Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rot slechte klantendienst Telefonisch niet bereikbaar, mail wordt niet beantwoord. Bericht op website achtergelaten, zou binnen de 48 u beantwoord worden, na 1 week nog steeds geen reactie

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn echtgenote heeft bijna een maand geleden online bij Auto5 in Schoten ruitenwissers besteld en onmiddelijk betaald. Zij heeft verschillende keren moeten bellen of die ruitenwissers albeschikbaar w... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

J'ai demandé un devis pour changer des triangles de suspensions, dans leur devis, il compte pour le triangle JTC2278 et JTC2279 un total de 440€ TTC alors que les mêmes pièces, même marque chez Mister... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Votre entreprise est menteuse on a refusé de faire mon réglage des phares sous prétexte qu’ils étaient opaque . Le lendemain je me rend dans un garage où tout c’est passé sans soucis et moins cher de... Se mere

1,5

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,5

Alle anmeldelser

167 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Horrorbedrijf

Vorige zomer nieuwe set zomerbanden gekocht, want mijn tweedehands wagen kwam met winterbanden. Bij wissel steeds meegedeeld dat ik wens te betalen voor de stockage. In oktober bel ik terug voor een wissel en vertellen ze mij doodleuk dat ik mijn banden hebben WEGGEGOOID omdat zij de stockage kost zijn vergeten aan te rekenen. Na enkele mails een Ingebrekestelling verstuurd, nog steeds gee reactie hoewel ze beweren dat ze het “intern naar een oplossing zoeken”.
Trieste boel heel deze onderneming. Volgende stappen zullen vermoedelijk helaas ombudsdienst contacteren, klacht neerleggen bij FOD economie en dan voor het vredegerecht.

24. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je me suis présentée au magasin de…

Je me suis présentée au magasin de Fleron pour acheter une ampoule de phare et des essuies glaces. J'ai demandé un coup de main pour enlever l'ampoule défectueuse, pour éviter de la casser en l'enlevant, par le passé dans ce même magasin un vendeur me l'avait même très gentiment remise en place
Cette fois on m'a proposé de prendre un rendez-vous pour ce service, en payant ! Cela ne demandait que 2 minutes, juste pour un conseil pour effectuer la manœuvre correctement, mais apparemment c'était trop en demander

6. januar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Promo promise mais pas tenue

J'avais convenu d'un type d'entretien pour mon véhicule en agence. Après l'impression du devis, je fis remarquer que leur site internet proposait une ristourne de 50 € si commande était passée avant le 04 janvier. Il me fut répondu que la ristourne serait déduite le jour de l'entretien. Une fois l'entretien exécuté, la personne prétendit n'avoir jamais proposé cette ristourne. Ce n'est pas la première fois que j'ai cette expérience chez Auto5; ils semblent souvent perturbés entre leurs programmes et ce qui est proposé sur leur site internet, certains on même du mal à gérer leurs programmes informatiques d'où les confusions relativement nombreuses.

6. januar 2026

Auto 5 Oostakker Audi schijven en banden kwijtgeraakt

Ik ben geschokt door de slechte service bij Auto 5 Oostakker. Ik ben afgelopen lente mijn zomerbanden daar gaan inwisselen, waarbij ze eerst de verkeerde velg op mijn auto hadden gezet (en dit eerst ook niet wilden geloven tot ik een foto toonde). In november, bij het terug komen ophalen van mijn gestockeerde winterbanden, hebben ze dan nog eerst een week moeten zoeken naar mijn banden die ze niet terugvonden, en bleek uiteindelijk dat ze de bijhorende Audi schijven voor mijn winterbanden waren kwijtgeraakt (die trouwens 300€ waard zijn). Ze hebben dit willen oplossen met schijven aan te bieden van hun winkel, die nog geen 10de van de prijs van de originele waard zijn en er bovendien na een week zelf zijn afgevlogen door slechte plaatsing/kwaliteit. De verkoper daar is bovenop alles ook zeer onbeschoft en onaangenaam en heeft geen enkel moment schuld bekend. In de tussentijd probeer ik al weken antwoord te krijgen en de klantenservice te bereiken maar word gewoon genegeerd. Heb zoiets nog nooit meegemaakt, voor mij is dit diefstal.

27. november 2025

arnaque

Bonjour à tous , j'ai demandé un filtre + la vidange c'est tout résultat ils ont fait un travail inutile que je n'ai jamais demander avec une facture salée 2 heures de main d'oeuvre pour une simple vidange !!

19. december 2025

Gereserveerde aanhangwagen blijkt stuk

Ik reserveer een maand op voorhand een aanhangwagen bij Auto5 te Borsbeek. De dag zelf blijkt deze aanhangwagen al een hele tijd defect. Geen huur mogelijk en daarom verwijzen ze me door naar Schoten. En jawel, ook daar is hun remorque al een tijd stuk. Gevolg: voor niets vrij genomen + containerpark gereserveerd + mijn broer laten komen met trekhaak + een berg bladafval in de weg. Mijn advies: laat NOOIT je auto herstellen bij Auto5 want ze slagen er zelfs niet in om hun eigen aanhangwagens te repareren. Wat een prutsers!

