408kr lige i jeres lommer fordi i ikke vil udbetale penge for afbestilte billetter og så oveni udløber min værdikupon så efter et år! Kundeservice er vist kun noget i har hørt om - det her tangerer jo... Se mere
Er det ikke utrolig i de her CORONA VIRUS tider at FLIXBUS ( Abildskou A/S ) som driver FLIXBUS i Danmark . ikke har forstået at der skal være 2 meter mellem folk ,,, men i stedet pakke ,, JA fuld P... Se mere
Gode chauffører. Standard busser. Wifi forbindelse i busserne langsom og ustabil. Jeg brugte hotspot via mobilen i stedet. Stoppesteder ligger meget langt fra hovedruten - især Roskilde-sto... Se mere
Er det normalt at man råber sine kunder ind i hoved? Åbenbart hvis man er såkaldt rejseleder! Jeg måtte på ingen måder have min taske med ind i bussen, selvom at jeg havde to sæder for mig sel... Se mere
Graham Bells Vej 40, 8200, Aarhus N, Danmark
- +45 70 21 08 88
- mail@abildskou.dk
- www.abildskou.dk
Super effektiv kundeservice
Generelt:
Nu kan jeg selvfølgelig ikke bedømme Abildskou's service som en helhed, da jeg kun har taget linje 888 mellem Århus og København en enkelt gang, men jeg synes alligevel de fortjener alle stjernerne for min rejse. Fra Århus til København kørte vi uden problemer og nåede det på 3 timer (30 min. før tid). Fra København til Århus var der lidt mere kø, men alt gik som det skulle. Det mest imponerende er at jeg kunne køre tur-retur for kun 200kr. som er vigtigt når ens indkomst består af SU.
Kundeservice:
Jeg glemte min bagage i bussen og skrev så snart jeg havde mulighed for det. Selvom mine e-mails mildest talt var uklare fik jeg hurtige og klare svar så snart deres kundeservice åbnede. Jeg fik allerede min bagage dagen efter, så ud fra min oplevelse kan jeg anbefale linje 888 til alle.
Specielt tak til Kirsten Mogensen
-Oskar Emil
DYR BILLET og SUR CHAUFFØR HJEMAD PÅ SJÆLLAND.
for første gang tog jeg abildskou rutebiler fra randers til Sjælland for at fejre jul med min familie. ud: juleaften om formiddagen - hjem: 2. juledag ved middags-tid.
på turen til Sjælland gik det bare super-fint - sød og dygtig chauffør og rygerne fik lov at gå udenfor til et par sug mens man fik nye passagerer ind på div. "stoppe-byer."
MEN
hjemad og kun på Sjælland (kom med fra valby) var chaufføren en rent ud sagt sur stodder. når vi holdt for at samle nye passagerer op blev begge døre forsvarligt lukket og ingen måtte stige ud hverken for at ryge el. strække benene (er en meget lang tur når man skal sidde på samme plads hele tiden.)
herudover havde jeg (til trods for, at jeg havde hørt at retur-billetten var en brøkdel af en dsb-billet) givet 460 kr. for billetten - hvilket naturligvis undrede miig. MEN NU VAR DET JO JUL MED FAMILIEN.
så på hjemturen sad jeg sammen med en anden kvinde som osse var folkepensionist og som havde rejst samme dage osse til og fra randers og hun havde KUN givet 160 kr. for sin billet og den var købt samme dag som min billet.
så d.d. ringer jeg så til abildskou og spø`r hvordan det kan være. jeg havde ikke selv gennemført betalingen af billetten men ringet dem op og en sød dame guidede mig igennem købet.
MEN KAN DA FOR SØREN IKKE VÆRE RIGTIGT, AT MIN NABO I BUSSEN KUN HAR GIVET 160 KR. NÅR MIN BILLET KOSTEDE MIG 460 KR. OG VORES BILLETTER VAR KØBT DEN SAMME DAG og udrejse og hjemrejse var samme dage. og hendes var som min fra randers til valby og retur.
så ringede IGEN d.d. til abildskou og spurgte hvorfor?
fik intet konstruktivt svar.
så er sidste gang jeg rejser med abildskou rutebiler.
