Allianz Global Assistance NL Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bay insurance Germany (Allianz Global Assistance Police 200002660694 Habe für einen Drucker Garatieverlängerung abgeschlossen. Garanteizeit ist falsch angegeben, da von falscher Werksgaratie... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseforsikringsselskab
  2. Forsikringsvirksomhed
  3. Forsikringsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wij staan voor wereldwijde hulpverlening. Meer dan 19.000 medewerkers, op vijf continenten, in 36 landen, die samen 58 talen spreken.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

30 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles ging mis geen contact geen hulp…

Alles ging mis geen contact geen hulp nu al 9 weken aan het wachten op me geld vanwege sleepkosten en al het andere wat we zelf hebben moeten betalen je word van het kastje naar de muur gestuurd ze zeggen word terug
Gebeld maar niks kan je weer zelf 40 minuten aan de telefoon hangen geen aanrader

28. maj 2026

Omdat 1 ster nog te veel is

Omdat 1 ster nog te veel is. geven simpel weg geen duidelijke informatie. Zelfs niet als de auto al op de slaapwagen staat. Hoe moeilijk is het? Geef gewoon antwoord op de vraag waar de auto naar toe moet. Zij zijn de reden waarom premies zo hoog zijn! Heb 9!! keer gebeld voordat iets duidelijk was. Incompetentie is stuitend

4. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We stonden met pech langs de weg

We stonden met pech langs de weg. Noodhulp werd ingeschakeld, zou vanwege drukte 3-3,5 uur kunnen duren. Vervelend, maar vanwege drukte en hoogseizoen te verwachten wellicht. Na 3,5 uur wachten nog geen hulp gekregen. Opnieuw gebeld, onze melding was niet doorgezet of ze zouden een storing hebben gehad. Alle klanten zouden zijn teruggebeld, behalve wij…. Opnieuw zou hulp ingeschakeld worden, nu met een urgente melding. Ik zou binnen een half uur bericht moeten ontvangen van de hulp. De medewerkster gaf bovendien aan persoonlijk over een half uur terug te bellen om te verifiëren of hulp inderdaad onderweg was. Na een half uur weer geen hulp ontvangen of bericht gehad, ook niet van de betreffende medewerkster. Echt een waardeloze service en dienstverlening. Uiteindelijk met samen geknepen billen naar de camping gereden, was nog 15 minuten. De volgende dag contact met medewerkers van Aveco gehad, dit was heel prettig. Uiteindelijk goed geholpen en gehoord door Aveco. Maar de service en hulp van Allianz…. Die was er niet, een hele nare ervaring voor ons…

30. juli 2026

Werkelijk te slecht

Werkelijk te slecht! Onduidelijke uitleg als je hulp nodig hebt op reis, afhankelijk van de medewerker die je spreekt krijg je wel of geen hulp.

Terugbetaling? Bij voorbaat krijg je al een melding dat de wachttijd 25 tot 30 dagen is voor een reactie en dan reageert men na een maand nog niet. Terwijl ik netjes alles tijdig meld, alle gegevens deel etc. Telefonisch, 5x verkeerd doorverbinden en na 30 minuten nog niemand aan de lijn die wel kan helpen. Uiteindelijk iemand te spreken die doodleuk zegt ja de termijn is nu 8 weken. Dit terwijl je bij de melding van de medische hulpnoodzaak al bevestigd kreeg dat alles verzekerd was. Dus wat moet de afdeling claims dan nog 8 weken bekijken en onderzoeken?

Andere zaken:
Koffer stuk? Allianz vraagt veel vergoed weinig.
Vertraging? Allianz vraagt veel vergoed weinig.
Koffer te laat? Allianz vraagt wederom veel en vergoed, weinig.

Online kan je weinig, dramatisch oud systeem, claims worden niet bewaard en onthouden. Het is werkelijk te slecht.

Ik raad iedereen af hier een verzekering te nemen.

30. juli 2026

1 omdat lager niet mogelijk is

1 omdat lager niet mogelijk is. Stond 2 maal met pech wat ze niet onder pech scharen maar een ‘ongeval’ m’n autoverzekering gooide her logischerwijs op pech en kwamen ook niet. Belde terug en direct werd de verbinding verbroken. Kreeg bandje van de anwb …Waardeloos stinkbedrijf! Inmiddels dan ook anwb afgesloten, kost iets meer maar die komen tenminste wel als ik met pech sta mag ik hopen

19. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurstellende ervaring met de pechverhelping van Allianz Gold.

Zeer teleurstellende ervaring met de pechverhelping van Allianz Gold.

Na autopech om 08:00 uur moesten we de hele dag wachten zonder enige oplossing. Geen vervangwagen, geen taxi en nauwelijks communicatie. Uiteindelijk moesten we zelf een taxi en hotel betalen. Pas nadat ons dossier via onze makelaar naar Allianz Nederland werd doorgestuurd, werd een vervangwagen geregeld. Ook het vervoer daarheen moesten we zelf organiseren.

