We hebben eind vorig jaar 3 elektrische verwarmingen gekocht en zijn er bijzonder blij mee: zo veel mogelijk van het gas af. Bij 1 verwarmingselement hadden we een probleempje: hij produceerde een vre... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Top bedrijf! Eerst zelf wat research gedaan over een adsorptie ontvochtiger voor in mijn garage. Daarna gebeld en super goed advies gekregen, afgestemd op mijn situatie. Uiteindelijk uitgekomen op de... Se mere
Vorig jaar eeese luchtontvochtiger gekocht, super tevreden, doet zijn werk voor een 10. Dit jaar een tweede gekocht, helaas bevroor de verdamper binnen enkele minuten. Melding gemaakt, teruggestuurd... Se mere
Voor een tweede keer hebben wij ventilatoren besteld bij AirSain, we zijn supertevreden over de communicatie, snelle levering en natuurlijk het product. Twee Sefte ventilatoren van Meaco zorgen voor v... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om AirSain Nederland
Skrevet af virksomheden
AirSain Nederland is dé specialist in luchtkwaliteit en klimaatbeheersing voor zowel particuliere als professionele toepassingen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een toonaangevend assortiment is AirSain uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van luchtontvochtigers, luchtreinigers, ventilatie-oplossingen en accessoires.
Wij combineren diepgaande technische kennis met een klantgerichte aanpak en bieden alleen producten van bewezen kwaliteit. Dankzij ons eigen servicecentrum en snelle levering uit voorraad, garanderen wij optimale ondersteuning voor én na uw aankoop.
Of het nu gaat om een gezonder binnenklimaat thuis of om professionele klimaatoplossingen in de bouw, industrie of zorg — bij AirSain vindt u de juiste oplossing.
AirSain – Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.
Kontaktoplysninger
Bronsstraat 9-11, 6031 TS, Nederweert, Holland
- 0497-512164
- info@airsain.nl
- www.airsain.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Topservice!!
Mijn luchtontvochtiger van bijna 1 jaar oud deed het ineens niet meer. Ik kon hem kosteloos gaan opsturen maar ben er vandaag langs geweest nadat ik had gebeld. Ik kreeg zowaar een nieuwe luchtontvochtiger van Arno van Airsain. Wat een geweldige service zeg! Super bedankt Arno en Airsain! Wat een top bedrijf!
Uitstekende luchtdroger
Uitstekende luchtdroger
Super stil in de nacht
Simpele bediening
Laag stroomverbruik
Prima prijs prestatie
digitale winkel is duidelijk
digitale winkel is duidelijk. Op de telefoon zit er, onderaan het scherm wel een wit vlak dat het totale beeld niet weergeeft dus de mobiele versie van de shop moet een webontwikkelaar nog eens herzien

Goed bedrijf !
Goed bedrijf, geeft goede informatie en heeft prima spullen. Snelle levering.
Heel duidelijk
goede uitleg van mijn vragen van…
goede uitleg van mijn vragen van vriendelijk persoon
Perfecte service
Ik heb in 2022 een luchtontvochtiger gekocht en helaas is deze defect geraakt, apparaat teruggestuurd, dankzij de 5 jarige garantie had ik binnen een week het volledige bedrag terug op mijn rekening. gelijk daarna een nieuwe luchtontvochtiger besteld. Zeer tevreden over deze service
!
Heldere en duidelijke informatie die…
Heldere en duidelijke informatie die goede afweging mogelijk maakt
Gratis tussenstuk van mij Beneco F230 ventilator.
Ik heb het tussenstuk van mijn ventilator Boneco F230 laten vallen. Daardoor is het stekkertje defect geraakt. Na een telefoontje en een mail kreeg ik, zonder verdere vragen, gratis een nieuw tussenstuk toegezonden.
Bij Air Sain weten ze nog wat service is.
Eeese Adam 20L luchtontvochtiger kosteloos omgeruild
Onze Eeese Adam 20L luchtontvochtiger was defect geraakt (bijna twee jaar oud).
Zonder slag of stoot heeft AirSain deze kosteloos omgeruild. De nieuwe draait als een zonnetje!
Zoals al mijn andere vrienden zijn we…
Zoals al mijn andere vrienden zijn we erg tevreden over onze luchtbevochtiger en de snelle levering van de bestelling van o.a Silver Sticks
Th Meeks
Stein
een blije klant
Omdat ik door de bomen geen bos meer zag heb ik de hulp van een ervaren ' boswachter' ingeroepen. Mijn mail werd snel beantwoord zodat ik direct de juiste apparatuur kon bestellen. Ik ben een tevreden mens. Bedankt voor jullie professionele hulp.
Esther van T-shirtwereld.nl
Erg tevreden.
Goede bereikbaarheid klantenservice.
Eerlijk advies. Vriendelijk.
Snelle levering.
Beide aangeschafte Eeese luchtontvochtigers Otto voor de kelder en Adam voor bijkeuken werken perfect.

Heel overzichtelijk
review over Airbi Maximum eerder vandaag ingezonden
functionele eenvoud van bestellen en afrekenen
Duidelijke info over het product
Duidelijke info over het product. Levering was keurig in orde, apparaat zeer degelijk en veilig ingepakt voor het transport.
product snel gevonden
product snel gevonden. maat van filter niet vermeld. Hopelijk goede maat.

Besvarelse fra AirSain Nederland
Goede website met veel informatie
Ik kon kiezen uit vele luchtontvochtigers. Door veel informatie en goede voorlichting kon ik een goede keus maken. Er was veel informatie over de voor- en nadelen van de verschillende principes en uitvoeringen,
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.