Total oplevelse Odense - København
Har netop d.d. kørt ml. Odense - København, med en yderst kompetent, erfarende og venlig chauffør.
Virkelig en behagelig kørsel, hvilket kan mærkes når der blev skiftet gear, uden at det kunne mærkes - det giver en god fornemmelse af erfaring og interesse for at køre, prof kørsel.
Dette krydret med kort præcis info ved begyndelse at turen.
Har læst nedenstående anmeldelser, og især de negative kan jeg på ingen måde tilslutte.
Hermed en speciel STOR ROS til chaufføren på denne tur - er sikker på han ikke er den eneste.
For de 100 kr. denne tur kostede, kommer man ikke langt med hverken tog eller taxa.......
Hilsen - Morten
Super behagelig tur
Venlige, servicemindede og hjælpsomme chauffører og tidsplanen holdt meget præcist.
Pas på!
De kører fuldstændig sindsygt, så pas på når du møder dem på motorvejen.
Okay, men blandet fornøjelse
Vi havde en tur fra Aarhus til Berlin og retur fra Berlin til Aarhus med Abildskou. Vores tur derned vurder vi til 4-5 stjerner, men turen hjem trækker desværre lidt ned. På turen til Berlin havde en en super serviceminded chauffør, der var god til at forklare ting osv. Turen derned var vi "kun" 15 min forsinket... ganske fint i forhold til en næsten 9 timer lang tur. Men bussen ankom også ret sent. Bussen skulle køre fra Aarhus kl 8, men ankom først kl 7.55, selv om vi som passagerer skulle ankomme senest 7.45. Turen hjem startede ellers godt, da bussen ankom 40 min før afgang. Chaufføren hjem mod Aarhus var dog ikke lige så serviceminded som den anden. Han var noget mere kort og kontant og virkede til tider irriteret. Turen hjem var ret kold, da aircondition i bussen var sat ret koldt og man sad nærmest og frøs selv om der var 30 grader udenfor. Alt i alt en okay tur, men med plads til forbedringer især på hjemturen.
fremragende service i 25 år.
Uanset andre mavesure kommentarer. Så här jeg i 25 år, rest på ferie til mine venner i Ebeltoft og Aarhus med Abildskou busserne og har altid fået en fremragende service.
I forhold til de busser som Abildskou kørte med for 25 år siden, som var faldefærdige ledbusser, så er der sket meget og de enkle gange, jeg er blevet nød til at bruge toget istedet for, har jeg med det samme bestilt en bus billet til hjemrejse med Abildskou.
Fremragende tur til Berlin/retur
Jeg har svært ved at genkende de negative anmeldelser mod Abildskou!
Tog fra Vejle mod Berlin d. 9/7-15, bussen ankom planmæssig, alt forløb hensigtsmæssigt med indcheck og bagage, og bussen var en behagelig Scania dobbeltdækker. Nedturen forløb godt, med 2 pauser undervejs, og en minimal forsinkelse p.g.a. vejarbejde, men kun 20 minutter efter planen.
Hjemturen gik endnu bedre, bussen afgik nøjagtig til tiden fra ZOB i Berlin, 2 pauser undervejs, og igen en rutineret chauffør og samme gode materiel. Vi skulle ifølge billetten være på Vejle St. Kl. 16:55, og utroligt nok: nøjagtig på sekundet kl. 16:55 steg jeg ud af bussen - Det er sandelig præcision!
Linie888 frarådes på det kraftigste
Jeg vil på det kraftigste fraråde at køre med Abildskou / Linie888, såfremt du vil undgå at blive mødt af et useriøst busselskab med buschauffører, som hverken kender til kundeservice eller medmenneskelighed. Ønsker man komfort og service, så vælg tog eller taxa.
