ANWB Wegenwacht heeft mijn auto weer aan de praat gekregen. De monteur was binnen 15 minuten ter plaatse nadat ik via de ANWB-website een aanvraag had ingediend, wat heel eenvoudig was. Hij stelde ver... Se mere
Virksomheden har svaret
Vlot aanwezig waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden lengte wachttijd. Probleem wasvrij helder en snel bevestigd. Goed advies gekregen wat kk naar garage mee kon nemen. Met wegenwacht was het ook... Se mere
Virksomheden har svaret
Zaterdagavond 29-8 fantastisch geholpen met een lekke band in Den Haag op het Valkenbosplein. De meneer van de wegenwacht was snel, deskundig en bijzonder vriendelijk! Het goot werkelijk van de regen,... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kon mijn auto niet meer starten in verband met mijn batterij die kapot was. ANWB was binnen 20 minuten op locatie, heeft advies gegeven, de auto kunnen starten en het was een zeer vriendelijke... Se mere
Virksomheden har svaret
Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed bereikbaar. Vriendelijk en accuraat geholpen.
Helaas was het druk en moest ik wat langer wachten.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Service was uitstekend oplossing was duidelijk en personeel was vriendelijk en gaf mij een duidelijke oplossing wat ik moest gaan doen om te voorkomen dat ik weer dezelfde storing zou krijgen.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Pech is makkelijk te melden. De service was super. Heel klantvriendelijk en behulpzaam personeel dat verstand van zaken heeft

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Snelle service.vriendelijke medewerker en zeer snel weer op pad..erg kundig met mijn brommibiel

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
De heer die mij kwam helpen was erg deskundig, vriendelijk en ze gaan altijd net een stapje verder voor je. Legde alles netjes uit. Zeer tevreden over ANWB.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Het bedrijf viel niets aan te merken en het was gezellij

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Mijn ervaring met de pechhulp zelf was top. Door een dikke M6 bout in het middenvlak van mijn achterband heb ik contact gehad met de ANWB. Na ongeveer 1,5 uur (ik had geen haast en zat heerlijk op het terras) kwam de monteur. Die had de boel binnen 6 minuten gefikst met een prop! Hij gaf wel netjes aan dat dit een tijdelijke noodoplossing was om veilig thuis te komen of direct door te rijden naar de motorservice voor een nieuwe achterband. Hele goede service dus.
Tegelijkertijd heb ik bij de ANWB zelf via het feedbackformulier nogmaals een belangrijk punt aangekaart. Ik hoop dat dit dit keer níét tegen dovemansoren gezegd is, aangezien het al mijn derde poging is.
Als lid van al meer dan 25 jaar (Platina status) voelt het kortingsbeleid namelijk scheef. Nieuwe leden krijgen acties en jongeren tot 24 jaar krijgen direct 25% korting op hun Wegenwacht-pakket. Wij als trouwe leden krijgen reisaanbiedingen die in de praktijk aanvoelen als een sigaar uit eigen doos: de reizen blijven ontzettend duur en die extra's wegen daar niet tegen op.
Mijn voorstel aan de ANWB is een eerlijke staffelkorting op de pechhulp voor trouwe leden:
Vanaf 10 jaar lidmaatschap: 10% korting
Vanaf 15 jaar lidmaatschap: 15% korting
Vanaf 20 jaar lidmaatschap: 20% korting
Vanaf 25 jaar lidmaatschap: 25% korting (maximaal, gelijk aan de jongerenkorting)
Beloon trouwe leden op dezelfde manier als nieuwe instroom: met échte korting!!!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Op een drukke N-weg brak ineens de koppelingskabel van mijn motor. Wegenwacht heeft me veilig en vriendelijk opgepikt, en zelfs kabel gerepareerd zodat ik paar uur later weer kon rijden. Dikke pluim!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Ik had onverwachts pech onderweg en heb contact opgenomen met de ANWB. Tot mijn grote tevredenheid was de hulp al binnen 10 minuten bij mij. Dat gaf mij meteen een gerust gevoel.
De ANWB-medewerker heeft mij snel en goed geholpen en gaf duidelijk en deskundig advies over wat ik het beste kon doen. Hij nam de tijd om alles rustig uit te leggen en was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben heel tevreden over de snelle service, de goede hulp en de vriendelijke manier waarop ik ben geholpen. Dankzij de ANWB kon ik weer met een gerust gevoel verder. Heel erg bedankt!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Snelle service door zeer klantgerichte medewerker. Gaf ongevraagd extra tips voor oplossingen.

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Ik was nog geen lid, maar 2 uur na mijn telefoontje was ik al geholpen en weer onderweg: RAZENDSNEL!

Besvarelse fra ANWB Wegenwacht
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.