408kr lige i jeres lommer fordi i ikke vil udbetale penge for afbestilte billetter og så oveni udløber min værdikupon så efter et år! Kundeservice er vist kun noget i har hørt om - det her tangerer jo... Se mere
Er det ikke utrolig i de her CORONA VIRUS tider at FLIXBUS ( Abildskou A/S ) som driver FLIXBUS i Danmark . ikke har forstået at der skal være 2 meter mellem folk ,,, men i stedet pakke ,, JA fuld P... Se mere
Gode chauffører. Standard busser. Wifi forbindelse i busserne langsom og ustabil. Jeg brugte hotspot via mobilen i stedet. Stoppesteder ligger meget langt fra hovedruten - især Roskilde-sto... Se mere
Er det normalt at man råber sine kunder ind i hoved? Åbenbart hvis man er såkaldt rejseleder! Jeg måtte på ingen måder have min taske med ind i bussen, selvom at jeg havde to sæder for mig sel... Se mere
Graham Bells Vej 40, 8200, Aarhus N, Danmark
- +45 70 21 08 88
- mail@abildskou.dk
- www.abildskou.dk
Super!
Næsten lige så hurtigt som toget nå man rejser Aarhus-København... Det er bare MEGET billigere... sammentidligt er en sidde plads en del af billetten, hvilket jo bestemt ikke er en selvfølge i det her land ;) (så kan i lære det, DSB)...
Husk dog studiekort med dato, for at få studierabat (;
Negativ busoplevelse, god kundeservice oplevelse
Havde en uheldig oplevelse til min tur til Fyn, hvor buschaffoeren ikke var til at kommunikere med og var direkte uhoeflig OG uinformeret om deres egne priser.
Dog vendte den negative oplevelse sig dog hurtigt da jeg efterfoelgende skrev til Abildskou kundeservice. Her var de mere professionelle og fik hurtigt ordnet mit problem. Saa trods den daarlige bus-personale oplevelse, faar de 4 stjerner af mig. :)
DSB eat your heart out
Jeg sidder lige nu i en bus på vej til Valby og kom til at checke Abildskous TP, jeg har igennem 10-12 år brugt Abildskous busser med jævne mellemrum, og jeg har ALDRIG haft noget at sætte en finger på, så jeg bliver faktisk lidt fortørnet over alle de dårlige anmeldelser, det er sandt man kan komme ud for for at chaufførene er lidt sammenbidte men de er også under et hårdt pres, man skal udover dette også huske at det er et lavpris selskab, det er IKKE DSB, hvis du vil have smil og kaffe og holdes i hånden så tag toget, du får hvad du betaler for. jeg vil dog medgive at man nok burde stramme lidt op på personale politikken i forhold til hvordan man tiltaler folk, men det få mig stadigvæk ikke til at give mindre end 5 stjerner da jeg altid selv har haft gode ture/oplevelser.
Ekstrem dårlig opevelse!
Forleden var jeg med rute 888 fra København til Århus, og her var jeg udsat for en meget ubehagelig oplevelse. Jeg har mange gange rejst med Abildskou frem og tilbage mellem Århus og København med min knapt tre år gamle datter og hver gang har jeg haft vores lille paraplyklapvogn med, hvilket aldrig har været et problem før. Jeg har sågar haft ringet til informationen hos Abildskou for at forhøre mig omkring om det kostede noget at medbringe en paraplyklapvogn hvortil svaret lød: Nej en paraplyklapvogn kan du medbringe gratis, så længe den samlede bagage ikke vejer mere end 20 kilo. Men alm. klapvogne og barnevogne koster 100 kr.
Min søster, som hjælper mig til bussen vore bagage, sørger for at min kuffert og paraplyklapvognen bliver lagt ind i bussen, mens min datter og jeg går op og finder en plads. Pludselig kommer chaufføren og råber tværs gennem bussen hvem der har lagt en paraplyklapvogn i bagagerummet og da jeg svare "det er os" får jeg at vide at jeg sandelig ikke bare skal regne med at jeg kan slippe for at betale for den, den koster 100 kr. så dem har jeg bare at betale! Da jeg pænt svare at det aldrig har været tilfældet før, OG at jeg rent faktisk har haft ringet ind og hørt om det på jeres kontor, får jeg bare surt at vide at det er ikke hans problem, så er jeg blevet misinformeret og at jeg bare har at betale. Min søster snakker samtidig med den anden chauffør som skal køre en anden bus samtidig og han siger, at selvfølgelig skal vi ikke betale for en paraplyklapvogn, det har de aldrig taget penge for. Så til sidst ender det med at vi ikke skal betale, men alligevel vil chaufføren diskutere med mig da han billettere og siger at jeg virkelig skal føle mig heldig at jeg slipper denne ene gang og at det ikke er med hans gode vilje osv. Yderst ubehagelig samtale som på mig nærmest virker truende!
