En yderst utilfredstillende oplevelse. Jeg købte en VW up TSI 1,0 BEAT udgave hos 3tow. Min oplevelse af hele processen var på ingen måder tilfredstillende. Det startede med at bilen som på dagen s... Se mere

Vi stod pludseligt og akut manglede en ny bil, og 3Trow Lars leverede en helt fantastisk service! Fra start til slut blev vi mødt med imødekommenhed, professionalisme og en vilje til at finde den beds... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Forside

4,0

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super bilhandel til 6 stjerner

Har været 3 forskellige steder at kigge på bil og det var ikke svært at vælge en rigtig bilhandler. Per startede og lukkede salget og Lars fik fornøjelsen af overdrage bilen til mig. Begge sælgere var mødekommende, let at snakke med, venlig, ærlige, reelle, som en bilsælger skal være.
3TOW er stedet hvor man handler bil, kan varmt anbefales.
Når bilen engang skal skiftes ud er det 3TOW der bliver kigget først på.

8. maj 2022

Perfekt

Er for nylig blevet ejer af en total lækker BMW 118d, fra 3TOW.
Hele handelsprocessen har været til U.G., hvor min gamle bil uden problemer kunne indgå i handlen, til en meget fair pris. Der har været ualmindelig god kommunikation hele vejen igennem og der har været fuldstændig “styr på tingene”, så man som kunde generelt bare har været fuldkommen tilfreds.

Bilen jeg købte var annonceret med sommerhjul, så vinterhjul blev forhandlet med pga. årstid. Inden jeg hentede bilen, vidste jeg ikke præcis hvilke vinterhjul der kom med og havde egentlig ikke de store forventninger, så blev PÆNT overrasket, da bilen stod med de fedeste sorte højglans fælge, total skarpt. Desuden havde 3TOW “lige” skiftet bremser, da de “trængte lidt”, DET kalder jeg god service!

Tak til Niclas for en helt perfekt bilhandel 👌🏻

Kan KLART anbefale andre at handle bil hos 3TOW ☺️

17. februar 2022

Har netop købt en Hyundai i30 hos 3tow…

Har netop købt en Hyundai i30 hos 3tow og jeg må ærligt sige at det har været yderst tilfredsstillende. Man får en god service og Lars fortæller hvad han gør på skærmen. Kan kun sige at ved mit næste bilvalg, så kommer jeg forbi 3tow og ser mig omkring. God stil.
Mvh. Oliver B.

10. februar 2022

En stor anbefaling af 3tow i Silkeborg

Jeg har netop købt en næsten ny Volvo xc40 hos 3tow i Silkeborg (demobil) Jeg må sige at det har været en yderst positiv oplevelse og en fantastisk service hele vejen igennem. Firmaet sørgede for montage af originalt træk og syn hos Volvo, hurtigt og til en god pris. Fik også en helt fair pris for min gamle bil.
Bilen blev ovenikøbet leveret uden merpris på Sjælland.
Så alt i alt kan jeg kun give min bedste anbefaling - og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler bil der.
Søren A

1. november 2021

Rigtig god service

Rigtig god service.
Vi har købt en qashqai hos Per ved 3tow biler, og jeg vil sige, det har været en fornøjelse hele vejen igennem, alt er blevet overholdt og repareret som aftalt, og de har altid været venlige og hjælpsomme, så jeg kan kun anbefale at handle hos 3tow biler.
Jan Brofelde

13. september 2021

Mega dårlig service

Mega dårlig service, de løber fra deres ansvar og aftaler.
Da vi fik vores bil udleveret var der kun en nøgle til bilen, de vil dog skaffe en ekstra nøgle til bilen på vores opfordring, det viste sig dog at forløbet for at få nøglen krævede utallige telefonopkald, selv Ford der var i kontakt med virksomheden udtrykte at det var en mystisk virksomhed, så de vil ikke lave nøglen før at 3tow havde betalt forud, for nøglen.

