Dop van de pomp-unit zat vast. De "monteurs"hebben deze met veel kracht express kapotgedraaid, prima hoor maar vervolgens rekenen ze voor zo'n dop 30 euro terwijl deze normaal 7 euro kost (blijkt acht... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn droger was stuk. Monteur had geprobeerd mijn droger te reparen maar, helaas. Dus moest een nieuwe droger komen. Gelijk besteld volgende dag geleverd en geplaatst en de oude droger mee En vo... Se mere
Waardeloos bedrijf, komen eerste langs om een 'reparatie' uit te voeren twv 210eur. En 3 weken later gaat vaatwasser weer kapot, je krijgt zogenaamd 3maanden garantie op reparatie, maar daar is niks... Se mere
Wat een vakman is Wouter, toen onze vaatwasser het begeven had direct Wouter gebeld kwamen de kapotte vaatwasser ophalen en daarvoor kwam een gloednieuwe met 100 euro korting bij ons AFLEVEREN. geen b... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Van te voren contact gehad of de combi…
Van te voren contact gehad of de combi oven er nog was die was er nog afgesproken de volgende dag te komen bij aankomst was meneer aan de telefoon bezig en ondertussen liet ie ons wat andere zien
Op de vraag waar de oven was waar we voor kwamen kregen we verkocht ok raar maar goed kan dus wij een andere uitgezocht werkt perfect zei meneer was wel wat vies maar goed dat was een kwestie van poetsen bij thuiskomst bleek de oven het niet te doen na wat over en weer contact kreeg ik te
Horen dat ik hem kon terug brengen en een tegoed bon kon krijgen waarop ik zei daar geen
Genoegen mee te nemen en ik
Wil me geld terug nu ineens kon er niet meer gereageerd worden
Pas op dit is een oplichter
Pas op dit is een oplichter. Diagnose voor 89 euro. Er kwam een vriendelijke Engels sprekende Poolse meneer met een sterke geur van drank en zweet om zich heen. Mijn oven werd doorgemeten bij de stekker met een voltage meter. Er moest een onderdeel besteld worden, we bellen u morgen terug. Ik ben nooit meer gebeld en ben mijn 89 euro kwijt en de oven is nog steeds kapot. Mooie oplichter struc van wouters witgoed.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, communicatie en voorraad beheer echt onder de maat!
Na meerdere keren contact over een koel/vries combinatie langs gegaan om te kijken en kopen.
Na lang zoeken en bellen blijkt dat het al verkocht is!
Halve dag kwijt en thuis met lege handen
ze zijn echt de slechtste met wie ik ooit te maken heb gehad.
De technicus kwam ter plaatse en nog voordat hij ook maar probeerde het bedieningspaneel te openen, zei hij dat hij dat onderdeel niet had! Hoewel ik hen voorafgaand aan de afspraak op de hoogte had gesteld van het probleem en alle informatie had doorgestuurd, vertelden ze ons dat we €89 moesten betalen of een andere gebruikte Beko-kachel moesten meenemen (uiteraard uit hun magazijn, voor €400 inclusief bezorging)! Ik kan ze absoluut niet aanbevelen; ze zijn echt de slechtste met wie ik ooit te maken heb gehad.☠️
Combimagnetron bij hen gekocht
Combimagnetron bij hen gekocht. Hadden van tevoren aangegeven dat hij nog schoongemaakt moest worden. Toen ik 150 km had gereden, kwam ik erachter dat dit ding smeriger was dan de gemiddelde oven in een studentenhuis. Maar goed, gezien de kilometers toch maar meegenomen.
Thuis kwam ik erachter dat de magnetronfunctie niet werkte. Daarom hen een bericht gestuurd. Ze zouden een monteur sturen om te kijken wat er aan de hand was. Terwijl ik wachtte op bericht wanneer er een monteur zou komen, ben ik begonnen met schoonmaken. Het heeft mij letterlijk een volledige dag gekost om de oven weer schoon te krijgen.
Twee weken na mijn bericht nog geen reactie en daarom hen mijn aankoopbedrag teruggevraagd. Helaas wederom geen reactie meer mogen ontvangen.
Zeer onprofessioneel. Maandag een telefoontje, als er dan geen gewenste oplossing geboden wordt stap ik naar de kantonrechter!
Wasmachine pompt water niet weg
Wasmachine kapot, pompte geen water meer weg.monteur gebeld
Had via de telefoon aangegeven wat de error code was.
Probleem was gevonden, filter zat vol?
Monteur is weg nadat hij de machine op spoelen gezet heeft.
Na 2 uur gaf de machine de zelfde error en weer water in trommel en op de vloer.
Ik kontakt met monteur, volgens hem werd code niet aangegeven toen hij hier was….??? Ehm… nee dat klopt, machine geeft code aan het eind van was programma. Adivies: Ik moest de machine schuin tegen de muur zetten om het water eruit te laten komen. Wel een 2de hand machine geprobeerd te verkopen, heb het niet gedaan. Voelde niet ok.
