ANWB Wegenwacht Anmeldelser

4.129
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ANWB Wegenwacht heeft mijn auto weer aan de praat gekregen. De monteur was binnen 15 minuten ter plaatse nadat ik via de ANWB-website een aanvraag had ingediend, wat heel eenvoudig was. Hij stelde ver... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zaterdagavond 29-8 fantastisch geholpen met een lekke band in Den Haag op het Valkenbosplein. De meneer van de wegenwacht was snel, deskundig en bijzonder vriendelijk! Het goot werkelijk van de regen,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De ANWB Wegenwacht heeft mij al meerdere keren uit de brand geholpen met mijn óude Volvo's, Fiat, Ford, Renault en Mercedessen waar ik graag zelf aan sleutel. Ze zijn zeer vakkundig en als het ter ple... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.129)

3.212 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en altijd vriendelijk en…

Goede service en altijd vriendelijk en professioneel geholpen. De ANWB staat snel voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Bedankt voor je lovende woorden, Gregory!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn dat ANWB wegenwacht er is

Fijn dat ANWB wegenwacht er is. Snel weer op weg, is duidelijk een streven van ANWB wegenwacht.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo, wat fijn om te horen dat de Wegenwacht je snel weer op weg heeft geholpen. We zijn blij dat we je zo goed van dienst konden zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden erg snel geholpen

We werden erg snel geholpen, terwijl het erg druk was en onze locatie niet erg makkelijk te bereiken was die avond. De wegenwacht was super vriendelijk en had veel geduld voor ons.

12. august 2026

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Lotte, wat fijn om te horen dat we zo snel ter plaatse konden zijn, ondanks de drukte en de lastige locatie! Bedankt voor je mooie review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een goede ervaring ze hielpen vloten…

Een goede ervaring ze hielpen vloten deskundig weet niet wat ik zonder hen had moeten doen .

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo, wat fijn om te horen dat we je zo goed en vakkundig hebben kunnen helpen! Daar doen we het voor. Dank je wel voor de mooie woorden.

Goed en kundig geholpen

Goed en kundig geholpen

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Abdel, bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je goed en kundig geholpen bent. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De service is uitstekend en monteurs…

De service is uitstekend en monteurs zijn deskundig.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Amelia, wat fijn om te horen dat je onze service en monteurs als uitstekend en deskundig hebt ervaren! We waarderen je positieve feedback enorm.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het probleem is verholpen

Het probleem is verholpen.
Wel in 2 stappen
Eerste stap diagnose

Tweede stap na aanschaf nieuw onderdeel het defecte onderdeel vervangen

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Maarten, wat fijn om te horen dat het probleem is opgelost, ook al vergde het twee stappen. We waarderen je geduld en feedback over het proces.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede uitleg om via de app pech te…

Goede uitleg om via de app pech te melden en fijn dat er updates gegeven word.
Vriendelijk personeel met veel ervaring over de systemen van de auto.
Ook fijn dat ze het ter plekke goed uitleggen waardoor het makkelijker is om te communiceren met de garage.
Ben zeer tevreden!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Eline, wat fijn om te horen dat de app en de updates zo goed bevallen! We zijn blij dat ons personeel vriendelijk en deskundig was, en dat de uitleg ter plekke duidelijk was. Bedankt voor de mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kon duidelijk mijn pech melden

Kon duidelijk mijn pech melden, zeer vriendelijk man die mij geholpen heeft.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Saskia, wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat de medewerker vriendelijk was! Daar doen we het voor. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is geruststellend om ANWB lid te zijn.

Het is geruststellend om ANWB lid te zijn, wat je ook voor problemen tegenkomt onderweg, je wordt gewoon geholpen door professionals zodat je weer vlot verder kunt.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Toine, wat fijn om te lezen dat je je gerustgesteld voelt als ANWB-lid! We zijn blij dat we je met professionele hulp weer vlot op weg kunnen helpen.

ANWB lost probleem op

Omdat zij de oplossing had dat mijn radio gewoon aan bleef toen de accu eruit moest.
Ik kon de code niet meer instellen.
Zij trok een draadje naar de bobine geloof ik.
Dit noem ik oplossingsgericht gericht denken.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Jan, wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen met de radio! We zijn blij dat onze oplossing voor het behouden van de radio-instellingen zo goed heeft gewerkt. We waarderen je compliment over ons oplossingsgerichte denken enorm.

Contact aan laten staan

Contact aan laten staan, wegenwacht was er met een uur om de accu op te laden. Prima geregeld!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Maria, wat fijn om te horen dat de wegenwacht je zo snel heeft kunnen helpen met de accu. We waarderen je positieve feedback enorm!

Binnen 30.minuten weer op weg

Binnen 30.minuten was de monteur er een na 30 minuten was ik weer onderweg

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Lizzy, wat fijn om te horen dat onze monteur zo snel ter plaatse was en je weer op weg heeft geholpen! We waarderen je positieve feedback enorm.

Zo weer opweg

Super deskundige en geduldige man. Die in alle vriendelijkheid delen van de auto losmaakte, de lekkage opgelost heeft en alles netjes terug gebouwd heeft.

Een echte topper

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Joshua, wat fijn om te horen dat onze monteur je zo deskundig en geduldig heeft geholpen met de lekkage! We zijn blij dat alles netjes is opgelost en dat je tevreden bent.

Snel en meedenken.

Vlot aanwezig waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden lengte wachttijd. Probleem wasvrij helder en snel bevestigd. Goed advies gekregen wat kk naar garage mee kon nemen. Met wegenwacht was het ook communicatief prettig praten. Auto met dynamoproblemen aan de praat gekregen en achter mij aan gereden naar garage. Het was zondagochtend 07u en meneer heeft mij weer netjes bij huis afgezet. Fijn!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Hallo Thalas, wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent, zelfs op zo'n vroege zondagochtend! We zijn blij dat we je zo snel en vakkundig weer op weg hebben kunnen helpen.

Eerste Pechhulp

Voor het eerst ANWB gebruikt sinds 1999. Ik heb Toyota Yaris, tijdens het rijden valt deze in de storing. Het rijden gewoon normaal/goed, totdat ik de auto afzetten. Loopt deze niet meer op stationair. Start wel, dan slaat weer af. Dankzij onze ANWB kan ik thuis komen.

23. august 2026

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Zo hebben we na al die jaren toch eindelijk kennis kunnen maken, Yareth! Fijn om je van dienst te kunnen zijn, dankjewel voor de 5-sterren waardering.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze reddende engel Kees heeft ons…

Onze reddende engel Kees heeft ons geweldig geholpen vanmiddag!! Eerst werden we heel snel de A1 afgesleept om vervolgens onze auto te repareren zodat we weer onze reis konden hervatten. Kees je bent een kanjer bedankt voor de hulp !! ANWB wees zuinig op deze topper.

22. august 2026

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Dat zullen we zeker doen, Mariska! Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring.

Snel en vriendelijk

Snel ter plaatse. Ondanks dat monteur niet de juiste onderdelen bij zich had, netjes gesleept naar garage

22. august 2026

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht

Fijn om te horen dat we snel ter plaatse waren en dat de auto netjes naar de garage is gesleept. Bedankt voor het delen!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.