ANWB Verzekeren Anmeldelser

3.595
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al jaren verzekerd bij de ANWB en zeer tevreden. Zoals velen hier ook aangeven: een prima organisatie. Ze reageren snel, hebben een prettige klantenservice en bieden goede producten. Ga zo door! Hier... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De dame aan de telefoon gaf zeer uitgebreide informatie over de autoverzekering. Tevens wees zij erop dat we 3 jaar aanschafwaardegarantie konden nemen voor een paar euro per maand extra. Top gewoon.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

I.t.t. Eerder kostte, het de laatste keer veel moeite om gewenste informatie te verkrijgen. De chatbot haperde, verbond door naar een medewerker maar dat duurde zo lang dat ik het opgaf. Na veel zoeke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

6. Rejseforsikringsselskab

Om ANWB Verzekeren

Skrevet af virksomheden

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.595)

1.923 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede oplossing

Goede oplossing

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing, Sjaak! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Totaal geen inlevingsvermogen

Totaal geen inlevingsvermogen

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Je wilt natuurlijk graag naar wens geholpen worden, en we vinden het daarom jammer dat we hier niet in zijn geslaagd. Zou je daarom meer willen delen over je ervaring?

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

service en oplossing

9. september 2026

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Hallo Elly, wat fijn om te horen dat we goede service hebben kunnen bieden en het probleem hebben opgelost. Bedankt voor je eerlijke review!

Snelle afhandeling annulering reis

Gegevens eenvoudig in te leveren. Snelle beoordeling. Snelle uitbetaling

9. september 2026

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Hallo John, we zijn blij te horen dat het indienen van gegevens, de beoordeling en de uitbetaling vlot verliepen. Bedankt voor je positieve feedback!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Behulpzame

Behulpzame, meedenkende persoon aan de telefoon

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Fijn dat onze collega je deze service kon bieden. Dankjewel voor de review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het ontelbaar aantal jaren dat ik bij U…

Het ontelbaar aantal jaren dat ik bij U client ben geweest, zegt genoeg. Binnenkort word ik 87 jaar en de tijd die me nog gegeven wordt blijft dat zo.
Hartelijke groeten en dank voor jullie hulp aan mij (was gelukkig maar heel incidenteel en voor pinuts). Het ging bij mij en mijn gezin niet om via jullie rijk te worden, maar zekerheid "voor het geval dat".
Groeten, drs. L.Th.M.Baijens te Waspik.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Beste meneer Baijens, wat ontzettend hartverwarmend om dit te lezen, dank u wel voor uw prachtige bericht! Precies die gemoedsrust en zekerheid voor onderweg is waar we het al die jaren met veel liefde voor doen. Alvast een hele fijne 87e verjaardag gewenst, op naar nog vele mooie en zorgeloze kilometers in goede gezondheid!

Toch kleine lettertjes

Ik heb gebeld,omdat nergens op de fakt staat hoeveel jaar je al verzekerd bent en je zonder enige informatie zelf in de gaten moet houden dat dit je 6e jaar is en dus terugvalt van 100 naar 50 % vergoeding.
En jullie zeggen dat jullie geen kleine lettertjes hanteren.
Nou op de faktuur staat geen info, dus toch in de kleine lettertjes

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Hallo Marja, bedankt voor je review. We begrijpen dat dit voelt als een onaangename verrassing als je dit niet paraat had! We willen juist zo transparant mogelijk zijn over onze afschrijvingsregeling. Je vindt de exacte ingangsdatum en polisdetails altijd terug in je Mijn ANWB-omgeving, maar we nemen je opmerking over de factuur zeker mee als verbeterpunt voor onze communicatie! Mocht je willen dat we even met je meekijken naar je huidige polis, stuur ons dan vooral een WhatsApp-bericht op +31 88 299 30 00. We staan voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn op 5 september goed geholpen…

Wij zijn op 5 september goed geholpen door Gerwin. Wel wat lang moeten wachten, maar dat is overmacht.

