Bang & Olufsen Anmeldelser

5.122
TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig kvalitet og MEGA dyrt!! Føler mig i den grad dårlig behandlet efter køb af svinedyrt TV som kort efter garantiudløb laver fejl og lyse pletter på skærmen, og der kommer flere og flere. Kan des... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan næppe betragtes som en god kunde, - snarere en tilfreds én af slagsen ! Købte et Beocenter 7000 i 1979 og efter over 60.000 drifts timer har ikke én eneste elektrisk komponent måttet udski... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Et par Beoplay H5 earphones virkede dagen før, men ophørte at virke efter (den tilrådede) opdatering af softwaren. Produktet var registreret hos B&O, men serviceafdelingen afviste at tage sig af p... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hi-fi-butik
  2. Elektronikproducent
  3. TV-butik

Skrevet af virksomheden

Firmly grounded in our more than 95 year history in Bang & Olufsen, we seek to deliver best sound and acoustic performance in our class of products. We adapt technology to fit human needs and design our products in ways that makes them express how they want to be used and by whom. We are always honest in our material choices and pay attention to every detail in the design and assembly. We hope you will share our passion to make beautiful music. https://www.bang-olufsen.com

Kontaktoplysninger

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

5 t anmeldelser

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5.122)

146 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Dårlig stil

Jeg har et B og O produkt. Og får nyhedsbreve. Så kommer der en mail med et spørgeskema og man skal svare på engelsk. Jeg er dansker og har købt et dansk produkt. Det er bare ikke i orden

19. oktober 2022

Indbygget forældelse og 0 service

Produktet var registreret hos B&O, men serviceafdelingen afviste at tage sig af problemet da "det var for gammelt".
Den flinke forhandler syntes det lød underligt og tilbød at kontakte B&O, men fik blot samme svar.
Hvorfor give over 2.000 kr. for et produkt der trods omhyggelig behandling opgiver ævred. På B&O's hjemmeside kan man i øvrigt læse at der heller ikke kan skiftes batteri på en H5.

16. august 2022

Ved repartion af Beo 5 højtaler

Ved repartion af Beo 5 højtaler, holdt det kun ca 1-2 år med vedvarende " skrat " valgte derfor at afbryde højtaleren, da en ny rep. ville koste ca. 8000 kr.

1. oktober 2021

Hi Kurt,
thanks for your feedback. We are sorry that you are having issues with the sound of your speaker and please do apologize our reply in English.
We recommend you to reach out to our Danish support on customercare_dk@bang-olufsen.dk so we can help you find a solution.
Bang & Olufsen Customer Caret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig kvalitet og kort holdbarhed

Først og fremmest har deres beoplay produkter al for kort holdbarhed! Mine h9i gik i stykker efter 2,5 år, det er for dårligt for er par høretelefoner til over 3000 kr.! Jeg valgte så desværre at købe et par Hx(h10) høretelefoner - det skulle jeg ikke have gjort! Sikke en flad lyd der er i dem! Er faktisk i tvivl om de er i stykker fra fabrik, for så ringe lyd kan I da umuligt præstere at lave???!! Kunne have fået tilsvarende kvalitet til en fjerdedel af prisen! Kan absolut ikke anbefale deres høretelefoner længere. Det bliver sidste gang jeg køber deres produkter! Og så virker jeres app aldrig! Jeres app fryser og det er umuligt at tilslutte et produkt! Tag jer nu sammen og gør det bedre!!!! I kan ikke hamle op med de andre brands på markedet hvis I fortsætter med de priser til så ringe kvalitet!

12. september 2022
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Beoplay E8 er muligvis det ringeste…

Beoplay E8 er muligvis det ringeste produkt på markedet - ikke kun i prisklassen. Dertil B&O software som kun tilslutter ved lykketræf. Bør være prissat til 500,- kr. og så er det en bonus at kunne slippe for appen. Ganske enkelt et halvhjertet produkt, man bør undgå for alt i verden.

13. september 2022

Hi Rasmus,
Our apologies for replying in English. We are sorry that you are having issues with the connectivity.
Please contact our team via customercare_dk@bang-olufsen.dk, they will be more than happy to help you.

Når troværdigheden testes - fejler B&O

Har været B&0 kunde i mange år . I forbindelse med en panelfejl på et kun 5 års gammelt tv til 55.000,- afviser virksomheden at tage nogen former for medansvar , da det viser sig at deres egen , på daværende tidspunkt , autoriserede forhandler , har solgt mig et tv der var brugt og dermed ældre end angivet. Regningen for udbedring ville være næsten 18.000,- . Det strider imod alt hvad virksomheden påstår den står for i form at høj kvalitet og stor troværdighed.

1. september 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lav kvalitet til en høj pris

Jeg har for nyligt købt et par nye Beoplay E8 til 1100,-

Jeg er på alle måder skuffet over, hvilken kvalitet B&O kan formå at levere til den pris de ønsker.
De er et absolut mareridt at få til at samarbejde med hvilken som helst mobil, og appen kan ikke registrere dem. Da jeg endelig fik dem til at virke, blev jeg mødt med utrolig ringe lydkvalitet (I forhold til prisen. Hvis de havde kostet 1/3 havde jeg været okay med det. Udover det er de utroligt ubehagelige at have i ørene, og hvis du skruer lidt for højt op, kan alle omkring dig høre din musik. Hvis de havde reklameret med at det var en højtaler, havde de måske kunne få 2 stjerner. Det er ærgerligt at et så stort mærke, kan levere noget så ringe, til raket høj pris. Første og sidste køb, hos B&O🤙

24. august 2022

Hi Xenius,

Apologies for replying in English. Please contact our Danish support at customercare_dk@bang-olufsen.dk, as we would like to assist you further with your earphones.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig kvalitet, ingen service og MEGA dyrt!!

