Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk l... Se mere

Kære Arla Det kan være svært ikke at blive direkte vred og forargret over jeres syn på dyr, og hvordan i gennem massiv markedsføring forsøger at manipulere med alle os borgere. Det er fuldkommen... Se mere

Når forbrugerne laver underskrift indsamling, og i stadig højt og flot skider på dyrevelfærden. Skummer fløden af dyrevelfærden og får en urineig høj løn!! Hvilket indtryk gør det, at flere end 50.000... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til arla.dk Mere end 3.000 opskrifter, madplaner, produktinformation og konkurrencer.

1,5

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 måned

Koldskål

Hold kæft mand det er en god koldskål de laver.
Jeg navngiver mit barn Arla.
Deres koldskål er så meget bedre end Kløver!!!

15. april 2026

Arla udlover dusør på grønne…

Arla udlover dusør på grønne mælkekasser, disse 5 kr som er dusøren, skænkes så til deres egen fond.

Her spørg jeg bare, tror i selv at i får noget tilbage, hvis i selv beholder pengene.

Lad os sige, hvis i vil have noget tilbage, så må i betale den som kommer med kasserne ellers er det no go.

Og for ikke at være urimelige, så kan i jo sætte dusøren på disse mælekasser på et niveau der svare til prisen på en ny plastkasse, et sted imellem 300-500 kr pr kasse.

Ellers få i ikke noget som helst.

Men det er typisk kapitalisterne, de tror at de kan udlove en dusør og så selv beholde dusøren.

Flot aprilsnar arla, vil i have dum hat og en dum næse også.

2. marts 2026
Arla-logo

Besvarelse fra Arla

Tak for dit indlæg og for at dele din holdning.

Når Arla opfordrer til at aflevere de grønne mælkekasser, er formålet først og fremmest at få dem tilbage i kredsløb, så de kan genbruges og ikke ender som affald. Den symbolske dusør på 5 kr. pr. kasse er tænkt som et incitament – ikke som betaling for kasserne, som fortsat er Arlas ejendom.
Beløbet går ikke til Arlas drift, men doneres til Arla Fonden, som er en uafhængig fond. Fonden støtter projekter for børn og unge med fokus på madglæde, sundhed og bæredygtighed – blandt andet ved at lære børn, hvor maden kommer fra, og hvordan man undgår madspild. Arla Fonden har sit eget formål og bestyrelse og bruges ikke til kommercielle aktiviteter.
Vi forstår godt, at initiativet kan give anledning til debat, og vi respekterer, at ikke alle er enige i modellen. For os handler ordningen om ansvarlig håndtering af ressourcer og om at bidrage til et godt formål – ikke om at “beholde en dusør selv”.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Kathrine

Så dårligt

Så dårligt, det i laver er jo intet værd, yoghurt så tyndt som vand, total uden smag, helt vildt alt for dyrt, og det gælder alt det i laver, og priser. Hold da op hvor er det alt for dyrt, vi kan sige at i skummer da fløden, vi køber i Tyskland, der kan man få noget der smager, og mælk til halv pris, og 3,5% fedt i 7krpr L, yoghurt man er helt vild med, ikke det tynde p i s i har her i lille Danmark, men det må jo være direktøren der er fed, og ikke mælken her i Danmark

13. februar 2026
Arla-logo

Besvarelse fra Arla

Tak for din feedback. Det er vi selvfølgelig kede af at læse. Smag, konsistens og pris opleves forskelligt, og vi forstår godt, hvis vores produkter ikke lever op til dine forventninger. Din oplevelse er noteret, og vi tager den med videre i vores arbejde.

Kathrine

God arbejdsplads

God arbejdsplads, de gør mange gode ting for medarbejderne. Var der selv i 13år og det har givet mig mange værktøjer i livet.
Gode kollegaer gennem mange år.

8. januar 2026

De sparer på emballagen

I går købte vi mælk fra Arla i Netto. Da vi kom ud af butikken, måtte vi smide den ene mælk ud, fordi den ikke var lukket ordentligt i toppen, så den lækkede.
Da vi kom hjem måtte vi smide endnu en mælk ud, fordi der var en rift i bunden.
I dag måtte vi smide en tredje ud, fordi da vi lagde den ned, opdagede vi at den OGSÅ er så tyndt forseglet i toppen, at den lækkede så der var mælk over hele køleskabet!