105 euro armer en de wasmachine is nog steeds lek.
Opgelicht
Ter reparatie een vaatwasser aangeboden. Onderzoekskosten €30, de pomp moet worden vervangen is de conclusie. €90 extra kosten en de vaatwasser kan weer worden opgehaald.
Jammer, de vaatwasser heeft nog steeds hetzelfde probleem. Dus ik wil weten wat is er onderzocht en waarom is de pomp vervangen. Geen antwoord op de vragen, we kunnen de vaatwasser opnieuw aanbieden.
Dat doen we niet, wij vinden het gek dat er is geconcludeerd dat de pomp stuk is en we de vaatwasser het nog steeds niet doet. Dat hadden zij meteen kunnen controleren. Zodat wij niet een kapotte machine mee terugkrijgen. We geloven ook niet dat de pomp is vervangen en bieden aan de onderzoekskosten te betalen, maar niet de pomp.
Geen antwoord, ook niet na herhaaldelijk verzoek.
Zeer ongeloofwaardig bedrijf, geen zaken mee doen!
Je wordt opgelicht
Top!
Ik herken Wouters Witgoed niet in de slechte reviews. Mijn wasmachine ging stuk, had snel een andere nodig voor voorlopig tot ik een nieuwe kan kopen. Zag er een op marktplaats, contact gezocht allemaal prima. Was die wasmachine al vergeven helaas, Wouter bood me een andere machine aan van vergelijkbare kwaliteit (ik zie in een review staan dat dit een marketing truc is, kan me echt niks schelen als dit zo is aangezien ik goed ben geholpen). Op dag van levering keurig netjes contact met de werknemer van Wouters witgoed gehad omtrent tijd etc., de beste jongen was vriendelijk en professioneel. Nieuwe (2e handse) machine geïnstalleerd en de oude afgevoerd. Wasmachine werkt goed, oké misschien stopt ie er over een half jaar mee maar so be it. Dat is ook een beetje de gok met een 2e handsie.
Door een verhuizing
Door een verhuizing, zaten we met overtollig witgoed!!opslaan was geen optie.
Doordat we eerder goed geholpen waren met de aanschaf van o.a de wasmachine, heb ik gevraagd of ze ook witgoed( wasmachine,droger,koel/vrieskast) terugkochten en op wilden halen in
Zaandam!!Prima geregeld,keurig op tijd,vriendelijke jongens!!en netjes mijn geld ontvangen!!
Onbetrouwbaar bedrijf met hele…
Onbetrouwbaar bedrijf met hele onbeschofte mensen aan de telefoon. Oplichters!
Pas op als je een monteur bestelt: je moet meteen 89 euro per pin afrekenen voor een "onderzoek" en voorrijkosten. Terwijl ik al wist dat het deurslot van mijn vaatwasser stuk was.
Er werd mij beloofd dat de monteur met het juiste type slot voor mijn vaatwasser op de eerste afspraak zou komen. Typenummer van de vaatwasser doorgegeven, gevraagd of zij het slot op voorraad hadden "ja hoor, die hebben wij hier wel liggen, komt goed". Monteur komt zónder slot aan, constateert dat er een nieuw slot in moest (wat ik al wist en doorgegeven had), laat mij 89 euro pinnen en zegt dat ze opnieuw langs moesten komen voor 180 euro mét deurslot en een "sensor". Terwijl ik opgezocht had dat een deurslot 40 euro kost op internet.
Toen ik belde met de vraag hoe die 180 euro opgebouwd is, konden ze daar geen antwoord op geven. Ze geven ook geen antwoord op de vraag wat het uurloon is van de monteur. Een nieuw deurslot kost 40 euro, de overige kosten zijn dan zogenaamd monteurskosten. Ze werken met een "vaste prijs", die niet te verklaren valt. Later bleek in datzelfde telefoongesprek werd het bedrag ineens 150 euro werd, want de sensor bleek toch niet nodig?? Niets kan zwart op wit, in het telefoongesprek werd ik onbeschoft behandeld. Ze konden mijn vragen niet beantwoorden, de verbinding werd meerdere keren verbroken of ik werd in de wacht gezet en ze verzonnen ter plekke vage antwoorden.
Toen ik om verduidelijking vroeg wat betreft die sensor en waarom die ineens niet meer nodig was "werd het een te technisch verhaal om voor mij te begrijpen". Pure onzin, ze verzinnen het waar je bij staat. Oplichters zijn het. Pas hier alsjeblieft mee op.
Verhaal is niet opgelost, ik heb 89 euro weggegooid aan helemaal niets. Ga hier alsjeblieft niet mee in zee.
Verschrikkelijke ervaring
Verschrikkelijke ervaring! Blijf hier ver weg van!
