Bang & Olufsen Anmeldelser

5.122

2,4

Har været B&0 kunde i mange år . I forbindelse med en panelfejl på et kun 5 års gammelt tv til 55.000,- afviser virksomheden at tage nogen former for medansvar , da det viser sig at deres egen , på d... Se mere

Dårlig kvalitet og MEGA dyrt!! Føler mig i den grad dårlig behandlet efter køb af svinedyrt TV som kort efter garantiudløb laver fejl og lyse pletter på skærmen, og der kommer flere og flere. Kan des... Se mere

Kan næppe betragtes som en god kunde, - snarere en tilfreds én af slagsen ! Købte et Beocenter 7000 i 1979 og efter over 60.000 drifts timer har ikke én eneste elektrisk komponent måttet udski... Se mere

Et par Beoplay H5 earphones virkede dagen før, men ophørte at virke efter (den tilrådede) opdatering af softwaren. Produktet var registreret hos B&O, men serviceafdelingen afviste at tage sig af p... Se mere

1. Hi-fi-butik
  2. Elektronikproducent
  3. TV-butik

Firmly grounded in our more than 95 year history in Bang & Olufsen, we seek to deliver best sound and acoustic performance in our class of products. We adapt technology to fit human needs and design our products in ways that makes them express how they want to be used and by whom. We are always honest in our material choices and pay attention to every detail in the design and assembly. We hope you will share our passion to make beautiful music. https://www.bang-olufsen.com

Under middel

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(5.122)

Jeg skal nu i gang med factory reset…

Jeg skal nu i gang med factory reset nr. 10 af min A9er som aldrig har har lydt særlig godt. den tilhørende app kan ikke finde produktet selvom jeg godt kan forbinde via bluetooth. Wifi er holdt helt op med at fungere.

En rigtig dårlig oplevelse.

25. juni 2022

Oldnordisk og dårlig brugeroplevelse

Oldnordisk og dårlig brugeroplevelse
Vi har Beovision14-40, Beolab8000 og nu Beosound Core. Intet af det virker eller kan kobles sammen. Det er utroligt at B&O stadig kan eksistere med så dårlige produkter. Køb alt andet end B&O.

21. juni 2022

Hi Rasmus,

We apologise for replying in English to hear that you are having problems with your Bang & Olufsen device.

We would really like to help you, but since we do not provide Danish support here, we hope you will write to our Danish customer team on this e-mail: customercare_dk@bang-olufsen.dk - they are ready to help you.

Det værste bras

Det værste bras, vi nogensinde har købt!

Deres produkter lever slet ikke op til det, de lover - og alligevel koster det en halv bondegård.
Vi står med et ubrugeligt TV på 4. år nu, som vi ikke kan få hjælp til. Slet ikke for at tale om et sæt højtalere, som vi aldrig har hørt den mindste lyd fra. Der er simpelthen ingen råd eller fif fra B&O’s servicemedarbejdere, der kan hjælpe os videre. Hverken når vi tropper op fysisk i butikken eller via e-mail. Vi får de samme ting at vide, men vi kommer ingen vegne. Vi har insisteret på at få en tekniker ud - endda mod betaling - men vi bliver mødt med en afvisning hver gang. For hvad? Det er jo ikke jer, der skal betale for det? Vi har simpelthen opgivet!
Desuden bliver vi forsøgt ringet op med manglende forståelse overfor situationen, fordi “service”medarbejderen giver udtryk for, at mailkorrespondancen mellem os er utydelig.
Vi har opgivet opkaldene, fordi vi har erfaring med, at vi ikke kommer nogen vegne. Det er simpelthen under al kritik. Vi har betalt KASSEN(!) for 6 væghængte tiles (2 højtalere) og et væghængt TV, og vi har ALDRIG nydt en aften med vores produkter fra B&O.
Altså, hvad er meningen?
Nu er garantien udløbet, fordi vi købte dem i 2018, og det er seriøst vanvittigt, at vi aldrig fik den hjælp, som vi ønskede.

Vi ønsker blot at få sendt en tekniker ud MOD BETALING, men det ønsker I ikke? Hvordan kan det være?
Og NEJ(!), vi er trætte af at kontakte jer, så derfor denne sure, sure anmeldelse.

Anbefaler IKKE(!) B&O til nogen! Øv øv øv…….. :-(

13. juni 2022

Super Go service!

Super Go service!. Fornøjelse at besøge Bang og Olufsens butik i Aalborg.

12. juni 2022

Hi Michael,

We apologize for replying in English, but thank you for taking the time to leave your review.

