Al jaren verzekerd bij de ANWB en zeer tevreden. Zoals velen hier ook aangeven: een prima organisatie. Ze reageren snel, hebben een prettige klantenservice en bieden goede producten. Ga zo door! Hier... Se mere
Virksomheden har svaret
De dame aan de telefoon gaf zeer uitgebreide informatie over de autoverzekering. Tevens wees zij erop dat we 3 jaar aanschafwaardegarantie konden nemen voor een paar euro per maand extra. Top gewoon.
Virksomheden har svaret
Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Se mere
Virksomheden har svaret
I.t.t. Eerder kostte, het de laatste keer veel moeite om gewenste informatie te verkrijgen. De chatbot haperde, verbond door naar een medewerker maar dat duurde zo lang dat ik het opgaf. Na veel zoeke... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het probleem voor gelegd en het benodigde geld snel vergoed.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Mijn zoon had contact met jullie. Hij bleek boventallig in een vlucht naar Schotland. Zijn vriendin was er al. Hij heeft alles op alles gezet om zich bij haar te kunnen voegen zodat zij konden beginnen met hun hike door de Highlands. Hij had een veel duurdere KLM-vlucht gevonden en moest overnachten in een hotel. Dit is allemaal overmacht en jullie betalen hem niet omdat het geen ramp was. Voor hem wel. Hij verliest hier 1000 euro op of meer en dat is veel voor een bakkertje in opleiding. Ik ben hier niet blij mee. Normaal staan jullie altijd voor ons klaar. Ik raad jullie verzekering aan iedereen aan omdat jullie zo snel zijn en goed vergoeden, maar deze keer ging het mis in mijn ogen.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Omdat de medewerkster meedacht met mijn vraag. En samen de juiste oplossing zochten.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Snelle en professionele hulp. Bovendien erg vriendelijk. Complimenten!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
heel vriendelijk gesprek en alle vragen snel beantwoord en goed geholpen

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Zaken goed geregeld en fijn contact gehouden gedurende de periode dat wij in het buitenland moesten verblijven

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik was prima geholpen er werd goed geluisterd en heb een duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Snelle afhandeling van de ingediende claim. Wordt correct gekeken naar de aangeleverde informatie.

Vriendelijke snelle en professionele
hulp bij afsluiten van mijn fiets verzekering. Helaas was er geen personeel beschikbaar voor advies bij een fietshelm.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Heel netjes en persoonlijk te woord gestaan door Arjo van afdeling verzekeringen. Hij nam ruim de tijd om alles met ons door te nemen en uit te leggen.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Bij het afsluiten van de verzekering zet corrector om meteen polis kosten en assurantiebelasting te vermelden bij de prijsopgaaf van de premie Zeker omdat dit een fors bedrag is

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.