Banner for 3 Danmark

3 Danmark Anmeldelser 19.852

3,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 3.303 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fremhæver den gode service og det hjælpsomme personale, der ofte yder en hurtig og effektiv betjening. Flere oplever en nem og problemfri proces, især ved oprettelse af abonnementer og håndtering af spørgsmål, hvor medarbejderne er imødekommende og tålmodige. Der er også positive tilbagemeldinger om kundeservice, der følger op og hjælper med at afklare spørgsmål og sikre gode tilbud. Dog oplever nogle kunder problemer med service og produkter, herunder dårlig dækning og vanskeligheder med at få løst tekniske problemer. Enkelte anmeldere føler sig dårligt behandlet, især når det kommer til forklaring af regninger og manglende overholdelse af aftaler, hvilket fører til frustration og overvejelser om at skifte udbyder. Der er også utilfredshed med manglende information om produkter og abonnementer, samt at kundeservice ikke altid leverer de lovede løsninger.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder roser den gode service, hurtige... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor mange udtrykker frustration over inkompetent og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produkter, hvor nogle oplever hurtig levering og god service i... Se mere

Subscription

Kunder havde tvetydige oplevelser med abonnementer, hvor nogle rapporterede om god service og professionelt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

En algoritme havde anbefalet os at skifte til et andet abonnement, det viste sig at være en dårlig idé. Vi måtte købe ekstra data , midt i måneden, for at kunne bruge vores telefoner . Mathias fra 3... Se mere

Hurtig ekspedition hurtig modtagelse af telefon, men det spiller IKKE at få estimeret fra en telefon til den nye. Måske kan der falde et par ord om det ved handlen

Bestilte internet fra jer. Jeg snakkede fiber, sælger gjorde ikke opmærksom på, at det jeg købte hos jer ikke var fiber. Jeg gjorde opmærksom på, at det skulle være fiber pga gaming. Han sagde kun, at... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Om 3 Danmark

Hvorfor vælge 3?

3 startede som det lille, kækt og dristige mobilselskab - og i dag er vi en af Danmarks største mobil- og internetudbydere. Vi tror stadig på at gå forrest med ny teknologi, gøre tingene lidt smartere og give kunderne en god oplevelse uden unødvendigt bøvl.

Et netværk du kan regne med

Vi leverer et stærkt mobilnetværk med høj hastighed og stabil forbindelse – uanset om du streamer, arbejder eller rejser. Vores netværk dækker 99% af Danmarks befolkning og er bygget til en hverdag, hvor du forventer, at tingene bare virker.

Frihed uden skjulte overraskelser

Hos 3 får du fleksible abonnementer, ubegrænset data og gennemsigtige vilkår. Ingen skjulte omkostninger – bare mobil- og internetløsninger, der passer til dit liv.

Vi er her for dig – også når noget går galt

Trustpilot er et sted, hvor både ros og kritik lever side om side. Vi lytter, svarer og arbejder hver dag på at gøre din oplevelse bedre - hver eneste dag.

HI3G Danmark ApS kundeservice

3,6

Middel

20 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Omhyggelige besparelser af spørgsmål

Som tidligere kunde blev der taget godt hånd om alle de spørgsmål jeg havde i forbindelse med 3LikeHome og andre tjenester.

Hej Claus

Tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig godt taget hånd om 🌟
Det betyder virkelig meget for os, at der er blevet taget tid til at svare på dine spørgsmål – især når det handler om ting som 3LikeHome og andre services, som godt kan kræve lidt ekstra forklaring. Det er netop dér, vi gerne vil gøre en forskel og sikre, at det hele giver mening.
Vi er glade for, at du som tidligere kunde har haft en god oplevelse med at vende tilbage til os – det tager vi som et stort skulderklap 🚀
Tak fordi du deler din oplevelse!

Bondefangeri!

Jeg er meget skuffet over den måde, I behandler loyale kunder på.
Jeg har været kunde on and off hos jer siden begyndelsen hvor jeres telefonselskab kom til Danmark, og jeg har altid betalt mine regninger til tiden uden problemer.
Derfor finder jeg det uacceptabelt, at I ikke respekterer den aftalte slutdato for mit abonnement og i stedet lægger yderligere 12 dage til efter kontraktens udløb. Dette opleves som en form for "bondefangeri", hvor kunden bliver opkrævet for en periode, der ikke burde være en del af aftalen.
Det gør situationen endnu mere urimelig, at min nye telefoniaftale er hos samme virksomhed...er et subbrand af 3.dk Som mangeårig kunde forventer jeg en fair behandling og større respekt.
Jeg håber, at I vil genoverveje denne praksis og behandle jeres kunder på en mere gennemsigtig og respektfuld måde.

