Banner for 3 Danmark

3 Danmark Anmeldelser 19.850

3,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 3.303 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fremhæver den gode service og det hjælpsomme personale, der ofte yder en hurtig og effektiv betjening. Flere oplever en nem og problemfri proces, især ved oprettelse af abonnementer og håndtering af spørgsmål, hvor medarbejderne er imødekommende og tålmodige. Der er også positive tilbagemeldinger om kundeservice, der følger op og hjælper med at afklare spørgsmål og sikre gode tilbud. Dog oplever nogle kunder problemer med service og produkter, herunder dårlig dækning og vanskeligheder med at få løst tekniske problemer. Enkelte anmeldere føler sig dårligt behandlet, især når det kommer til forklaring af regninger og manglende overholdelse af aftaler, hvilket fører til frustration og overvejelser om at skifte udbyder. Der er også utilfredshed med manglende information om produkter og abonnementer, samt at kundeservice ikke altid leverer de lovede løsninger.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder roser den gode service, hurtige... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor mange udtrykker frustration over inkompetent og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produkter, hvor nogle oplever hurtig levering og god service i... Se mere

Subscription

Kunder havde tvetydige oplevelser med abonnementer, hvor nogle rapporterede om god service og professionelt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

En algoritme havde anbefalet os at skifte til et andet abonnement, det viste sig at være en dårlig idé. Vi måtte købe ekstra data , midt i måneden, for at kunne bruge vores telefoner . Mathias fra 3... Se mere

Hurtig ekspedition hurtig modtagelse af telefon, men det spiller IKKE at få estimeret fra en telefon til den nye. Måske kan der falde et par ord om det ved handlen

Bestilte internet fra jer. Jeg snakkede fiber, sælger gjorde ikke opmærksom på, at det jeg købte hos jer ikke var fiber. Jeg gjorde opmærksom på, at det skulle være fiber pga gaming. Han sagde kun, at... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Om 3 Danmark

Hvorfor vælge 3?

3 startede som det lille, kækt og dristige mobilselskab - og i dag er vi en af Danmarks største mobil- og internetudbydere. Vi tror stadig på at gå forrest med ny teknologi, gøre tingene lidt smartere og give kunderne en god oplevelse uden unødvendigt bøvl.

Et netværk du kan regne med

Vi leverer et stærkt mobilnetværk med høj hastighed og stabil forbindelse – uanset om du streamer, arbejder eller rejser. Vores netværk dækker 99% af Danmarks befolkning og er bygget til en hverdag, hvor du forventer, at tingene bare virker.

Frihed uden skjulte overraskelser

Hos 3 får du fleksible abonnementer, ubegrænset data og gennemsigtige vilkår. Ingen skjulte omkostninger – bare mobil- og internetløsninger, der passer til dit liv.

Vi er her for dig – også når noget går galt

Trustpilot er et sted, hvor både ros og kritik lever side om side. Vi lytter, svarer og arbejder hver dag på at gøre din oplevelse bedre - hver eneste dag.

HI3G Danmark ApS kundeservice

3,6

Middel

20 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Alt spillede som det skulle nemt at…

Alt spillede som det skulle nemt at navigere rundt i

Hej Kim

Det lyder jo, som om det hele bare kørte på skinner 🙌
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at det var nemt at komme rundt, og at alt spillede, som det skulle – det er lige præcis den oplevelse, vi går efter 🚶‍♂️‍➡️

Stephanie

Meget hjælpsom på telefon med den…

Meget hjælpsom på telefon med den rigtige valg og oprettelse👍

Hej Jan

Det lyder som en samtale, der ramte helt rigtigt 📞
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp over telefonen – både med at finde den rigtige løsning og få det hele oprettet uden bøvl! Tak for at dele dette med os, det har gjort vores mandag meget bedre 🌞

25. maj 2026

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse – det er jo lige til at blive glad i låget af 😍
Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Nogle gange siger to ord alt det, der er værd at sige!
Vi sætter stor pris på, at du deler det med os, og vi håber at kunne give dig samme gode service fremover.

Stephanie

Man overholder ikke hvad man lover

Man overholder ikke hvad man lover. Laver ordre forkert.