We appreciate it greatly.

Bang & Olufsen Customer Care

Fra den ene dag til den anden skiftede…

Fra den ene dag til den anden skiftede B&O til at man ikke kan connecte fra Androids almindelige bluetooth forbindelse til at man skulle forbinde via deres App. Da app'en kobler headsettet sporadisk af 15-20 gang i løbet af dagen så blev mit 1,5 år gamle headset til 1600kr ubrugeligt. B&O support afviste over flere forsøg at ville gøre noget ved sagen. Lyden var god og det var et fedt headset, men virkelig ærgerligt at det blev ubrugeligt af den årsag.

31. maj 2022

Hi Ulrik,

We apologise for replying in English, and understand that your headphones keep disconnecting via the app. Please note that you can connect to Bang & Olufsen headphones without using the Bang & Olufsen app. - actually most of our customers do that. We'll be happy to guide you in Danish language if you write to our Danish support team using this e-mail: customercare_dk@bang-olufsen.dk

Bang & Olufsen Customer Care

Jeg har haft Beoplay EQ i snart et år…

Jeg har haft Beoplay EQ i snart et år og pludselig tabte den ventre høretelefon forbindelse.
Jeg kontaktede B&O’s support, der efter professionel imødekommende rådgivning, sørgede for at jeg modtog pakkelabels, så at jeg kunne sende mine Beoplay til service. To dage senere modtog jeg et svar fra værkstedet om at et sæt helt nye identiske Beoplay var undervejs til mig.
Jeg oplevede ingen problemer og kun god service.

30. maj 2022

Dårlig og ufleksibel kunde support

Jeg lavede ordre for en halv time siden og med det samme efter ordren var lagt, ringede jeg og sagde at de gerne må tilføje mit CVR nummer til min ordre, siden jeres checkout ikke havde den mulighed. Nu bliver jeg bedt om at bruge min egen personlige tid på at returnere det her produkt og lave en ny ordre så jeg kan gå ind og ændre ordren (uden egentlig at forklare mig hvor jeg så skal indtaste CVR nummer).

At i ikke engang kan aflyse ordren selvom der kun er gået et kvarter er simpelthen skørt. Jeg har brugt næsten 7.000 kr på et nyt headset som sikkert er virkelig lækkert, men den her brugeroplevelse er ikke sport lækker.

25. april 2022

Vild gode produkter

Vild gode produkter , har været B&O fan i over 30 år, og en super god service hos min forhandler, Bang og Olufsen, Sorø. jeg er ikke helt klar over hvilken service de giver i Struer om nogen, det er vel forhandlernes s fortjeneste

7. april 2022

B&O & tennis, hører det sammen ?

At Bang & Olufsen vælger at indgå et samarbejde med Caroline Wozniacki, er naturligvis deres valg.

Mon ikke tennis spillerens hjem også blivet proppet med B&O udstyr i rigelige mængder.
Stillet frit til rådighed ?

Det ønsker jeg ikke at støtte via køb af B&O produkter, hvis det forholdet sig sådan.

6. april 2022

B&O / Personale i top / Indretning trænger til en "do-over"

Personalet i Bang&Olufsen´ flagship store i København er SÅ imødekommende, og uden at "over-sælge" (som er noget af det værste uanset hvilken butik man befinder sig i .. Butiks-manerer, folkens).

De lytter. De stille spørgsmål. De følger op. En virkelig behagelig oplevelse.

Butikken kunne godt trænge til en "do-over". Når man træder ind i Bang&Olufsen universet, så er det ikke visuelt klædeligt - eller image-fremmende - at der er en masse af de (fysisk) mindre produkter lige til højre, det forstyrrer øjet/sanserne ... især ikke når der samtidig står flere eksempler af Beoplay A9 som ser ud til nærmest at være alt for presset i forhold til at have luft omkring sig. Men - det er jo ikke personlaets ansvar. Det er op til hovedkontoret.

3. april 2022

Min Beolit 17 gik istykker efter ca…

Min Beolit 17 gik pludselig i stykker efter ca 3 år, så desværre ingen garanti. Fik den tjekket hos et B&O servicecenter, der konstateret at “den type fejl ikke kunne repareres”, også selvom jeg var villig til at betale for en reparation. Efter en meget lang email-korrespondance med B&O’s kundeservice fik jeg modvilligt tilbudt 20% rabat på en Beolit 20 højtaler købt på B&O’s egen hjemmeside, pris 3999,-, så selv efter de 20% var trukker fra denne pris, vil jeg stadig væk kunne finde den billigere hos flere andre B&O forhandlere! Det er jo helt til grin at give sådan et tilbud! Jeg sidder nu tilbage med en defekt højtaler der ikke kan repareres, og en masse frustrationer over en utrolig dårlig behandling fra B&O’s kundeservice side. En behandling som vidner om en kundeservice der tænker meget kortsigtet, og som åbenbart mener, at der ikke er nogen grund til at give en service der skaber en tilfredse kunde, der vil vender tilbage! Så tænk jer godt om før i køber en Beolit højtaler, som i risikere ikke kan repareres hvis den går i stykker, der er ingen hjælp at hente hos deres kundeservice!