Fantastisk
Aarhus-berlin retur. Fantastisk chauffør Paw. En tur helt uden problemer
Nemt og billigt
Jeg har kørt rigtigt mellem Jylland og Sjælland og har aldrig haft en dårlig oplevelse med Abildskou. Kom også frem i vinters fra Aalborg til København i den store snestorm. Desuden rigtigt rart at tage færgen over, da rejsetiden føles kortere. Og så er det oven i købet billige billetter!
Hold jer langt væk!
Da min tante på 75 år stiger på bussen, med sin sms billet som jeg havde købt og sendt til hende, der får hun at vide at den ikke er betalt og hun skal betale kontant i bussen!!! Så min tante betaler selvfølelig, da hun gerne vil med bussen!
Da hun kommer over til os og fortæller hun skulle betale i bussen, sender jeg begge kvitteringer til Abildskou og beder om at få det ene beløb retur. Jeg får en fræk mail om at det er min tantes eget problem at hun betalte da hun blev bedt om det, så de ville ikke refunderer de penge de havde fået for meget!!
Jeg ringer nu til Peter hos Abildskou, men han smækker røret på!!! seriøst!
Jeg ringer op igen og får fat i en dame, som beklager meget og siger hun godt kunne se vi havde betalt dobbelt, så hun ville lige tage det med hendes bogholderi og vende tilbage!! DET GJORDE HUN ALDRIG
Jeg har i dag igen bedt den om at tilbage føre dobbelt betalingen, men de svarer ikke længere på min mails!!!
Hold jer langt væk for sådan et firma som opkræver dobbelt for billetten 230,- på nettet og 240,- i bussen. Skam jer Abildskou!!!!!!!
Over broen uden varsel
Det er nu anden gang, jeg har oplevet, at min afgang uden varsel er blevet ændret fra en færgeafgang til en broafgang. Det pisser mig af, at jeg køber billet i virkelig god tid for at sikre mig at komme med færgen, og så ender det med at blive ændret.
Da jeg sidder i bussen, siger chaufføren over højtaleren, at det er en direkte afgang over Fyn. Da der er mulighed for at købe mad og drikke på færgen, havde jeg ikke taget noget med til turen, så jeg endte med at sidde i en bus uden udsigten til at få hverken det ene eller andet før jeg var i Århus 3,5 timer senere.
Uanset hvad årsagen til aflysningen er, er det virkelig dårlig service, og jeg overvejer at stoppe med at bruge Abildskou.
Det virker desværre til, at serviceniveauet er faldet i takt med at selskabets popularitet er steget, og det er en skam.
Aflysning og elendig behandling
Jeg bestilte og betalte tirsdag den 2/6-15 to busbilletter fra Aarhus til København via Mols med afgang 1545.
Vi ventede ved stoppestedet, og en anden rejsende blev kl 1528 kontaktet og fortalt, at der var sket en fejl, og at afgangen slet ikke fandtes. Vi havde derfor 7 minutter til at nå til rutebilstationen. Det var jo umuligt at nå.
Jeg blev aldrig kontaktet, så jeg ringede dem selv op for at få en forklaring. De tilbød os at tage toget (der var skinnenedbrud og ingen pladser, så det afslog vi), og at vi kunne tage en senere bus (men vi havde alle en bagkant at nå i København). Tilsidst betalte vi selv for at gå på færgen og tiggede os til et lift mod København.
Den ældre dame som var blevet kontaktet telefonisk som den eneste fortalte os desuden, at selskabet ringede klokken 15:53, hvor vi var gået på færgen og fortalte, at vi kunne blive hentet senere ved færgelejet.
Da hun forklarede, at vi var gået på færgen, havde han bare grinet af hende og sagt, "at det da var uheldigt, for så kunne de jo ikke hjælpe os mere".
Da jeg kontaktede selskabet ville de kun refundere busbilletten. Ikke den meget dyrere færgebillet. De skrev blot, at der var sket en fejl. Ikke så meget som et ord om ulejligheden eller en undskyld.
