Udfordringer undervejs, men god oplevelse. Fantastisk pizza, hvor bund var god kombi af sprød ydre, saftig luftig indre med god salt balance og smag. Sauce var velbalanceret med både syre, s... Se mere
Fuldstændig fantastisk pizza med friske råvarer og en super let, luftig og crispy dej. Jeg kan kun anbefale stedet. Betjeningen er spot on, men de har travlt i weekenden, så kom tidligt eller book bor... Se mere
Har flere gange spist pizza hos Behov NV og været ganske tilfreds med kvaliteten af deres Pizzaer. Forlede dag skulle jeg ha' børn og børnebørn på besøg og valgte den nemme løsning, at bestille pizzae... Se mere
Køber ofte pizzaer hos Behov NV, da et familiemedlem skal have glutenfri pizza. Har flere gange oplevet, at pizzaer er brændt på, så bunden er helt sort. Vi har ringet straks efter vi er kommet hjem m... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Alt for dyrt og kompliceret
Alt for dyrt og kompliceret. Man kan bestille en af de urørlige, den koster 90 medmindre det er gluten fri så er det plus 20,- med mindre det er før 15 så er det 90 plus en dåse sodavand, medmindre at du bygger selv så er det 110 uanset dej. Tilgengæld er den lidt dårligere end billige pizzaer, der er bacon i den hvide sovs så du kan ikke få en pizza med kartoffel. Tilgengæld synes de at du er træls og det værste ved at føre pizzaria er kunder.
Super lækre kvalitets-pizzaer
Fik take away pizzaer fra Behov i dag for første og bestemt ikke sidste gang! Super lækker bund og god kvalitets-topping. Lidt dyre, men pizzaerne er af høj kvalitet og smager virkelig godt. Vi kommer igen🙂
Vi bor i NV og har købt pizza hos behov…
Vi bor i NV og har købt pizza hos behov siden starten. Vi har været virkelig glad for den gode, venlige og imødekommende service og den rigtig gode pizza med sprød bund og toppings i god kvalitet. I den sidste tid syntes vi at pizzaen var ikke så god længere, bunden var dejet i smagen og som regel kom der for meget ost på. I dag køb vi pizza til hele familien igen og kvaliteten og smagen var i top igen! Vi er så glade og kommer gerne igen!
Bedste pizza!
Bedste pizza!
Virkelig god service både i Nordvest og Behov ToGo.
Elsker at man selv kan bygge sin egen pizza, så man får præcis det på man gerne vil. Rart at de har mulighed for "Ingen ost" når man er laktoseintolerant.
Stort udvalg af øl.
De skal være glad for nr 2 stjerne også…
De skal være glad for nr 2 stjerne også kun fordi den var ikke helt uspiselig men godt smagte det ikke og måtte også tage toppings af der var uspiselig
Ringe kvalitet, overpris men godt miljø
Vi har efterhånden spist der nogle gange, og vi har lagt mærke til, at kvaliteten har været markant dalene. Det er ikke udsædvanligt, at komme hjem med den forkerte pizza, så husk at tjekke den inden i forlader butikken, hvis i tage med hjem. Det er ligeledes ikke udsædvanligt at få ting på man ikke har bestilt, eller ting som er glemt at blive tilføjet fra onlinebestillingslisten.
Vi bestilte en simpel pizza uden for meget fyld og kvaliteten var stadig dårlig. Pizzaen var ikke i nærheden af sprød og på trods af vi betalte 110 kr, havde jeg en forventning om f.eks. at kunne tælle til mere end 5 kødboller på fyldet, men nej. Tilgengæld fik vi løg tilføjet, som vi ikke havde bestilt.
General ærgelig oplevelse, og synd at niveauet er faldet.
Ejerens galskab minder om Gordon Ramsay…
Ejerens galskab minder om Gordon Ramsay i Hell's Kitchen, men til hvilket formål?
Der er vist nogen som har misforstået noget her. Nej, maden bliver ikke bedre ved at opføre sig grimt og det er ikke et reality program, hvor man skaber drama for at tiltrække seere. Tvært imod. Fat det....folk kommer aldrig på besøg igen. Du (ejer af Behov) er ikke en sk#d uden dine kunder og det er bare spørgsmål om tid, før du må dreje nøglen om.
Maden er ikke bedre end nogen anden pizza-joint og der er jo ikke et sted, hvor de har 300 borde. Kan ejeren ikke klare mere end 4 borde, før han bryder sammen af stress og begynder at tale grimt til kunderne?
