Allianz Global Assistance NL Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles ging mis geen contact geen hulp nu al 9 weken aan het wachten op me geld vanwege sleepkosten en al het andere wat we zelf hebben moeten betalen je word van het kastje naar de muur gestuurd ze z... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 omdat lager niet mogelijk is. Stond 2 maal met pech wat ze niet onder pech scharen maar een ‘ongeval’ m’n autoverzekering gooide her logischerwijs op pech en kwamen ook niet. Belde terug en direct w... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bay insurance Germany (Allianz Global Assistance Police 200002660694 Habe für einen Drucker Garatieverlängerung abgeschlossen. Garanteizeit ist falsch angegeben, da von falscher Werksgaratie... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dure annulerings verzekering afgesloten van 900+ Euro. Vervolgens heb je een nood geval, dan is dit bedrijf niet bereikbaar vanuit Albanie. Telefoon nummers werken niet (+31 toegevoegd), Chat functie... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseforsikringsselskab
  2. Forsikringsvirksomhed
  3. Forsikringsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wij staan voor wereldwijde hulpverlening. Meer dan 19.000 medewerkers, op vijf continenten, in 36 landen, die samen 58 talen spreken.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

30 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Sluit geen reisverzekering af

Sluit geen reisverzekering af, als je iets kwijt bent (al is het 5 jaar oud) moet je je aankoopbon hebben terwijl je bent verzekerd voor verloren bagage, ook zijn niet alle spullen verzekerd en wordt er heel veel uitgesloten. Telefonisch kan je niet worden geholpen en moet alles via de website. Kortom: had net zo goed geen reisverzekering kunnen afsluiten + let op de kleine letters in de polis.

10. juni 2025

Heeel slecht

Heeel slecht. Onmogelijk om een verzekering af te sluiten. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en niemand helpt je goed. Op de klm website kun je namelijk je tickets bij Allianz verzekeren. Nou vergeet het maar. De klm verwijst je naar Allianz en Allianz verwijst je naar de klm. Dus nu maar bij de ANWB geboekt, ( nog goedkoper ook)

30. maj 2025

communicatiestoornis

na zeer lange tijd pas mijn geld gekregen, communicatie via de mail is niet mogelijk, krijg alleen een automatisch antwoord, bellen elke dag en elke week, beloofd terug te bellen wordt geen enkele keer gedaan, zou deze verzekeringsmaatschappij nooit aan iemand aanbevelen.

18. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verantwoordelijkheid wordt afgeschoven op lokale tussenpersoon

Vader een toeval gehad in Mexico, ambulance, ziekenhuis enz. Allianz (via KLM) werkt met een lokale tussenpersoon en die moet het regelen, alleen neemt de tussenpersoon al 1,5 dag maar geen contact op met het ziekenhuis en de Allianz hulpcentrale blijft maar zeggen dat zij verder niks kunnen doen en dat de tussenpersoon aan zet is. Bij wie heb ik nou een verzekering? Eindstand is dat mijn vader dadelijk uit het ziekenhuis wordt ontslagen en ik duizenden euro's moet voorschieten omdat iemand gewoon zijn werk niet doet. Schandalig van de hylpcentrale dat ze aangeven verder niets te kunnen doen omdat het nu de verantwoordelijkheid van de tussenpersoon is. Lekker makkelijk. De meeste medewerkers draaien dit zelfde riedeltje af...nooit mee in zee gaan.

12. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht georganiseerd en onhulpvaardig bedrijf

Ik heb (via Toyota- hulpdienst) blijkbaar gebruik gemaakt van Allianz Assistance.
De rekening heb ik nooit ontvangen, wel de herinnering en nu de aanmaning.
Het betreft een akkefietje uit nov 2023!
Na uitzoeken waar het over ging en waarom ik moest betalen en niet Toyota heb ik de aanmaning betaald.
Het bedrag kwam direct weer op mijn rekening terug, rekening niet
bereikbaar!!!! Banknummer, geadresseerde, factuurnr, alles klopt.
Als je belt: werkelijk niemand bij Allianz weet iets of wil/kan je helpen, doorverbinden gaat vaak fout, het is een schande.
Ps: ik wil het bedrag graag betalen zodat de situatie opgelost is, maar ik weet niet hoe ik dit met enig succes voor elkaar kan krijgen.

6. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonder bericht en restitutie zou polis zijn opgezegd als je claim wil indienen

Al meer dan 10 jaar klant; nu vanwege ernstige medische situatie reis moeten annuleren. Bij het online indienen van een claim krijg ik een foutmelding. Toen ik vervolgens belde kreeg ik de reactie "uw verzekering hebben wij "ongeveer 3 a 4 maanden geleden"per mail opgezegd want u woont in Belgie (al vanaf het moment van verzekeren wonen wij daar!) ". Deze mail heb ik nooit ontvangen, ook geen brief en ook geen restitutie van de premie.
Ik vind dit compleet criminele praktijken! Zolang je betaalt en niets aan de hand is, is het prima, maar bij de eerste claim zou opeens zonder dat je er vanaf weet, je polis zijn opgezegd!!!!

25. februar 2025

Allianz global Assistance waardeloos

Allianz global Assistance reisverzekering afgesloten bij KLM. Reis helaas ivm ziekte moeten annuleren. Allianz geeft niet thuis. KLM die de verzekering verkoopt op het moment van boeken, geeft ook niet thuis.
Sluit elders een reisverzekering af mensen. Dit is een waardeloos bedrijf.

13. oktober 2024

Ga hier niet mee samenwerken AUB

Ga hier niet mee samenwerken AUB

Zit al 40 minuten met pech in de auto geven aan geen contract 3 verschillende nummers doorverbinden.

Niet in zee gaan, ga het ook overal delen. Dit is al de 2e keer.

Meteen annuleren.

10. januar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Moeilijk contact krijgen met dit…

Moeilijk contact krijgen met dit bedrijf. Altijd eerstvMaud, de chatbot. Dan als je een medewerker te spreken krijgt weten ze niets of zijn te lui om iets voor je te doen. Hopeloos bedrijf. Beter iets meer betalen bij een ander bedrijf die je wel normaal helpen bij een vraag over een verzekering of over een factuur. Echt een onprofessioneel irritant bedrijf.

27. december 2024

Allianz Assistance betekent GEEN Assistance

Lage premie betekent hier slechte service en ondeskundige hulpverlening.
Vervangende auto krijgt u niet van Sixt of ander bekend bedrijf. De auto's staan op duistere en afgelegen bedrijfsterreinen van bergingsbedrijven.
Ik meld onderweg oliedruk problemen en rode lampen op dashboard. Call centre geeft geen advies doorrijden of afslepen. Een medewerker erkent dat er een fout is gemaakt.
De klachten afdeling liegt nu ronduit en ontkent dat ik überhaupt melding heb gedaan van rode lampjes en geen assistentie wilde. Bizar commentaar.
Wat heeft de verzekerde dan aan een Pechhulp Assistance van Allianz?

20. december 2024

Waardeloos

Waardeloos, camper kreeg panne, moest gerepatrieerd worden, 4 dagen aan het bellen geweest om dat voor elkaar te krijgen, na 8 weken bericht dat men verheugd was een schade vergoeding binnen 5-10 werkdagen aan mij over te kunnen maken, we zijn nu bijna een maand verder, 10 telefoontjes, van het kastje naar de muur en nog steeds geen schadevergoeding ontvangen! Belofte terug te bellen wordt niet nagekomen, verbindingen worden verbroken en ga zo maar door, en dan nog autobot Maud! Wat een drama is dat!

9. december 2024

Wat een waardeloze firma

Wat een waardeloze firma. Er is geen telefonisch contact te krijgen . De gemiddelde wachttijd is een half uur en meer. Soms wordt de verbinding gewoon verbroken. Afspraken worden NIET nagekomen en mails NIET beantwoord ondanks de bevestiging van ontvangst en de belofte dat er binnen 10 dagen gereageerd wordt. Zoek a.u.b. een andere verzekeringsmaatschappij als u normale omgangsvormen wilt

21. november 2024

Mauvaise expérience

Dossier 2024 / 3391612
Assurance couverture smartphone.

J’ai compris que cette assurance couverture (pour mon cas smartphone) ne marchait absolument pas malgré un long appel téléphonique. Même en rentrant toutes les informations nécessaires, l’assurance trouvera toujours un prétexte de me refuser l’aide alors que c’est réputé d’avoir la meilleure assistance en cas de dommages.

17. november 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.