Wij waren met onze hond op vakantie, helaas ging het niet goed met hem en hebben we een verblijf moeten annuleren wat bij het hotel niet meer kon. Onze hond is een paar dagen later overleden. De ANWB... Se mere
Virksomheden har svaret
Was met dochter in Londen toen ik een epileptische aanval kreeg. Ben goed behandeld door ambulance broeders en later ook in het Ziekenhuis. Mijn vriend heeft thuis alles af kunnen handelen. Verder gee... Se mere
Virksomheden har svaret
Olec scherm van iphone stuk. Contact via website ANWB gehad vanwege daar een reis en annulering verzekering. Dagwaarde retour. Gelijk antwoord welk bedrag ik kan verwachten en heel snel op rekening te... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik kon het telefoonnummer voor het opzeggen van de autoverzekering niet vinden. Opzeggen via al of onlineomgeving lukte niet door een storing. Via het algemene nummer van de anwb werd ik gelukkig wel naar de juiste afdeling doorgeschakeld. Deze heer heeft me zeer goed geholpen.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik ben vriendelijk te woord gestaan.
Alles is meteen goed geregeld, na wat onduidelijkheden.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
0 will to solve a problem. no klantenservice in english and for stupid 18 euros you caused a huge damage to my reputation baning me from all insurance companies. hope lawyers can solve this.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Rustige en vriendelijke hulp. Direct mijn wensen uitgevoerd. Wij hebben al onze verzekeringen plus Energie bij de ANWB, dus verwachten niet anders.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Na enige wachttijd verbonden met medewerker met vraag over een fietsverzekering die ik net had afgesloten. Beleefd te woord gestaan maar een oplossing werd niet geboden. Moest zelf komen met oplossing , verzekering opzeggen en opnieuw afsluiten, dit zou mogelijk zijn omdat je 2 weken bedenktijd hebt

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Extreem goed geholpen bij het opstellen van een offerte en het afsluiten van 3 veilig rijden autoverzekeringen. Er zaten wat kinken in de kabel, maar deze zijn ontzettend deskundig opgelost door Beate. Ook zijn we bij het opstellen van de offertes heel fijn geholpen door Noah. Dank jullie wel voor de goede service!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Wat een ontzettend fijne, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zoon die alleen reist ongeluk gehad in Bali. Moest geopereerd worden en de medewerkers en dossierverantwoordelijke van ANWB hebben mij zowel thuis als m’n zoon daar zo ontzettend goed bij gestaan. Korte lijntjes naar het ziekenhuis en naar ons. Ontzettend prettig in een onzekere en stress volle periode. Echt petje af voor ze! Dank je wel. Gr, Naomi Hartman

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik wil de stoelen retourneren. Helaas is jullie retournerbeleid niet gebruiksvriendelijk. Het retourformulier zou in de doos meegeleverd zijn. Helaas is dit niet het geval.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Het was een goede ervaring omdat ik de scootmobiel 14 dagen heb, er wel op gereden heb maar nog geen enkele pech heb gehad!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Prima geholpen via de telefoon. Rustig en fijn te woord gestaan

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Goed geluisterd en snel daarna afgehandeld en geregeld. Geen gedoe verder. Het was helder en correct.