Absolut sidste gang nogensinde!
Lækker pizza med gode velsmagende råvarer.
Hyggelig restaurant og supersød betjening. Fik en “byg selv" pizza som var rigtig lækker. Gode råvarer og rigeligt med fyld.
Det er nok en af mine bedste pizza-oplevelser nogensinde.
Jeg var på restauranten i Nordvedt og…
Jeg var på restauranten i Nordvedt og der er en dejlig stemning. Bedste pizza jeg har fået længe.
Ubagt pizza, muligvis den dårligste jeg nogensinde har smagt.
Jeg havde ikke oprettet Trustpilot, medmindre mit behov for at komme ud med min dårlige oplevelse hos Behov havde været så stor.
Først og fremmest er pizzaen 10 min forsinket. Det kan jeg leve med. Næst, da vi kommer hjem, opdager vi at pizzaen er langt fra færdig. Bunden er simpelthen så ubagt, at pizzaen smager direkte dårligt. Dertil var der rigtigt mange ingredienser som ikke var pizza-baserede. Når du bestiller pizza med svampe, så forventer man enten at man før nogle tørrede svampe, eller svampe der er skåret tyndt ud. Her får man altså en kæmpe champion, som afgiver så meget vand, at pizzaen begynder at svømme i suppedasen.
Det er ærgerligt. Engang var kvaliteten af dette sted faktisk relativt OK.
Ægte “danske” pizzaer
Pizzaen tog en evighed om at komme selvom der ikke var mange gæster. Da den endelig kom, var det tydeligt at pizzaen definitivt var en dansk pizza med en alt for sprød bund.. det var jo lige før det var knækbrød med toppings, det smuldrede bare i munden.. Synes toppingsne var ret smagsløse, min ven fik Obelix som jeg smagte og som også var ret blah. Betjeningen var venlig nok, men der var ikke fyldt op i bestik og synes det er lidt ærgerligt at man skal gå op med sin bestilling, men det er vel en koncept ting. Akustikken var dårlig, så hørte næsten mere af samtalen fra det højrystede bord ved siden af, end mine venner.
maden er fin, men ellers er det ikke en god oplevelse
Jeg er ofte kommet på behov og egentlig støttet det længe. Desværre har jeg haft tilstrækkeligt mange trælse oplevelser med især ledelsen på stedet. Der er ikke en imødekommende atmosfære, men pizzaen er sådan set god.
Så hvis man alligevel bare tager pizzaen med hjem i sofaen og er ligeglad med hvem man støtter - og serviceniveauet i det hele taget - så er Behov klart anbefalelsesværdigt.
En kedelig oplevelse:(
Bor i nærheden og er meget glad for at man kan vælge glutenfri pizza etc:)
Var dog forbi en dag til frokost og blev meget skuffet over serviceniveau og stemning. Sløjt og arrogant og maden var heller ikke så spændende:(. Håber personalet bare havde en dårlig dag-men jeg har ikke lyst at komme tilbage. Kan se andre har haft lignende oplevelser...måske noget at tænke over her Behov.
Dårlig kundeservice og pizza som ikke retfærdiggør sin pris
Jeg er kommet på Behov mange gange og bestilt som regel god rigtig pizza. Desværre må jeg dog nu stemme i i forhold til de andre som har skrevet dårlige anmeldelser i forhold til service og ikke mindst generel pli og høflighed.
Hertil aften havde vi bestilt tre pizzaer til Take Away. Efter at have gået de 300 meter hjem og sat tænderne i dem opdagede vi at bunden på to af dem var ikke eksisterende (papirstynd bogstaveligt og bemærk at jeg holder af pizza med tynde bunde). Bundene fik pizzaerne til at smage som tørt knækbrød.
Vi valgte derfor at gå return med halvdelen af den ene af dem. Jeg var høflig, sagde jeg godt kunne lide deres pizza, men det her var for dårligt og viste ham bunden. Han valgte så at gennemgå pizzaen minutiøst og smed skylden på valget af sauce. Jeg måtte så fortælle ham, at den anden pizza havde været helt standard (klassisk bund, rød sauce, mozzarella, osv) og det ikke var derfor. Desværre for os indvilgede han kun I, at give os et gavekort på én pizza; altså hverken penge retur eller noget.
Alt i alt er dette en dårlig anmeldelse for både rigtig rigtig dårlig pizza, som ikke retfærdiggør en premium pris på 100 kr overhovedet, og ikke mindst kundeservice. Jeg kommer ikke igen!.