De skal tjene mest muligt, derfor laver de så lidt på bilen som muligt.
Så forvent en masse fejl, du skal kæmpe for at få udbedret.
Så mange 1stjerne anmeldelser, så siger det sig selv. Bliv væk.
Mvh. Johnny

20. juni 2021

Vi har købt en Peugeot 3008 sort 130 hk…

Vi har købt en Peugeot 3008 sort 130 hk benzin
Jeg ringede og spurgte ind til den , var ude og prøve den .den står helt som ny køre dom en drøm , vi besluttede at købe den og da vi sidste lørdag skulle hente den stod den klar .alle papir var klar vi skrev under og kørte hjem med bilen , vi har fået en fantastisk behandling af Per , vi kan kun anbefale en bil handel hos 3tow
Hilsen Flemming en meget glad køber

15. februar 2021

Meget kedelig sag endte langt om længe godt

Jeg startede med at give 1 stjerne p.g.a. nedenstående forløb - men da jeg sendte sagen til ankeklagenævnet, kom jeg i kontakt med Lars Tretow selv og mødte en helt anden tone og villighed til at få sagen lukket. Han undskyldte endda forløbet til min store overraskelse! Derfor en ekstra stjerne. Havde sagen været håndteret af Lars selv fra starten, havde der nok været 5.

......... Opr. anmeldelse........
Bemærk, at der danner sig et system i disse anmeldelser: 3tow giver god service, lige ind til handlen er lukket. Er der bøvl derefter, lukker de ned for kontakten. Kig selv ned over siden.

Jeg har købt en speciel Hyundai i30N hos 3tow, og før handlen kunne alt lade sig gøre. Jeg blev lovet, at bilen var 100% i orden, før jeg kørte hele vejen fra Hillerød til Silkeborg for at lukke handlen. Men ved gennemgang af papirerne viste det sig, at et af de første service var (kort) overskredet på km. Så sad jeg i Silkeborg og skulle beslutte, om jeg turde løbe den risiko med en specialbil.
Efter opringninger til Hyundai for at afklare deres holdning, viste det sig, at det digitale servicepas ikke var udfyldt med serviceoplysningerne. Sælger lovede at få dette bragt i orden. Da bilen ellers lod til at være i orden, besluttede jeg at løbe risikoen med km-overskridelsen med en bemærkning til sælger om, at det ikke er i orden at lyve om servicebog ok - men han ville ikke indse, at han burde have nævnt det, før jeg kørte til Silkeborg.

Efterfølgende måtte jeg rykke flere gange for at få servicepasset udfyldt. Det skete aldrig.

Ved skift til vinterdæk opdagede min dækmand, at de dyre OZ Racing fælge, som sælger havde brugt som argument for at holde prisen på bilen oppe, slet ikke havde det rigtige krydsmål til bilen. Det havde ikke været synligt ved handlen p.g.a. fælgens design. Jeg forsøgte i næsten to måneder at komme i kontakt med sælgeren og firmaets hovedmail uden held.
Jeg står i en situation, hvor fejlmonterede hjul til 30.000 kr. kan koste mig de sidste to års fabriksgaranti og retten til forsikring, ved uheld som kan tilbageføres til de forkerte fælge, på en bil, som 3tow lovede mig var 100% i orden.

3tow lader ikke høre fra sig, og kommer jeg igennem på telefonen, får jeg blot nye undskyldninger og løfter, som ikke bliver holdt.
.............
Ovenstående stod på i 9 mdr., hvorefter jeg kontaktede FDM, som desværre godt kendte 3tow. Sagen blev derefter sendt til ankeklagenævnet, og langt om længe kom der hul igennem til firmaet og sagen blev lukket efter et års ærgrelser.

