Banner for 3 Danmark

3 Danmark Anmeldelser 19.849

3,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 3.303 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fremhæver den gode service og det hjælpsomme personale, der ofte yder en hurtig og effektiv betjening. Flere oplever en nem og problemfri proces, især ved oprettelse af abonnementer og håndtering af spørgsmål, hvor medarbejderne er imødekommende og tålmodige. Der er også positive tilbagemeldinger om kundeservice, der følger op og hjælper med at afklare spørgsmål og sikre gode tilbud. Dog oplever nogle kunder problemer med service og produkter, herunder dårlig dækning og vanskeligheder med at få løst tekniske problemer. Enkelte anmeldere føler sig dårligt behandlet, især når det kommer til forklaring af regninger og manglende overholdelse af aftaler, hvilket fører til frustration og overvejelser om at skifte udbyder. Der er også utilfredshed med manglende information om produkter og abonnementer, samt at kundeservice ikke altid leverer de lovede løsninger.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, hvor nogle kunder roser den gode service, hurtige... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor mange udtrykker frustration over inkompetent og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produkter, hvor nogle oplever hurtig levering og god service i... Se mere

Subscription

Kunder havde tvetydige oplevelser med abonnementer, hvor nogle rapporterede om god service og professionelt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hurtig ekspedition hurtig modtagelse af telefon, men det spiller IKKE at få estimeret fra en telefon til den nye. Måske kan der falde et par ord om det ved handlen

Bestilte internet fra jer. Jeg snakkede fiber, sælger gjorde ikke opmærksom på, at det jeg købte hos jer ikke var fiber. Jeg gjorde opmærksom på, at det skulle være fiber pga gaming. Han sagde kun, at... Se mere

1. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Om 3 Danmark

Hvorfor vælge 3?

3 startede som det lille, kækt og dristige mobilselskab - og i dag er vi en af Danmarks største mobil- og internetudbydere. Vi tror stadig på at gå forrest med ny teknologi, gøre tingene lidt smartere og give kunderne en god oplevelse uden unødvendigt bøvl.

Et netværk du kan regne med

Vi leverer et stærkt mobilnetværk med høj hastighed og stabil forbindelse – uanset om du streamer, arbejder eller rejser. Vores netværk dækker 99% af Danmarks befolkning og er bygget til en hverdag, hvor du forventer, at tingene bare virker.

Frihed uden skjulte overraskelser

Hos 3 får du fleksible abonnementer, ubegrænset data og gennemsigtige vilkår. Ingen skjulte omkostninger – bare mobil- og internetløsninger, der passer til dit liv.

Vi er her for dig – også når noget går galt

Trustpilot er et sted, hvor både ros og kritik lever side om side. Vi lytter, svarer og arbejder hver dag på at gøre din oplevelse bedre - hver eneste dag.

HI3G Danmark ApS kundeservice

3,6

Middel

20 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

God service👌

3. juni 2026

Hej

Tak for din anmeldelse ✨ Det betyder meget, at du oplever god service – det er lige præcis det, jeg håber, du mærker hver gang 👌🧡

Hjælpsom og forstående medarbejder

Hjælpsom og forstående medarbejder, der fik tingene på plads og med en god pris

Hej Linda

Hvor er det dejligt at høre, at du har mødt en hjælpsom og forstående medarbejder, som fik styr på det hele for dig – og endda til en god pris 😌🤝 Tak fordi du deler din oplevelse 🧡

Laurits

De skriver 1-3 dages lavering af vare…

De skriver 1-3 dages lavering af vare det har på lager jeg bestilte en soundboks 4 hvor der står de har den på lager det så 5 dage siden nu jeg bestilte den og har ikke fået noget på de har sendt den. Så ville sku nok holde mig væk der fra hvis man bestiller noget man står og skal bruge

Hej 😊

Tak for din feedback – det er virkelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Når der står 1-3 dages levering, og varen er på lager, så skal det selvfølgelig også passe, så jeg forstår godt din frustration over ventetiden.

Vi vil meget gerne kigge ind i, hvad der er sket i din ordre 🔧
Send gerne din ordreoplysninger og din oplevelse til trustpilot@3.dk, så følger vi op og får det undersøgt 🤝🧡

Mange varme hilsner⭐
Mathilde

God service men langsom levering

Service på tlf var god men kunne godt tænke mig en lidt mere uddybede. Endvidere tog det flere dage før vi modtog pakken med vores køb. Vi har tidligere været Telia kunder hvor det bare kørte derud ad og hurtig levering.

Hej Noreen

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når leveringen trækker ud – især når du har oplevet hurtigere levering andre steder 🫤Jeg tager din feedback om både servicen og leveringstiden med videre 🙏

Jeg er meget glad

Hej.