Københavns bedste glutenfrie pizza
Fantastiske glutenfrie pizzaer!
Hyggelig stemning
Hyggelig stemning, fantastiske råvarer og pizzaer.
Arrogance af en anden verden
Det er ikke uden grund, vi har besøgt Behov adskillige gange månedligt i den tid, spisebutikken har eksisteret. Det er et hyggeligt sted, og pizzaerne er fantastiske. Også de glutenfri. Derfor er det hamrende trist, at ejeren gør det helt umuligt fortsat at bakke op om stedet.
Vi har tidligere oplevet ubehagelig opførsel i butikken overfor andre kunder, som stillede helt relevante spørgsmål til maden, ligesom der er blevet råbt efter kunder, som efter hans mening ikke tydeligt nok sagde farvel, før de forlod butikken (efter at have betalt).
Men nu er det så vores tur. Min kone og jeg henvendte os for at få et tilbud på 25 pizzaer til en fødselsdagsfest, men vi fik blot at vide, at vi skulle bestille dem på nettet, og at de ikke ville levere dem. Fair nok. Vi skrev tilbage, at vi havde håbet på et samlet tilbud, da det dels er en stor ordre, og samtidig har spisebutikken i forvejen en rabatordning, som teoretisk set gør hver sjette pizza gratis, hvilket vi ikke kunne benytte os af ved en samlet ordre på nettet.
Det resulterede i en sammensmeltning hos ejeren, der blot kunne have afvist vores forespørgsel, men som i stedet blandt andet skrev "det er ingen naturlov, at fordi du kræver rabat, at jeg partout skal imødekomme det", "du må have misforstået noget", "alle elsker jo rabat - men desværre" og den afsluttende "rabatordningen er ikke lavet for at imødekomme din krævementalitet".
Om det er spisebutikkens imponerende succes, der er vokset ejeren over hovedet, eller om han vitterligt er rablende sindssyg, ved jeg ikke, men på Trustpilot er det tydeligt, at vi ikke er de eneste, der desværre må gå udenom Behov alene på grund af ejerens skræmmende, arrogante væsen.

Besvarelse fra BEHOV-en spisebutik
Arrogance, dårlig behandling og ansvarsfralæggelse
Bestilte 2 pizzaer inkl. levering til en samlet pris af 285 kr på Just-Eat. Levering var 80 kr. Skrev tydeligt i kommentarfeltet at vi ønskede masser af hvidløg. Kom uden hvidløg. Ved opkald til stedet begyndte løjerne: Vi var selv ansvarlig for at bestille hvidløg som tillægsbestilling. Jeg måtte så forklare at det simpetlhen ikke kan lade sig gøre - eneste man kan bestille som tillæg et om pizzaen skal skæres i skiver. Jeg fik så at vide at kokkene kunne ikke dansk, så de læser ikke kommentarfelterne....
Til alle kommentarer jeg kom med blev ansvaret fralagt sig, leveringspris på 80 kr bestemte de ikke, bestillingsmenu var Just Eats, etc. Da jeg er super glad for stedet og det at man kan få glutenfri pizza , tænkte jeg det måtte være en enkelt fejl og måske en enkelt uoplagt betjening i restauranten - og sendte derfor min anmeldelse på Just Eat til Behov, fordi jeg naivt troede at de ville være interesseret i at rette op på misæren. Kort tid efter fik jeg en ubehagelig og arrogant mail fra en indehaver, som bl.a. skrev at "før jeg hidsede mig op" "bashede" med videre. Han troede ikke på mig, når jeg sagde at det i min ende IKKE er muligt at bestille hvidløg mm i tillæg, så måtte sende ham mine screenshots. Det gjorde ikke nogen forskel.....Så det forklarede jo så den lignende attitude da jeg ringede op....
En stor skam fordi jeg gerne vil støtte stedet og helt sikkert ville have bestilt derfra hver gang fordi de havde glutenfri, og pizzaen egentlig var god - selvom den manglede den bestilte hvidløg. Ærgerligt!!

Besvarelse fra BEHOV-en spisebutik
Byg selv pizza med mere.
Jeg har været på behov en del gange, og alle gangen har jeg været glad for servicen, øllen og ikke mindst muligheden for at kunne kreere og spise sin egen pizza, der er lavet på lækre råvare, og en god tynd bund.
Der er altid en god stemning og hyggeligt at være.
Selvom det er lokkende selv at bestemme hvad der skal være på ens egen pizza, den jeg anbefale også at prøve favoritterne, samt sæsonens pizza.