Hej Michael

Tak fordi du deler din oplevelse med os 🧡

Det lyder bestemt ikke som det forløb, vi ønsker at give vores kunder ☹️ Hvis der er blevet lovet noget, som ikke er blevet overholdt, eller hvis din ordre er blevet oprettet forkert, kan jeg godt forstå din frustration.

Jeg vil meget gerne se nærmere på sagen for dig. Hvis du sender os en mail på Trustpilot@3.dk med lidt flere oplysninger om forløbet, undersøger vi det nærmere og finder ud af, hvad der er sket 🤝🧡

De bedste 3-hilsner
Mathilde

Maj 2026

Maj 2026: Oplevede videregivelse af mine oplysninger uden samtykke fra 3, hvilket førte til uønsket kontakt én aften.

Kontaktede 3’s databeskyttelsesfunktion førstkommende hverdag. Modtog hurtigt svar med anmodning om yderligere oplysninger, hvilket er fair procedure.

Udfordringen opstod ved efterfølgende telefonisk kontakt til 3’s kundeservice for assistance. Her var det ikke muligt at få oplyst et sagsnummer. Anmodning om at tale med en ansvarlig leder kunne ikke imødekommes. Oplevede at samtalen drejede fokus mod salg af abonnement frem for håndtering af databeskyttelsessagen.

Der manglede koordination mellem databeskyttelse og kundeservice, hvilket gjorde processen unødigt besværlig.

Afventer fortsat afklaring fra 3 vedrørende sagens videre håndtering.

31. maj 2026

Hej Mikkel

Tak for din grundige anmeldelse.
Vi tager det meget alvorligt, når der rejses spørgsmål omkring håndtering af personoplysninger. Det, du beskriver, er naturligvis ikke en situation, man som kunde skal opleve, og vi forstår godt, at det skaber bekymring.
Det er positivt at høre, at du hurtigt har fået kontakt til vores databeskyttelsesfunktion, og at sagen er sat i gang den vej. Når det er sagt, så er det bestemt ikke tilfredsstillende, at du efterfølgende har oplevet manglende sammenhæng mellem kundeservice og databeskyttelse – især når du ikke har kunnet få et sagsnummer eller blive stillet videre til en ansvarlig 😔
Vi kan godt se, at der her har manglet koordinering, og at fokus i samtalen ikke har været på det, du kontaktede os om. Det er noget, vi skal tage med videre, da den slags sager kræver tydelig og samlet håndtering.
Vi vil gerne sikre, at din sag bliver fulgt korrekt til dørs, og at du får den nødvendige afklaring uden yderligere unødigt besvær 🙌
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@3.dk og henvise til din anmeldelse, så vi kan få fulgt op og sikre den rette håndtering.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

Stephanie

Skulle skifte job og også flytte fra…

Skulle skifte job og også flytte fra nuværende erhvervs abonnement (fri telefon) til nyt erhvervs abonnement/ udbyder.

Der gik rod i det og ville ikke risikere at miste mit nummer.

Ringede til 3 og forklarede situationen at jeg kun skulle bruge 3 midlertidigt (1-2 uger).

Blev mødt med fuld forståelse og virkelig hurtig og god service.
De flyttede nummeret, uden binding og med 30% rabat på abonnement.

En uge efter kunne jeg så sætte gang i flytningen til den nye erhverv aftale uden risiko for at miste mit nummer.

Virkelig god service, selvom jeg var en kunde uden udsigter til mere fortjeneste end en måneds abonnement betaling.

Hej Martin

Det er jo lige sådan en historie, vi bliver ekstra stolte af at læse 🤝
Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse! Det lyder som en lidt tricky situation med både jobskifte og nummerflytning – så det er virkelig fedt at høre, at du fik den rigtige hjælp hurtigt og uden bøvl (og vigtigst af alt: beholdt dit nummer 💯).
Det betyder meget for os, at du oplevede forståelse og fleksibilitet – også selvom det kun var for en kort periode. God service skal nemlig ikke afhænge af, hvor længe man er kunde.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os!