Jeg vil gerne skrive, at det er meget nemt og virkelig godt at kommunikere med jer.

Jeg beklager, at jeg har skrevet kommentaren på arabisk.

Tak for jeres hjælp.

5. juni 2026

Hej

Selvom vi ikke helt kan forstå, hvad der skrives, skal du have stort tak for de 5 ✨

Laurits

Hold jer væk fra deres 5G router!

Øv… har haft 3 mobil i over 12 år, og tænkte det kunne være en skøn ide at få deres 5G internet til hjemmet. Der har ikke været andet end problemer siden starten, og nu sidder jeg og skal holde film aften, og internettet er røget.
På deres hjemmeside står der “ingen driftsforstyrrelser” men på Telenors side står der “driftsforstyrrelser”. Det er lidt dumt at jeg skal forbi en konkurrent for at få svar på hvorfor internettet ikke virker … jeg skifter tilbage til YouSee som virkede upåklageligt! (Der har været driftsforstyrrelser HVER DAG! Modtager som minimum 1 sms om dagen)

6. juni 2026

Hej 😊

Tak for din feedback – det lyder virkelig frustrerende, især når det rammer en film-aften, hvor det bare skal virke.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker med vores 5G internet, og vi forstår godt din irritation over både udfald og den modstridende info om driftsstatus.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på det 🔧
Vil du sende dit nummer og din oplevelse til trustpilot@3.dk, så følger vi op og får undersøgt det konkret🤝🧡

Mange 3-hilsner
Mathilde

Venlig sælger

Venlig sælger - og hurtig levering

Hej Inge Lise

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Det er virkelig dejligt at høre, at du har mødt en venlig sælger og oplevet hurtig levering. Det sætter jeg stor pris på, at du deler 😌🤝

Jeg ønsker dig en rigtig god dag 🧡

Laurits

Det er VIGTIGT at vide at det IKKE er…

Det er VIGTIGT at vide at det IKKE er den pågældende medarbejder som jeg sidst har talt med, som er årsagen til den dårlige anmeldelse. Tværtimod så var det faktisk først da jeg tale med Mohammed at jeg kunne få en ordentlig behandling og besked om hvad der var gået galt ( som han så gjorde alt for at få styr på ). Super ærgerligt at man skal 4 medarbejdere igennem inden det sker.
Det nytter simpelthen ikke noget at når man ringer til kundeservice og der er travlt, at der så bare viderestilles til en af butikkerne da de medarbejdere slet slet ikke har de kompetencer der skal til ( de har sikkert en masse andre gode kompetencer ifht salg ). Det har givet så meget rod, forkerte regninger, abonnementer som ikke var de rigtige osv.

Hej Mia

Tak for at du deler din oplevelse. Jeg er glad for at høre, at Mohammed fik styr på sagen og gav dig den hjælp, du havde brug for – det betyder meget 🧡 Samtidig kan jeg godt forstå, at det er frustrerende at skulle igennem flere medarbejdere og opleve rod med regninger og abonnementer, især når du bliver viderestillet til butikker, der ikke kan hjælpe. Vi tager din feedback til os 🙏

Laurits

Nemt at bestille dog var der fejl i…

Nemt at bestille dog var der fejl i systemet så det gik ikke flydende nemt heldigvis var de gode til at hjælpe og gøre det nemmere, har brugt 3 i mange år og har altid været tilfreds. Det eneste negative er at leveringen tog lang tid der står 1 til 3 leveringstid men har ventet 6 dage så derfor kun 5 stjerner. Mvh maria

Hej Maria

Tak for din anmeldelse og for at du har været med os i så mange år 🧡 Jeg kan godt forstå, at det var irriterende med fejl i systemet og ekstra ventetid på leveringen – det er ikke optimalt, når man forventer noget andet 🫤

Dejligt at høre, at du oplevede god hjælp undervejs, og at det trods alt blev løst. Tak for din ærlighed og for at du stadig er tilfreds 😊👌

Langsom levering

Købs oplevelsen af mobil på 3.dk bliver ødelagt af leveringstiden som trækker ud. Synes ikke jeg kan anbefale den måde at bestille på. Der gik også to dage fra jeg kunne se track&trace til den faktisk blev sendt

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Jeg kan sagtens forstå, at det er frustrerende, når leveringstiden trækker ud, og det ikke stemmer overens med det, du blev lovet 🫤 Det er heller ikke optimalt, at der går ekstra dage fra track&trace er synligt, til pakken faktisk bliver sendt. Vi tager din feedback til os 🙏

