Virksomheden har svaret
Vlot aanwezig waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden lengte wachttijd. Probleem wasvrij helder en snel bevestigd. Goed advies gekregen wat kk naar garage mee kon nemen. Met wegenwacht was het ook... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kon mijn auto niet meer starten in verband met mijn batterij die kapot was. ANWB was binnen 20 minuten op locatie, heeft advies gegeven, de auto kunnen starten en het was een zeer vriendelijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Redelijk snel terplekke ,weet waar ze over praten ,verder eigenlijk goeie service ,heb zelf al platina dus al heel lang bij de club

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Snel contact. Was binnen een half uur op de plek en plaatste direct de nieuwe accu. Voordat hij bij ons was konden we volgen waar hij was

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Ze zijn echt behulpzaam. En ze zijn altijd aardig en vriendelijk tegen mensen.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Eerst opgehaald door een berger en later door anwb na kleine reparatie weer op weg geholpen

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Het gemak en snelheid die de monteur heeft is geweldig. Onwijs aardige kerel!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Snel ter plaatse en direct opgelost zodat ik weer kon rijden

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Ik kon mijn auto niet meer starten in verband met mijn batterij die kapot was.
ANWB was binnen 20 minuten op locatie, heeft advies gegeven, de auto kunnen starten en het was een zeer vriendelijke man.
Binnen de EU zou ik eigenlijk geen andere pechhulp aanraden.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Zaterdagavond 29-8 fantastisch geholpen met een lekke band in Den Haag op het Valkenbosplein. De meneer van de wegenwacht was snel, deskundig en bijzonder vriendelijk! Het goot werkelijk van de regen, maar hij liet zich niet weerhouden. Wat een fijne ervaring! Dank!!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
ANWB Wegenwacht heeft mijn auto weer aan de praat gekregen. De monteur was binnen 15 minuten ter plaatse nadat ik via de ANWB-website een aanvraag had ingediend, wat heel eenvoudig was. Hij stelde vervolgens snel vast dat de accu het probleem was. Bedankt voor de uitstekende en vriendelijke service!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Heel fijn geholpen. Twee zeer vriendelijke en behulpzame mannen. Ze zagen ook dat ik erg geschrokken was en namen ook de tijd en rust om mij te kalmeren. Echt super goed geholpen en deskundig advies gekregen. Nogmaals enorm bedankt voor alles!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
De ANWB helpt altijd, snel, kundig en vriendelijk. Laatst met pech in eigen woonplaats kwamen ze me zelfs thuis ophalen om samen naar mijn gestrande auto te rijden. Ik ben in het verleden wel eens vaker door ze geholpen, en nog nooit teleur gesteld.
Top!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Snel en goed geholpen en zelfs wat bijgeleerd van Fred

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Hele lange wachttijd. Eigenlijk nooit een oplossing zonder extra kosten. De anwb is totaal niet nodig meer aangezien de verzekering: sneller, behulpzamer en probleemoplossend is ingesteld. En de meeste zaken zitten de oplossingen voor dat moment inbegrepen in de verzekering dus geen onverwachte extra kosten.
Zodra het mogelijk is zeg ik ook mijn lidmaatschap op. Totaal zonde van het geld..

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Goed geholpen door de ANWB! De hulp kwam zelfs sneller dan vooraf was aangegeven. Ik kreeg goede tips en werd vriendelijk en professioneel geholpen. Als je geen lid bent, is het wel behoorlijk prijzig, maar in dit geval was ik vooral blij dat ik zo goed en snel geholpen ben. 👍🏻

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.