3. februar 2021

3Tow biler

3Tow biler, jamen hvad kan man sige. Vi kom knap nok ind før sælgeren Per dukkede op, en højt talende energisk sælger på den virkelig gode måde. Utroligt professionel og meget beroligende i vores valg. Han ville med glæde holde bilen så vi kunne tænke over det, og satte os godt ind i de forskellige købs aftaler. Så vi tog valget samme dag og "gav hånd på det" Vi fik vinterdæk smidt i købet og montering af anhængertræk. Kort tid før bilen skulle hentes, fik vi dog besluttet os tunet ruder kunne være rart. Vi ringede for at høre om det var muligt, og om det kunne gøres inden tid. Det var ikke noget de lavede, men han fandt et sted og fik det fixet lynhurtigt. Har aldrig haft så god en oplevelse hos en forhandler før og her bliver jeg med service osv, hvis deres service forbliver så fantastisk. Stor sandsynlighed for den næste bil også bliver købt hos dem.

25. juli 2020

En rar og tryg købsoplevelse med kæmpehøjt serviceniveau

Vore gamle bil kunne ikke mere, og vi fik en super behagelig betjening hos 3tow biler. Sælgeren kom endda forbi og gav starthjælp, da den gamle bil ikke kunne starte da vi skulle ned med den, så vi oplevede et kæmpehøjt serviceniveau.
Den nye-brugte bil holder forhåbentlig i mange år, men når den engang skal skiftes ud, starter vi med at lede efter erstatningen hos 3tow biler.

6. maj 2020

Besvarelse fra 3tow

Hej Henrik. Tusind tak for den pæne anmeldelse . Vi forsøge at yde det bedste vi kan med at levere et godt produkt hele vejen igennem , både hvad angår en god bil til prisen, men også rigtig god service .
Vh Lars Tretow

Fantastisk service

Fantastisk service - lige fra første opringning til levering af bilen et par uger senere på Sjælland - 5 velfortjente stjerner:-)

13. marts 2020

Besvarelse fra 3tow

Hej Ulla. Tusind tak for din pæne anmeldelse .
Venlig hilsen Salgsteamet hos 3tow Biler

Rar og gode Service

Super rar og nede på jorden, og var til at forhandle med.
Fik super service og behandling hele vejen igennem, og fuld tank da vi havde købt bilen.

Kan varmt anbefales.

26. februar 2020

Besvarelse fra 3tow

Hej Jacob . Beklager det sene svar , men tusind tak for din pæne anmeldelse .
Venlig hilsen Salgsteamet hos 3tow Biler

God service!

Vi købte for godt 1 mdr siden en fin peugeot 308 hos 3tow i Silkeborg. Efter nogle dage fandt vi nogle småting vi gerne vil have dem til at kigge på, bl.a. nogle bagdæk der var meget slidt ved køb. (De blev skiftet af 3tow). Efter en telefonsamtale med mekanikeren Kim aftalte vi (troede jeg) at vi bare skulle komme forbi idag inden kl.14.
Da min kæreste kører derud her kl.9 får han at vide, at aftalen først var kl.14.00. Jeg har åbenbart misforstået Kim.(ups). MEN ikke desto mindre, så kigger de da lige på bilen før tid! Det er fisme’ da skide god service!!
Jeg syntes de fortjener ros - vi har virkelig følt os godt behandlet hele vejen igennem. Jeg vil klart anbefale 3tow biler til andre!

Opdatering her næsten 1 år efter. Marts 2020:
Vi er sindsygt glade for bilen, og der har intet været med den på trods af vi har kørt 40.000 km i den siden køb.
Stadigvæk kæmpe anbefaling herfra :-)

16. april 2019

Besvarelse fra 3tow

Hej Anne Marie . Beklager at vi ikke har fået svaret tidligere , men godt at læse dine gode oplevelser , så mange tak for din pæne anmeldelse . Venlig hilsen
alle ved 3tow biler

