ANWB Wegenwacht heeft mijn auto weer aan de praat gekregen. De monteur was binnen 15 minuten ter plaatse nadat ik via de ANWB-website een aanvraag had ingediend, wat heel eenvoudig was. Hij stelde ver... Se mere
Virksomheden har svaret
Vlot aanwezig waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden lengte wachttijd. Probleem wasvrij helder en snel bevestigd. Goed advies gekregen wat kk naar garage mee kon nemen. Met wegenwacht was het ook... Se mere
Virksomheden har svaret
Zaterdagavond 29-8 fantastisch geholpen met een lekke band in Den Haag op het Valkenbosplein. De meneer van de wegenwacht was snel, deskundig en bijzonder vriendelijk! Het goot werkelijk van de regen,... Se mere
Virksomheden har svaret
Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Op een drukke N-weg brak ineens de koppelingskabel van mijn motor. Wegenwacht heeft me veilig en vriendelijk opgepikt, en zelfs kabel gerepareerd zodat ik paar uur later weer kon rijden. Dikke pluim!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Ik had onverwachts pech onderweg en heb contact opgenomen met de ANWB. Tot mijn grote tevredenheid was de hulp al binnen 10 minuten bij mij. Dat gaf mij meteen een gerust gevoel.
De ANWB-medewerker heeft mij snel en goed geholpen en gaf duidelijk en deskundig advies over wat ik het beste kon doen. Hij nam de tijd om alles rustig uit te leggen en was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben heel tevreden over de snelle service, de goede hulp en de vriendelijke manier waarop ik ben geholpen. Dankzij de ANWB kon ik weer met een gerust gevoel verder. Heel erg bedankt!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Snelle service door zeer klantgerichte medewerker. Gaf ongevraagd extra tips voor oplossingen.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Ik was nog geen lid, maar 2 uur na mijn telefoontje was ik al geholpen en weer onderweg: RAZENDSNEL!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Zeer snelle service en ben goed geholpen door deskundige wegenwacht monteur en kon hierdoor mijn weg weer vervolgen enorm blij met de service van de wegenwacht

Super service
ik stond met lekke band en zachte "thuiskomer" op parkeerterrein in Amsterdam, de terugweg liet nog even op zicht wachten dus de duurzame optie gekozen. Maar de hulp was er zelfs binnen de "normale" tijd. De zachte thuiskomer zat al vol lucht voordat ik bij de auto was, en mijn lekke band werd ter plekke geplugd en kon dus weer onder de auto.
De wegenwacht was super vriendelijk en behulpzaam. Blij met de ANWB!!!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
weer op weg geholpen toen er iets los zat onder de auto. zou wel fijner zijn als het even word vastgezet ipv eraf halen en naar de garage moet.
de app werkt heel makkelijk en geeft gelijk de locatie door top!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Goed geholpen. De anwb is nog achterons aangeraden. En heeft op het terrein van Lowlands nog even extra naar de auto gekeken. Zodat wij na de nachtdienst veilig de volgende dag naar huis konden rijden.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
ANWB pechhulp blijft gewoon super professioneel en goed. Weer fijn geholpen door een ter zake kundig persoon. Heel fijn. Alleen het is vaak wel lang wachten voordat een ANWB monteur ter plaatse is.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Nazorg en communicatie zijn voor mij zwaar teleurstellend.
Op 20 juli strandden wij tijdens onze vakantie in Frankrijk met onze auto. Vanaf dat moment hebben wij veelvuldig contact gehad met de ANWB.
Inmiddels zijn we ruim een maand verder en heb ik de ANWB naar mijn gevoel meer dan genoeg tijd gegeven om dit dossier op te pakken.
Wat mij vooral ontzettend frustreert, is dat ik steeds opnieuw dezelfde informatie moet doorgeven. Het 06-nummer van de garagehouder heb ik inmiddels naar schatting meer dan tien keer doorgegeven.
En iedere keer lijkt het weer alsof ik iets nieuws aanlever. “Heeft u dan het 06-nummer van de garage? Dat is handig, dan kunnen we contact opnemen.” Ja, dat nummer heb ik al meerdere keren doorgegeven. Vervolgens krijg ik bij een volgend contactmoment weer te horen dat het nummer nodig is of dat er geen contact met de garage kan worden gekregen want ze bellen het caste nummer.
Maar als klant kan ik daar weinig meer aan doen. Het nummer is bekend. Ik heb het steeds opnieuw aangeleverd. Ik verwacht dan dat iemand binnen de ANWB het dossier daadwerkelijk oppakt, kijkt wat er al is gedaan en verantwoordelijkheid neemt voor de vervolgstappen.
Ook nu ik weer thuis ben, weet ik nog steeds niet wat de actuele status van mijn auto en mijn dossier is. Ik moet zelf bellen om informatie te krijgen en steeds opnieuw uitleggen wat er al weken speelt. Ondertussen loopt de motorrijtuigenbelasting belasting gewoon vrolijk door.
En tijdens die telefoongesprekken hoor ik vervolgens regelmatig: “Ik begrijp u.”
Fijn dat medewerkers blijkbaar leren om dat tegen iedere klant te zeggen. Maar misschien zou een cursus effectieve communicatie, dossierbeheer en daadwerkelijk opvolgen van afspraken in dit soort situaties nog veel waardevoller zijn.
Want begrip uitspreken is prettig, maar als er vervolgens niets verandert, heb je daar als klant uiteindelijk weinig aan.
Ik heb inmiddels meer dan een maand gewacht, talloze keren gebeld en steeds opnieuw dezelfde informatie aangeleverd. Daarom schrijf ik nu deze review, in de hoop dat mijn dossier hierdoor eindelijk wel bij iemand terechtkomt die verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat ik duidelijkheid krijg.
Voor mij gaat deze review niet alleen over de pech in Frankrijk, maar vooral over wat daarna kwam: gebrek aan communicatie, gebrek aan voortgang en het steeds opnieuw terugleggen van de verantwoordelijkheid bij de klant.
Dat had ik van de ANWB eerlijk gezegd totaal niet verwacht. Als jullie dit daadwerkelijk begrijpen, reageer dan aub niet met we begrijpen het....

