Arla Anmeldelser

1,4

Kære Arla Det kan være svært ikke at blive direkte vred og forargret over jeres syn på dyr, og hvordan i gennem massiv markedsføring forsøger at manipulere med alle os borgere. Det er fuldkommen... Se mere

Når forbrugerne laver underskrift indsamling, og i stadig højt og flot skider på dyrevelfærden. Skummer fløden af dyrevelfærden og får en urineig høj løn!! Hvilket indtryk gør det, at flere end 50.000... Se mere

Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk l... Se mere

Fastmonteret skruelåg ik smart;( Hvorfor ikke gå tilbage til mælkekartoner uden skruelåg, ligesom i “gamle dage”, hvor vi åbnede kartonet i toppen med to hænder. Det vil også give et lavere co2 a... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til arla.dk Mere end 3.000 opskrifter, madplaner, produktinformation og konkurrencer.

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 måned

1,4

Køber altid Arla da der altid er høj…

Køber altid Arla da der altid er høj kvalitet ved alle produkter. At der så er tumper der tror, at folk læser anmelderserne herinde inden de køber Arla produkter siger jo alt om, hvor mindre begavede de er!

Hej Sanne
Mange tak for din positve feedback!

Caroline/Arla Forbrugerdialog

Jeg vil fremover konsekvent fravælge…

Jeg vil fremover konsekvent fravælge Arlas produkter, for i stedet for at støtte mejerier der ikke bruger Bovaer. Har lige brugt 2 liter Arla økologisk sødmælk til risengrøden i dag, men det bliver sidste gang. Reglerne træder såvidt jeg har forstået det i kraft efter Nytår. Jeg kommer til at holde mig langt, langt væk.

Dejlige produkter..

Dejlige produkter... Og så ikke lyt til de der sølvpapirshatte der har aftalt det via facebook, med bl.a. Connie Regnorm som fortaler ;)

Hej Daniel
Mange tak for din positve feedback!

Caroline/Arla Forbrugerdialog

Forgiver danskerne

Forgiver danskerne

Arla denmark har sammen med en kurrupt landsforræder totalitær stat besluttet at give køerne bovaer noget der vil forgifte køer og mennesker, under dække af at, køerne prutter, dybt latterligt, det er udelukkende ordre fra EU Ursula von der leyen BOYCUT ARLA

29. november 2024

I skal skamme jer i kalder plante…

I skal skamme jer i kalder plante produkter for smør. Smør kommer en ko. Det andet kommer fra planter er margarine det er jo latterlig at i beskrive det som det samme som smør. At vi skal betale det samme for mindre af mindre gør jeg køber fra andre steder. De mennesker jeg møder kan smage forskel Vi Er jo ikke børn hvor i skal tage stilling til hvad vi må og ikke øv øv

3. november 2024

Øhhh

Øhhh, hvor er risene henne i dette års risalamande fra kaolines køkken?? Bare noget flydende ting med små klumper ris tilsat lidt vaniliesmag. øv

2. november 2024

Besvarelse fra Arla

Hej, det er bestemt meninge at der skal være ris i risalamanden fra Karolines Køkken.
Hvis du oplever dette igen, må du meget gerne oprette en reklamation på https://www.arla.dk/om-arla/kontakt/opret-en-reklamation/ eller sende os en mail på Arladialog@arlafoods.com

Caroline / Arla Forbrugerdialog

36% piske fløde .

36% piske fløde .
Hvad sker der lige for jer ??
Kager bliver fugtige og fløden kan ikke piskes ordentligt .
Kan vist roligt sige i skummer fløden !
Højere prise og mere vand .
Skal nok selv bestemme mine madvaner . Min sundhed er ikke jeres ansvar ! Men smart måde at prøve at tjene mere på og tørre det af på forbrugernes sundhed .
Synd man ikke kan give 0 stjerner .

1. oktober 2024

Der var engang Arla var kvalitet…

Der var engang Arla var kvalitet…. Så pinligt at sænke kvaliteten på den måde!
“Piskefløde” på 36%!! Skam jer!
Lagkage med sådan en fløde står og siver væske!
Jeg vil fremover købe så få Arla produkter som overhovedet muligt. Håber andre gør det samme.

3. september 2024

Køb en Klovborg ost både med kommen og…

Køb en Klovborg ost både med kommen og uden, og du bliver meget skuffet det er ikke den friske ost vi før fik. den smager og lugter som en extra stærk ost og den er yderst fugtig og man har ikke lyst at sætte tænderne i den. jeg har ialt købt 6 oste af dem forskellig forretninger. og det var det samme.... køber ikke mere den ost, hmmm

29. september 2024

Jeg har købt Arla’s A38 igennem lang…

Jeg har købt Arla’s A38 igennem lang tid.
De sidste 2 litter jeg købte bedst før 19 sept 2024 produceret i Christiansfeld, var noget tynd sjask(næsten mere som mælk) i konsistensen. Det ville jeg da gerne have en forklaring på. På deres hjemmeside udfyldte jeg det Arla skal vide for at klagen kan sendes ind til dem, men den side er så ulogisk lavet at det ikke kunne lade sig gøre. Derfor ringede jeg og de forklarede at det var helt forventeligt idet mælkesyre bakterierne kan opføre sig forskelligt🤔det var så deres forklaring🙁
De ville ikke se på deres hjemmeside ej heller arbejde på deres kvalitet ej heller nogen form for kompensation en arogant omgang🤷‍♀️

18. september 2024

Arla protein drikker smag harsk.

Jeg har købt nogle Arla protein drikke med smag af Vanilla.
Men de har en lille bismag af harsk protein pulver...
Er der andre der har oplevet dette?
@Arla, jeg har gemt 2 stykke som jeg synes smag harsk, vil godt hjælpe jeg ved at aflevere dem til analyse hvis i er interesseret?

6. august 2024

Snydt af arla

Da i narrede mig ved at reducere fedtindholdet i min fløde mistede i mig som kunde, i skal ikke bestemme hvad der var sundt for mig, det skal jeg nok selv finde ud af.

13. juni 2024

En umulig kakao skummetmælk box fra arla

Ved henvendelse til arla, angående en elendig oplukke mekanisme på en 1 ltr. MATILDE Original boks, skal man udfylde en formular, der er umulig at hitte rede i.
Der af kræves data, der er umulig at finde på beholderen. Bevidste krav, således at ingen kan klage formelt. Aldeles ikke-brugervenligt!!

10. juli 2024