Amazing Living Anmeldelser

2,8

Bestilte for flere måneder siden 2 forskellige varer hos Amazing Living. Den ene vare kom frem (med betaling af fuld fragtbeløb) og den anden vare hørte jeg aldrig noget til. Trods flere henvendelser... Se mere

Vi bestilte er maleri, som skulle laves i anden størrelse.. Dette fik vi godkendt og fik at vide at inden for 10 dage, ville vi modtage billedet. Betalingen er naturligvis gennemført, men vi kan... Se mere

Super god service, gjorde opmærksom på forlænget leveringstid, tilbød at annullere ordre, sende delvis eller sende samlet når alt var kommet hjem. En enkelt glaskugle havde et skår ved modtagelse af l... Se mere

Hør lige her. Jeg bestilte et krus og en sæbedispenser fra mærket Nordal hos amazing Living. Sættet var gave til et bryllup, og derfor måtte jeg kontante firmaet da der var en ridse på sæbedispenseren... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb smukt brugskunst, franske møbler, lamper eller knager til boligen. Vi har online salg af brugskunst i vores flotte online netshop, hvor du finder det smukkeste brugskunst.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig kundeservice

Jeg bestilt en dørmåtte fra Amazing Rugs som åbenbart er et firma under jer og da jeg ikke har modtaget nogen ordenbekræftelse men betalt med mobilpay har prøve siden fredag og komme i kontakt med jer - Jeg har nu prøve kontakt under jeres hjemmeside, på jeres mail, på jeres IG ! Og det er kan man ihvertfald kalde dårlig kundeservice!

11. juli 2019

Min yndlings interiør webshop!

Rigtig lækker webshop. Har handlet der flere gange og varerne er altid som på billederne ! Det er så fedt ikke at blive skuffet, når varerne kommer <3

Altid god kundeservice !!! Har været hjælpsomme hvis jeg har spurgt om hjælp.

5. juli 2019

Købe ikke på deres hjemmeside

Har bestilt et spejl i april men har stadig ikke modtaget vare. De svar hele ikke på maile, virkelige uprofessionel! Jeg giv op.

16. juni 2019

Besvarelse fra Amazing Living

Kære Jessica, kan du give os et ordrenummer, da vi ikke har nogen ordrer ventende eller mails fra en kunde med med dit navn. På forhånd tak og god aften.
Dbh Maria

Dårlig kundeservice

Havde bestilt et skostativ og nogle knager. Får at vide at skostativet er i rest-ordre men vil være på lager slut maj. Jeg skriver flere gange og spørger hvordan det står til, men får den ene undskyldning efter den anden, og nu får jeg intet svar... helt vildt uprofessionel oplevelse.

9. juni 2019

Besvarelse fra Amazing Living

Kære Natasja, da du lagde ordren, informerede vi dig om, at din vare var i restordre til sidst i maj. Du skriver så igen og vi fortæller dig, at vi står midt i en flytning af vores lager og at din vare desuden ikke er kommet på lager. Du skriver så endnu en gang, at hvis varen ikke er kommet på lager, ønsker du at annullere ordren, hvilket vi tager til efterretning og annullerer den. Efterfølgende ønsker du alligevel svar igen, og da vi stod midt i flytning, var vi et par dage bagud med besvarelse af mails. Det beklager vi naturligvis.
Mvh Maria

Jeg har handlet to gange hos dem og jeg…

Jeg har handlet to gange hos dem og jeg kan godt lide deres varesortiment. Første gang fik jeg et rigtigt fint nedslag i prisen på et kludetæppe da der var en fejl på det. Denne gang har jeg også købt et kludetæppe der var i fin kvalitet. Det gik hurtigt med levering. Jeg er tilfreds med varen.😊
Jeg vil handle der en anden gang helt sikkert.

17. maj 2019

Jeg har desværre haft en lignende…

Jeg har desværre haft en lignende oplevelse som flere andre herinde vedrørende udsolgte varer.
Dagen efter min pakke er sendt (jeg fik en mail fra GLS om dette), får jeg en mail fra Amazingliving om, at den ene af de tre varer jeg har bestilt desværre er udsolgt, og de derfor kun trækker pengene for de to andre varer.

