Professionelt og imødekommende
Hvile mode har virkelig forstået, hvad god kundeservice er. Jeg kom ind med et specifikt ønske, og de hjalp mig med at finde noget, der passede perfekt. Høj kvalitet, godt udvalg og rare mennesker bag disken.
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg besøgte hvile mode for første gang i sidste uge, og jeg er virkelig imponeret. Kvaliteten på tøjet er i top, og butikken har en hyggelig og indbydende atmosfære. Stærkt anbefalet!
Har handlet i hvile mode flere gange nu, og det skuffer aldrig. De har altid de nyeste tendenser, og personalet giver gode råd uden at være påtrængende. Det er en fornøjelse at handle her!
Hvile Mode er simpelthen en perle! Udvalget er utroligt stilfuldt, og priserne er mere end rimelige. Personalet er venligt og hjælpsomt, de fandt præcis det rigtige outfit til mig. Kommer helt sikkert igen!
Jeg har bestilt en kjole for fem dage siden og har stadig ikke fået nogen besked. Lyder som om at jeg er blevet snydt.

Besvarelse fra Hvilemode
Min veninde købte to galla kjoler inde fra deres side, pengene er trukket fra kortet. Der er ikke kommet noget siden hun betalte, andet end at der er et label oprettet.
Når man prøver at ringe ind siger den automatisk “ dette nummer modtager ikke opkald” og der bliver heller ikke svaret på mails. Det lugter mere eller mindre af ren snyd.

Besvarelse fra Hvilemode
Jeg har købt 2 kjoler og pengene er trukket men intet er afsendt. Telefonnummeret eksisterer ikke og det gør CVR nummeret heller ikke. Tror desværre at jeg er blevet snydt.

Besvarelse fra Hvilemode
En fin kjole som jeg bruger ofte. Den er nem at have på og ser pæn ud. Farven er som på billedet. Leveringen tog lidt længere tid end jeg troede, men det var det værd.
Jeg synes kjolen er meget flot og passer godt. Stoffet er blødt og behageligt. Den sidder pænt på kroppen. Den eneste ting er, at stoffet er lidt tyndt. Men ellers er jeg glad for mit køb.

Besvarelse fra Hvilemode
Kjolen er rigtig flot og stoffet føles godt. Men jeg synes den er lidt stor i størrelsen. Hvis du er mellem to størrelser, så vælg den mindre. Ellers er den meget pæn.

Besvarelse fra Hvilemode
Jeg elsker det simple design. Kjolen passer til både hverdag og middag. Den kunne måske være lidt tykkere i stoffet, men den ser stadig rigtig flot ud. Jeg er tilfreds.

Besvarelse fra Hvilemode
Jeg er meget glad for denne kjole. Den er let og komfortabel. Jeg fik også en kompliment fra min veninde. Jeg vil nok købe en mere i en anden farve.