Abildskou - LINIE888 Anmeldelser

1,4

Gode chauffører. Standard busser. Wifi forbindelse i busserne langsom og ustabil. Jeg brugte hotspot via mobilen i stedet. Stoppesteder ligger meget langt fra hovedruten - især Roskilde-sto... Se mere

Er det normalt at man råber sine kunder ind i hoved? Åbenbart hvis man er såkaldt rejseleder! Jeg måtte på ingen måder have min taske med ind i bussen, selvom at jeg havde to sæder for mig sel... Se mere

Dårlig

1,4

408kr lige i jeres lommer fordi i ikke…

408kr lige i jeres lommer fordi i ikke vil udbetale penge for afbestilte billetter og så oveni udløber min værdikupon så efter et år! Kundeservice er vist kun noget i har hørt om - det her tangerer jo nærmest tyveri. Det var så sidste gang i havde mig som kunde ovenpå det der.

4. maj 2020

Er det ikke utrolig i de her CORONA…

Er det ikke utrolig i de her CORONA VIRUS tider at FLIXBUS ( Abildskou A/S ) som driver FLIXBUS i Danmark . ikke har forstået at der skal være 2 meter mellem folk ,,, men i stedet pakke ,, JA fuld PAKKER buss med folk til København fra Aarhus , = max 0.5meter per. person ,,, Så enten er man utrolig " dum" og har ikke overhovedet forsået alvoren i Coronavirus eller er man utrolig focus på at tjene penge ,,,TOTAL UFORSKAMMET AT SITTE FOLKS LIVE AND VEL PÅ SPIL PÅ DENNNE MÅDEN.........
KAN KUN ANBEFALE AT BRUGE ANDRE FORM FOR TRANSPORT HVOR DET ER MULIGT ...
PS. PAS GODT PÅ JER SELV

22. april 2020

Nedlæggelsen af stoppestedet i Vig er …

Nedlæggelsen af stoppestedet i Vig er uhensigtsmæssig ændring for mig! Alternativt skal jeg bruge stoppestedet i Roskilde, men P-mulighederne her er fortvivlende for mennesker, som skal køre i privat bil først! Har prøvet at cirkle rundt indtil 5 min før bussens afgang for at få en P-plads
! ! !

24. oktober 2017

Kæmpe forvirring på turen med folk der …

Kæmpe forvirring på turen med folk der skulle flyttes frem og tilbage mellem busser der forsinkede turen. Turen gik til Trekroner st. i forbindelse med Roskilde Festival og de shuttle-busser til pladsen, der blev beskrevet ved billetkøb, fandtes ikke. Man måtte i stedet til at tage turen ind til Roskilde Station for at fange en bus der, hvilket forlængede turen betydeligt.

4. juli 2017

Useriøst

Ingen oplysninger fra chaufføren overhovedet om, hvorfor vi har holdt stille på Valby st. i 30 minutter i en bus, hvor ilten var ved at blive tynd. Nu kører vi, luften er bedre, men der er stadig ikke blevet sagt et ord fra chaufføren. Heller ikke et hej eller noget, som ellers er muligt i en bus, hvis man gerne vil komme sine kunder lidt ved. Kl. 10:20 (anført afgang var kl. 10) steg en mand på, hvilket var lidt sært. Eneste grund til, at jeg kører med abildskou er, at rødbillet havde udsolgt... ...og denne omgang uprofessionelle opførelse gør ikke, at jeg tilvælger abildskou næste gang.

8. juni 2017

Deres busser kører 80 km/t i nødsporet …

Deres busser kører 80 km/t i nødsporet i Tyskland, når der er kø.
De var ved at kører sidespejlet af på vores bil. Når man ringer påstår de, at de har "tilladelse til at køre i nødsporet" men har de tilladelse til at køre råddent? Useriøst firma, som sætter andres liv på spil. Har været glad for at køre med Abildskou tidligere, aldrig skal jeg køre med dem igen. Ingen respekt for menneskeliv og færdselsregler.
Jeg kunne godt tænke mig at se en kopi af den tilladelse, mon den eksisterer :-)

9. april 2017

Fungerer helt fint

Dukkede op ved bussen i Aalborg 06:55 om morgenen, og blev mødt af en morgenfrisk chauffør i godt humør. Bussen kørte til tiden, og på trods af en smule pladsproblemer for folk med lange ben (duk tidligt op og vælg de rigtige sæder med ekstra plads hvis du er i samme båd som mig) var turen behagelig. Ankom til Kastrup lufthavn 13:45 (10 minutter før planlagt ankomst), hvor chaufføren hjalp passagerer med at finde hen til de rigtige terminaler.

18. marts 2017

Overordnet godt

Super flink buschauffør, og en enormt lækker bus. Dog kunne der bruges en smule yderligere oplysning om præcist hvor bussen kører fra. Kundeservice var tilgengæld ikke nogen god oplevelse, vedkommende, som jeg snakkede med, virkede træt og irriteret.

13. februar 2017

DÅRLIG SERVICE

Jeg skulle med bussen fra Valby st. og kom med s-toget ind på stationen kl. 10:04. Mens jeg løber ned til bussen får jeg øjenkontakt med chaufføren, hvorpå jeg vifter med min billet og pejer på min kuffert. Han vælger så at ryste på hovedet, lukke dørene og køre lige forbi mig.
Det synes jeg ærligt talt er for dårligt.
Der må være en vis erfaring med at folk nogle gange skal fra andre steder end Valby for at tage bussen..? Istedet for at vælge at se subjektivt på og tænke: 'Jeg har en tidsplan jeg skal følge til punkt og prikke!' Så måske tænke: Hey, han nåede ikke det korrekte tidspunkt, men nok ikke jeg har 5 minutters overskud til at, kigge på en billet, åbne 2 døre og lægge en kuffert ned til de andre? Så bliver jeg dagens helt, får en glad og meget taknemmelig kunde og en god anmeldelse på trustpilot!' En process der ville have taget maks 5min.
Men det var der ikke overskud til desværre.. Jeg har kørt med Abildskou flere gange og har oplevet søde og sure chauffører, men har aldrig oplevet at de har lukket dørene for en kunde. Det er dårlig service og dårlig omtale og det burde være indforstået hos chaufførene. Alt i alt, overhovedet ikke tilfreds med behandling af kunder.