Tilbud på Iphone 17, som man reelt ikke kan købe den til

Vi har igennem længere tid haft 3 mobilabonnement til det meste af familien og ringede for ca. en måned siden op til kundeservice for at høre høre om prisen på en Iphone 17.
Glade var vi, da vi fik at vide, at der var en god rabat på til abonnementer med Fri Tale Fri Data, så vi kunne få den til 5399,-
Den ville vi gerne bestille, men kundeservicerådgiveren måtte skuffe os, da de var udsolgt nu. Hun sagde dog, at de ville komme igen inden for ca. 3 til 4 uger. Jeg spurgte, om jeg kunne bestille den, men hun sagde, at det ikke var nødvendigt, og det ikke kunne lade sig gøre at bestille.
Vi besluttede os derfor til at vente på, at den kom, selvom vi havde brug for dem øn på det tidspunkt.

Hun nævnte ikke noget om, at det ville være til en væsentlig højere pris.

Det er ærlig talt bondefangeri ikke at gøre opmærksom på det.
Kundeservice vil ikke anerkende, at de burde sælge os den til den lave pris, selvom de godt kan se, at vi har ringet om det tidligere.

Det giver indtryk af et firma, der reklamerer med en pris på en telefon, som man reelt ikke kan købe den til, og når den så er der, er det lige pludselig til højere pris.

Dårlig stil.

1. maj 2026

Klart og kontant svar på mine spørgsmål.

11. maj 2026

Hej Poul

Tak for din anmeldelse ✨ Det glæder mig at høre, at du oplever klare og kontante svar på dine spørgsmål – det er lige præcis sådan, det skal føles 😎

God service ved tilkøb

God service ved tilkøb

4. juni 2026

Hej Trine

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Det er virkelig rart at høre, at du oplevede god service, da du lavede et tilkøb. Det sætter jeg stor pris på, at du deler 😌🤝

Laurits

Hej jeg kan lide tre DK Jeg brugte sim…

Hej jeg kan lide tre DK Jeg brugte sim kort i nogle måneder/år til ROBLOX Minecraft Og YouTube Jeg chiller bare 😎 Godt Wifi Og 170 Kr det er så meget fedt 50 GB Fedt
Brugt Wifi I Norge og Bosnien 🇧🇦
Hilsen Said musa 🫡

6. juni 2026

Hej Said

Hvor er det fedt at høre, at du bare chiller med 3 – både til gaming, YouTube og på farten i Norge og Bosnien 😎🧊 Tak fordi du deler din oplevelse, og hvor meget du får ud af dit abonnement. Det er præcis sådan, det skal føles ❤️‍🔥

Jeg ønsker dig en rigtig god dag 🫡

Laurits

Altid hurtige og perfekte svar

Altid hurtige og perfekte svar, hvis jeg har et spørgsmål

Hej Hans

Tusind tak for de pæne ord 🧡 Det betyder meget at høre, at du altid får hurtige og præcise svar, når du har brug for det. Det er lige præcis sådan, det skal være 😌🤝

Super fin service

Super fin service
Laura Fussel var rigtig god

4. juni 2026

Hej

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super fin oplevelse – og tak fordi du fremhæver Laura ✨ Jeg giver rosen videre til hende, det vil helt sikkert gøre hende glad 😍

Hurtig og nemt

Hej Marian

Tak for din anmeldelse ✨ Det er fedt at høre, at du oplevede det hele som hurtigt og nemt – præcis sådan skal det føles 😌🤝

Laurits

En algoritme havde anbefalet os at…

En algoritme havde anbefalet os at skifte til et andet abonnement, det viste sig at være en dårlig idé. Vi måtte købe ekstra data , midt i måneden, for at kunne bruge vores telefoner . Mathias fra 3 ordnede det hele for os og godtgjorde vores ekstra udgift , tak for det og den gode service
Mvh Ole Ritter

3. juni 2026

Hej Ole

Tak for din grundige anmeldelse 🤝Jeg kan godt forstå, at det var frustrerende at skifte til et abonnement, der ikke passede til jeres behov – og at det endte med ekstra udgifter 🫤

Hvor er det godt at høre, at Mathias fik styr på det hele og sørgede for, at I blev kompenseret. Jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele både det, der gik skævt, og den gode service 🧡

Kan ikke gøres bedre !

Kan ikke gøres bedre !

Hej John

Det er virkelig fedt at læse, at du synes, det ikke kan gøres bedre 😍 Tak fordi du deler din begejstring – det giver et kæmpe boost ⚡

Dejlig og behagelig oplevelse

Dejlig og behagelig oplevelse

Hej Nina

Der skal lyde et stort tak for den fine anmeldelse og de 5 ✨Hvor er det fedt at høre, du har haft en dejlig og behagelig oplevelse hos os. Det er noget, vi går rigtig meget op i 🧡