ACV Anmeldelser

1,5

Wat een geweldig bedrijf! Indien ik een 0 kon geven... Wederom dit jaar mijn premie niet ontvangen, net zoals de vorige jaren. Dat wordt weer bellen geblazen maar helaas...eender welk nummer ik prob... Se mere

Na één maand en daarop twee maal telefonisch contact op mijn initiatief is mijn vraag over niet gestorte tijdelijke werkloosheid van de maand april op 19 juni nog steeds niet in behandeling. Men heef... Se mere

Heel moeilijk te bereiken via telefoon. Verschrikkelijk frustrerend. Via mail wordt er ook laat geantwoord maar vaak wel duidelijk en behulpzaam. Vandaag had ik een gesprek met Kathleen van ACV Turnho... Se mere

Ik heb een leidinggevende die respectloos, arrogant en incompetent is. Ze is ook een vakbondsafgevaardigde van het ACV. Na een mail te sturen om een klacht in te dienen kreeg ik het antwoord dat er ge... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Wat zijn jullie mee bezig??

Wat zijn jullie mee bezig? 40 minuten aan de lijn en nog altijd geen antwoord? Ik heb express ook naar de andere nummers van andere regio gebeld en ook hetzelfde!

Wat een service voor mensen die voor jullie loon zorgen.

22. april 2025

Ze doen alsof ze het heel druk hebben…

Ze doen alsof ze het heel druk hebben en moeilijk te bereiken zijn zodat ze u niet hoeven verder te helpen. Ik heb met mijn eigen ogen gezien hoe telefoontjes worden genegeerd en ik heb met mijn eigen oren gehoord hoe ze roddelen over klanten bij collegas. Het is een toxische ervaring om daar ookmaar een seconde te zijn. Heel schandalig dit. En ergste van al zij worden betaald door de mensen die zij moeten helpen.

14. marts 2025

ACV Sint-Niklaas

Had vandaag een afspraak bij het ACV Sint-Niklaas. Na opgemerkt te hebben aan de balie dat ik al meer dan een halfuur aan het wachten was terwijl ik er de enige wachtende was en er amper volk was, werd ik verder geholpen door een zekere Stefan De Bin. Wat een onvriendelijke service! Deze persoon kijkt je aan alsof je alles zelf moet weten en beantwoordt je vragen met de grootste tegenzin.
Op de vragen die hij niet kon beantwoorden verwees hij je door naar een andere afdeling die uiteraard ook van niks weet. Op de andere vragen wordt geantwoord alsof je achterlijk bent waarom je dat niet weet.
Dat zo'n mensen mogen instaan voor het raadgeven en bijstaan van mensen, vaak in een kwetsbare positie, is voor mij de vraag.
Heel onvriendelijk en ondermaatse service.

24. februar 2025

Moeilijk of niet te bereiken

Moeilijk of niet te bereiken! Iedere dienst stuurt je weer naar een andere dienst! Resultaat, na 5 maanden is mijn probleem nog steeds niet opgelost ! Heb nog recht op een maandloon en vakantiegeld waar ik voor gewerkt heb! Acv doet niets!

4. december 2024

Rotvakbind

Rotvakbind, zakkenvullers.aangifte gedaan van baas die mij sloeg. Vonden ze nie vreemd, hebben NIEKS VOOR MIJ GEDAAN!!!!
ROTZOOI

4. september 2023

Slechte vakbond

Slechte vakbond. Geven verkeerde advies. Of ze weten het niet. Had via ACV een advocaat ivm beroep tegen mutualiteit maar deze advocaat heeft 0,0 gedaan voor mij. Ha ja, ACV versus CM is natuurlijk 1 pot nat. Helaas veel tijd en veel geld door hun verloren. Ook de andere dienstverlening trekt op niks. Heb geen idee wat die er eigenlijk wel doen....

31. maj 2024

ACV Contactcenter Antwerpen is een ramp

ACV Contactcenter Antwerpen is echt een ramp, die reviews hier zijn jammer genoeg waar.
Na switch telefoon geraak ik met mijn 2FA account niet meer op ACV website, meteen alle details gedeeld inclusief screenshot maar ondertussen 26 dagen (en counting) later nog steeds geen oplossing. Ze zijn niet of amper bereikbaar en hun response is tergend traag.
Bespaar jezelf 250 euro per jaar en zeg dat lidmaatschap meteen op, een pak ergernis minder.
myPension levert wel een prima service, dat mag ook eens gezegd worden.

28. maj 2024

Het spijt me dat ik het moet zeggen…

Het spijt me dat ik het moet zeggen want vroeger werd ik altijd héél goed geholpen door ACV, maar sinds Corona is de service NUL, NIHIL, ZILCH.

Het is afgrijselijk : als je belt krijg je nooit meer iemand te pakken, het is altijd "zeer druk" en dan verbreekt men gewoon de verbinding !!

Op e-mails of het communicatieformulier krijg je pas na weken antwoord, en dan nog een antwoord dat weinig om het lijf heeft. Kantoren gaan dicht, je kan nergens meer binnen zonder afspraak, mensen aan de telefoon zijn onwetend of onbeleefd.
WAAR ZIJN JULLIE MEE BEZIG ???

Als het zo verder gaat dan zeg ik mijn lidmaatschap op. Betaal ik hiervoor 160 euro per jaar ???? VTB/VAB vraagt 45 euro per jaar en die staan 24 uur per dag paraat, 7 dagen op 7, als ik pech heb onderweg met de fiets. En die mensen moeten een auto uitsturen met een technieker !

Ik geef het nog één maand. Als er tegen dan geen beterschap is sluit ik me aan bij de gratis hulpkas van de Overheid. Dat deed ik eerder ook al met het ziekenfonds. Ik ben het kotsbeu. Iedereen moet de broeksriem aanhalen, wel, da's 160 euro per jaar bespaard.

Nog een tip : soms wordt de werkloosheid betaald een dag VOOR een feestdag, soms een dag ERNA. Zet dat toch op de website, dan hoeft niemand alvast dààrvoor te bellen.

Doe er iets aan aub. Ik had véél zin om één ster te geven maar ik geef er desalniettemin twee. Vanwege de uitstekende dienstverlening tot *voor* COVID. Sinds COVID trekt het werkelijk op niks meer. Wie is daar manager, bij ACV ? Die persoon hoort zich dood te schamen. 160 Euro vragen om misschien één of twee vragen per jaar te beantwoorden, zijn jullie gek geworden ja ? Het wordt ook élk jaar duurder en duurder, en de service slechter en slechter.

Ik heb het hélemaal gehad met ACV. Ik zal dit ook doorsturen naar hun ombudsman als ze die hebben.

30. april 2024

Het ACV heeft me voor de duizendste…

Het ACV heeft me voor de duizendste keer weer verast met problemen. Na 3 maand proberen lid te worden en dan succesvol te lukken krijg ik plots te horen dat ik geschrapt ben als lid. Schandalig weet niet waar die mensen mee bezig zijn maar het is alles behalve goed. 1 tip ga niet bij acv maar kies gewoon een andere vakbond bespaar je de moeite en duizende berichten die je gaat moeten sturen om het kleinste te regelen.

5. januar 2024

Er dette din virksomhed?