Kommentar til B&Os svar: Der er tale om en type fejl der iflg jeres teknikker ikke kan repareres, så i har bevist konstrueret den på måde så den ikke kan repareres, hvilket vidner om en meget lave forretningsmoral!

Opdatering: Svar fra B&O efter gennemgang af min sag: Jeg er åbenbart en kunde som B&O ikke vil satse på, selvom jeg har andre B&O produkter end min defekte Beolit 17 højtaler. Hvorfor B&O vælger kun at kompensere nogle kunder, må stå hen i det uvisse da B&O ikke vil oplyse årsagen til dette?
Så beskeden er stadig, tænk jer godt om inden i køber et B&O produkt!

24. marts 2022

Kære Finn,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke har kunnet få din Beolit 17 repareret ude for garantien, og at vi ikke har kunnet tilbyde dig en højere rabat end 20%. Vi vil meget gerne tage et dybere kig på din sag og finde frem til hvad der gik galt, samt assistere dig yderligere, da dette ikke er den slags oplevelse, vi ønsker du vil skal have med vores brand og produkter.

Hvis det er muligt, bedes du opdatere din anmeldelse med dit sekscifrede sagsnummer eller kontakte os via https://support.bang-olufsen.com/hc/da/articles/360042167451-Kontakt-os. Vi ser frem til at høre fra dig.

OPDATERING:
Vi har sendt dig en e-mail efter gennemgang af din sag.

Håbløs dårlig service.

Håbløs dårlig service.
Købte brugte B&O højttalere af B&O ansat for 10 år siden. Nu er den ene gået i stykker men B&Os værksted vil ikke lave den så længe jeg ikke kan vise en kvittering på at jeg har købt dem for 10 år siden. Jeg er villig til at betale og har fuld forståelse for der ikke er garanti på en 10 år gammel højttaler men at de nægter at se på den uden en kvittering er helt misforstået kundeservice.
Har haft B&O i over 30 år men det er slut nu.

23. marts 2022

Kære Dennis,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke kan få din højtaler repareret ude for garantien. Hvis du har lyst til at dele flere detaljer vedrørende dit besøg hos vores forhandler via https://support.bang-olufsen.com/hc/da/articles/360042167451-Kontakt-os, så som navnet på personen der assisterede dig, vil vi gerne tage et dybere kig i din sag, samt videresende en klage til vores Customer Care Management afdeling.

Bang & Olufsen Customer Care

Hvem er ringest B&O eller UPS???

Bestilte et sæt H95 høretelefoner på websiden.
Desværre kunne man kun vælge UPS om kurer.
De kvitterede med at leverer pakken til et indleveringsted, i en helt anden by, mange kilometer væk, på trods af at vi er hjemme den dag de informerede om at pakken ville blive leveret...
Efter gentagne gange at have bedt UPS om at returnere høretelefonerne tilbage til Bang og Olufsen, ligger de stadig bare i deres pakkeudleveringsshop in the middle of nowhere...
B&O gør som forventet ikke en meter...
Ubrugeligt, og at udtryk for at jeres ynkelige processer ikke virker. Så sørgeligt at opleve jeres service bare falde og falde.
Det er 100% sikkert allersidste gang jeg bestiller noget som helst hos Bang & Olufsen.
Det er dælme ikke min skyld at i sådanne nogen tabere, at i ikke evner at finde en ordentlig samarbejdspartner til at levere jeres produkter.

14. marts 2022

Kære Mads,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft problemer med leveringen af din ordre via UPS. Det er naturligvis ikke meningen, at vores kunder skal have en dårlig oplevelse af at modtage deres ordre, når de bestiller fra vores webshop.

Vi vil meget gerne tage et kig på din sag, og se nærmere på hvad der er gået galt. Vi inviterer dig til at kontakte os via https://support.bang-olufsen.com/hc/en/articles/360042167451-Kontakt-os, så vi kan finde en løsning på problemet.