Hej Marian

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse så tydeligt.
Vi forstår godt, at det her føles urimeligt – især når du har været kunde hos os gennem mange år og forventer, at aftaler bliver overholdt præcist som aftalt. Når en slutdato opleves forskudt, kan det hurtigt skabe en oplevelse af manglende gennemsigtighed, og det tager vi alvorligt!
I dette tilfælde handler det dog om vores opsigelsesperiode på 30 dage, som skal overholdes – men det ændrer ikke på, at det skal være klart og forståeligt for dig som kunde. Hvis det ikke har været tydeligt i din situation, så er det noget, vi skal blive bedre til.
Vi kan også godt forstå, at det føles ekstra frustrerende, når du samtidig fortsætter i et andet setup hos os – der skal oplevelsen selvfølgelig hænge bedre sammen.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det 🙌

Findes ikke bedre

Venlig - tålmodig og relevant

Hej Jørgen

Det var da lige en anmeldelse, der er svær ikke at blive lidt stolt af 🌟
Tusind tak for dine flotte ord! Venlig, tålmodig og relevant – så rammer vi jo lige præcis det, vi går efter i hver eneste samtale. Vi sætter stor pris på, at du deler det med os, og vi lover at blive ved med at levere i samme stil 👌

Rigtig god service

Rigtig god service. Frederikke var meget tålmodig og venlig. Jeg synes jeg havde en god oplevelse med at få styr på et abonnement.

Hej Clara

Det lyder som en rigtig god oplevelse fra start til slut 🌟
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp til at få styr på dit abonnement – og især at Frederikke blev oplevet som både tålmodig og venlig. Det gør altså en stor forskel.
Vi sørger selvfølgelig for at sende rosen videre – den er velfortjent 🥇

Her må man ikke banne

Her må man ikke banne, men jeg kan ikke de er bare fxchhgffhjkoojhgffse

Hej Stephanie, prøv og tjekke kundenummer 2268625551 og fortal selv til mig hvad der foregår. Hele forløbet fra januar til nu tak.

4. februar 2026

Hej

Tak for din anmeldelse – vi kan godt fornemme, at der ligger en del frustration bag 💬
Selvom formuleringen måske er lidt kreativ, så tager vi det selvfølgelig alvorligt, hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er vigtigt for os, at du føler dig hørt – også når oplevelsen ikke har været god.
Hvis du har mulighed for at uddybe, hvad der er gået galt, vil vi rigtig gerne forstå det bedre og se, hvordan vi kan hjælpe og blive klogere på det 🎯
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@3.dk, så vi kan tage den derfra.

totalt SKOD firma

totalt SKOD firma - bestiller et nyt sim kort da den gamle telefon er blevet stjålet. Første gange klikker jeg "bestil simkort" på hjemmesiden - ingen bekræftigelse, fuldstændig uoverskueligt at finde information på noget af dette på hjemmesiden - og om mandagen kan de så ikke se noget er blevet bestilt.. Hvordan kan man have så DÅRLIGT user interface på ens hjemmeside at bestil simkort simpelthen ender ud i intet er bestilt?

Ringer til deres kundeservice of forklarer situationen - manden ender med at sælge mig et abonnement på 150 kroner om måneden for at få det nye simkort - manden har kraftedme solgt mig et abonnement på et simkort med et NYT telefon nummer, og dermed har jeg nu 2 løbende abbonnementer med 2 sim kort. Da jeg ringer ind igen for at forklare nummer 2 medarbejder dette laver han det nye abonnement om til 60 kr om måneden, efter det meget sort på hvidt ikke kan misforstås "Fjern det her abonnement jeg har ikke bedt om 2 som kort"

tilbage til CBB.

Hej Kasper

Det er virkelig en frustrerende oplevelse, du har haft – både med bestilling af simkortet på hjemmesiden og i kontakten med kundeservice. Jeg kan godt forstå, at du er træt af at stå tilbage med to abonnementer og stadig ikke har fået løst dit problem 🫤 Hvis du har lyst til at uddybe eller få kigget nærmere på sagen, er du meget velkommen til at skrive til trustpilot@3.dk – så kan vi tage et kig på det 🤝

Laurits

Meget behagelig samtale med medarbejder

Meget behagelig samtale med medarbejder, der var hjælpsom på alle punkter.