Min lille datter blev faktisk så bange at hun resten at turen kun ville viske til mig, fordi, som hun sagde: "Ellers bliver buschaufføren bare mere sur mor!" Og det hun har fortalt om nede i børnehaven i dag, har ikke været om vores dejlige dage i København med familien, men om en meget sur buschauffør som hun var bange for.
Her bagefter oplevelsen, har jeg skrevet et klagebrev til Abildskou, som de har valgt totalt at ignorere. Hvis ikke det er dårlig stil, så ved jeg ikke!
Gode priser, vekslede chauffører...
Har taget de blå afgange et par gange frem og tilbage fra Århus. 100kr til København er jo en særdeles god pris til studerende! Men der har altid været lidt med mit studiekort der åbenbart ikke var helt godt, men chaufførene sagde aldrig hvad det var. I dag da jeg havde betalt online skulle jeg sågar diskutere med chaufføren om jeg havde betalt eller ej, selvom jeg stod og flagrede med en kvittering på betalingen... Hav lige styr i jeres betalings- og billetsystemer, tak!
------------------
Her et par måneder senere er det blevet bedre. Har de sidste uger været meget i København og tilbage igen. Har de sidste 3 gange i træk kørt med den samme chauffør, Henrik. Super sød og snaksaglig. Hjælpsom med bagage og serviceminded - går op i at komme frem til tiden. Det ser ud til abildskou er ved at have styr på deres reservationssystemer og betalingssystemer og chaufførenes opførelse, de har før været noget grove.
Komfortabel og nem rejsemåde.
Jeg rejser fra Jylland-Sjælland og omvendt.
At rejse med bussen er bare mere behageligt end toget. Det er min mening. 888 har enehændigt hjulpet til denne oplevelse.
Desværre kan man ikke være sikker på chaufførens humør.
Den sidste stjerne er for høje priser, mangel på kaffe eller vand, samt chaufførenes skiftende humør.
Tak for turen!
Kører til tiden og til fast lav pris med studiekort, meget tilfreds.
Jeg har aldrig haft nogen som helst problemer med 888, det er fin service og gode busser, så længe man kommer i god tid til sin reservation er der ingen problemer.
Dårligeste service jeg har oplevede i hele mit liv.
Jeg skulle på efterårsferie til århus med en kamerat, og vi kunne nemt og billigt benytte os af Rød billets studenter rabat til udrejsen, men da vi skulle hjem igen var jeg så uheldig at få stjålet min pung. Det betød at jeg måtte give 300 kr for turen hjem, selv om jeg kunne vise min tidligere studiebillet og logge ind på Lectio, so er gymnasiernes officelle info side, hvor de kan se billieder af mig, hvor jeg går og hvilke timer jeg skal have, men krontrolløren var fuldkommen ligeglad og skide sur, så der var intet at gøre!
Og det skal altså siges at den røde Rød billet til udrejsen kun kostede 135 kr!
Aaaaaaalt for dårlig service!
Fantastisk at rejse med abilskov og 888
Jeg fravælger HELT klart DSB. Her er jo ingen garanti for ankomst og her er larm, bumlen og forsinkelser. Jeg har rejst med linie 888 gennem flere år ... Også før bussen fik dette nummer. Her er service og humør i højsæde. Her er styr på passagere og chauffører ringer lige i mobiler til hinanden for optjek af antal Meget proff. Meget dygtige chauffører og ikke mange fosinkelser. Vejarbejde, ulykker etc er jo ikke chaufførens skyld. Helt igennem fantastisk
Fantastisk alternativ til DSB
Har rejst mange gange med Abildskou og må bare sige at samtlige mine oplevelser med firmaet har været positive!
Jeg foretrækker klart at køre med Abildskou når jeg rejser fra Sjælland til Jylland. Priserne er meget billigere, specielt for studerende, og rejsetiden er ikke specielt meget længere!
Tag toget i stedet
Jeg sidder netop nu i en abildskou bus med dårlig smag i munden. Flabet buspersonale og dyre billetter er åbenbart det de gerne vil kendetegnes ved. Jeg havde høre at det var billigt at komme med over, men jeg kunne have sparet penge ved at vælge DSB.
Værre end DSB
Lige når mand tror at dsb skraber bunden skal mand bare ind på abildskou og finde en hjemmeside som er meget værre. Jeg prøvede at bestille et returbillet fra København til Århus, jeg har allerede modtaget en sms bekræftelse uden at kende prisen og uden mulighed for at tage cyklen med. Det minder om noget fra 90erne. De skal ikke forvente at jeg dukker op på den aftalte dag.