30. december 2025

Je déconseille vivement

Je déconseille vivement. Malheureusement, je devais absolument changer ma batterie et mon garage étant fermé , j'ai dû faire au plus vite.
Remontage sommaire, perte de vis... mauvaise foi du chef d'atelier.
J'ai refixé tout correctement et resserrer des goujons mal serrés...
Low cost .... il vaut mieux vérifier le travail en sortant

27. december 2025

auto 5 gosselies

Auto binnen gebracht bij auto 5 gosselies voor een klein onderhoud.
Auto moest er om 11uur zijn; hij was er om kwart voor 11, dus ruim op tijd.
Voor dit klein onderhoud hadden ze 3en half uur nodig.
Op de afgesproken tijd gaan kijken en hadden ze nog 3 kwartier werk. niet te doen.
is bijna 4u voor klein onderhoud.
neem een voorbeeld aan auto 5 in borsbeek (waar ik toen woonde) daar deden ze hetzelfde werk in een uurtje max anderhalf uurtje.
bij eerdere afspraken in gosselies was het niet anders.wielen wisselen naar winterbanden, bijna 2 uur.
Hier ga ik niet meer terug.

26. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraak gemaakt voor een bandenreparatie

Afspraak gemaakt voor een bandenreparatie. Er zat een schroef op het loopvlak en de band liep zeer langzaam leeg. Voor ik naar Auto5 ging (1,5km van mij thuis) had ik band nog eens opgepompt thuis. Sleutel afgegeven aan de kassa en uur later krijg ik sms dat de auto klaar is. Tref ik m'n auto op de parking aan met een volledig platte band !!! Aan de kassa krijg ik de melding dat ze hem niet konden maken en dat hun bandenmachine stuk is !! DUS geven ze m'n auto in slechtere staat terug dan ik hem had afgegeven ! Mij zien ze daar niet meer, net een dag verspeelt en kan ik op zoek naar een andere bandencentrale. Tip voor Auto5 : haal bandenreparatie van jullie website want dat kunnen jullie blijkbaar niet!

26. december 2025

Pneus

Ils ont sou disant jeté 2 des 4 pneus de la voiture de ma fille
Je pense qu ils les ont volé
Super désagréables en plus devant leur erreur...

20. november 2025

Onbeleefd,onvriendelijk

Onbeleefd,onvriendelijk,checkup keuring,2 ,5 uur,geen sms ontvangen,ga ik dan zelf kijken,banden vooraan moeten vervangen maar zegt de verantwoordelijke maar hij heeft geen tijd en volk,snotneus aan de kassa ook heel onvriendelijk en afsnauwend ,nooit meer

22. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je suis passé à bouge pour des…

Je suis passé à bouge pour des chaussettes pour pneus, à ma demande le vendeur a regardé si elles étaient compatibles, le modèle proposé ne l’était pas mais le vendeur n’a même pas cherché sur son ordinateur si il avait un autre modèle compatible, j’ai bien vu que je le dérangeais, j’ai donc acheté sur Amazon,merci le service, plus jamais

20. december 2025

Zeer slechte service en onprofessioneel gedrag – Auto5 Turnhout

⭐☆☆☆☆
Zeer slechte service en onprofessioneel gedrag – Auto5 Turnhout

Ik ben langs geweest bij Auto5 Turnhout omdat mijn mistlamp soms wel en soms niet werkte. Aangezien ik binnenkort naar de APK moest, wilde ik gewoon snel het mistlampje laten vervangen. Ik had geen afspraak, maar ze gaven aan dat dit geen probleem was.

Mijn auto werd binnen gereden en ze haalden mijn mistlampje eruit. Vervolgens gingen ze een nieuw lampje halen en gooiden ze mijn originele lampje gewoon weg. Daarna probeerden ze het nieuwe lampje te plaatsen, wat niet lukte. Er kwamen uiteindelijk vier medewerkers bij kijken, niemand kreeg het erin. Volgens hen was het “het juiste lampje”.

Na veel geknoei kwamen ze tot de conclusie dat het probleem niet aan het lampje lag, maar dat de volledige unit vervangen moest worden, die ze dan maar moesten bestellen (2–3 werkdagen). Ik vroeg toen mijn oude lampje terug.

Wat ik terugkreeg, bleek NIET mijn originele lampje te zijn, maar een ander lampje dat blijkbaar uit de prullenbak kwam. Mijn eigen mistlampje was dus gewoon weggegooid. Toen ik probeerde dat “oude” lampje erin te steken, lukte dat uiteraard ook niet.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd ik daarna letterlijk weggestuurd omdat “de parkeerplaats bezet was” en moest alles maar snel in elkaar gezet worden. Geen excuses, geen oplossing, geen moeite.

