Wouters Witgoed Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dop van de pomp-unit zat vast. De "monteurs"hebben deze met veel kracht express kapotgedraaid, prima hoor maar vervolgens rekenen ze voor zo'n dop 30 euro terwijl deze normaal 7 euro kost (blijkt acht... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn droger was stuk. Monteur had geprobeerd mijn droger te reparen maar, helaas. Dus moest een nieuwe droger komen. Gelijk besteld volgende dag geleverd en geplaatst en de oude droger mee En vo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos bedrijf, komen eerste langs om een 'reparatie' uit te voeren twv 210eur. En 3 weken later gaat vaatwasser weer kapot, je krijgt zogenaamd 3maanden garantie op reparatie, maar daar is niks... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een vakman is Wouter, toen onze vaatwasser het begeven had direct Wouter gebeld kwamen de kapotte vaatwasser ophalen en daarvoor kwam een gloednieuwe met 100 euro korting bij ons AFLEVEREN. geen b... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

HIER KRIJG JE GEEN GARANTIE!!!!!

HIER KRIJG JE GEEN GARANTIE!!!!!

LET OP!!!!

GEEN GARANTIE!!!!!

Garantie geven? Houd maar op. Ze doen niet eens een poging.
Daar naast is de politieke boodschap zo duidelijk dat je weet dat er weinig inhoud inzit...

Jammer. leek leuk. Goede verkopers. Maar service.. nee. dat is er niet

En helaas namen ze een bedrijf over waar ik wat anders had gekocht.... WEDEROM GEEN GARANTIE!!!

Op 2 verschillende momenten dus... GEEN GARANTIE!

6. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga niet in zee met dit bedrijf

Ga niet in zee met dit bedrijf. Hier onlangs een combimagnetron gekocht. Bij thuiskomst bleek het display defect, bij het testen in de winkel hield men hier slinks de hand half voor. Heel veel moeite voor moeten doen om geld terug te krijgen. Je wordt nooit teruggebeld en heel onbeschoft te woord gestaan.

2. august 2025

Prima advies

Na telefonisch gevraagd te hebben naar levering van een bepaald onderdeel, kwam Wouter met een goed advies waarbij ik de onderdelen niet hoefde te gebruiken. Heel netjes!

24. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koelkast en wasmachine met gebreken

Tweedehands koel/vriescombinatie en Miele wasmachine gekocht. De tweedehands wasmachine was zo vies dat ik vijf keer moest wassen voor het water helder was.
De vriezer werkte niet meer na een paar weken. Ze hadden niets vergelijkbaars en ik kon niet mijn geld terug krijgen. Ik betaalde uiteindelijk flink bij voor een nieuwe koelkast, die na een paar maanden heel veel herrie ging maken. Ondanks hun verplichting garantie te geven, verwijzen ze me door naar de fabrikant die niet te bereiken is. Belabberde service.

3. oktober 2024

Reparatie wasdroger

Onze wasdroger gaf storing aan na de 1e keer dat de monteur kwam heeft die de verstopping verholpen en pomp schoon gemaakt helaas dezelfde avond getest helaas was de storing zelf niet verholpen.

Na de volgende dag gebeld te hebben zijn ze gisteren ( zaterdag ) opnieuw langs geweest dezelfde monteur hier heeft hij de pomp in zijn geheel vervangen en gisteren avond opnieuw getest gelukkig doet hij het weer. Dankjewel Miechel voor je hulp en interessante uitleg. En de humor wat we tussendoor hadden. en ik hoop dat de droger het nu gewoon blijft doen en weer jaren mee kan. En anders laten we het weer weten als er weer wat mankeer

12. juli 2025

Snel en goed!

Op tweede pinksterdag gebeld voor afspraak monteur wasmachine. Hij kwam dezelfde dag nog. Wasmachine was niet meer te repareren er moest een nieuwe komen. Gezien ruimtegebrek was dit best een probleem. Maar de monteur wist na enig meetwerk het probleem op te lossen. Afgelopen woensdag werd de wasmachine en ook een koelkast (die ik ook nodig had) bezorgd. Er waren al voorwerkzaamheden verricht zoals koelkastdeur omzetten, gat boren voor slangen wasmachine. Kennis gemaakt met drie monteurs, alle drie even vriendelijk en behulpzaam. Complimenten voor de mannen, de service!!

11. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aanvulling op mijn eerdere review

Na eerder een super slechte ervaring gehad te hebben bij Wouters Witgoed wil ik nu een aangepaste review schrijven. Eerder had ik bij hun een wasmachine gekocht van het merk @Hisense. Helaas was de wasmachine niet goed geïnstalleerd waardoor ik een lekkage kreeg. Een medewerker van het kantoor personeel nam de klacht niet serieus en lachten me uit. Vrij snel kreeg de wasmachine keuren en gaf Wouters Witgoed zich niet meer thuis en met name Hisense gaf zich niet meer thuis. Hisense heeft als laatste oplossing mijn wasmachine gemaakt met een tyrap. Dit was voor mij de druppel aangezien mijn wasmachine 2 jaar garantie had. Uiteindelijk heb ik Hisense en Wouters Witgoed weer een mail gestuurd met dat ik een oplossing wilde en dat ze de wasmachine konden ophalen. Vrij snel werd ik gebeld door Dennis van Wouters Witgoed. Dennis nam de tijd en luisterde oprecht naar alle slechte ervaringen die ik had ervaren bij Wouters Witgoed en Hisense. Hij gaf ook aan dat er veranderingen in personeel waren geweest en dat hij graag de kans wilde krijgen om mee te denken en mee te werken aan een oplossing. Uiteraard was ik sceptisch maar achteraf bleek dat Dennis doet wat hij zegt en hij ziet en hoort je als klant. Hisense is in gebreken gebleven en legde alle verantwoordelijkheid bij mij als klant terwijl hun Hisense wasmachine toch echt een drama was en mijn zolder regelmatig blank stond. Uiteindelijk heeft Dennis het contact met Hisense overgenomen en heb ik afgelopen vrijdag een nieuwe wasmachine uitgezocht en deze is gisteren geleverd door medewerkers die klantgericht waren en dit keer mijn wasmachine super hebben aangesloten! Voor nu so far so good! Dus mocht je naar Wouters Witgoed gaan vraag naar Dennis!

12. maj 2025

Zeldzame klantgerichtheid

Zeldzame klantgerichtheid. Situatie: vaatwasser kapot, monteur langs, kantoor luisterde goed naar wat mij wensen waren en kwamen met oplossing, waarop kosten monteur in mindering werden gebracht. Die oplossing bleek alleen niet te werken omdat ik een verzwaard keukendeurtje heb (wist ik dus ook niet). Kantoor geregeld dat ik hem kon inruilen voor andere vaatwasser, moest helaas via garantieprocedure geplaatste vaatwasser, dus heeft even geduurd. Het was een situatie met overmacht waar iedereen even vriendelijk en met geduld heeft meegedacht totdat de beste oplossing gevonden was.

Het ging niet in 1 keer vlekkenloos, door de vele uitzonderingen waar zij mee te maken krijgen is dat echt niemand aan te rekenen. Het snelle, vriendelijke schakelen van alle 5 personen die ik heb gesproken (of gezien) zegt echt veel over dat ze willen helpen totdat de juiste oplossing gevonden is, binnen budget van de klant.

Mensen vergeten soms dat ze allemaal een uitzondering zijn, dat het mensenwerk blijft en dat vakkundige mensen echt heel schaars zijn (die ook nog eens prettig communiceren). Ik kan ze dan ook niet anders, dan aanbevelen. Als ik in mijn situatie (dus met onvoorzien verzwaard deurtje) online had besteld en laten plaatsen zonder informatie in te winnen dan had ik deze service nooit gehad. Er zit zoveel verschil in keukens en afmetingen, hou hier echt rekening mee als je iets aanschaft.

23. april 2025

Slecht

Slecht, service van niks.

Ik weet dat ik een tweedehands droger koop. Maar voor €250,00,- verwacht ik niet dat net na de garantie de droger klaar is voor de sloop
Ik krijg wat korting op de voorrijkosten??
Ronduit BELACHELIJK!
koop hier nooit iets meer, service?? En geld weg

14. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ter beoordeling gebracht oven kwijt geraakt door Wouters witgoed

3,5 jaar geleden alle apparatuur hier aangeschaft voor onze nieuwe keuken. Na 3,5 jaar ging mijn oven stuk. Oven gebracht ter beoordeling. Daarna niets meer gehoord. Ook na regelmatig bellen van mijn kant en meerdere terugbel verzoeken. Gewoon helemaal niets. Dus gemaild dat ik mijn oven kwam ophalen. Bij oven ophalen bleek dat ze onze oven kwijt waren geraakt. Weggegooid door een chagrijnige Poolse monteur werd gezegd. Daarna behandeld als oud vuil. Het was onze schuld, oven was total loss. Advocaat erop gezet maar ze bleven doorgaan met leugens. Uitkomst: ik heb nu geen oven meer en kan een nieuwe aanschaffen. Tip: koop nooit bij Wouters witgoed. Draagt nergens verantwoording voor!

7. april 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, komen eerste langs om een 'reparatie' uit te voeren twv 210eur. En 3 weken later gaat vaatwasser weer kapot, je krijgt zogenaamd 3maanden garantie op reparatie, maar daar is niks van waar.

Enige oplossing die ze bieden is een nieuwe kopen, en je kan fluiten naar je reparatie kosten. Tijdens telefoon gesprek, hangen ze gewoon op. Nooit mee in zee gaan!