Nemt og billigt
Jeg har to gange kørt med Abildskou fra Berlin til DK og retur. Det kan jeg virkelig kun anbefale alle at gøre. Det tager lidt længere tid en et direkte tog (9 timer), men prisen er som regel også meget billigere. Der er gratis kaffe og te i bussen og chaufførerne er flinke og hjælpsomme. Der er stort set dagligt en afgang. Jeg har virkelig kun positive ting at sige om Abildskou.
Bedre end DSB!
Jeg er vild med konceptet bro adgang til 150kr!
Det er en besparelse på 250kr i forhold til DSB.
Der er god benplads, ja måske kan man lugte en andens madpakke- men det kan man altså også i et tog.
De 4 gange jeg at prøvet dette nu, er vi alle gange kommet 15-20 minutter tidligere frem. Derfor- bedre end DSB;)
Fandens god bustur
Kører ofte med Abildskou og er sgu træt af, at man ikke altid sidder så godt, men det er jo vilkårene og dem kender man. I fredags havde jeg dog den mest behagelige bustur i mit liv, 10 mennesker i bussen, sædet tilbage, føderne op og en helt fantastisk buschauffør (Henrik tror jeg) Sagde ikke så meget, men var frisk og underholdende når han så gjorde.
Generelt vælger jeg altid 888 når jeg skal hjem til Aarhus og retur.
Føler mig snydt og dårligt behandlet
Jeg skulle med Abildschou fra Berlin til Aarhus. Jeg havde reserveret billetten på rutebilstationen i Århus og var blevet lovet en pris på 375 kr. Men da jeg stod ved bussen i Berlin fik jeg at vide, at der var gået uorden i reservationen, og at min plads var blevet solgt til en anden. Det var heldigt at jeg var der i god tid, så jeg kunne komme med en tidligere bus, ellers havde der slet ikke være plads til mig. Men det betød at jeg endte med at 510 kr i stedet for prisen på 375 kr, som jeg var blevet lovet. Jeg fik at vide, at jeg måtte kontakte Abildschou, når jeg kom hjem for at få refunderet, det jeg var blevet snydt for.
Da jeg ringede til Abildschou og forklarede min situation, fik jeg af en meget uhøflig mand at vide, at det havde de ikke noget med at gøre, og at de ikke kunne hjælpe mig.
Jeg ved godt, at det ikke er mange penge det handler om. Men jeg synes det er dårlig stil, at Abildschou bare siger, at de ikke har noget med det at gøre. De burde uddanne deres billetsælgere, så den slags fejl ikke sker. Og når der sker en fejl, bør de tage sig af den.
DSB har en konkurrent
Priserne er stærk lave, i forhold til nogen af de andre former for transport muligheder. Bussen er der udmærket plads i, og det er bestemt et kæmpe plus, at man kan få noget havluft, med en god tur over havet, i en hurtig færge på lig over 1 time.
De er gode til at infomere om forsinkelser, såvel hvad tid man andkommer, og de har humor med sig de kære buschauffør.
Eneste minusser er begrænset mulige tider at tage med dem, såvel pladsen kan blive smal, hvis du sidder ved siden af en større person.
Men overall, for den lille pris du giver, og den service du får, slår de deres konkurrenter hårdt. Når jeg tager til KBH og tilbage til Jylland igen, er det DEM jeg vælger.
Godt alternativ til DSB
Når jeg skal til Jylland tager jeg Abildskou hvis det er muligt. Det tager ca. ligeså lang tid som med toget men med Abildskou får man en pause til at strække benene og så er de lidt mere pålidelige end DSB ;-)
Fin busoplevelse til lavpris.
Jeg har flere gange ladet mig lokke med de billige priser som abildskou.dk de tilbyder studerende, når der snakkes om overfart fra Jylland til sjælland & retur igen. - Især om torsdagen!!
Til Trods for der ofte er proppet i bussen og at man kommer hinanden ved, skal man nok se det som grunden for, priserne overhoved kan være så lave. Så hvis man kan leve med en smule larm, anderledes dufte og 5 timers overfart så kan jeg helt klart anbefale det.
Jeg tager ofte bare en pude under armen og høretelefoner i lommen, så er jeg klar til rejsen og tiden hurtigt :)
Gode priser - dejligt med lille afbræk
Jeg kører ofte med Abildskou fra Valby til Randers og retur. De har vildt gode studiepriser - ned til 140 DKK, og er altid billigere end DBS. Jeg synes ofte, det er dejligt med et lille afbræk på færgen, da 3-4 timer godt kan være lang tid at sidde. Men hvis prisen hos DSB var den samme, så sprang jeg nok på toget - ikke mindst fordi jeg bor lige ved siden af hovedbanen, og der er flere afgange at vælge imellem + stik til min computer.
PS Ville ønske man kunne købe billet online og/eller få tilsendt bookingnr. gratis på mobil