Ik ben daarna direct naar Garage Diercky Ronny gereden. Daar zag de mecanicien meteen dat het lampje dat Auto5 mij had meegegeven het verkeerde type was. Hij vergeleek het met het mistlampje aan de andere kant van de auto en bevestigde dat Auto5 mijn originele lampje had weggegooid en mij een fout lampje had meegegeven.

Dit is onprofessioneel, slordig en respectloos tegenover klanten. Vier man die geen mistlampje kunnen vervangen, onderdelen weggooien zonder toestemming en de klant vervolgens afwimpelen. Voor mij nooit meer Auto5 Turnhout. Maar ik kom nog wel een keer langs;) Mij in de maling nemen haha…

Groetjes,

Mustafa Dasci

19. december 2025

slechte service

De werknemer verloor de helft van mijn reinigingsproduct tijdens het ingieten. Hier kan niets aangedaan worden en ik kreeg enkel een waardebon van 5euro. Het product kostte 60 euro. Ik verloor de helft van het product door hun. Dit is crimineel. Duurde ook 3maand vooraleer ik een antwoord kreeg.

4. november 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

pneus fournis et posés ne correspondant pas à ma commande prépayée

Rendez-vous ce samedi 13 décembre 2025 à l'Auto5 de Waterloo pour la pose de 2 pneus avant commandés et prépayés en ligne dès le 30 novembre.
Bien que la prestation soit annoncée comme réalisable dans un délai d'1heure, je reçois un appel 2heures plus tard pour m'annoncer que les pneus choisis n'ont pas été livrés. J'opte alors pour une soltion bis, à savoir un pneu de qualité équivalente mais qui me vaudra à nouveau une attente supplémentaire. Bref 3h00 pour la pose de deux pneus qui au final ne correspondent pas à mon choix initial.
Lorsque j'en fais la remarque au préposé, sa seule réponse : on est en pleine période de pneus et c'est normal qu'il y ait beaucoup d'erreurs et nous on fait ce qu'on peut !!!!
Bien compris : je ferais également de mon mieux à l'avenir en bannissant cette enseigne. Fuyez tel est mon conseil.

13. december 2025

Auto5 heeft geen klantendienst

Nu de einstallatie van mijn online aangekochte banden wordt een verkeerde aankoopdatum op de factuur vermeld. De werkplaats verwijst mij door naar de klantendienst, maar de klantendienst is totaal onbereikbaar. Een chatbot die je doorstuurt naar een contactformulier. Verscheidene formulieren ingevuld, zowel in het Frans als in het Nederlands, maar daar werd na 2 weken nog steeds geen enkele reactie op gegeven. Resultaat, cash back actie is verlorpen en korting kwijt. Maar auto5 zal ongetwijfeld die korting zelf wel terugbetalen, zodra ze iemand vinden om de klantendienst te bemannen.

3. december 2025

Auto 5 in Zemst

Auto 5 in Zemst
Op 31 oktober een groot onderhoud gedaan in de garage van auto5 en ik vraag me oprecht af of ze iets gedaan hebben.
Mijn lichten waren kapot voor ik daar ging en ik vertrek en de dag erna merk ik dat ze nog steeds kapot zijn, ook kreeg ik direct de melding dat mijn motorolie moest bijgevuld worden.
Ik ga op dinsdag terug en ze zeggen mij “ja het kan zijn dat de lampjes nadat u vertrokken bent zijn gesprongen maar we hebben nieuwe geplaatst en mijn motorolie hebben ze bijgevuld want het kon zijn dat ze niet genoeg erin hadden gedaan. Nu weet ik al van op voorhand dat ik met een klein lekje zit maar helaas ik vroeg hun of er iets was met de motorolie en ze zeggen mij gewoon ‘nee hoor, gewoon niet genoeg bijgevuld.”
Vandaag ga ik naar auto5 in Ninove voor nieuwe banden en ze zeggen mij “mevrouw u moet op onderhoud” waarop ik zeg “maar ik heb dit nog maar een maand geleden gedaan” en zei zeggen “Ahja dan zullen ze het onderhoud niet gereset hebben”.
Wat hebben ze eigenlijk dan gedaan in Zemst??

31. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij hadden banden gekocht met de actie…

Wij hadden banden gekocht met de actie black Friday vandaag laten opleggen wouden ze dat we 100€ bij moesten betalen wat echt niet kan toen we van ons oren maakten was het wel goed toen we ze kochten was er ook nog cash back van de banden maar wouden deze factuur niet doorsturen waardoor we deze ook zijn mis gelopen

12. december 2025

Er dette din virksomhed?