Al jaren verzekerd bij de ANWB en zeer tevreden. Zoals velen hier ook aangeven: een prima organisatie. Ze reageren snel, hebben een prettige klantenservice en bieden goede producten. Ga zo door! Hier... Se mere
Virksomheden har svaret
De dame aan de telefoon gaf zeer uitgebreide informatie over de autoverzekering. Tevens wees zij erop dat we 3 jaar aanschafwaardegarantie konden nemen voor een paar euro per maand extra. Top gewoon.
Virksomheden har svaret
Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Se mere
Virksomheden har svaret
I.t.t. Eerder kostte, het de laatste keer veel moeite om gewenste informatie te verkrijgen. De chatbot haperde, verbond door naar een medewerker maar dat duurde zo lang dat ik het opgaf. Na veel zoeke... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Fijne klantenservice medewerkster ze heeft me uitstekend geholpen.
Heerlijk om een echte persoon aan de lijn te hebben. 😊

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Inmiddels opgelost, lees onderaan meer.
Gelukkig heb ik bij de wegenwacht geen problemen maar met verzekeringen...
Lang verhaal kort, ik had een verzekering afgesloten voor een elektrische rolstoel (voor de vakantie) en kreeg netjes de polis opgestuurd (nog geen rekening een geen verzekering stikker).
Tijdens de vakantie is de rekening verstuurd en je raad het al, die te laat betaald.
Ik gebeld, was geen probleem sluiten we een nieuwe af, prima.
Maar... Je krijgt slotvragen die je moet beantwoorden en 1 daarvan is of je een eerdere verzekering is afgewezen...
Ik met nee geantwoord want ik had geen schrijven of mededeling gehad dat de 1e hiermee was afgewezen.
Ook tijdens het gesprek met de medewerker heeft deze hier niets over gemeld.
Het gevolg, omdat ik nee heb gezegd is de nieuwe aanvraag afgewezen omdat ik niet juist had geantwoord en dus kun je het maar lekker uitzoeken. De komende 3 jaar kan ik er geen verzekering meer afsluiten en krijg nog even een rekening na van een service die nooit tot stand is gekomen!
Ik heb hier meermaals contact over opgenomen om dit te rectificeren, maar daar is nul komma nul medewerking op geweest.
Mailtjes zijn nog niet beantwoord, klacht nog niet beantwoord,...
Best frustrerend.
Het is dat ik nog geen andere waardige partij voor pechhulp heb gevonden, anders was ik met de rest principiël overgestapt.
Sorry, ik had een hoge pet op van de anwb, maar dit stoort me enorm.
Ps anwb: valt wel op dat de meeste negatieve recenties hier vooral van de afgelopen paar maanden zijn...
Interne veranderingen niet goed gegaan ofzo?
En sorry, ik neem geen contact meer op, jullie hebben mijn gegevens en kunnen mij ook benaderen.
(verder prima medewerkers want die staan me netjes te woord, dat wel)
UPDATE:
8 sept 26 heeft de anwb contact met mij opgenomen en erkend dat het een misverstand is geweest. Hierna is het snel opgepakt en opgelost dus nu toch nog bij de anwb verzekering afgesloten en relatie in ere hersteld.
Heel eerlijk niet verwacht maar blij dat ze het hebben kunnen rectificeren.
Top!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Luisterde goed naar mijn probleem.
Legde daarna uit wat ik zou moeten doen.
heb het gedaan en probleem opgelost.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Als gewoonlijk prima ervaring met de reisverzekering. Was genoodzaakt reis te annuleren wegens hersenbloeding. Na aanvankelijk misverstand correct afgerond via anwb.
Wim de Visser (platina lid).

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Makkelijk online faktuur ingediend. Betaling snel geregeld

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Alles liep heel vlot. Zonder 'gedoe' mijn melding kunnen doen en naar tevredenheid en vlot opgelost

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Makkelijk digitale aangifte. Documenten uploaden en snel antwoord. Binnen 5 dagen geld op rekening.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Omdat ik in december eenheel klein aanrijding heeft gehad nemen jullie mij niet aan 2 jaar schadevrij ben je daarvoor 55 jaar lid ik vind het heel onaceptabel

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
De vragen over een Autoverzekering werden heel goed beantwoord door een vriendelijke dame.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik heb gebeld en krijgt een computer mevrouw de mevrouw vraagt waar gaat over een verzekeringen stoppen de mevrouw van computer we stoppen alle verzekeringen Ik heb drie verzekeringen en ik wil een verzekering stoppen. Niet drie stoppen. Ik wou alleen de Suzuki alto verzekering stoppen de andere twee verzekeringen houden de computer is niet makkelijk

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
We hebben veel bij ANWB verzekerd en verzekerd gehad. Onze ervaring is dat ze makkelijk omgaan met wijzigingen, waar dat bij andere verzekeraars vaak een gedoe is en resitutie van premies vaak gedoe is (als het al kan). Recentelijk twee fietsen verzekerd maar ivm zakelijk gebruik niet mogelijk bij de ANWB. Snap ik. Doorgesproken en verzekeringen geannuleerd... kosteloos. Goede service.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Goed geholpen vriendelijk en behulpzaam. Ook de terugbetaling van onterechte verzekering van fiets binnen enkele dagen ontvangen top.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
De schade was zeer snel afgehandeld. Formulier was gemakkelijk in te vullen.