Hej

Det lyder som en samtale, man lige bliver lidt i bedre humør af 💬
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en behagelig oplevelse og fået hjælp hele vejen rundt – det er lige præcis sådan, det skal føles.
Vi sætter stor pris på, at du deler det med os, og gør vores bedste for at holde samme gode niveau fremover 🤩

Behandling samtale og god service

Behandling samtale og god service

Hej Klaus

Det lyder som en oplevelse, hvor det hele bare spillede 💬
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du både har været tilfreds med behandlingen, samtalen og servicen – så er vi jo godt på vej.
Vi sætter stor pris på, at du deler det med os, og vi gør vores bedste for at fortsætte i samme gode stil 👌

Fik god information

Fik god information , og bestilte data kort

Hej Arne

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse 👌
Det er rigtig dejligt at høre, at du har fået god og klar information, så du kunne træffe det rigtige valg – og komme godt i gang med dit datakort. Det er jo netop i den fase, det hele skal give mening og føles nemt.
Vi ved godt, at det hurtigt kan blive lidt teknisk, så det betyder ekstra meget for os, når det opleves overskueligt og ligetil!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os med at holde fokus på det, der virker 🧡

Stephanie

Under al kritik – manglende ansvar og dårlig kundeservice

Meget skuffende oplevelse med 3 Business

Vi indgik en erhvervsaftale, hvor det tydeligt fremgik i kontrakten, at tidligere abonnementet hos Nordlys skulle opsiges automatisk efter bindingsperioden. Det er ikke blevet overholdt.

I stedet har vi nu modtaget et opsigelsesgebyr på over 3.000 kr., hvilket føles helt urimeligt, når aftalen sort på hvidt siger noget andet.

Det mest frustrerende er, at da salget skulle lukkes, var der masser af kontakt og “vi ordner det hele”-snak fra sælgerens side. Men da der opstår problemer, er der pludselig meget stille – ingen reelle svar og ingen hjælp at hente.

Det virker ærligt talt som om, fokus er på at få kunder ind, men når først man er inde, så bliver der ikke taget ansvar for de fejl der bliver lavet.

Vi har ikke engang været kunde i 14 dage, og allerede står vi med en dårlig oplevelse og ekstra omkostninger.

Kan på ingen måde anbefales ud fra den oplevelse vi har haft.

Hej Oliver

Tak for din grundige anmeldelse – vi er oprigtigt kede af at læse om jeres oplevelse.
Det, du beskriver, er selvfølgelig ikke i orden. Når der i en kontrakt er aftalt, at en opsigelse af tidligere abonnement bliver håndteret, så skal det også ske i praksis – ellers står man pludselig med en situation, som den I oplever nu. Det forstår vi godt føles både urimeligt og frustrerende.
Vi kan også godt genkende det, du nævner omkring forløbet: at der er god kontakt i salgsfasen, men at det kan føles som om, det bliver sværere at få svar, når noget ikke går som planlagt. Det er lige præcis dér, vi skal være allermest til stede – og det lyder desværre ikke som jeres oplevelse her 😔
At I allerede efter så kort tid står med både ekstra omkostninger og en dårlig start hos os, er naturligvis langt fra det, vi ønsker – og det tager vi alvorligt.
Vi vil meget gerne gennemgå jeres sag grundigt og få afklaret, hvad der er gået galt, samt hvad der kan gøres for at rette op på situationen. Der må ikke være tvivl om aftalerne, og der skal være sammenhæng mellem det, der bliver sagt, og det der sker ⭐
I er meget velkomne til at kontakte os på trustpilot@3.dk og henvise til jeres anmeldelse, så vi kan tage fat i sagen med det samme og følge den helt til dørs.
Tak fordi I tog jer tid til at dele det – vi tager det med os.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag.

Rart personale

Fik god hjælp

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at læse 💬
Det lyder som en god oplevelse hele vejen rundt. Det gør en stor forskel, når man bliver mødt af rart personale og får den hjælp, man har brug for – så glider det hele bare lidt nemmere 😎
Vi går meget op i netop den kombination, så det er virkelig dejligt at høre, at det er sådan, du har oplevet det.

God service og behagelig medarbejder

God service og behagelig medarbejder

Hej Ejner

Tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🌞
Det er virkelig dejligt at høre, at du både har oplevet god service og en behagelig medarbejder. For os hænger de to ting tæt sammen – det er netop i måden, vi møder hinanden på, at en god oplevelse bliver skabt.
Når dialogen føles rar, og man samtidig får den hjælp, man har brug for, så bliver det hele bare lidt nemmere – og det lyder heldigvis som det, du har oplevet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os 🙌

Selskabet tog selv kontakt

Selskabet tog selv kontakt og tilbød et billigere abonnement som bedre passede til vores forbrug.