10. august 2026

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat jullie goed zijn geholpen door Gerwin, ondanks dat het wachten wat langer duurde.

service

snel en goed geholpen

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Dat doet ons goed om te horen. Bedankt voor het delen!

Super hulp reisverzekering

Ik schrijf niet snel reviews maar ik moest hier echt even wat over zeggen. Ik ben sinds een jaar verzekerd tijdens mijn reizen bij ANWB. Op mijn reis werd ik gekrabt door een kat en moest ik dus voro hondsdolheid gevaccineerd worden. ANWB heeft mij fantastisch geholpen.

Aan de telefoon werd ik snel geholpen en werd er snel geschakeld om te zorgen dat ik ergens goed terecht kon. Ik kreeg het telefoonnummer van een lokale vrouw ook die mij verder kon helpen. Zij gaf precies aan met maps waar ik heen moest en gaf aan dat alle betalingen ook al geregeld waren. Vervolgens kwam ik ‘s nachts aan bij het zieke huis en wilde ze alsnog dat ik ging betalen. Ik appte haar, zij belde mij gelijk terug en gaf aan dat ik de telefoon even door moest geven aan de balie. Het telefoongesprek duurde welgeteld 43 seconden en ze had alles geregeld. Ik had binnen de kortste keren mijn vaccinatie en hoefde niks te betalen.

Na terugkomst in NL mijn telefoonkosten gedeclareerd. Dit ging super gemakkelijk en was binnen een uur op mijn rekening.

Ik sta nog steeds versteld: dit is hoe je wilt dat het gaat met een verzekering. Je zit al in een stomme situatie dan wel je je ook nog niet eens zorgen moeten maken over dit soort dingen. ANWB schakelt snel, helpt je goed en doet niet moeilijk. Dikke aanrader!!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Hallo Roos, wat fijn om te lezen dat je in zo’n stressvolle situatie zo goed bent geholpen. Juist op reis wil je niet óók nog moeten uitzoeken waar je heen moet. Mooi dat er zo snel werd geschakeld en dat je declaratie daarna ook meteen geregeld was. Bedankt voor je mooie review!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een ongelooflijk slechte website

Wat een ongelooflijk maffe website als je tijdens je vakantie online een gebeurtenis wilt melden. Je blijft eindeloos in kringetjes ronddraaien zonder iets in te kunnen vullen of contact (WhatsApp) te krijgen. Ik snap echt niet dat de ANWB aan zo'n hoge score komt.

Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Dag John, wat vervelend dat je hier tegenaan loopt. Als je iets wilt melden gaat dit inderdaad niet via onze website, hiervoor moet je inloggen op je Mijn ANWB account. Eenmaal ingelogd kun je onder 'verzekeren' je verzekering en het relevante formulier vinden. Eventueel kun je ook een berichtje sturen via WhatsApp op 088 2993000, dan kijken onze collega's met je mee. Hopelijk kom je er zo alsnog uit, uiteraard nemen we je feedback mee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Begrip voor beïndiging van de…

Begrip voor beïndiging van de verzekering en verwijzing naar een nog lopende andere polis die ook opgezegd diende te worden.

2. september 2026

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Fijn dat je duidelijkheid kreeg en meteen wist wat er nog geregeld moest worden. Bedankt voor je review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allebei de medewerkers waren behulpzaam…

Allebei de medewerkers waren behulpzaam en duidelijk.
Fijn dat ik telefonisch alles kan uitleggen.ook direct een mail gekregen van de afhandeling. Top!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Mooi dat je telefonisch je verhaal kwijt kon en daarna meteen bevestiging kreeg. Bedankt voor je review!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Service is goed

Service is goed

Besvarelse fra ANWB Verzekeren

Hallo Cocky, fijn om te horen dat de service goed is. Wel jammer dat we ondanks die ervaring 3 sterren krijgen. We horen graag wat we kunnen doen om het voor jou beter te maken.