Stephanie

nej utroligt dårligt har ikke modtaget…

nej utroligt dårligt har ikke modtaget sim kort og har stået uden en tlf i flere dage nu pga jegskulle omstille til 3 ganske fordærfelig service når man blev lovet problemfrit at skifte abbonoment

28. maj 2026

Hej

Tak for din anmeldelse – og vi kan virkelig godt forstå din frustration.
Det er selvfølgelig ikke i orden at stå uden telefon i flere dage, især når du er blevet lovet et problemfrit skifte. Et skifte skal netop gøre hverdagen lettere – ikke efterlade dig uden forbindelse.
Vi er derfor rigtig kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget dit SIM-kort, og at det har haft så store konsekvenser for dig. Det er en start, der er helt ved siden af, og det beklager vi oprigtigt.
Vi vil meget gerne hjælpe med at få styr på, hvor dit SIM-kort er blevet af og dermed sikre, at du kommer hurtigt i gang igen 🚀
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@3.dk, så vi kan tage fat i din sag med det samme.

Stephanie

Altid perfekt udført job af dygtig…

Altid perfekt udført job af dygtig personale

10. maj 2026

Hej Brian

Det er jo lige sådan noget, der får os til at ranke ryggen lidt ekstra 🌟
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever vores personale som dygtige og at alt bare spiller, som det skal – det er præcis det, vi går efter hver dag 👌

Stephanie

Fik et simkort som vi ikke kunne få til…

Fik et simkort som vi ikke kunne få til at virke - det viste sig at det ikke var åbnet op det er ikke iorden 😡

Hej Per

Tak for din anmeldelse – det er bestemt ikke en god oplevelse, du beskriver.
Du har helt ret – et SIM-kort skal selvfølgelig være klar til brug, når du modtager det. Ellers skaber det bare frustration og unødvendigt besvær, og det er vi rigtig kede af at høre, at du har oplevet.
Det er en fejl, der ikke burde ske, og vi forstår godt, at det giver en dårlig start 😕
Vi vil meget gerne sikre, at det fremadrettet fungerer, som det skal og hjælpe med at få alt op at køre uden flere problemer 🚀
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@3.dk, så vi kan følge op og sikre, at din løsning fungerer, som den skal.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

Stephanie

I er gode til at finde en mulig besparelse og formidle den forståeligt til kunden.

Hej Tine

Det er jo lige sådan noget, vi elsker at hjælpe med 💡
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever, at vi både finder gode løsninger og gør dem forståelige – det må gerne give mening hele vejen igennem (og ikke kun på papiret 😉).
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi lover at fortsætte med at finde de gode løsninger frem!

Stephanie

Hurtig ekspedition hurtig modtagelse af…

Hej Sabrina

Tak for din anmeldelse – og fedt at høre, at både ekspeditionen og leveringen spillede hurtigt 🚀
Når det er sagt, så er vi helt enige i, at det også skal fungere efterfølgende – især når det gælder overførsel fra en gammel telefon til en ny. Det er netop sådan en detalje, der kan gøre hele oplevelsen enten rigtig god… eller lidt frustrerende.
God pointe også ift. bedre forventningsafstemning ved købet – det tager vi med os, så vi kan blive skarpere og hjælpe vores kunder endnu bedre fra start 🎯
Tak fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, der kan forbedres.

God oplevelse

God oplevelse, havde dog en samtale med en medarbejder som kun sendte et tracking nr til pakken uden link og oplysning om firma. Men en anden sød medarbejder hjælp efterfølgende med afklaring og alt gik godt!

Hej

Tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du samlet set har haft en god oplevelse 🌟
Det lyder som et forløb med lidt blandede indtryk undervejs. Du har helt ret i, at det skal være tydeligt og nemt at følge sin levering – et trackingnummer giver ikke så meget værdi uden kontekst. Så den feedback tager vi bestemt med videre 🎯
Til gengæld er det rigtig godt at høre, at du efterfølgende fik hjælp og en god afklaring – og at det hele endte godt. Det er netop dér, vi gerne vil træde til og få tingene på plads.
Tak fordi du deler både det, der fungerede, og det der kunne være bedre – det gør os klogere 🚀

Stephanie

Har snart i 1 1/2 år forsøgt at løse…

Har snart i 1 1/2 år forsøgt at løse problemet for den meget dårlige skiftende hastighed på min erhvervskonti , som jeg desværre er bundet til i 3 år. Har taget flere hundrede hastighed test som viser konstant forskellige hastigheder og tid tider ingen målbar hastighed og har sendt dem til dem . Alt stramning for kanaler og de sociale media og andet internet fryses konstant og går helt i stå. De kan ikke løse problemet trods flere henvendelser