8. april 2025

Zeer onprofessionele organisatie

Zeer onprofessionele organisatie. Na de aankoop van een nieuwe wasdroger van het merk SB, pompte de wasdroger het water niet weg en stond er een hele grote plas water onder de droger. Aan de achterzijde bij de elektrische delen stond ook water. Om verdere schade te voorkomen de stekker eruit getrokken. Schade moet gemeld worden bij het merk SB. Die hebben vervolgens Wouters witgoed gestuurd om te kijken wat het probleem kan zijn. Er is niet een duidelijke reden te noemen, waarschijnlijk een storing tijdens het wegpompen, doordat de stekker eruit is geweest, wordt het apparaat gereset. Tijdens de controle wordt het water goed weggepompt, de monteur geeft aan dat het water aan de achterzijde geen kwaad kan. Vervolgens krijgen wij een rekening van 113,95 van Wouters Witgoed. En het komt er op neer dat de monteur voor niks is geweest en dat we zelf hadden moeten bepalen dat het water aan de achterzijde van de droger en de plas eronder geen kwaad kan. Wouters Witgoed is heel goed in rekeningen sturen. (ook eerder ervaringen mee) Daarnaast een zeer onprofessionele verkoophouding van medewerker Bram van Mierlo. Advies ga nooit in zee met Wouters Witgoed. Als er een probleem is trekken ze hun handen er van af en zijn heel goed in rekeningen sturen. Een waardeloos bedrijf, met extreem slechte service!

1. april 2025

Snel en adequaat opgelost

Ik kan mij niet vinden in de slechte recensies. De eerste afspraak verliep weliswaar niet volgens mijn verwachtingen qua monteur, maar hebben ze ruimschoots goedgemaakt met een andere monteur die zeer snel beschikbaar was. Ontzettend vriendelijke monteur Elias, die enorm heeft meegedacht en uiteindelijk het probleem met de vaatwasser ook opgelost heeft. Bedankt!

14. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte en onprofessionele service, hoge kosten, misbruik van incassobureau

Dien uw klacht in bij Autoriteit Consument & Markt om uw stem te laten horen!

Ik wil 0 sterren geven!

Ik heb contact opgenomen met Wouters Witgoed (Kvk: 69076308) om mijn oven te laten repareren. Bij de eerste afspraak kwamen ze erachter dat er onderdelen vervangen moesten worden. Toen spraken we af dat ze de nieuwe onderdelen bij de tweede afspraak zouden meenemen en de oven zouden repareren. Maar de monteur vergat de nieuwe onderdelen bij de tweede afspraak mee te nemen. Tijdens het gesprek vroeg ik waarom dat gebeurde, Wouters weigerde het uit te leggen maar zei alleen "We komen het nog een keer controleren". Toen maakten we een derde afspraak. Voor de derde afspraak stuurde ik ze een e-mail om te klagen over hun slechte service en om ze te vertellen dat als ze de nieuwe onderdelen bij de derde afspraak weer zouden vergeten mee te nemen, we de service zouden beëindigen. Helaas vergat de monteur bij de derde afspraak de nieuwe onderdelen opnieuw mee te nemen. Na deze afspraak schreef ik een e-mail naar het bedrijf en informeerde hen formeel dat ik had besloten de reparatieservice te beëindigen. Echter, 2 maanden later na de derde afspraak belden ze me opnieuw en wilden een vierde afspraak maken (en dit was al meer dan 3 maanden na de allereerste afspraak. Het is onacceptabel om 3+ maanden te wachten op de reparatieservice). Ik vertelde ze dat we ze al formeel per e-mail hadden geïnformeerd om de service te beëindigen. Maar ze luisterden niet, maar zeiden alleen dat ik de volledige kosten van het resterende saldo moest betalen. En ze dreigden een incassobureau in te schakelen. Maar op dat moment was ik al uit het appartement verhuisd.

Ik raad alle consumenten die slechte service of incassodreiging van Wouters Whitgoed hebben ervaren aan om hun klachten in te dienen bij de Autoriteit Consument & Markt om hun stem te laten horen!

17. marts 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Een beetje dom

Een beetje dom. Ik vroeg om een koelkast met een bepaalde maat. Ja, die hebben we, kom maar langs. Er staat er 1. Kost 200. Op de reparatieafdeling. Hmmm, er gingen bij mij wat steeksteuteltjes rinkelen. Er stonden alleen maar tafelmodellen. 2 uur kwijt en nu heb ik nog niets. Geen 2e x voor mij.

26. marts 2025

Top!

Een mooie 2e hands wasmachine gekocht! Op afspraak en tegen een kleine vergoeding gebracht en oude wasmachine meegenomen.
Er moesten wat extra handelingen worden verricht wb de elektriciteit wat uiteindelijk keurig werd opgepakt en is opgelost. Top!
Nu hopen dat de wasmachine nog een tijdje meegaat ;)

25. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mensen blijf weg bij wouters witgoed .

Mensen blijf weg bij wouters witgoed .
Ze verkopen 2 e hands wat niet 2e hands is maar ouwe troep wat niet meer werkt.

Deze onderneming wat 3 zaken heeft in Noord -Holland moet is onderzocht worden ! Zeeman confronteerd ..o.a
Oplichters

5. november 2024