Kan forstå, at den her side nu er overgået til at være Abbott. Ganske forfædelig oplevelse med kundeservice! Flabede og virkelig ikke interesseret i at hjælpe deres kunder, når akut og dyrt ud... Se mere

Skulle bruge 4 Hallux LED, ringer 5/12 for at spørge om leveringstiden, og for at vide at dem kan jeg godt have før jul, så jeg bestiller 5/12, samt at de opretter mig som kunde. 10/12 for jeg så... Se mere

1. Hospitalsudstyr
  2. Leverandør af medicinsk udstyr
  3. Butik med medicinsk udstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alere er en af Danmarks største leverandører af forbrugsvarer, instrumenter og udstyr til læger, speciallæger, fysioterapeuter og deres medarbejdere. Også salg til private.

1,1

Dårlig

Det vides ikke endnu !

Mine varer er endnu ikke kommet, så jeg ved ikke om købet har været godt. Mine stjerner er ikke nødvendigvis korrekte, da jeg ikke ved hvor lang forsendelsestid Alere har.

6. maj 2013

Hej Joan
Vi leverer normalt fra dag til dag, hvis vi modtager bestillingen inden middag. Er et produkt i restordre, giver vi besked.

Oplevede du noget andet, må du meget gerne ringe til os på 9742 2299, så vi kan finde ud af, hvor det gik galt.

Vi håber, at alt siden har løst sig.

Laila Scmidt, teamleder salgssupport

meget lang leveringstid.

Jeg bestilte vare for over 14 dage siden. og de er ikke kommet endnu. Og det er betalt . Man kunne bare sende en mail og give besked at det er forsinket, så ved man i det mindst hvad årsager med venlig hilsen kirsten.

10. april 2013

Hej Kirsten

Undskyld det sene svar. Vi undersøger lige sagen. Selvom du indtastede kortnummer er beløbet ikke trukket. Vi trækker aldrig penge, før en vare er afsendt.

Normalt ville du også få en ordrebekræftelse samt en besked om, at varen ikke var på lager, hvis den var i restordre. Det ser usædvanligt ud.

Jeg vender tilbage til dig, når der er nyt.

Laila Schmidt, teamleder kundeservice

Manglende tilbagemeldinger iht, produkter samt restordre

Jeg oplever flere gange at jeg bestiller en vare, som ikke dukker op efter forventet tid. Når jeg så ringer får jeg at vide at varen er i restordre og så må jeg finde på alternertiver for at kunne køre mine maskiner.
Synes at det er ærgeligt at man ikke ved får at vide ved bestilling hvornår man kan forvente varen, eller i hvert fald når I opdager hvornår varen forventes hjemme igen giver besked.

Yderst fustrerende at stå og have brugt det sidste for at ringe og få at vide der er 1-2 mdr rest tid på en vare for at skulle søge andre leverandøre og ikke kunne udføre sine test...

Dog skal det siges at personalet altid gør en indsats for at hjælp en, når problemet er opstået....!

21. marts 2013

Hej KBHVet

Så har vi set lidt nærmere på omstændighederne. Der skete det, at varen ikke er på lager. På hjemmesiden fremgår det med en lille gul markering, hvor der står, at varen er på vej, men ikke på lager pt.

Efter bestilling af produkter i restordre har vi en procedure for, at give kunderne klar og hurtig besked. Det plejer at fungere godt, men åbenbart ikke i alle tilfælde.

Vores konsulent for dyrlæger vil kontakte dig og gennemgå forløbet, så det ikke gentager sig.

Vi håber på fortsat godt samarbejde.

Alere A/S

Laila Schmidt, teamleder salgssupport

Fik lige det jeg søgte

Manglede lidt information på ordren om hvornår mine varer ca. ville blive leveret.
fik jeres "Få din mening hørt" før jeg overhovedet havde hørt hvornår jeg fik mine varer !
Nå men der gik kun 4 hverdage fra jeg havde bestilt, til mine varer kom, så det var super og varen lever fuldt op til mine forventninger.

23. februar 2013

Produkterne er super. Håndsprit er den bedste på markedet. Dog er vinylhandskerne en noget ringere kvalitet end normalt, de er meget tyndere end "de gamle", så jeg håber de gamle kommer tilbage.

Service er fantastisk. Der svares på mail hurtigt, og der afsendes dagen efter :)

11. februar 2013

Er dette din virksomhed?