Hej Dan

Det er virkelig lang tid at kæmpe med ustabil hastighed, især når du har gjort alt for at dokumentere problemet og alligevel ikke har fået en løsning 🫤

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at være bundet til en aftale, der ikke lever op til det, du forventer. Hvis du har lyst til, at vi tager et ekstra kig på det, er du meget velkommen til at skrive til trustpilot@3.dk 🤝

Laurits

Hej Max

Det er jo lige sådan, det skal være ✨
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at alt bare spillede perfekt – så ved vi, at vi har gjort noget rigtigt 🌞

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig mandag.

Det blevet rettet 👍

Jeg har afmeldt min aftale 3 gange de vil åben bart ikke forstå det
Tak for svaret og tak for at det bliver taget alvorligt når man skriver

Hej John

Tak for din anmeldelse – og vi forstår virkelig godt, at du er frustreret.
Hvis du har forsøgt at afmelde din aftale flere gange uden effekt, så er det selvfølgelig ikke i orden. Når man giver besked om opsigelse, skal den naturligvis blive registreret – uden at man skal gentage sig selv igen og igen.
Det lyder som et forløb, der ikke er blevet håndteret korrekt, og det beklager vi oprigtigt. Det er vigtigt for os, at sådanne ting er klare og bliver taget alvorligt fra første henvendelse. Det ser dog ud til, at annulleringen endelig er blevet registreret.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på det 🙌

Stephanie

Blev ringet op og tilbudt rabat som…

Blev ringet op og tilbudt rabat som loyal kunde.

Hej Bent

Det er jo lige sådan noget, vi gerne vil forkæle vores loyale kunder med 🧡
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået et godt tilbud – det skal selvfølgelig kunne mærkes, når man har været hos os i noget tid.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi håber, vi også fremover kan give dig gode grunde til at blive hængende 🙌

Stephanie

Troværdig medarbejder gjorde det godt.

Blev ringet op fra et ukendt nummer og tog for en gangs skyld telefonen. Det var fra en tidligere leverandør af teleydelser og jeg var tæt på at lægge på igen, men sælgeren lød behagelig og havde en god stemme samt en godt tilbud, så jeg bed på igen, kun takket være sælgerens facon, der ikke pressede dig. Mathias Daa Jacobsen må være guld værd for 3

28. maj 2026

Hej Leif

Det er jo lige sådan en historie, der er værd at dele 🎯
Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig fedt at høre, at du gav opkaldet en chance – og at det endte med en god oplevelse. Det betyder meget for os, at dialogen føles behagelig og uden pres, og det lyder bestemt som om, det er lykkedes her 🌞
Kæmpe ros til Mathias – den sender vi selvfølgelig videre. Sådan en indsats gør en forskel!
Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Stephanie

Følte mig ikke presset til købet

Følte mig ikke presset til købet - god behandling af jeg som kunde 😊.

Hej Anders

Det er virkelig dejligt at læse 🤝
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du følte dig tryg i processen og ikke presset – det er præcis sådan, det skal føles at være i dialog med os.
Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse ⭐

Ny kunde hos 3

Efter 20 hos Telenor, har jeg skiftet til 3 mobil.
Min konklusion Efter 1 måned hos 3...
Kundeservice medarbejder der lover og lover pg vender aldrig tilbage som aftalt.
Verdens dårligste Kundeservice.
Dårlig dækning

Hej Ercan

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har oplevet både dårlig dækning og manglende opfølgning fra kundeservice efter skiftet fra Telenor 🫤 Jeg kan godt forstå, at det skuffer, når forventningerne ikke bliver indfriet – især når du har været vant til noget andet. Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du meget velkommen til at skrive til trustpilot@3.dk – så kan vi tage et kig på det 🤝

Laurits

Altid god behandling

Altid god behandling

Hej Bo

Det er jo lige sådan en melding, vi bliver ekstra glade for at læse på sådan en grå mandag 😍
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du oplever god behandling hver gang – det er præcis det, vi arbejder for.
Vi sætter stor pris på din feedback og gør vores bedste for at fortsætte i samme gode spor 🛣️