Grote oplichters! Bij dit bedrijf een wasmachine en -droger gekocht, en oké: niet alles ging slecht. De verkoop en het leveren gingen heel snel, maar dat is het enige positieve. Daarna is het dramati... Se mere
Se, hvad kunderne siger
OPPASSEN MET DEZE OPLICHTERS!!! Ik heb begin dit jaar een wasdroogcombi bij ze gekocht. Verliep toen al zeer moeizaam, bezorgen was een ramp. Vervolgens is deze binnen 2 maanden defect gegaan, waar... Se mere
Ik heb hier voor de 3e keer een wasmachine en droger gekocht(voor mij en later voor mijn kinderen) Niks meer dan lof voor deze mensen en hun mooie en uitstekend werkende apparaten! De apparaten we... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
They are worst than you can expect
They are worst than you can expect. I'm gonna file a report their delivered product just gave me a heart attack it burnt and smok in all home
Grote oplichters!
Grote oplichters!
Bij dit bedrijf een wasmachine en -droger gekocht, en oké: niet alles ging slecht. De verkoop en het leveren gingen heel snel, maar dat is het enige positieve. Daarna is het dramatisch: er werd beloofd de factuur te mailen, maar niet gebeurd. Al snel bleek de wasdroger niet in orde te zijn. Ondanks de garantie is het bedrijf telefonisch onbereikbaar, wordt op de mail niet gereageerd en ook het formulier op de website geeft geen reactie.
Wasmachine en droger gekocht
Wasmachine en droger gekocht! Volgende dag geleverd en apparaten verkeren in een nieuwstaat! Top service!
OPPASSEN MET DEZE OPLICHTERS!!!
OPPASSEN MET DEZE OPLICHTERS!!!
Ik heb begin dit jaar een wasdroogcombi bij ze gekocht. Verliep toen al zeer moeizaam, bezorgen was een ramp. Vervolgens is deze binnen 2 maanden defect gegaan, waarna ik meermaals heb geprobeerd contact op te nemen met dit bedrijf. Reacties blijven echter uit en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Vandaag een wasmachine en droger…
Vandaag een wasmachine en droger gekocht en werd direct geleverd. Zien er netjes uit net een wasje gedraaid en beide apparaten werken prima!
LET OP
LET OP! OPLICHTERS!
Koop hier niets, ze lichten je op!
Droger gekocht, kapot geleverd en vervolgens geen contactmeer kunnen krijgen. Minstens 50 emails gestuurd maar krijg geen gehoor. Probeer ze maar eens te bellen dan weet je genoeg!
LET OP! OPLICHTERS
Wasmachine en droger gekocht
Wasmachine en droger gekocht! Gisteren geleverd en in een topstaat geweldige service.
In november een AEG WAS/DROOG…
In november een AEG WAS/DROOG combinatie gekocht a € 650,--
Met 1 jaar garantie..
Na 4 maanden de droger kapot.
Gemaild en gebeld, springt gelijk over op niets zeg maar
Uiteindelijk zelf een monteur laten komen.
Wat bleek, de motor kapot, AEG geeft 10 jaar garantie op de motor, maar hun niets.
Uiteindelijk contact gehad, en of ik de reparatie bon wilde mee mailen.
Dat ook gedaan, zijn inmiddels 3 weken verder en nog geen reactie.
Zeer slechte service dus ..
Koop hier niets
Koop hier niets, hoe mooi ze het ook brengen. Wasmachine en droger (zouden jonge apparaten zijn) gekocht, binnen een week beide stuk. Bedrijf is onbereikbaar. Wanneer ze kunnen verkopen zijn ze heel snel maar garantie heb je niet en je blijft met troep achter.
Ik krijg geen reactie en gemaakte…
Ik krijg geen reactie en gemaakte afspraken worden niet nagekomen. De geleverde producten zijn van slechte en verouderde kwaliteit. Ook de beloofde tegemoetkoming vanwege de te late levering is nooit nagekomen. Zeer teleurstellende ervaring. Ik raad af om hier zaken mee te doen.
Kocht een wasmachine
Kocht een wasmachine. Die ging stuk. Vervolgens werd er een vervanger beloofd. Die bleek echt gaar te zijn. Wilde dat mijn oude gewoon gemaakt werd. Dat werd beloofd maar niet nagekomen. Conclusie: slecht ondernemerschap.
Defecte wasdroger geleverd. Geen after sales service. Geen communicatie mogelijk
Vorig jaar een wasdroger gekocht. Binnen de garantieperiode ging deze kapot door een probleem met de aandrijfriem. Na ongeveer zes weken wachten is het apparaat gerepareerd, maar na slechts enkele droogbeurten ontstond exact hetzelfde probleem opnieuw.
Na mijn eerdere Trustpilot-review ben ik gebeld door een medewerker. Er werden excuses aangeboden, een oplossing toegezegd en op basis daarvan heb ik mijn review verwijderd. Helaas is daarna niets meer gebeurd. De beloofde opvolging bleef uit en sindsdien ben ik volledig genegeerd.
Het gaat mij inmiddels niet alleen om de defecte droger, maar vooral om het niet nakomen van afspraken. Ik laat deze review staan totdat er daadwerkelijk een definitieve oplossing is geboden, bij voorkeur vervanging van het apparaat.
Groet
Willem
Wasmachine en droger gekocht
Wasmachine en droger gekocht! Werd dezelfde dag nog geleverd en naar boven gebracht. Alles keurig aangesloten en het werkt top!