Ondertussen hebben we al honderden euro's zelf betaald, zonder zekerheid over terugbetaling. Voor een Gold-verzekering is deze service onaanvaardbaar. Wij voelen ons volledig in de steek gelaten en kunnen Allianz absoluut niet aanbevelen.

17. januar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bay insurance Germany (Allianz Global…

Bay insurance Germany (Allianz Global Assistance
Police 200002660694
Habe für einen Drucker Garatieverlängerung abgeschlossen.
Garanteizeit ist falsch angegeben, da von falscher Werksgaratie ausgegangen wurde, Hbae ich umgehend reklamiert( 11.6.26) Darauf hat mich die Versicherung aufgefordert, die Werksgartiezeit zu belegen.
Habe ci gemacht, obwohl das Aufgebe der Versicherung ist, die hat doch den Vertrag ausgefüllt.!!!!
Die "Fachleute" ??? sollten doch wissen. welche Werksgaratie auf welche Geräte gegeben werden, Ist
doch auf für mich als Kunde auf den Homepages der
Hersteller nachzulesen.
Bis heute keine Änderung oder Info etc.

12. juni 2026

Hopeloze ervaring met Alliance en hun Allyz App

Dure annulerings verzekering afgesloten van 900+ Euro. Vervolgens heb je een nood geval, dan is dit bedrijf niet bereikbaar vanuit Albanie. Telefoon nummers werken niet (+31 toegevoegd), Chat functie werkt niet, geen What's App optie dus formulier moeten invullen voor verzoek tot assistentie. TOTAAL GEEN REACTIE ontvangen. Wat mij betreft 0 sterren waard

16. juni 2026

114% prijsstijging fietsverzekering

De premie voor mijn fietsverzekering wordt even verhoogd met 114%. Van € 125,00 naar € 268,00 per jaar.
Verder worden de voorwaarden behoorlijk veranderd. Je hebt nu een 2e gecertificeerd slot nodig, waarbij het reeds aanwezige ketting insteekslot niet meetelt. Dan krijg je nog tijden door waar je de fiets binnen moet stallen. Nog even en je moet hem meenemen naar je slaapkamer. Ik heb de verzekering uiteraard beëindigd.

14. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een ster omdat lager niet mogelijk is

Een ster omdat lager niet mogelijk is. Ik woil voor. twee personen online reisverzekeringen afsluiten en dat is nagenoeg onmogelijk. na alle vragen te hebben ingevuld komt in een keer in beeld dat ik al een account heb. Ik heb geen account. een andere keuze is er niet ook niet als dit zogemaande account niet wil gebruiekn. Als ik dan toch maar inlog in het account( zonder gebruikersnaam en wachtwoord!!!) komt er een naam van heel iemand anders in beeld met alle bijbehorende gegevens. Dit is echt belachelijk

7. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurgesteld in Allianz direct.

Zijn dieven! Zeer slecht. Voor de 2e x volledige geld kwijt door deze verzekering. Voor ons nooit meer! En raad het mensen niet aan.

Vorig jaar hebben mijn man en ik een vakantie geboekt naar Thailand. Door mijn zwangerschap en kans op virussen op vakantie hebben wij de reis moeten anuleren. Mijn verloskundige heeft netjes op aanvraag van hun een brief geschreven. Alsnog was dit niet voldoende en kregen we pas na paar weken na de geplande reis datum een bericht. Ze wisten natuurlijk al dat ze toch onze vakantie niet gingen anuleren of wijzigen. Wij voelden ons erin geluisd! Dit alles heeft ons iets meer dan 3000 euro gekost. Ik heb toen met stress gezeten van dit alles. Denk goed na mensen als je annuleringsverzekering verzekering neemt bij Alianz en daarna mijn nog een fijne zwangerschap wensen, wat een lachertje! Ze zijn telefonisch zeer slecht bereikbaar en denken niet met je mee. Als je ze een mail stuurt krijg je pas na paar weken bericht. Dit is zeer onprofessioneel! Voor ons nooit meer reizen met deze annuleringsverzekering. Prijsvrij heeft wel onze verzekerings geld terug gegeven. Die vonden het erg dat het zo is gelopen maar alles moest verder verlopen via Allianz verzekering helaas!
Voor ons nooit meer Allianz verzekering. Ik heb al heel wat collega's, familie en vrienden behoed van deze verzekering!
Aan de reviews te lezen van jullie weet je al genoeg. Die zogenaamde positieve reviews komen fake over!

30. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al 10 jaar een doorlopende verzekering…

Al 10 jaar een doorlopende verzekering en eerder nooit een beroep hoeven doen. Helaas dit jaar wel! Nou wat een drama. De claim werd pas na drie maanden in behandeling genomen en afgewezen op grond van eenzijdige onwaarheden vanuit hen. Kortom snel, goed, betrouwbaar en deskundig…..Laat me niet lachen….Ik ga de discussie voor de €600 niet verder met ze aan. Teveel negatieve energie die ik beter ergens anders aan kan besteden. Ik weet genoeg en ben weg bij deze club en voor eenieder die dit leest……Neem een andere partij in de arm voor je verzekeringen. Dit is zo’n club die paparaplu’s weggeeft als de zon schijnt en terugeist als het begint te regenen!!!!!

8. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wachttijd bij hulplijn meer dan 30…

Wachttijd bij hulplijn meer dan 30 minuten. Administratie van mijn auto was niet in orden. Op basis van kenteken kwam men uit bij voormalige eigenaar. Slechte zaak.
Als ik een ongeluk had gehad met slagaderlijke bloeding lag ik nu dood langs de weg.

8. maj 2026

Onkosten door onvolledige informatie

Met het melden van mijn pech, waarna ik afgesleept moest worden, is mij niet gevraagd waar de auto vanaf de berger heen moest. Ik had dit wel tegen de berger verteld en hij noteerde dit zelfs. Na 2 dagen kwam ik erachter dat de auto nog niet bij mijn eigen garage stond. Ik belde de berger en die vertelden mij dat ik nog aan Allianz moest laten weten waar de auto heen moest! Zo gezegd, zo gedaan. Dit vond ik al heel raar. Ik had het tegen de berger gezegd. Maar nee, ik moest het aan Allianz doorgeven waarna zij de mail naar de berger zouden sturen met de opdracht. Dit was vrijdagochtend. Vrijdagavond kreeg ik een telefoontje van Allianz dat ze nog geen informatie hadden en dat ik mogelijk te maken kreeg met stallingskosten. En ja hoor, ik belde maandag naar de berger en die vertelde mij dat ik stallingskosten moest betalen. De eerste drie dagen waren gratis. Nu op maandag was ik 114,00 verschuldigd.
Ik heb het betaald maar ik was er natuurlijk niet blij mee. Verder vind ik het slecht dat ze mijn auto bij een depot laten neerzetten, veeeeel verder dan mijn eigen woonplaats. Bij mij 11 kn verderop zat dezelfde Berger namelijk ook. Nu bleek later ook nig eens dat ze mijn auto niet vervoeren omdat ik buiten 25 km van mijn garage zat. Ik vind dit allemaal tekortkoming van de communicatie. Mag toch aannemen dat zo’n werknemer ook met je meedenkt. Dikke onvoldoende voor Allianz Global Assistence

20. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb in het ziekenhuis verbleven 4 dagen…

Heb in het ziekenhuis verbleven 4 dagen alles werd goed geregeld. Rekening direct betaald aan het ziekenhuis.
Nu komt het! Heb een claim in gediend niet genoten vakantiedagen duurde 30 dagen voor dat ik bericht kreeg. Nu vragen ze weer meer documenten, bewijs dat ik in het ziekenhuis ben verbleven terwijl de ANWB -Alarm centrale alle gegevens daar van hebben. Nu heb ik weer documenten geüpload hoor een week niets. Gisteren documenten ook gemaild. Kreeg automatisch bericht, ' binnen 30 dagen krijgt u bericht' terwijl ik in de molen zit. Hoe lang moet het nog duren!!!
Belachelijk,

26. februar 2026

Zeer teleurgesteld in Allianz Direct

Zeer teleurgesteld in Allianz Direct – geen enkele klantgerichtheid

Ik ben ontzettend boos en teleurgesteld in Allianz Direct. Na het heropenen van mijn dossier is mijn claim opnieuw afgewezen, terwijl alles duidelijk en uitgebreid is onderbouwd en beschreven.

Wij hebben een annuleringsverzekering afgesloten om juist in onvoorziene en ernstige situaties beschermd te zijn. Mijn vrouw heeft een spoedkeizersnede moeten ondergaan. Daarnaast is er bij mijn kind een medische complicatie ontstaan – dit heb ik ook expliciet vermeld in mijn oorspronkelijke claim. Toch wordt dit volledig genegeerd.

In de afwijzing wordt alleen aangegeven dat ik “voor de bevalling” zou hebben geannuleerd, terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat er al vóór de bevalling medische problemen waren vastgesteld. Dat wordt simpelweg niet meegenomen in de beoordeling.

Het gevolg? Wij zijn €2.500 kwijt en krijgen niets uitgekeerd, ondanks een aantoonbare medische noodsituatie.

Dit roept bij mij echt de vraag op: waarom zouden mensen überhaupt een verzekering afsluiten bij Allianz Direct als er in dit soort ernstige situaties geen steun wordt geboden? Een annuleringsverzekering afsluiten bij hen voelt op dit moment als letterlijk je geld weggooien.

Ik verwacht dat mijn dossier serieus en volledig wordt beoordeeld, inclusief alle medische informatie die is aangeleverd.

11. februar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Totaal onbereikbaar via Internet.

Totaal onbereikbaar via Internet.
Als je een e-mail stuurt hoor je nooit wat terug, je krijgt alleen een automatische ontvangstbevestiging.
De chat functie waar ze het over hebben werkt al maanden niet meer, de hele website is pure treurigheid.
Je kan nergens de afwikkeling van je claim volgen.

29. januar 2026

Er dette din virksomhed?