Hej Johann😊

Tusind tak for din fine anmeldelse 🧡
Det er virkelig dejligt at høre, at vi kunne tage kontakt og finde et billigere abonnement, der passer bedre til jeres forbrug 🤝✨

Varme hilsner☀️

God pris for familieabonnement

God pris for familieabonnement. Og fantastik dækning også i udlandet 😊

18. november 2025

Hej Kristine😊

Tusind tak for din fine anmeldelse 🧡
Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for prisen på familieabonnementet – og at dækningen også fungerer godt for dig i udlandet 🤝✨

Mange solrige hilsner☀️

Bondefangeri og dårlig behandling

Jeg har været kunde hos 3 i næsten 20 år, men efter denne oplevelse er det svært at se mig selv fortsætte som kunde på længere sigt.

For cirka seks måneder siden blev jeg kontaktet af en sælger, som forklarede, at jeg kunne spare penge ved at flytte mine abonnementer til erhverv. Jeg gjorde flere gange opmærksom på, at der var tale om familieabonnementer, og at jeg ikke havde mulighed for at trække moms fra. Alligevel blev jeg forsikret om, at det ville være billigere.

Det viste sig senere, at sammenligningen var foretaget mellem mine private abonnementer inkl. moms og erhvervsabonnementer ekskl. moms. Med andre ord var besparelsen kun reel, hvis man kunne trække momsen fra – præcis det, jeg havde gjort opmærksom på, at jeg ikke kunne.

For få dage siden tømte jeg min postkasse og fandt til min store overraskelse en bunke regninger fra 3, herunder en inkassomeddelelse, samt krav på omkring 30.000 kr. Dette på trods af, at 3 trofast har trukket cirka 1.000 kr. om måneden fra min konto.

Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg oplyst, at 3 internt aldrig havde fået flyttet numrene korrekt, hvilket var årsagen til hele miseren. Jeg fik samtidig at vide, at regningerne og inkassosagen ville blive trukket tilbage.

Men da jeg forklarede, at jeg efter dette forløb ikke ønskede at binde mig til et dyrere erhvervsabonnement i 36 måneder, ændrede tonen sig. Pludselig blev det gjort klart, at tilbagetrækningen af inkassosagen var betinget af, at jeg gennemførte flytningen – altså til en aftale, som 3 selv ikke havde formået at implementere korrekt.

Fejl kan ske. Det kan jeg godt acceptere. Men når en fejl af denne størrelse ender med inkasso, krav på titusindvis af kroner og efterfølgende opleves som et forhandlingskort for at få mig til at acceptere en aftale, jeg ikke længere ønsker, så mister man tilliden.

Det er synd. For efter næsten 20 år som kunde havde jeg egentlig forventet en anden behandling.

Én ting er dog sikkert: Når bindingsperioden udløber, er jeg ikke kunde hos 3 længere.

UPDATE:
Kære Stephanie, mange tak for dit svar som klinger noget hult. Det er godt, at vi begge kan blive enige om at det er menneskeligt at fejle, men Ciceros fortsættelse på citatet lyder: “nullius nisi insipientis in errore perseverare”. I og med, at 3 fastholder mig i en kontrakt, jeg er blevet lokket ind i, under forkerte oplysninger og dårlig rådgivning, og som stadig står som kriterie for at trække en fejlagtig inkasso-sag tilbage, betyder at I ikke er interesseret i at rette op på de fejl I begår.

Hej Mikael

Tak for din meget grundige og ærlige anmeldelse – og først og fremmest: vi er oprigtigt kede af at læse om dit forløb.
Efter næsten 20 år som kunde er det helt forståeligt, at du forventer en gennemsigtig og fair behandling – og det, du beskriver her, lever desværre ikke op til det. Især når du gentagne gange har gjort opmærksom på dine forhold omkring moms, så skal rådgivningen naturligvis tage udgangspunkt i netop det. Ellers bliver sammenligningen misvisende, og det skaber en situation, som den, du står i nu.
Forløbet med manglende korrekt flytning internt, efterfølgende regninger og en inkassosag er selvfølgelig meget alvorligt – og det må aldrig udvikle sig til et presmiddel i forhold til at fastholde en aftale. Vi forstår godt, at det påvirker din tillid, især når det sker oven på så mange år som kunde.
Du skriver en vigtig ting: fejl kan ske. Og det er vi helt enige i. Men det afgørende er, hvordan vi håndterer dem bagefter – og her kan vi godt se, at din oplevelse ikke har været god nok.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så detaljeret – det gør en forskel 🙌