Og inden nogle selvfede typer fra Arla prøver at sige at det er VORES skyld og at vi skulle have byttet mælken i netto, så vil jeg gerne minde om at det er jul og butikkerne er fyldt med kunder og vi har ikke tid til at stå i kø FIRE GANGE for at bytte en ødelagt mælk - og uanset så burde Arla vel forsegle deres mælk ordentligt i stedet for at spare et par kroner ved at gøre emballagen så tynd, at produktet bliver ødelagt?

21. december 2025

Boykot Arla. Giftigt mælk og kunstig priser.

Arla kommentere ikke på prisen selvom afregningen hos landmanden er end i lang tid, alligevel tillader i jer at holde prisen kunstigt oppe fordi i fanme snart har monopol på mælkeprodukter. Vi i hele familien har boykotte jer for snart en måned siden og nyder hver dag alt andet end hvad i producere.

Håber sku snart det kommer en regulering på jer så i kan mærke det.

8. november 2025

Jeg har valgt Arla fra

Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk luft.
Flere landmænd melder allerede ud om dyr der mistrives, aborterer m.m.
Og der mangler evidens på hvor skadeligt det er for os forbrugere.
Jeg tager dybt afstand fra Arlas ligegyldighed overfor både menneskers og dyrs velfærd og sikkerhed.

1. oktober 2025

Lad være med at købe klogborg ost

Lad være med at købe klogborg ost , nu hvor de efter en higen efter profit , som går udover alle deres kunder der køber deres klovborg ost i skiver , nu hvor de har fjernet papiret mellem legende i osten, og nu hvor de klister sammen så man ikke kan fjerne et stykke af gangen, føj for et firma 🥶🥶 LAD VÆRE MED AT KØVE DERRES MÆLKE PRODUKTER FØJ IGEN

9. oktober 2025

Den reklame der køres for tiden med…

Den reklame der køres for tiden med “mozzarella ost er bedst på pizza” er så helt utrolig ringe og uforskammet dårlig, at jeg helt, af princip, får lyst til ALDRIG at købe deres produkter mere. Hold kæft for en ringe reklame…,,

3. oktober 2025

Mozzarella tern er bedst på pizza

Tillykke, Arla, med den imponerende bedrift at skabe internettets mest irriterende annonce. Tak for at få mine ører til at bløde. Venligst undlad at gentage succesen.

23. september 2025

Det er sjovt i skriver på jeres…

Det er sjovt i skriver på jeres hjemmeside at Arla Cultura® Drikkeyoghurt blåbær 500ml kan man få rema 1000 den finders bare ikke i mange af deres butikker fordi den er blevet skiftet ud med en dyrere børne udgave på 330ml istedet man overvejer jo helt at skordte jer efter 10 års morgenmads brug af jer vis det kun er børne udgaven der bliver mulig og få fremad

1. september 2025

Så skal fløden skummes!

Jeg har igennem mange år brugt opskrifter fra arla.dk, og i dag skulle jeg lave drømmekage som så mange gange før. Jeg kunne ikke finde papiret med opskriften, og fandt den derfor på arla.dk.
Jeg kunne dog se at noget var ændret, og efter lang tids søgen fandt jeg den printede opskrift fra Arla jeg plejer at bruge.
Når jeg sammenligner den nye og gamle opskrift, kan jeg se at der er mere mælk i den nye opskrift og hold nu fast, smørindholdet var steget fra 150g til 250g, en stigning på 67%!!!!!
Om Arla har gjort dette for at fremme den almene folkesundhed :) eller om det er for at fremme sin egen profit skal jeg lade være usagt, men trist er det i hvert fald.
Det er jo sikkert ikke den eneste opskrift de har ændret til deres egen fordel, så hvis de måske har hævet indholdet af mælkeprodukter med 30% i gennemsnit, ja så tjener de jo også 30% mere. Selvfølgelig siger man ikke noget om ændringerne, men håber på at forbrugerne bare køber mere, uden at tænke over det.
Desværre har Arla en meget stor markedsandel, men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at finde alternativer, og helt undgå at bruge opskrifter fra arla.dk.

30. august 2025