Kan forstå, at den her side nu er overgået til at være Abbott. Ganske forfædelig oplevelse med kundeservice! Flabede og virkelig ikke interesseret i at hjælpe deres kunder, når akut og dyrt ud... Se mere

Skulle bruge 4 Hallux LED, ringer 5/12 for at spørge om leveringstiden, og for at vide at dem kan jeg godt have før jul, så jeg bestiller 5/12, samt at de opretter mig som kunde. 10/12 for jeg så... Se mere

Jeg bestilte vare for over 14 dage siden. og de er ikke kommet endnu. Og det er betalt . Man kunne bare sende en mail og give besked at det er forsinket, så ved man i det mindst hvad årsager med venli... Se mere

1. Hospitalsudstyr
  2. Leverandør af medicinsk udstyr
  3. Butik med medicinsk udstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alere er en af Danmarks største leverandører af forbrugsvarer, instrumenter og udstyr til læger, speciallæger, fysioterapeuter og deres medarbejdere. Også salg til private.

1,1

Dårlig

Flabet kundeservice

Kan forstå, at den her side nu er overgået til at være Abbott.
Ganske forfædelig oplevelse med kundeservice!
Flabede og virkelig ikke interesseret i at hjælpe deres kunder, når akut og dyrt udstyr går i stykker.
Desuden er der meget ringe mulighed for support.
De svarer ikke altid på henvendelserne, og når de komme ud, så får man indtryk af, at de ikke helt selv ved, hvad de laver.
Nogle problemer de har opgivet at løse kunne vi selv nemt finde en løsning på.
Der er virkelig behov for at få medarbejderne på kursus i både kommunikation, service og produkthåndtering.
Ville ønske, vi havde handlet et andet sted.

27. juli 2021

Intet at påpege

God hjemmeside god service !!..
Bestilt en dag, næste dag levering, det kalder jeg hurtig service !!!

Kan varmt anbefales !!

:-)

5. august 2015

Ingen levering

Ja, det er jo ikke nemt at anmelde firmaet, når de har rod i systemet og ikke leverer varen - øv

27. november 2014
Alere A/S-logo

Besvarelse fra Alere A/S

Hej Gert Jensen

Vi beklager rigtig meget, at du har haft en dårlig indkøbsoplevelse. Vi har netop som du bestilte skiftet både økonomisystem og webplatform, og det har givet nogle forsinkelser, som vi kun kan beklage. Generelt er det dog gået rigtig godt, men der er også eksempler på det modsatte. Har du stadig problemer med leveringen, så er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 9742 2299.

Tak for tålmodigheden.

Ingen problemer

Varen blev sendt den første hverdag efter bestilling og ankom den følgende dag. Alt i orden. Jeg er meget tilfreds.

9. november 2014

Fin handel og til en super god pris.

Bestilte varene en dag og havde dem allerede næste dag. Det var det billigste jeg kunne finde på nettet og kvaliteten af varen er også super. Hjemmesiden var nem og overskuelig. Handler der gerne igen.

11. september 2014

Er dette din virksomhed?