En algoritme havde anbefalet os at skifte til et andet abonnement, det viste sig at være en dårlig idé. Vi måtte købe ekstra data , midt i måneden, for at kunne bruge vores telefoner . Mathias fra 3... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Fadet 4, 1799, København, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget sød sælger som hjalp os igennem det hele.
Hun ringede vedr internet, men hjalp os til at få mobilabonnement igen med gode priser til hele familien.
Og selvfølgelig internet som vi er spændte på at prøve når vi modtager det.
4 stjerne, kun fordi der altid skal være plads til en det helt ekstraordinære:)

Besvarelse fra 3 Danmark
Behagelig og hjælpsom medarbejder god kundeservice

Besvarelse fra 3 Danmark
Super god kundebetjening hurtigt man får det man bestiller

Besvarelse fra 3 Danmark
Havde jeg kunnet give minus stjerner, så havde 3 fået -5 uden at tænke mig om.
Jeg har sjældent oplevet så useriøs, inkompetent og direkte frustrerende kundeservice som hos 3.
Når man chatter med dem, får man standardsvar som:"Det kan jeg ikke hjælpe med."
Det virker ærligt talt som om folk bare sidder og sender standardsvar uden reelt at forsøge at løse problemet.
Jeg ringer så ind første gang og forklarer helt præcist, hvad jeg vil have ordnet.Jeg får at vide:
"Det virker om 30 minutter."
Fedt, tænker jeg.
20 minutter senere?Ikke sket en skid.
Og selvfølgelig var telefonen lukket, da jeg prøvede at ringe tilbage.
Så ringer jeg igen den 28-05-2026 og forklarer endnu engang hele situationen.Endnu en medarbejder lover:
"Det ordner jeg."
Jeg spørger direkte, hvornår det virker, og får svaret:
"5 minutter efter vi har lagt på."
Klokken bliver 14.Stadig ikke sket en skid.
På det tidspunkt er jeg så træt af tomme løfter og dårlige undskyldninger, at jeg vælger at opsige det ene abonnement, jeg har hos 3.
Så ringer jeg ind igen omkring kl. 14:45 – og her møder jeg den mest arrogante og håbløse kundeserviceoplevelse i hele forløbet.
Jeg får pludselig en helt anden forklaring om procedurer og ventetider.
Hvordan kan tre forskellige medarbejdere give tre forskellige svar på det samme problem?
Det virker som om ingen internt er enige om, hvad der faktisk gælder.
For at få afklaring bad jeg flere gange om at blive kontaktet af en leder. Det blev noteret, men ingen ringede tilbage. Jeg blev ganske enkelt ignoreret.
Det efterlader et indtryk af en ledelse, der undgår konflikter frem for at tage ansvar for kundernes problemer. Når medarbejderne giver modstridende oplysninger, og ledelsen ikke følger op på klager eller tilbagekaldsanmodninger, skaber det en oplevelse af manglende kompetence og manglende ansvarlighed.
Jeg har tidligere været glad for 3, men denne oplevelse har fået mig til at miste tilliden til deres kundeservice.
Hvis det her er niveauet hos 3 i dag, så er de godt på vej ned på samme niveau som YouSee – og det er bestemt ikke ment som en kompliment.

Besvarelse fra 3 Danmark
I tog telefonen og jeres mand gav sig tid til at lave aftalen.⁸

Besvarelse fra 3 Danmark
Som altid, en god oplevelse at snakke med en kompetent medarbejder. Får hvergang en god behandling og den bedste løsning for mig.

Det er altid godt at komme i 3 butikkerne altid god service

Besvarelse fra 3 Danmark
Det blev tydeligt sagt at telefonen skulle bruger på en rejse udenfor EU i over 4 mdr.
Der blev ikke gjort opmærksom på at det Max er 30 dage udenfor Eu og Max 75 GB totalt for alle i 3 likehome.

Besvarelse fra 3 Danmark
Jeg stod i en rigtig dårlig situation i Tyrkiet, søde søde Linda ydede den bedste hjælp og fik bragt alt okay, dagen efter fik jeg opkald om alting var okay...JA TAK for den gode service, det sætter jeg stor pris på ❤️

Besvarelse fra 3 Danmark
"Gidseltagning" af SIM-kortoplysninger efter opsigelse – Uacceptabelt og ulovligt.
Jeg står i den absurde situation, at 3 Mobil har lukket mine abonnementer, men nu reelt holder mig fanget. For at kunne flytte mit nummer til et nyt teleselskab, skal jeg bruge mine SIM-kortoplysninger, men 3 Mobil har fuldstændig lukket min adgang til 'Mit 3', så jeg ikke kan se mine egne data nogen steder.
Når man lukker en kundes abonnement, skal man ikke samtidig blokere for, at personen kan komme videre. Ifølge Digitaliseringsstyrelsen har man altid ret til at flytte sit mobilnummer til et andet selskab, og et teleselskab må ikke aktivt blokere for et skifte eller tilbageholde nødvendige data.
Det er utroligt dårlig kundeservice og direkte i strid med god skik på telemarkedet at gøre et selskabsskifte så besværligt. Sørg for, at jeres tidligere kunder kan tilgå de oplysninger, der kræves for at komme videre, i stedet for at gemme dem væk!

Besvarelse fra 3 Danmark
Værste kundeservice, vil endda påpege der slet ikke er kundeservice og hente hjælp fra. Bondefangeri og bindinger, dog ingen der kan hjælpe eller svare på spørgsmålene man stiller dem. Sidste gang nogensinde, kan klart anbefale norlys.

Besvarelse fra 3 Danmark
Bliver ringet om hver måned af deres sælger team. Oplyser at jeg ikke er interesseret, alt de ikke skal ringe igen og slette mig for deres liste. Men alligevel bliver det ved med at ringe. At de ikke respektere ens ønsker, gør at jeg aldrig ville blive kunde hos dem. Jeg er i dag blevet ringet op af 55281406 kl. 12.47

Besvarelse fra 3 Danmark
Jeg er gået tilbage til 3. Har ikke modtaget min router med 5g internet endnu. Men er det ligesom sidst så oplevelsen supurb. Router og hastighed men måske vigtigst, stabiliten var i top.
Lige en note. I har sendt det til en forkert pakkeshop, heldigvis i nærheden men det skal da nævnes som straf for at sende 2 mails om at bedømme jer før produktet er modtaget :)