Havde selskabet haft 2% kundepleje i systemet, havde de tilbudt at betale den dyrere færge og en form fra transport fra Odden istedet for at henvise til en nulløsning i form af tog, som var forsinkede af skinnebrud, så vi missede vores planer i København. Kunne man give nul stjerner, ville jeg gøre det.
Når man står med en billet i hånden til en afgang, som slet ikke findes, forventer jeg et vist minimum af service.
En sidste sjov oplevelse var, at jeg ventede et kvarter i kø på deres telefonlinje for så at blive hægtet af på det tidspunkt, deres telefonåbningstid sluttede. Dårlig stil overfor kunder på en dag, hvor de har lavet sådan en fejl. Så står man der uden at kunne få svar på noget.
tur fra Berlin til Kolding
Dejlig afslappende og behagelig tur, god bus, super chauffør. Tak for køreturen.
Men toilet forhold i bussen var ikke i orden, vi måtte helst ikke bruge det, men på de 2 stoppe steder vi havde, skulle vi betale for at komme på toilet og det sidste sted var under alt kritik møg beskidt og lugtede, så mulighed for 2 toilet besøg på 8 timer
Service?
Er det normalt at man råber sine kunder ind i hoved?
Åbenbart hvis man er såkaldt rejseleder! Jeg måtte på ingen måder have min taske med ind i bussen, selvom at jeg havde to sæder for mig selv?
Super praktisk at skulle stå med alle sine løse genstande, computer, drikkelse, madpakke osv.
Mærkelig atitude at have overfor sine kunder.
Første og sidte gang med sådan et amatør foretagende.
Ikke pengene værd!
Jeg blev, i Påsken, presset på tiden og måtte køre med Linie 888 i stedet.
Når man er sent ude, må man jo betale den "høje pris" for billetterne.
250 kroner. Fair nok.
På Abildskous' hjemmeside lover de wifi, stikkontakter (dog kun i udvalgte busser), flystole og aircondition.
Jeg fik så åbenbart en plads i en turistbus, fra et andet selskab, som jeg er i tvivl om jeg må nævne her.
Det betød ingen wifi, ingen stikkontakt, ingen aircon. ... og jeg sad og lænte mig, på skrå, ud i midtergangen (under hele turen) på trods af, at vi var to normalt byggede mennesker der sad ved siden af hinanden.
Det er nu 5 dage siden .. og jeg er STADIG øm i lænden.
Jeg finder det helt grotesk at man, når man får en anden operatør til at hjælpe på pressede dage, ikke stiller krav til bussernes udstyr, der opretholder dén standard man lover sine kunder.
Alt imens kunne jeg høre, at folk på de billigere billetter blev gennet over i luksus-busserne. Hvilket gør en dårlig oplevese endnu mere utilfredstillende.
Rejsetiden var endda endnu længere end togets normale rejsetid, idet vi kørte ned over storebælt..
Umiddelbart var det ikke blot min første, men også min sidste rejse med Linie888.
heldigvis tilfreds!
Jeg har heldigvis (i forhold til mange andre åbenbart) aldrig haft problemer med at rejse mellem København og Jylland med Abildskou.
Det er nemt at bestille, købe, stige på og af. Jeg har med 4-5 rejser efterhånden altid rejst med venlige chauffører og dejlig stemning i bussen.
Eneste minus på samtlige ture jeg har været på, er ekstremt langsom wifi, der ofte holder op med at virke undervejs. Det er - i "disse tider" alligevel utroligt, det ikke kører problemfrit.
Men for mig yder de det, de skal - nemlig at få mig behageligt fra A til B til tiden og uden det koster for meget.
Dejligt alternativ!
Jeg skal ofte fra Valby til Aarhus eller Grenaa. Før i tiden brugte jeg DSB meget, men syntes simpelthen det var for dyrt. Så fandt jeg Abildskou, hvor jeg har mulighed for at komme med som studerene. Det er halvt så billigt når jeg skal mellem Sjælland og Jylland.
Chaufførerne jeg har kørt med har altid været glade og hjælpsomme.