En yderst utilfredstillende oplevelse. Jeg købte en VW up TSI 1,0 BEAT udgave hos 3tow. Min oplevelse af hele processen var på ingen måder tilfredstillende. Det startede med at bilen som på dagen s... Se mere
Vi stod pludseligt og akut manglede en ny bil, og 3Trow Lars leverede en helt fantastisk service! Fra start til slut blev vi mødt med imødekommenhed, professionalisme og en vilje til at finde den beds... Se mere
Har været 3 forskellige steder at kigge på bil og det var ikke svært at vælge en rigtig bilhandler. Per startede og lukkede salget og Lars fik fornøjelsen af overdrage bilen til mig. Begge sælgere v... Se mere
Vore gamle bil kunne ikke mere, og vi fik en super behagelig betjening hos 3tow biler. Sælgeren kom endda forbi og gav starthjælp, da den gamle bil ikke kunne starte da vi skulle ned med den, så vi o... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Forside
Danmark
- www.3tow.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super service hos Lars Tretow fra 3tow biler
Købte en Seat Ibiza fra 2011 i efteråret 2013. Bilen var klar kort tid efter jeg ringede. Fik nummerplader på med det samme, og det hele blev klaret meget hurtigt. Desuden en rigtig god og behagelig oplevelse med høj service. Bilen var mindst lige så flot, som jeg fik at vide over telefonen. Da der opstod en uventet fejl på bilen, blev det ordnet hurtigt og uden problemer, Lars var meget hjælpsom. Vi kan helt klart anbefale 3tow Biler i Silkeborg!
Mvh Johanne og Allan Lysholdt-Hjarding
Elendig service, Og hamrende umoralske
Købte en peugeot 307 2.0 xs af ejeren selv, Han kom med en historie om at det havde været hans ex kones bil, Og han egentlig tabte penge på den, Men ville bare af med den således at han var helt ude af hans tidligere ægteskab, En historie som jeg siden fik afkræftet, Da hans ex kone aldrig har haft den pågældende bil. Fra starten var der larm fra udstødningen, Ujævn motergang, Samtdiverse fejl som ifølge købsaftalen skulle rettes.. Lang historie kort.. Måtte aflevere bilen 11 gange før det var i orden, blev nødsaget til at forslå en fdm rapport før det endelig fungerede.. Det vil sige at der har været mange fejl siden som sælger udemærket kendte til... Min konklusion er at 3tow biler er hamrende umoralske, Og at de kan se sig selv i øjnene er ud over min fatteevne... Hold jer langt væk fra 3tow biler!
Dårlig service
Købte en Golf IV fra 2003, kørt 93.000km.
Sælger virkede super fin, og blev (set i bakspejlet) lovet guld og grønne skove.
Fik udbedret et par småting ved bilen inden levering og alt var som det skulle være.
Det skal siges at dette var et førstegangskøb og jeg derfor havde mange reservationer omkring at købe brugtbil da alle har hørt en eller flere skrækhistorier om problemer med bilforhandlerne på dette punkt.
Sælger fik dog afklaret de fleste tvivlsspørgsmål og gik derfra med en god fornemmelse.
Men nu er der opstået et par småfejl ved bilen, bla. er kileremmen begyndt at hyle meget (også efter motoren er blevet varm), en fejl jeg påpegede efter den første prøvekørsel (!) og som de lovede var blevet rettet.
Jeg gjorde sælger opmærksom på dette, men virkede absolut ikke interesseret i at gøre noget ved problemet da jeg ikke havde gjort opmærksom på dette tidligere (hvilket jeg gjorde ved købet, og har stående skriftligt på min slutseddel).
Der er også dukket andre småfejl op som jeg ikke engang gad kommentere på da sælger virkede så undvigende omkring den tidligere nævnte fejl, da jeg tydeligt kan se hvor dette ville føre hen.
Jeg kan kun være enig med Hans Chr omkring at de lover væsentligt mere end de kan/vil holde, og jeg kan derfor ikke se mig selv anbefale dem til nogen.
Skuffende da jeg oprindeligt var meget tilfreds med købet.
Ekstrem dårlig service
Har købt en Renault Grand Scenic II fra 2007 kørt 80.000km i juli 2012, super god snak med sælger, fik 3 mdrs fuld garanti og et gratis olieskift, alt var med en god føelse.
men men men.
efter kort tid begyndte der at komme fejl af forskellige karrakter. Nogle var at midre karrakter og andre af væsenligt noget mere alvorlig karrakter.
hver gang skulle bilen på værksted og 3TOW er det eneste værksted jeg nogenside har været på, hvor man ikke kan låne en bil.
Her er nogle af de fejl jeg har oplevet på bilen:
fejler på ESP
fejler på ABS
fejler på fart pilot
Flere fejl på aircondition (grim lugt)
ingen afrimning af sidespejle og senere bagrude
og sådan kunne jeg beskrive flere fejl
hver gang skal bilen forbi deres værksted, for at blive undersøgt, men åbenbart ikke udbedre fejlen.
Når man så prøver at finde tid på værksted kommer de med forskellige forklaringer
De har sygdom.
De har ikke tid. har travlt
De tager ikke biler på værksted om mandagen og om fredagen
de gange jeg så har fået tid når det passer dem.
De synes ikke de skal have nogen låne bil da det er mit problem, at den skal stå på deres værksted 5 gange indenfor 3 mdr. og jeg derved bliver nød til at have fri fra mit arb. Da jeg ikke kan komme fra Silkeborg til Horsens uden en bil!!!
De siger at jeg har en gammel bil jeg har og jeg derved åbenbart skal forvente at denne skal stå på deres værksted mange gange
De lover meget mere end de kan holde, og jeg vil derfor ikke anbefale 3TOW, til nogen. Da jeg klart føler de ikke ønsker kunder i butikken når et salg er overstået.