Arla Anmeldelser

1,4

Kære Arla Det kan være svært ikke at blive direkte vred og forargret over jeres syn på dyr, og hvordan i gennem massiv markedsføring forsøger at manipulere med alle os borgere. Det er fuldkommen... Se mere

Når forbrugerne laver underskrift indsamling, og i stadig højt og flot skider på dyrevelfærden. Skummer fløden af dyrevelfærden og får en urineig høj løn!! Hvilket indtryk gør det, at flere end 50.000... Se mere

Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk l... Se mere

Fastmonteret skruelåg ik smart;( Hvorfor ikke gå tilbage til mælkekartoner uden skruelåg, ligesom i “gamle dage”, hvor vi åbnede kartonet i toppen med to hænder. Det vil også give et lavere co2 a... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til arla.dk Mere end 3.000 opskrifter, madplaner, produktinformation og konkurrencer.

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 måned

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

I profittens tegn

Jeg har absolut intet tilovers for Arla når de kun tænker på profit og så må hensynet til ko og kalv komme i anden række, det skulle være lige omvendt 🙈🧐. Jeg forstår simpelthen ikke det er lovligt ???!!!! Og hvor er landmanden henne i alt det her, har de ikke selv noget at skulle have sagt ??? Og politikere for den sags skyld??? Der foregår så mange ting som ikke burde finde sted, bl a kritisable dyretransporter og andre ting som er dyremishandling, men der bliver ikke grebet ind. Er alle i lommen på hinanden når der er penge at tjene???. Det er der desværre vist ingen tvivl om 🤐😪😢😤👎🏻👎🏻👎🏻

24. marts 2023

Nul stjerner!

Og den ene stjerne gives kun, fordi det ikke er muligt at give nul. Arlas produktionsmetoder står i direkte kontrast til deres kampagne om dyrvelfærd. At adskille ko og kalv er usundt og stressende for begge dyr. Mælk er kalvemad og ikke menneskemad.

23. marts 2023

Arla = Strukturel dyremishandling

Kære Arla

Det kan være svært ikke at blive direkte vred og forargret over jeres syn på dyr, og hvordan i gennem massiv markedsføring forsøger at manipulere med alle os borgere. Det er fuldkommen uacceptabelt at adskille ko og kalv (ja især så tidligt, som 12 timer efter fødsel) i så høj grad som i gør. Det er dyremishandling på meget højt strukturelt plan.
Jeg håber at i vil prioritere respekt for skønne følende væsner, fremfor profit, i nærmeste fremtid.

Mvh Magnus

17. marts 2023

I burde skamme jer

I burde skamme jer!
En ting er at I skuer priserne helt ekstremt kunstigt op. Kommer ud med bedre årsregnskab end nogen sinde. Men at I gør produkterne ringere og ringere. Først smørret hvor at I forsøger at sælge blandingsprodukt i Lurpak og derefter mindre pakker. Og nu i dag får jeg det værste gang sjask af økologisk A 38 pga. I har bladet mere vand i. Jeg er glad for at jeg har råd til at betale for kvalitet. Men hvad med dem som ikke er resursestærke. Føj… hvor skal I skamme jer.

17. marts 2023

Dyreplageri

Hvilket indtryk gør det, at flere end 50.000 opfordrer Arla til at stoppe adskillelsen af ko og kalv? Hvordan kan Arla stå på mål for, at deres landmænd fjerner nyfødte kalve fra deres mor? Er Arla bedøvende ligeglade med dyrevelfærd, så længe pengene ruller ind?

27. februar 2023

Arla burde skamme sig

Arla burde skamme sig, de lover bedre dyrevelfærd, og samtidig mishandler de spædekalve og udnytter de stakkels køer, der brutalt får deres babyer revet fra sig.