Føler mig snydt

Lørdag d. 16 maj kommer jeg ind i 3 butikken ved nørreport i københavn. Fortæller at jeg gerne vil købe ipad air 11 med M4 chip på afbetaling. Vi laver en amsøgning som godkendes og gâr igang med købet. Efter lang venten siger medarbejderen at han har lavet købet forkert. At det vsr den forkerte ipad og at han må anullere og lave det igen . Efter siger han at han ikke har min ipad og at jeg skal hente den i en anden butik. At ansøgningen stadig er gældende. Jeg siger nej tak . Lige pludseligt har han alligevel en ipad. Mærkeligt nok… jeg siger så at jeg gerne vil have den han har, da jeg ikke har tid til at hente den anden i en anden butik. Da jeg kommer hjem opdager jeg at han igen har givet mig forkert ipad. Model 2025 med M3 chip, of jeg sagde tydeligt m4 chip hvilket han sagde ja det er den du får. Min fejl jeg ikke tjekker op på det.
Jeg vender tilbage onsdag d 20 og returnerer ipad air og jeg får intet papir på returneringen. Hvirdan kan jeg bevise hvis jeg får brug for det, at jeg har afleveret ipad??? Ringer til 3 kundeservice og fortæller, at jeg har rerurneret en ipad men ikke fået en bon eller noget der siger den er afleveret tilbage… han siger i kundeservice at man ikke får noget pã det. At der kommer en mail om 3 dage. Nu er der gået snart 3 uger og stadig hæfter jeg for den ipad jeg ikke længere har… inde i 3 selvbetjening kan jeg se jeg skal betale for den endnu….. hvorfor skal jeg betale for noget jeg ikke har ?????

16. maj 2026

Hej Jose

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive din oplevelse– jeg kan virkelig godt forstå, at du står tilbage med en frustrerende og utryg følelse her ☹️🧡 især når der både har været forvirring omkring modellen, og du efterfølgende ikke har fået en klar kvittering for returneringen.

Det du beskriver med at du stadig bliver opkrævet for en iPad, du har afleveret, og ikke har fået dokumentation på returneringen, lyder helt klart som noget vi skal have undersøgt ordentligt 🤝

Du er meget velkommen til at skrive til os på Trustpilot@3.dk

Det her skal selvfølgelig ikke føles som noget, du hæfter for, når du ikke har produktet længere – så lad os få styr på det sammen 🤝

Varme hilsener
Mathilde

Super sød flink medarbejder der lige…

Super sød flink medarbejder der lige vidste hvad jeg skulle have

Hej Berith😊

Tusind tak for din søde anmeldelse 🧡
Det er virkelig dejligt at høre, at du mødte en super sød og flink medarbejder, som lige vidste, hvad du havde brug for 🤝✨

Mange skønne 3-hilsner🧡
Mathilde

Meget sød sælger som hjalp os igennem…

Meget sød sælger som hjalp os igennem det hele.
Hun ringede vedr internet, men hjalp os til at få mobilabonnement igen med gode priser til hele familien.
Og selvfølgelig internet som vi er spændte på at prøve når vi modtager det.

4 stjerne, kun fordi der altid skal være plads til en det helt ekstraordinære:)

Hej Suna

Tusind tak for din skønne og nuancerede anmeldelse 🌟
Det er virkelig dejligt at høre, at du blev mødt af en sød og hjælpsom sælger, som tog jer godt igennem det hele – og samtidig fik sammensat en løsning, der passer til hele familien. Det er jo lige præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give ⭐
Vi synes også, det er helt fair med 4 stjerner – der skal jo altid være noget at stræbe efter 😄 Og vi tager det som en motivation til at levere den dér “ekstraordinære” oplevelse næste gang.
Nu håber vi bare, at internettet lever op til forventningerne, når det lander hos jer 🚀

Stephanie

Behagelig og hjælpsom medarbejder god…

Behagelig og hjælpsom medarbejder god kundeservice

20. maj 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din fine anmeldelse 🧡
Det er virkelig dejligt at høre, at du har mødt en behagelig og hjælpsom medarbejder – og at du har oplevet god kundeservice 🤝✨

Varme hilsner,
Mathilde

Super god kundebetjening hurtigt man…

Super god kundebetjening hurtigt man får det man bestiller

Hej Allan😊

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🧡
Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede super god kundebetjening og at det hele gik hurtigt – især at du fik det, du bestilte uden besvær 🤝✨

Mange 3-hilsner🧡