Kære Arla Det kan være svært ikke at blive direkte vred og forargret over jeres syn på dyr, og hvordan i gennem massiv markedsføring forsøger at manipulere med alle os borgere. Det er fuldkommen... Se mere
Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk l... Se mere
Fastmonteret skruelåg ik smart;( Hvorfor ikke gå tilbage til mælkekartoner uden skruelåg, ligesom i “gamle dage”, hvor vi åbnede kartonet i toppen med to hænder. Det vil også give et lavere co2 a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen til arla.dk Mere end 3.000 opskrifter, madplaner, produktinformation og konkurrencer.
Danmark
- www.arla.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg græmmes når Arla foreslår at…
Jeg græmmes når Arla foreslår at nedlægge økologiske mælkebønder pga. af manglende omsætning. Måske skulle Arla tænke lidt mindre på profit men tænke velfærd for dyrene , og derfor lade kalve drikke deres mælk hos køerne … “to fluer, et smæk” mindre mælk til “spilde “og mere tilfredse dyr … for at vende tilbage til forslag til økobønderne om mindre fremstilling af økologisk mælk…det er så langt ude at hårene rejser sig … hvad om I solgte økologisk mælk til samme pris som konventionel mælk, ja I ville få en smule mindre i kassen , men vi ville alle få en bedre mælk og en bedre planet !
Indtil da køber jeg ikke jeres produkter…..
Velkommen til 2023 - mor og kalv hører sammen
Velkommen til 2023 - året, hvor I og alle landmænd stopper adskillelsen af ko og kalv efter 24-48 timer.
Det er kun et spørgsmål om tid... ligesom det var med burhønsæg. Og tiden er nu
Arla må gøre noget for dyrevelfærden
Arla må gøre noget for dyrevelfærden. Det er både skandaløst og unaturligt, at kalven tages så hurtigt fra sin mor for at optimere produktionen. Jeg er i mange år konsekvent gået uden om Arlas produkter. Der er heldigvis andre valg, også selvom de måtte være meget dyrere. Jeg vil glæde mig til den dag, hvor Arla slår et slag for dyrevelfærden!
Forretningen er go for jer,men hva med…
Forretningen er go for jer,men hva med dyrene....
Dårlig dyrevelfærd !!!
Der må være andet end profit i jeres…
Der må være andet end profit i jeres virksomhed. Økologien er kommer for at blive. Skam jer.
Købte øko Arla naturel yoghurt
Køber øko Arla naturel yoghurt - eller rettere, gjorde. For jeg vil ikke støtte, at direktører forgyldes på dyrenes bekostning. Jeg håber, det bliver kendt for enhver, hvordan de små kalve, under et døgn gamle, tages fra deres mor, for at koens mælk kan sælges. Det er uanstændigt og brutal udnyttelse af dyrene. Vi har ikke været klar over det tidligere, men nu er vi blevet det. Og hvis ikke Arla vil lytte, så finder vi plantebaserede alternativer. Og vi er ellers storforbrugere af mælk, ost, smør og andre mælkebaserede produkter. Jeg har dog allerede skiftet mælken i kaffen ud med havredrik. Sloganet på kartonen siger noget i retning af, at “DET ER DIT VALG”. Det er det nemlig.
I kan ikke være det bekendt!
Se nu at få gjort noget seriøst for dyrevelfærden og vis at i er ansvarlige. I kan starte med at ændre på den horrible tradition hvor kalve af mælkeproducerende køer tages fra deres mor ved fødslen. Det hører simpelthen ingen steder hjemme i vores moderne og oplyste verden. I kan ikke være det bekendt!
Det er så skuffende
Det er så skuffende, at dyrevelfærden ikke er i orden. At skille ko og kalv fra hinanden så tidligt er under al kritik. Men at være direktør og give sig selv så høj en løn for at være så dårlig, er sgu til at brække sig over.
Ikke i orden de slækker på…
Ikke i orden de slækker på dyrevelfærden. Så må de sætte prisen ned, give landmændene uligheden fra egen lomme. Det har de økonomi til.
Arla blæser på dyrevelfærd
Er Arla bedøvende ligeglade med dyrevelfærd, så længe pengene ruller ind?
Det lader sådan.
Et rigtigt godt firma
Et rigtigt godt firma, med mange lækre produkter.
Jeg er stoppet med at købe produkter…
Jeg er stoppet med at købe produkter fra Arla pga. MANGEL PÅ DYREVELFÆRD
Dyreplageri at adskille mor og kalv…
Dyreplageri at adskille mor og kalv lige efter fødslen.
Skandaløs mangel på dyrevelfærd !!! (0 stjerner får I)
Skandaløs mangel på dyrevelfærd - det er usmageligt!!!
Hvordan kan I ved Arla stå inde for, at Jeres landmænd fjerner nyfødte kalve fra deres mor ?
Det er modbydeligt!!
Jeg støtter ikke Jer mere!! Så længe i er bedøvende ligeglade med dyrevelfærd, hvis bare pengene ruller ind - det er USMAGELIGT Arla !! I skulle skamme Jer!!!!!!!!
DYRENISHANDLING : jeg er forfærdet over ARLAs…
jeg er forfærdet over ARLAs ‘dyrevelfærds’ politik - en HÅN mod os dyreelskere og ikke mindst cruelty to animals at skille mor og kalv. DET burde ganske enkelt FORBYDES. Jeg har ikke handlet ARLAs produkter i årevis af samme årsag.
Barbarisk firma
Arla bruger køerne til at tjene penge. Men ingen køer har det godt i deres landmæ
nds varetægt. De tjener alle ufattelige summer på de dyr de udpiner. Køer lever potentielt i rigtig mange år, men da Arla har brug for at tjene disse enorme summer, bliver køerne insemineret 5 år i træk. Derefter bliver de aflivet, ofte på brutal vis, da deres kroppe er udtjente pga alle de graviditeter og rovdrift på mælken.
Det er et sygt firma der støtter et sygt og barbarisk erhverv der adskiller mor og barn. det burde være ulovligt.
Hvis det var hunde de gjorde det samme ved var de blevet politianmeldt med fængselsstraffe til følge. Men nej, her får man istedet million lønninger.
Arla fjerner den stakkels nyfødte kalv, får og få mest mulige penge
Når forbrugerne laver underskrift indsamling, og i stadig højt og flot skider på dyrevelfærden. Skummer fløden af dyrevelfærden og får en urineig høj løn!! Hvilket indtryk gør det, at flere end 50.000 opfordrer Arla til at stoppe adskillelsen af ko og kalv? Hvordan kan Arla stå på mål for, at deres landmænd fjerner nyfødte kalve fra deres mor? Er Arla bedøvende ligeglade med dyrevelfærd, så længe pengene ruller ind? Føj!!! I burde skamme jer.
Jeg er fuldstændigt stoppet med at købe…
Jeg er fuldstændigt stoppet med at købe produkter fra Arla. I er dyreplagere - tænkt at i for penge skiller nyfødte kalve fra deres mødre. Det er ondt og uden respekt for dyrene og den dyrevelfærd som burde stå højest på jeres liste over hvordan man behandler dyr.
Stop denne dyremishandling med det samme.
Usmageligt!!!!!
Det er simpelthen usmageligt! At man tænker mere på penge end på hvordan dyrene har det! Forstå ikke hvordan man kan have det godt med sig selv! Vil ALDRIG købe jeres produkter!!!!!