25. februar 2023

Kære Arla

Jeg føler desværre, at jeg som forbruger bliver ført bag lyset, når jeg køber mælk med “3 hjerter” som skulle symbolisere god dyrevelfærd. At I alligevel fjerner kalven fra sin mor efter blot 12 timer og fratager en nyfødt kalv dens helt basale behov, som sin mor, er på ingen måde god dyrevelfærd og det kan jeg desværre ikke støtte.

Mvh Sandra

24. februar 2023

I burde skamme jer

Det er vanvittigt, at I ikke tager jer sammen mht. dyrevelfærd - end ikke når over 50.000 forbrugere beder jer om det.
Kalve og køer skal ikke adskilles ved fødslen - de er levende væsner og fortjener et værdigt liv.

Det er ingen penge værd at have på samvittigheden, at man bevidst mishandler dyr pga. profit.
Det er for sindssygt.

SKAM JER!
Og gør noget ved det!

18. februar 2023

Nyfødte kalve bliver revet bort fra…

Nyfødte kalve bliver revet bort fra deres mor, så de høje herrer i Arla kan skumme fløden af moderens mælk.
Hvordan kan Arla, som i 2021 kunne betale et overskud på 47 millioner til de to direktører, leve med, at overskuddet bla. beror på dyremishandling? :-((
Jeg er færdig med at købe produkter fra Arla.

15. februar 2023

Lillebror hapsere

Lillebror hapser - Hvordan hævlede har I tænkt jer at børnene skal kunne lukke den op, når voksne har MEGET svært ved det. Det er alt for stærk lim der er brugt !!! Mvh Peder Wiimh

14. februar 2023

Vis os hvad I kan

Jeg har for længst droppet Arla produkter i starten fordi udvalget af økologiske produkter ikke er særlig stort og fordi de er dyre men de senere år fordi jeg ikke kan forsvare deres dyrevelfærd - eller mangel på samme. Og nu kan jeg så forstå hvad alle pengene som er tjent på dårlig dyrevelfærd bliver brugt på: skyhøje lønninger til dem i toppen, som om det var noget at blive belønnet for, at tage så usmagelige beslutninger dag ud og dag ind og behandle dyrene så forfærdeligt - dyrene som jo faktisk tjener pengene ind for jer. Kom nu ind i kampen Arla, der står 2023 i kalenderen. Gå forrest og vis os hvad I kan; drop adskillelsen af ko og kalv, få lidt mindre i lønningsposen og giv Danmark og danskerne en god smag i munden ved at lægge navn til Arla.

13. februar 2023

Bedre dyrevelfærd nu!

Det er så trist

Det er så trist, at Arla stadig skiller ko og kalv ad 12 kort tid efter fødslen. Hvorfor vil I ikke lytte til de over 50.000, der har skrevet under på, at det skal stoppe? Hvornår vil I vise os forbrugere, at I reelt tænker på dyrene?

Kom ind i kampen Arla !

Det er hjerteskærende at opleve, at Arla vægter profit og skyhøje direktørlønninger mere end dyrevelfærd.
Tilsyneladende gør det intet indtryk, at over 50.000 mennesker indtrængende har bedt Arla om at stoppe adskillelsen af ko og kalv. Det er en fuldstændig uacceptabel praksis som ingen steder hører hjemme og da slet ikke i en virksomhed som i den grad brander sig selv med glansbilledereklamer. Spar reklamekronerne og brug dem i stedet på at forbedre dyrevelfærden.
Jeg fatter ikke, at Arla accepterer, at deres landmænd fjerner nyfødte kalve fra deres mor. Dyr har også følelser og
som en kæmpe spiller på markedet ville det i den grad klæde Arla at kæmpe for god dyrevelfærd og anerkende det ansvar man har. I stedet går man i flyverskjul - men lær lektien Arla - tiden hvor man kan tie et problem ihjel er heldigvis forbi !
Så kom ind i kampen og vis at I vil tage ansvar for det gode dyreliv. Det er en forbandet pligt som vi alle har som mennesker !