Uærligt firma

Sikke dog en elendig service. Vi var interesserede i en bestemt bil og da vi har 125 km hver vej snakkede vi en del med sælgeren inden vi kørte derop. Han var vældig flink i telefonen og bød en god pris for vores "gamle" bil. Inden vi kører hjemmefra ringede jeg og spurgte om prisen på vores bil også holdte hvis vi faldt for en anden bil og han sagde at det i hvert fald var indenfor 10.000 kr. Det kunne jeg godt acceptere da jeg i forvejen var blevet budt 10.000 mindre et andet sted. Da vi kom derop viste det sig at bilen vi var interesserede i ikke opfyldte vores behov og vi faldt for en anden der var noget dyrere i stedet. Vi fik en prøvetur og var parat til at handle. Men så fik piben pludselig en anden lyd. Lige pludselig ville han give 20.000 mindre end han havde lovet for han påstod han ikke havde undersøgt det inden. Det var netop derfor jeg ringede INDEN vi skulle ud og køre 250 km og det sagde jeg også til ham i telefonen. Det giver ikke ligefrem nogen tillid til sådan en sælger. Nej vi holder os til vores lokale bilforhandler som vi kender og som vi ved vi kan stole på. 3 tow biler er i hver fald ikke en enkelt stjerne værd.

23. marts 2019

KØB ALDRIG EN BIL HOS 3TOW!!!!!!

KØB ALDRIG EN BIL HOS 3TOW!!!!!!

Efter et par uger viste bilen en motorfejl. Jeg ringede til sælgeren hos 3TOW , og vi aftalte at jeg skulle køre den til en mekaniker for at ordne fejlen. Efter en del arbejde og fejlsøgning på bilen af flere gange, konstaterede min mekaniker at bilen skal have en ny motorstyring. Det blev aftalt mellem min mekaniker og sælger fra 3TOW, at sælger skulle stå for at skaffe de nødvendige dele + en ny sele til førersiden, da den også gav problemer. Problemet bliver så at min mekaniker til sidst efter noget tids venten ikke modtager nogle dele. Jeg tager selv kontakt til 3TOW hvor jeg får den ene undskyldning efter den anden, (Ferie) (Dødsfald i familien) (Medarbejder er ikke lige på kontoret) osv. i flere uger. Til sidst stopper de med at tage telefonen når jeg ringer for at høre hvad der sker med mine dele. Jeg har også prøvet at sende en mail, som de heller ikke svarer på.

Eftersom at jeg ikke kunne få sælgeren til at skaffe mine dele gik jeg til FDM.
Hos FDM har de også haft ringet til 3tow, som sagde at de ville vende tilbage. ( Det skete aldrig) ligesom at den mail FDM også sendte til 3tow aldrig blev besvaret.

Nu har jeg sendt sagen videre til ankenævnet i håb om en løsning...

3. december 2018

Købte en Capture 3 år gl

Købte en Capture 3 år gl. Super god service og en sælger der gav os lov til at nyde deres udvalg uden at skulle have en sælger med rundt. Da vi prøvede bilen og kom tilbage fik vi yderst en fin behandling og ingen kvaler med køb og salg af privat bil. En liste fandt vi ødelagt da vi kom hjem og efter weekenden kontaktede vi forhandleren.... Bum Bum en liste er bestilt hjem og et telefon opkald når den er i huset, en behalig samtale og som de sagde det skal være i orden. Så anbefaling værdigt.

24. september 2018

Uha - hold lang afstand til disse klamphuggere !

Købte i slutningen af april en Mini Cooper med 3 måneders fuld garanti.
Konstaterede efterflg.diverse problemer med gearkasse -aircon-kølerventilator m.m og især en "klonklyd" ved højre forhjul.Ved henvendelser til sælgeren Per blev garanti besøg udsat gang på gang,
med henvisning til travlhed, og først midt august kunne de afse tid, og efter 8 dage på værksted -var der kun udskiftet et par viskerblade !
2 uger efter havarerede vi med eksploderet højre forhjul, grundet knækket
højre forfjeder, ved efterfølgende henv. til samme sælger var tilbagemeldning bare- ikke deres problem ! Dæk - fjedre m.m blev efterflg. udskiftet hos egen lokal mekaniker - pris 9000 kr.

3. september 2018