Wij waren met onze hond op vakantie, helaas ging het niet goed met hem en hebben we een verblijf moeten annuleren wat bij het hotel niet meer kon. Onze hond is een paar dagen later overleden. De ANWB... Se mere
Virksomheden har svaret
Was met dochter in Londen toen ik een epileptische aanval kreeg. Ben goed behandeld door ambulance broeders en later ook in het Ziekenhuis. Mijn vriend heeft thuis alles af kunnen handelen. Verder gee... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een ontzettend fijne, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zoon die alleen reist ongeluk gehad in Bali. Moest geopereerd worden en de medewerkers en dossierverantwoordelijke van ANWB hebben mij... Se mere
Virksomheden har svaret
Olec scherm van iphone stuk. Contact via website ANWB gehad vanwege daar een reis en annulering verzekering. Dagwaarde retour. Gelijk antwoord welk bedrag ik kan verwachten en heel snel op rekening te... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Na 27 jaar lid te zijn heb ik vandaag alle services opgezegd. De lidmaatachap. De reis- en broomfietsverzekering
Dat is die onpersoonlijke. Op geld beluste. Het deed zeer.
Tijdens rondreis van 1/2 jaar in verre landen kreeg ik te maken met slecht of niet werkend Internet. Ik kon niet mijn mails lezen laat maar staan betalen.
Dat kan gebeuren. En ja, dat is mijn verantwoordelijkheid om op tijd te betalen. Zodra ik in een land aankwam met internet aansluiting heb ik meteen mijn mails afgewerkt en achterstand betaald. ANWB had me een boete opgelegd.
Mijn uitleg over onmacht werd in de wind geslagen. Na 4 keer bellen kon ik nog steeds niet achtergalen bij wie moest ik betalen en hoeveel
De boete vind ik onterecht
De kennis van zaken kan veel beter.
Medewerkers zijn aardig. Toch wil ik liever een betere uutleg wat ik in dit geval moet doen, hoe de situatie te afwikkelen, een stappenplan.
Dat na 27 jaar trouw aan anwb te zijn moest ik vandaag stopzetten.
30 jaar geleden was ANWB in dat opzicht veel menselijker. Nu kon ik niet een bezwaar schrijven, alleen maar betalen, betalen, betalen.
Directie mag een betere beleid in stellen voir bijzondere gevallen

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Het is overzichtelijk en makkelijk, bij twijfel kun je even bellen. Dat heb ik ook gedaan en dan word je vriendelijk geholpen. Fijn is dat

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Service was goed.Maar wat is het slecht dat je gewoon nog een maand moet doorbetalen als je gaat emigreren.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Heel erg goed en duidelijk geholpen. Ook zeker met het afsluiten van de fietsverzekeringen

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Anwb heeft onze bus in Belgie laat staan, omdat mijn zoon ermee reed en pecht had. Maar werd niet geholpen omdat hem zijn vergeten te verzekeren omdat in bus reed. Dus is mijn man naar mijn zoon gereden en daar ANWB gebeld, de sleepwagen is geweest maar breng de bus niet naar nederland. Betaal al meer 25 jaar dan dit. Bedankt hoor Anwb

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Waardeloos al 2 maanden bezig voor schadeclaim jaren lid en betaald en je hebt keer iets van kastje na muur gestuurd geen reactie op email. Elke keer weer andere informatie doorgeven of weer het zelfde wat je al gedaan hebt ala 2 maanden verder elke dag mailen en geen reactie. Advies. Kies nooit voor anwb verzekering

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Online opzeggen niet mogelijk, telefoonnummer op website niet in gebruik.. via ander nummer alsnog kunnen opzeggen maar volhouden is noodzaak..

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik was ruim 4 jaar zonder problemen en zonder schade een klant. Bij de anwb motorverzekring. Hierna kwam er een 2e motor bij. Beide wa + casco verzekerd. Na 1,5 jaar werden mij aluminium koffers van mijn bmw gs gestolen. (Motor is voorzien van 2 alarm units en 2 sloten) De kenner weet dat die met beugel en een slot op de motor zijn bevestigd. Zonder sleutel krijg je de koffers niet los.
Ik diende een claim in voor 3 koffers t.w.v. €1500. Claim werd afgewezen en werd verwezen naar de voorwaarden dat de koffers met een klik bevestiging vast zitten en dus te demonteren.
Daar ik de motor dagelijks gebruik voor werk is het geen optie om de koffers elke dag te monteren en ivm ruimte gebrek kan ik deze moeilijk in het trappenhuis laten staan van het appartement.
Enig menselijk inzicht vanuit de helpdesk ontbrak. De kosten waren voor mij en ik had de koffers maar moeten demonteren.
Mijn advies, rijd je een adventure motor met aluminium koffers. Zeker bij de nieuwe modellen zou ik een andere verzekering nemen. Check goed de voorwaarden.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik word keurig te woord gestaan, er wordt gecheckt of de medewerker mijn vragen goed heeft begrepen en dan wordt de actie ingezet. Goed gedaan. Een voorbeeld voor andere organisaties! Complimenten.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Heb twee verzekeringen auto/motor afgesloten het ging allemaal soepel!!!

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Goede bereikbaarheid van het Klantenservice, uitstekend geholpen en snelle afhandeling van de schade.

Besvarelse fra ANWB Verzekeren
Ik kreeg per kerende post bericht dat mijn verzerd bedrag werd uitgekeerd, en dat was ook binnen vier dagen op mijn rekening