Bauknecht Tørretumbler til 7.000kr holdt kun knap 2 år og 4 måneder. Således præcis ikke dækket af garanti. Da vi havde en forventning om at en sådan burde holde langt længere end de knap 2 år og 4... Se mere
Service Bauknecht opvaskemaskine hvor lågen "falder" lydløst ned. Fået udskiftet låge fjedre, hjalp 5 minutter og nu gal igen, 2 servicemedarbejdere kom og gik igen, det kunne de ikke lave, nu er de... Se mere
Pænt Køle/ Fryseskab i skuret metal som jeg købte som demovare incl buler. Den skurede metal front er dog noget sart (buler) overfor fysiske påvirkninger. Fryser virker fint og opbygger ikke is og f... Se mere
Har købt alle hårde hvidevarer i mærket Bauknecht og vil ikke anbefale dette mærke. Ovne og fryser udgiver en del støj. Display på to ovne og kogeplade er gået i stykker indenfor 2 år. Fik at v... Se mere
Bauknecht har udviklet en ny generation af produkter, der går længere. Takket være teknologier og innovative funktioner kan vores produkter klare tingene med samme lidenskab, eftertanke og opmærksomhed over for detaljer, som du ville lægge i hvert enkelt trin.
Danmark
- www.bauknecht.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har købt en del opvaskere til…
Har købt en del opvaskere til udlejnings lejligheder.
Kvaliteten er uovertruffen og prisen er super.
Vi rar fået leverandøren til at montere maskinerne og alt har spillet Max💪

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Skousen i Viby er nogen fantastiske…
Skousen i Viby er nogen fantastiske gutter!
Jeg er så glad for min Bauknecht microovn, som jeg blev rådgivet til at købe. Pga den lidt større størrelse, så kan man rent faktisk lave en pose popcorn som kan blive ved med, at dreje rundt og ikke brænder på! HURRA FOR SILVA!

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Fik en super god service til at vælge…
Fik en super god service til at vælge netop denne opvaskemaskine fra Bauknecht
En virkelig god maskine der vasker og tørrer perfekt og så spare jeg både vand, strøm og tid ;-)

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Meget tilfreds med min nye ovn og…
Meget tilfreds med min nye ovn og rigtig god service i butikken.

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Super dygtig sælger fra skousen på…
Super dygtig sælger fra skousen på ørbækvej. Han fik solgt mig en opvaskemaskine som jeg virkelig er glad for

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
God oplevelser med dette gamle tyske…
God oplevelser med dette gamle tyske mærke! Kan klart anbefales

Super god oplevelse
Super god oplevelse, og super god vaskemaskine købt hos Viby Skousen.

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Bauknecht og Skousen Mega Syd kan varmt anbefales :-)
Vi har nu haft fornøjelse af, at bruge vores nye ovne og nye induktion, fra Bauknecht, efter udskiftning af vores ældre hårde hvide varer. Det er allerede en fornøjelse og med kyndig vejledning fra en flink herre i Skousen Mega Syd, var vi godt klædt på, til at træffe det rette valgt. 5 stjerner til begge dele.

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Super service og god opvaskemaskine…
Super service og god opvaskemaskine købt i Viby skousen

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Super fin kundeservice og altid gode…
Super fin kundeservice og altid gode med hjælp vi købte ovn og kogeplade Skousen Viby

Nem at programmere
Nem at programmere
Nemt at ducere vaskemiddel
Stabil
Passer pænt ind i køkkenet
Er glad for at jeg valgte Bauknecht
Intet dårligt om Bauknecht opvaskemaskine

Lækker opvaskemaskine
Lækker opvaskemaskine, men gode programmer og fornuftig indretning. Den virker også meget solid og stabil. Indtil videre meget tilfreds med den. Også meget tilfreds med servicen i skousen mega syd, god gennemgang af produktet og kompetente medarbejdere som kunne besvare alle spørgsmål

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Købte en super lækker Bauknecht…
Købte en super lækker Bauknecht opvaskemaskine - den vasker og tørrer perfekt. Endvidere meget støjsvag, hvilket er super fedt!

Besvarelse fra Bauknecht Danmark
Flinkt og hjælpsomt personale hos…
Flinkt og hjælpsomt personale hos Skousen og vores opvaskermaskine fungere fint 😀

Godt produkt
Købte en opvaskemaskine for et halvt års tid siden og den fungere upåklageligt. Jeg er super tilfreds

Pænt Køle/ Fryseskab i skuret metal
Pænt Køle/ Fryseskab i skuret metal som jeg købte som demovare incl buler.
Den skurede metal front er dog noget sart (buler) overfor fysiske påvirkninger. Fryser virker fint og opbygger ikke is og fryser vare hurtigt ned.
Når køleskabet er ned kølet og det er sat til +5C er det typisk 6 til 7 grader ude langs indersiderne hvor jeg har målt det med et consum termometer.

Jeg har i dag købt en Tørretumbler A++
Jeg har i dag købt en Tørretumbler A++
Jeg har fået en super service og vejledning i forbindelse med mit køb.
Der skal ikke herske tvivl om hvor jeg vil handle hårdhvidevarer næste gang og heller ingen tvivl om produkt
5 ⭐️ her fra
Peter