Productpine Anmeldelser 3.143

4,7

Super in een woord. Bestelling volgende dag binnen. Geweldige Airfryer De Philips Dual Basket met stoomfunctie. zal hier zeker vaker Bestellen scheelt enorm in de prijs en apparaat is nieuw aleen... Se mere

Wij kochten een refurbished Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete. Perfecte service : snel geleverd toestel helemaal in orde zoals beloofd en de Dreame Aqua10 ultra roller levert heel mooi werk. Wij h... Se mere

Ik was opzoek naar een kampeerkoelkast en vond alle opties vrij duur. Toen kwam ik Productpine tegen en zij konden een toestel aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Het toestel werkt perfect en was... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Møbeltilbehør
  3. Møbelforretning

Productpine is dé plek voor retour- en refurbished elektronica. Shoppen met een beter gevoel begint hier. Tweede kans, eerste keus: zorgvuldig gecontroleerd door specialisten en altijd met garantie. Minder verspilling, meer voordeel voor je portemonnee én de planeet.🌱

Fast and free shipping above € 20

Shipping within 1 business day.

Service with a personal touch.

4,7

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Super in een woord.

Super in een woord.
Bestelling volgende dag binnen.
Bestellen scheelt enorm in de prijs en apparaat is nieuw aleen doos beschadigd 😁
,ook erg behulpzaam als je iets wilt weten.

18. april 2026

Prachtige Horloge kunnen aankopen tegen…

Prachtige Horloge kunnen aankopen tegen een zeer mooie prijs, horloge was NIEUW! Er stond geadverteerd dat dit een retourkansje was want dat de doos beschadigd was.. niets van gemerkt doosje was in perfecte staat zonder deuken etcetera. Heb ze laten verkleinen en is een prachtige horloge zou ze niet meer kunnen missen of willen ruilen! Zeker een aanrader!

20. april 2026

Très sérieux

Très sérieux, produit impeccable et servic uleta rapide?
Emballage du prodit exelllent.
Le pc corresponr exactement à la desription.
Je recommand
Michel

2. april 2026

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring!! Ik heb een Quick mail espresso apparaat Gekocht bij productpine. Er zouden wat krasjes op zitten, deze heb ik niet gevonden. Perfect apparaat, en supersnel bezorgd! Ik ben blij!

18. april 2026

Super blij met de bestelde Brabantia…

Super blij met de bestelde Brabantia prullenbak! Voor de helft van de prijs een prullenbak met ‘gebruikerssporen’. Toen ik de prullenbak kreeg was enkel de verpakking beschadigd en de vuilniszakken zaten er niet meer bij. Goed dat deze producten een tweede leven krijgen!

20. april 2026