8. januar 2017

Et skidt alternativ til DSB

Der er er behov et godt alternativ til DSB - men indtil videre er Abildskou ikke svaret. Chauffører der ikke informerer om forsinkelser, uventede busskift midt på ruten, og en masse stop undervejs.

1. januar 2017

Alt hvad der er behov for

I forbindelse med uddannelsesstart i august, er jeg flyttet til Jylland. Op til flytningen frygtede jeg lidt hvordan jeg skulle kunne få mulighed for, og råd til at komme hjem til familie og kæreste i weekender.

Her blev jeg så introduceret til Abildskou, og hvor har jeg bare været taknemmelig for dette.

Jeg har endnu til gode at:

- Møde en sur og inkompetent chauffør
- Blive forsinket
- Ikke at kunne gå på toilettet
- Blive ruineret
- Opleve dårlig kundeservice

Abildskou har givet mig en mig en masse gode rejser, som har budt på gode læse/sove-forhold, smil og venlighed.

udover den gode service en-route, er jeg blevet mødt af hjælpsomme medarbejdere, både ved ombytning af billetter via telefon, men også en gang hvor jeg kom alt for tidligt til min bus, og blev tilbudt at tage afgangen tidligere.

Alt i alt en rigtig god oplevelse hver gang!

Det eneste der ikke virker efter hensigten, er wifi - men helt ærligt, nævn ét bus/tog/flyselskab hvor du kan få perfekt wifi ;)

Tak for de gode oplevelser, abildskou - jeg ser frem til endnu flere.

26. december 2016

tager ikke ansvar for fejl

Kundeservicen var utrolig sød til at hjælpe mig med at lave min billet om, så jeg kunne stige på bussen et andet sted end først købt. Men da jeg så skulle hjem kom bussen aldrig. Ringede igen til deres kundeservice, som så kunne informere mig om, at denne bus ikke stoppede på mit stoppested! Denne gang var kundeservicen igen okay, han beklagede de havde lavet en fejl og tilbød mig en senere afgang - dog kun til Århus (skulle til Aalborg) Jeg måtte derfor med toget fra Århus til Aalborg hvilket kostede mig 164 kr. i ekstra udgifter. Da jeg henvendte mig til Abildskou efterfølgende ville de dække 50 kr! Synes det er helt urimeligt, da det er deres kundeservice som har lavet en fejl!

Så fin kundeservice når man lige står i problemet - men efterfølgende dybt skuffet over de ikke tager ansvar over deres egen fejl.

Så hellere DSB - de tager trods alt ansvar.

3. december 2016

Ingen problemer

Jeg har endnu til gode at have en dårlig oplevelse med Abildskou. Tværtimod synes jeg, at jeg altid bliver mødt med et smil og glimrende service.

29. november 2016

Forbedring ønskes

Gode chauffører.
Standard busser.
Stoppesteder ligger meget langt fra hovedruten - især Roskilde-stoppet, når turen går via Fyn.
Dette skabte en frustrerende rejse i dag, og næste gang rejser jeg med DSB trods merprisen, hvis afgangen via Odden/færge ikke er mulig.

2-3 stod af i Odense. 1-2 i Roskilde.

Prøv med direkte ruter mellem Kbh - Århus og Kbh - Randers.

30. oktober 2016

Frustrende og trist!

Bussen, som jeg skulle med, kørte ikke turen tiltrods for jeg havde ringet til Linie888 og fået bekræftet afgangstiderne. Har oplevet dette TO gange nu. De gange bussen så har kørt, har den været forsinket op til en halv time. Og nu høre jeg så, at turen til Mors helt er nedlagt. Hvor er det dog trist!!

29. oktober 2016

Blandede bolscher

Jeg tog med bussen fra Jylland til Berlin den 12/10-16 og turen forløb uden problemer. Bussen var halvbfyldt og chauføerne flinke og rare.
Derimod var hjemturen (20/10) ikke nogen jeg vil anbefale med mindre man er døv og kunne sove det meste af vejen fra Berlin til Jylland. Bussen var fyldt til bristepunktet, ingen Wifi før DK?, adgang til bussen fra Zob det rene kaos, forsinkelser, kaffen slap op og ikke meget plads til benene. Jeg kom endda til at sidde ved siden af en dame med hund de første 3 timer og det er simpelhent for meget af det gode. Positivt dog at jeg kom hjem og vi ikke blev stoppet af hjemmeværnet ved grænsen!
Jeg vil dog nok stadig køre med Abildskou derned og overveje en flyver hjem næste gang..

24. oktober 2016

Helt perfekt tur

Jeg kørte med abildskou d. 19/10/16 fra Valby (Kbh) til Århus. Det var en yderst fremragende tur og buschaufføren var venlig. Jeg kom fra a til b, for en billig pris og bussen kørte til tiden og ankom til tiden. Der var ingen lader i den bus jeg kørte i (så vidt jeg kunne se - spurgte ikke om det) :-)

21. oktober 2016