Dårlig kvalitet og MEGA dyrt!!
Føler mig i den grad dårlig behandlet efter køb af svinedyrt TV som kort efter garantiudløb laver fejl og lyse pletter på skærmen, og der kommer flere og flere. Kan desværre ikke uploade billede. B&O fralægger sig ethvert ansvar, med henvisning til at ting kan gå i stykker! Havde dog forventet en længere levetid end to år, på et TV (85” B&O Avant) i den prisklasse. Dårlig service og dårlig holdbarhed. Priserne er til gengæld helt i top. Hold jer langt væk.

18. august 2022

Hi Larsen,

Firstly, we would like to apologize for replying in English, but most importantly for how you feel about the service and support you have received and hope that you will allow us to try to change this experience. If you could please write our Danish Customer service team, e-mail: customercare_dk@bang-olufsen.dk. We would be happy to look into the matter.

Holda kæft noget ...

Holda kæft noget .... har brugt en hel aften på at parre min beoplay a2 op med min tablet og det er ikke lykkedes endu har både installeret App og ved hvad det kvæver åbenbart en doktergrad at bruge deres produnkter
Lav det for ...... nu bare lidt brugervenligt
Man begynder sku at forstå hvorfor deres virksomhed ikke køre ret godt

7. august 2022

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice
Headset sendt ind 2 gange til rep. Der gik 1 1/2 md. Første gang hvor det kom tilbage uden der var taget stilling til problematikken bare med en påtegning at det vor ok.
Anden gang gik der lige så lang tid og jeg hørte aldrig mere og Bilka hvor jeg havde købt varen gav mig alle pengene retur. Og tak for det. Så aldrig mere B&O til mig!

25. juli 2022

Hi Gravel,

We apologize for replying in English and to hear about the experience you have had.

We would really like to help you, but since we do not provide Danish support here, we hope you will write to our Danish customer team on this e-mail: customercare_dk@bang-olufsen.dk - they are ready to help you.

An alternative would be to reach out to us via https://www.bang-olufsen.com/en/support/contact (English support). If you have already done so, please provide us with your ticket number so that we can look into this for you.

We are looking forward to hearing back from you, and wishing you a wonderful day further.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det værste gang L…hvorfor skal noget så…

Det værste gang L…hvorfor skal noget så simpelt som at tilslutte sig højtaleren være så indviklet hold kæft en gang L…

Hvorfor in man ik bare tilkoble sig via Bluetooth istedet for jeg skal in på jeres skide app

21. juli 2022

Hi Mathias,

Apologies for replying in English. We're sorry to hear of the negative experience you've had with your speaker and the app. We kindly ask you to email our Danish support team with more information about the issue, so that we may provide further support. You can email us at this email address: customersupport_dk@bang-olufsen.dk

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Når pris og kvalitet ikke følges ad

Når pris og kvalitet ikke følges ad. 2 højtalere ud af tre i stykker indenfor de første to år.

Jeg har i december 19 købt et a1, og to m5 højtalere. Først gik min ene m5 højtaler i stykker, jeg skulle sende den ind og fik den ombyttet, der tog 1 måned. Måneden efter begyndte min a1 højtaler at melde fejl. Det tog over 1 måned fra jeg kontaktede kundeservice til at jeg kunne sende den til service. Der er nu gået næsten 4 måneder fra de modtog højtaleren og den er endnu ikke retur. Jeg har rykket flere gange først gang kunne de ikke give mig en status, anden gang oplyste de, at der ikke længere var garanti så jeg derfor skulle betale omkostningerne, da jeg gør dem opmærksom på at der fortsat er garanti beklager de fejlen og oplyser, at det ikke har stået i deres system, de gør mig dernæst opmærksom på, at det de skal bruge til, at lave min højtaler ikke er på lager. Jeg har siden hen kontaktet B&O flere gange uden svar og her næsten 4 måneder efter, er der ingen højtaler eller svar fra B&O det er uacceptabelt når man betaler så mange penge for et produkt.

Hold jer langt væk fra B&O, servicen og kvaliteten er ikke hvad den engang har været!

I have written to your danish support team, several times with no reply. You still have my a1 speaker which you've been having since April 4th!

15. juli 2022

Hi Sara,

We would like to apologize for replying in English and to hear about this experience you have had.

We would really like to help you, but since we do not provide Danish support here, we hope you will write to our Danish customer team on this e-mail: customercare_dk@bang-olufsen.dk so that we may look into this for you so that we can find a way to assist you.

Edit:

Could you kindly provide us with your reference number so that we can investigate this further?

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

købte 2 stk Beosound Level op til Jul…

købte 2 stk Beosound Level op til Jul og fik med møje og besvær sat dem op
de bliver ved med at tabe forbindelsen så hele proceduren skal gentages, prøver så at slukke begge højtalere helt og nu vil den ene ikke tænde (har siddet tilsluttet elnettet hele tiden)
kan ikke få dem sat op meget meget besværlig og uigennemtænkt APP til alm. mennesker
PS. købt i B&O i Rødovre

MVH Jens

27. juni 2022

Besvarelse fra Bang & Olufsen

Hej Jens, vi beklager den dårlige oplevelse med vores Beosound Level højtalere, og er opsat på at få afhjulpet dit problem.

Vi vil gerne høre fra dig i vores danske kundeservice, der sidder klar mellem 09-18 alle hverdage på telefonen og på email.
Du kan kontakte os på 96 84 44 44 eller på customercare_dk@bang-olufsen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig, og få undersøgt problemet nærmere

Med venlig hilsen,
Bang & Olufsen Customer Care

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.