anbefale trafikskolen! Jeg havde Sadaqat som kørelærer, og han var utrolig dygtig til at lære fra sig. Han var altid i godt humør, tålmodig og skabte en behagelig atmosfære under køretimerne. Jeg blev hurtig færdig med kørekortet. Det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

22. april 2026

Fantastisk oplevelse og kørerlærer

Virkelig en god oplevelse at tage kørekort med Sadaqat, Meget venlig og sød. Jeg var især glad for hvor hurtigt hele forløbet gik og jeg kunne virkelig mærke hvor meget han vil se sine elever klarer det godt. Så jeg vil helt klart anbefale alle der vil tage kørekort at tage det hos Sadaqat.

17. april 2026

Nordens Trafik Skole, er SKOLEN

Nordens Trafik Skole, en køreskole der virkelig kobler teori og praksis sammen. Udover kulturen og atmosfæren som Allan og Samet skaber, er der faglighed, nærvær og passion virkelig noget at tage hatten af for.

Som samtidig tager tingene i det tempo, som passer bedst til individet og eleven.

Havde en god, fleksibel men samtidig struktureret vej til kørekortet, som jeg tog på 1 måned og 4 dage, alt sammen takket være af Allan, som har en kæmpe ro og karisma omkring sig, som bare smitter. Udover at være et fantastisk menneske, med gode værdier har han ligeså gode værdier og kompetencer som lærer.

10/5 hvis jeg kunne

Kyrosh D. Piroz

16. februar 2026

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Nordentrafik skole, og en stor del af det skyldes min kørelærer Sadaqat. Det var et lærerigt forløb, hvor sadaqat skabte en tryg og afslappet stemning i bilen,(bl.a. ved hjælp af hans fantastiske humor) som gjorde det nemmere at lære hen af vejen. Samtidig fik jeg mange guldkorn undervejs, som man kunne tage med sig efter hver køretime. Alt i alt et godt forløb og en anbefaling herfra

1. april 2026

Rigtigt godt

Rigtigt godt. Vil anbefale til andre som vil have at det at tage kørekort både skal være sjovt og lærerigt.

17. oktober 2025

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med denne køreskole! Fra det øjeblik jeg ringede for at booke min første lektion, følte jeg mig velkommen og tryg. Min kørelærer var tålmodig, støttende og virkelig dygtig til at lære fra sig. Han tilpassede undervisningen til mit tempo og mine behov, og jeg følte mig hurtigt sikker bag rattet. Bilerne var altid i god stand, og undervisningen var både lærerig og sjov. Jeg bestod min teori og køreprøve i første forsøg, og det er helt sikkert takket være den fantastiske undervisning, jeg fik. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker at lære at køre bil!

16. marts 2026

Sadaqat er en skide god kørelærer 😍

Sadaqat gjorde hver lektion til en kæmpe fornøjelse. Det var professionelt men personligt og der var plads til hygge og jokes, hvilket gjorde det afslappet 😊

Jeg kan klart anbefale at tage dit kørekort her. Jeg bestod alt første gang 🤩

13. marts 2026

Bedste køreskole i Danmark

Jeg har lige bestået mit kørekort hos Nordens Trafikskole, og det har virkelig været en fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
Jeg har haft Sadaqat som kørelærer, og han har været helt igennem en virkelig god lærer. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår dem. Jeg har fået konstruktiv feedback hver gang, så jeg hele tiden vidste, hvad jeg skulle arbejde med, og det gjorde, at jeg følte mig mere og mere sikker bag rattet.
Derudover er han også bare virkelig behagelig at snakke med, så man føler sig tryg og afslappet under køretimerne. Det har gjort hele forløbet meget mindre stressende. Jeg kan helt klart anbefale Nordens Trafikskole og især Sadaqat, hvis man vil have en dygtig og engageret kørerskole og kørelærer. 5 kæmpe stjerner herfra
🌟🌟🌟🌟🌟

17. februar 2026