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
De monteur was zeer kundig en vriendelijk. Ik werd snel geholpen💯

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Mijn auto wordt maar niet gebracht naar de afgesproken garage nadat de auto is gesleept uit Frankrijk ! Ze verzinnen allerlei smoesjes om je niet door te verbinden met de logistieke afdeling en lopen elke dag te liegen dat die eind van de middag wordt gebracht en ze bellen me ook niet terug !! WAAR IS MIJN AUTO ANWB !!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
De wegenwacht kon mijn accu niet doormeten, omdat zijn apparatuur stuk was. Kon mijn lege accu alleen bijvullen. Had geen zin, dag later bleek dat mijn accu was overleden. Niet professioneel als je apparatuur niet op orde is.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Zeer goed, vriendelijk en netjes geholpen.
Waren vlgs afspraak op de plaats van de auto.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
De monteur kwam binnen het gestelde tijds frame en heeft de klacht verholpen .

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Schandalige service! ANWB laat gezin met kinderen in de steek Ik ben al vanaf 2007 trouw lid van de ANWB. Al die jaren betaal ik netjes elk jaar mijn contributie. Maar nu heb ik ze één keer echt hard nodig in het buitenland en ze doen helemaal niks voor ons.Wij stonden met pech op de snelweg in Frankrijk met twee kinderen van 10 en 15 jaar. We zijn weggesleept naar een Franse garage die geen Engels sprak en geen tijd had. De ANWB beloofde toen aan de telefoon dat hun Franstalige collega contact zou opnemen met die garage om alles te regelen. Dit waren gewoon valse beloftes! Ze hebben die garage helemaal niet gebeld. Wij stonden urenlang op straat aan ons lot overgelaten.De garage ging sluiten en ik belde radeloos op naar de ANWB. Die medewerker zei heel respectloos tegen mij: "Regel het maar zelf met een hotel en een reisverzekering." Wat een antwoord! Ik heb uiteindelijk zelf te voet kilometers moeten lopen langs Franse garages om een monteur te smeken om onze auto te maken.ANWB heeft niks gedaan en nu weigeren ze ook nog de hotelkosten en taxi te betalen. Ze zeggen dat dit niet vergoed wordt met mijn standaard Wegenwacht Europa pakket. Ze sluiten zomaar het dossier en reageren nergens meer op. Negentien jaar lidmaatschap is niks waard voor hun. Een diepe schande!
update: Bedankt voor uw reactie maar u ontwijkt de kern van het probleem. In uw antwoord leest u volledig voorbij de gemaakte fouten. Het gaat hier niet om de voorwaarden van het pakket maar om een concrete niet nagekomen belofte. Uw Franstalige collega zou contact opnemen met de Franse garage om de zaak te regelen. Dit is aantoonbaar NIET gebeurd. Door dit tekort aan hulp van de ANWB stonden wij daar met onze kinderen aan ons lot overgelaten. U geeft aan dat u de telefonische afspraken niet zomaar kunt inzien maar dat is een kwestie van willen. Als u echt geeft om uw jarenlange leden luistert u de telefoongesprekken en e-mails terug om te begrijpen wat er door uw fouten is misgegaan. Dit antwoord bewijst helaas dat het bij de ANWB blijft bij mooie praatjes vooraf maar dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen als uw eigen hulpverlening faalt.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
De ANWB Wegenwacht heeft mij al meerdere keren uit de brand geholpen met mijn óude Volvo's, Fiat, Ford, Renault en Mercedessen waar ik graag zelf aan sleutel. Ze zijn zeer vakkundig en als het ter plekke niet je repareren valt mag ik kiezen waar de wagen heen wordt gebracht.Ook heb ik al vaak reparatie advies gekregen voor een eventuele volgende keer..TOP!