Jeg valgte kun at købe fra den side, da de var en af få steder, der havde lige netop den varer på lager. Jeg har aldrig før oplevet, at man som kunde ikke får besked om en udsolgt varer, INDEN pakken bliver sendt, således at man kan få valget om at afbestille ordren? Forklaringen fra Amazing Living er, at tingene jo ikke skal bruges sammen. Men er det ikke mit valg som køber, at beslutte om jeg vil have en bestilling med mangler?

Jeg skriver så, at jeg desværre ikke er interesseret i pakken og gerne vil have pengene retur. Der er dog en del mailkorrespondance frem om tilbage, før Amazing Living forstår, at jeg ikke er interesseret i pakken, gerne vil have pengene retur og ikke selv vil hente den hos pakkeshoppen for at sende den retur igen. Det mener jeg selv, at de må stå for, da de har lavet en fejl.

Til sidst får jeg så pengene retur, dog ikke for fragten. Jeg skriver endnu en mail og gør opmærksom på dette og får at vide, at det var en fejl som blev opdaget med det samme, og at fragten blev overført retur samme dag som de andre penge. 3 dage efter har jeg dog stadig ikke fået de resterende penge retur, og da jeg så igen rykker for dem, bliver de overført samme aften. Det synes jeg desværre efterlader mig med et endnu dårligere indtryk.

Jeg gjorde også opmærksom på, at den ting jeg fik at vide var udsolgt, stadig står til salg på deres side, men dette blev dog ikke kommenteret (eller rettet på siden). Det virker som, at der er mange ting der ikke er på lager, men at man først får besked herom, når man har shoppet lidt ekstra og pakken allerede er sendt.

Jeg er glad for, at vi fandt en løsning, og at jeg fik alle penge retur til sidst. Tonen var også god fra Amazing Living, men jeg synes, at det er ærgerligt, at det krævede så mange mails.
Jeg har ikke lyst til at bestille herfra igen, da jeg ikke føler, at jeg kan regne med, at tingene på siden rent faktisk er på lager, og at få besked om dette inden pakken sendes.

2/5 - svar
Hej igen. Tak for svar.
Som skrevet synes jeg ikke, at det er relevevant om tingene skal bruges sammen - det skal være op til kunden at vurdere, om man stadig vil have ordren, når nogle af varerne mangler. Uagtet hvad, skal man i hvert fald have informationen, inden pakken sendes. Faktisk burde man allerede få besked om en udsolgt varer, når man prøver at lægge den i kurven.
I rigtig mange tilfælde kan de ting man køber, jo ikke bruges sammen.

Jeg er lidt uforstående over for, at de resterende penge først kommer 4 dage efter de andre, hvis de blev overført samme dag. Men det er måske en fejl fra bankens side..
Jeg blev dog ikke informeret om det, men måtte rykke 2 gange.

1. maj 2019

Kære Trine,
vi skyndte os at sende 2 af dine 3 bestilte varer afsted, så snart du havde bestilt dem. Når du som kunde har bestilt et tandbørstekrus, 3 tandbørster og en opvaskebørste, så er vi temmelig uforstående overfor, at du ikke ønsker at modtage dine varer til badeværelset, fordi at din opvaskebørste ikke er på lager. Det virker mere, som om du i virkeligheden har fortrudt din bestilling. Vi tilbyder dig desuden at refundere beløbet for fragten som kompensation. Det er korrekt, at jeg i første omgang ikke får refunderet de 39kr for fragt sammen med beløbet for de afsendte varer. Dette opdager jeg dog selv i samme øjeblik, informerer dig herom og refunderer dem umiddelbart efter. Hvis dine varer skulle bruges sammen, ville vi naturligvis ikke have afsendt dem inden at afstemme med dig. Så vi er naturligvis kede af, at du føler at du bliver nød til at give os en dårlig anmeldelse, når vi har handlet i bedste overbevisning.
Dbh Maria