Vriendelijke heer die onze vraag meteen heeft opgelost inzake wereld / europa dekking reis verzekering. Heer die ik gisteren aan telefoon had van de digitale hulp verdiend een DIKKE pluim !!!!! H... Se mere
Virksomheden har svaret
Een dag na de claim direckt het schade bedrag ontvangen zonder vragen,vliegtuig gemist buiten mijn schuld!en een hotel overnachting allemaal goed geregeld,allen mijn partner had dezelfde schade maar... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kon kiezen tussen het invullen van een formulier, of een soort van AI/chatbot. Bij de laatste eerst nauwkeurig omschreven wat de schadeclaim was. Vervolgens kreeg ik 3 kleine vraagjes en na beantwo... Se mere
Virksomheden har svaret
Sluit je een reisverzekering aan bij anwb, word je schade 2x geweigerd. Heb netjes me verhaal paar keer uitgelegd telefonische en via de mail. ANWB jullie zijn niet menselijk!! Bij deze ik zeg me verz... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Snel en accuraat, gegevens snel bij de hand. Vriendelijke dame aan de telefoon.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
De dame die ik aan de telefoon had was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Dus daar ligt het niet aan. Waar wel het probleem ligt, is bij de app Veilig Rijden. Deze app vraagt continue extreem veel rechten, zelfs als je niet rijdt, dus no privacy at all. En anders werkt de korting van de verzekering gewoon niet.
Bovendien draait de app dag en nacht en trekt daardoor in no time de hele batterij leeg van een OnePlus Nord telefoon. Dat is op zich een hele prestatie, maar absoluut niet acceptabel. Opnieuw opstarten, zoals geadviseerd werd, hielp niet.
Ik zou iedereen adviseren om deze app niet te installeren. Kennelijk is één en ander nog niet volledig doordacht ontwikkelt.
De enige andere optie die dan nog over blijft (zonder app en zonder de Beacon) is het installeren van een Dongel.
Deze moet je dan zelf "ergens" aansluiten in de buurt van het rechter voetpedaal. Klinkt omslachtig en niet echt veilig. Want vlgs. de dame zou de Dongel evt. daar ook in de weg kunnen zitten. Wat dan weer verholpen zou moeten worden met een verlengsnoer richting Dashboard. Dit hele verhaal wordt je niet van te voren verteld bij het afsluiten van de verzekering. Maar bovenstaande klachten over de app lees je pas daarna in de vele reviews. Met als standaard reactie dat je contact moet opnemen. Dat hielp iig. niet.
Spijtig.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Goede ervaring netjes geholpen, alleen telefonisch moeilijk te bereiken.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
De ANWB is telefonisch zeer goed bereikbaar. Zeer goed geholpen. Het enige waarover ik uiteindelijk twijfel is of mijn schadevrije jaren niet te laag zijn gezet.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Het duurde lang voordat wij wat hoorden en wij krijgen niets terug vanwege de waarde versus eigen risico. Erg jammer omdat wij al jaren braaf betalen.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Wil je een verzekering afsluiten voor een 2e auto krijg je niet de no-claimkorting korting 85% die we hebben bij onze andere verzekering maar betaal je het volledige bedrag à 3500 euro per jaar en dat je al 50 jaar klant bent bij de ANWB.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Correct, vlot en to the point geholpen door een medewerker en geen robot

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Mijn accu was uit mijn fiets gestolen , aangegeven en de andere dag was het bedrag al gestort.
Heel blij mee

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Heel snel en vakkundig geholpen! Fijne ervaring, mijn dank!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik ben goed geïnformeerd over mijn bestaande fiestverzekering.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Wegens het niet ontvangen (mijn fout?, anwb's fout?, of post.nl-fout? Dat laat ik in de midden) van de polis, kreeg ik een aanmaning om (alsnog) te betalen. De polis was al geroyeerd. Tevens werd van de anwb zijde, vermeld dat ik als wanbetaler, géén verzekeringen meer kan afsluiten bij hun. Na telefonisch contact met de klantenservice van de anwb, werd door de vriendelijke telefonist, verteld dat ik het openstaande bedrag NIET hoefde te voldoen, dat zou een foutieve brief zijn geweest. Paradoxaal, tóch? Nadat ik aanbood om het bedrag alsnog te willen voldoen, zolang ik maar van het opgeplakte etiket: "wanbetaler" af zou zijn, werd me verteld, dat dát onmogelijk was. Behalve mijn hypotheek, heb ik nog nóóit ergens schulden gehad. De benaming van "wanbetaler" krenkt mij ten zeerste. Vandaar mijn negatieve beoordeling, en niet één ster gegeven, omdat de telefonist mij zéér netjes, en begripvol te woord stond.
L.H.E. van Hees te Sittard.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Heer die ik gisteren aan telefoon had van de digitale hulp verdiend een DIKKE pluim !!!!! Heeft het voor elkaar gekregen om mij én rustig te krijgen én het probleem , wbt inloggen en codes, op te lossen op rustige manier!!!! 👍🏽

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik werd netjes te woord gestaan en goed geholpen

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik werdt goed geholpen op mijn vraag om mijn reis en doorlopende verzekering te veranderen omdat ik eind van het jaar ongeveer 8weken naar Australie ga

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Verandering van fietsverzekering snel opgelost prima

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Læs mere om andre typer anmeldelser.