Niet functionerend apparaat verkocht
Via Marktplaats een , volgens het bedrijf “kort gebruikte” koel-vries combinatie gekocht . Bij levering bleek het niet het model te zijn waarmee geadverteerd was , maar geaccepteerd omdat het model gelijkwaardig was. Het bedrijf bood 2 maanden garantie op functioneren. Vriezer is oke , koel-deel haalt de ingestelde temperatuur niet . Bedrijf geeft niet thuis op de klacht . Kan hen op geen enkele manier bereiken . Kat in de zak gekocht !!!!
Vragen stellen wordt hier blijkbaar niet gewaardeerd
Via Marktplaats contact opgenomen over een koelkast. Als geïnteresseerde koper heb ik meerdere normale vragen gesteld over het product, waaronder de staat, aanvullende foto's en leveringsmogelijkheden. Op deze vragen werd nauwelijks inhoudelijk gereageerd.
Na dagen wachten op antwoord kreeg ik uiteindelijk geen reactie op mijn vragen, maar wel een verwijt dat zij producten niet eindeloos voor klanten vasthouden. Opvallend, aangezien ik daar nooit om gevraagd heb.
Toen ik aangaf dat ik nog steeds wachtte op antwoord op mijn vragen en serieus geïnteresseerd was in het product, werd de communicatie direct onvriendelijk. In plaats van uitleg of service kreeg ik een defensieve houding en werd ik uiteindelijk zelfs geblokkeerd.
Als bedrijf verwachten dat klanten direct kopen zonder normale vragen te mogen stellen is al bijzonder. Potentiële klanten negeren, verwijten maken die nergens op gebaseerd zijn en vervolgens blokkeren is wat mij betreft nog een stap verder.
Als dit de manier is waarop men met klanten omgaat, dan heb ik weinig vertrouwen in de service na aankoop of de afhandeling van eventuele garantiegevallen.
Wasmachine en droger set gekocht
Wasmachine en droger set gekocht, afgesproken deze op een bepaalde dag op te halen ivm het huren van een bus + verhuislift etc. Dag ervoor contact gezocht, machines stonden niet klaar dus konden niet opgehaald worden. Zouden als tegemoetkoming door hunzelf geleverd worden. Week lang niks gehoord. Heel fijn om met 2 kleine kinderen niet te kunnen wassen na een verhuizing een week lang. Uiteindelijk zouden de machines geleverd worden op 5 mei, die dag zelf werd gemeld dat dit toch niet kon omdat ze geen bezorgers hadden op bevrijdingsdag. Beetje apart maar okee. Uiteindelijk toch nog 2 machines gekregen, helaas zag ik uiteindelijk dat ik een heel ander en ouder model droger had gehad. Inmiddels al meerdere mails gestuurd, telefoon gaat niet over. Totaal geen contact mee te krijgen.
Kan echt niet. Vond je echt een prima vent met het afleveren van die machines maar ga wat doen aan je klantenservice. Ben inmiddels al meer dan 2 maanden bezig met die machines. Foutje kan gebeuren maar dit zijn al 3 fouten in 1 bestelling waar weinig verantwoordelijkheid voor genomen wordt. Hopelijk wordt hier wel op gereageerd.
Oplichterij. Koop hier niks!
KOOP HIER NIKS!
Als ik minder dan 1 ster kon geven zou ik het doen. In het begin lijkt alles soepel te verlopen en komen ze het product bezorgen. Maar dan blijkt dat mn koeldiepvries combi niet goed werkt. Hoopvol contact opgenomen, hier en daar een reactie gekregen, maar tot een afspraak inplannen is het helaas niet gekomen. Telefonisch een paar weken niet bereikbaar geweest ivm vakantie. Er werd niet meer gereageerd op email of marktplaats. Toen kennissen een bericht konden sturen om iets te ‘kopen’ konden ze wel ineens binnen een kwartier reageren. Tevergeefs veel pogingen gedaan om een afspraak in te plannen of in contact te komen.
Om deze reden de rechtsbijstand ingeschakeld. 2 aangetekende brieven moeten sturen met een ingebrekenstelling. Uiteindelijk met veel pijn en moeite na een lange tijd mijn geld terug gekregen via de rechtsbijstand. En al die tijd (ongeveer 5 maanden) heb ik een enorm grote koelkast maar moeten stallen in het het geval dat ecowhitegoods eindelijk eens zou reageren.
Dus mensen wees gewaarschuwd! Koop hier niks, ik had zelf ook eerder deze reviews moeten lezen en niet alleen die van marktplaats.
Geen flauwekul bedrijf doet wat ze zeggen!
Ik heb meerdere appartementen die ik verhuur. Ik koop hier al jaren en heb er nooit problemen mee. Sterker nog als er iets is met de apparatuur dan verhelpen zij het binnen 24 uur. TOP BEDRIJF en op naar vele jaren!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik heb een wasmachine met droogfunctie besteld, maar wat ik ontving was een ouder model met een Frans menu – totaal niet wat je verwacht. Alsof dat nog niet genoeg was, werkt de droogfunctie simpelweg niet.
Wat het nog erger maakt, is de communicatie. Reacties blijven wekenlang uit, en dit is helaas geen eenmalig probleem – ook in het verleden duurde het telkens extreem lang voordat er überhaupt een antwoord kwam. Inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder en is er nog steeds geen enkele oplossing geboden.
Dit is echt onacceptabel. Je betaalt voor een goed werkend product en fatsoenlijke service, maar krijgt geen van beide. Ik raad iedereen sterk af om hier iets te kopen totdat ze hun zaken op orde hebben.
Zeer teleurstellend en frustrerend.
KOOP HIER NIET !!!!!
Komt afspraak niet na
Komt afspraak niet na
wil wel je geld ontvangen
Maar als je binnen de garantie een reparatie meld maken ze een afspraak met je en komen vervolgens niet opdagen en reageren daarna niet meer op je
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.