Bij het monteren van onze nieuwe oven is de afvoerbuis van onze vaatwasser geraakt waardoor onze vaatwasser lekt en ook bij onze onderburen een lekkage is ontstaan! Wij worden al sinds een week steeds heen en weer gestuurd en Wouter’s witgoed is zich van geen schuld bewust. Zij willen de schade dan ook niet komen vergoeden of komen oplossen voor ons. Waardeloze en onprofessionele service! Wij hebben 350€ betaald voor een nieuwe (gebruikte) oven en zitten nu met een kapotte vaatwasser en lekkage!!
Afwasmachine gekocht nieuw een beco
Afwasmachine gekocht nieuw een beco . Volgens Wouter een prima keus. Gaat stuk na 2 jaar printplaat volgens de monteur . Kon €90 euro betalen en geen garantie. Ook bij telefonisch contact gaven ze niet thuis . Ongelooflijk waardeloos bedrijf . Absoluut vermijden.
Vaatwasser rekje
Super goed geholpen! Had een borden rekje nodig voor de vaatwasser! Bedankt!!
Top ervaring!!!
Ik kan mij totaal niet vinden in de negatieve reviews. Mijn wasmachine centrifugeerde niet meer. Er kwam diezelfde dag een monteur langs en zei dat mijn kogelborstels stuk waren. Omdat ik een samsung wasmachine had was dat moeilijk te vervangen. Het maken ervan was bijna net zo duur als een nieuwe wasmachine. De monteur wees me op de SB wasmachine. Ik heb gekozen om een nieuwe wasmachine te kopen met 5 jr garantie. 2 dagen later werd mijn nieuwe wasmachine bezorgd, oude mee genomen. Ik had nog een koelkast die mee moest. Hebben ze ook gedaan! Toppers van jongens! Snel sterk en ze hebben humor. Zeker een aanrader!
Snelle reactie
Savonds laat gereageerd op bosch wasmachine op marktplaats of deze mischien van de week gebracht kon worden. had meteen reactie waar deze gebracht moest worden en deze kon volgende dag al bezorgd deze werd door vriendelijke bezorger gebracht die hem
aansloot en liet draaien om 10.00 uur
smorgens.
Dat was nog eens een snelle actie hopend
op een poos plezier van deze Bosch
wasmachine.
they just disappered
I order a new washing machine from them, they came to install it and was not working. Never heard from them since then.
12u besteld 14u geleverd en geïnstalleerd
Vanmorgen app van vrouw. Wasmachine doet raar. Ik contact gezocht met wouters die zegt dat wordt een nieuwe (17jaar oud wisten dat het eerdaags wel zou gaan gebeuren). Om 12u een nieuwe besteld om 14u geleverd en geïnstalleerd. Dat noem ik nu service.
Domme actie
Mijn Miele wasmachine van 3 1/2 jaar had een eenvoudige reparatie nodig. Het was alleen een moeilijke plek. Kostte veel tijd en dus geld. Wouters witgoed heeft mij toen op mijn verzoek een nieuwe wasmachine verkocht. Oude meegenomen. Tot dusver prima allemaal. De monteur berekende €89. Ik zou bij aankoop van een nieuwe wasmachine € 22,50. terugkrijgen. Op 18 juni 2025 heb ik mijn nieuwe wasmachine gekregen. Mocht de € 22,50 niet van het aankoop bedrag aftrekken. Daarna is er niets teruggestort. Na een aantal mails en bellen beamen ze dat ik recht heb op dat geld maar ze maken het geld niet over. Is inmiddels 2 1/2 maand later. Heel erg slecht.
⭐☆☆☆☆
⭐☆☆☆☆
Normaal schrijf ik nooit recensies, maar na mijn ervaring bij Wouters Witgoed moet ik dit delen. Een maand geleden kocht ik via Marktplaats een wasmachine voor een goede prijs. Het kan gebeuren dat een tweedehands machine binnen een maand stuk gaat – gelukkig viel dit binnen de garantie.
Toen ik contact opnam, kreeg ik van Jamila echter alleen vervangende opties doorgestuurd die veel ouder en van mindere kwaliteit waren dan mijn oorspronkelijke machine. Haar uitleg? Dat haar baas mijn machine eigenlijk voor te weinig had verkocht en dat dit een “marketingtruc” was om klanten via Marktplaats te trekken. Maar dat is niet mijn probleem – bij garantie verwacht ik een machine van dezelfde kwaliteit terug.
Daarbovenop kreeg ik een nare spraakmemo en teksten als “Het is heel simpel, lieve Floor Vos”. Respectloos en totaal onprofessioneel. Jammer dat ik geen screenshots kan delen….
De machine is uiteindelijk vervangen door een iets minder model. De bezorger was erg vriendelijk, maar door Jamila’s houding heb ik mijn vertrouwen in dit bedrijf verloren. Helaas, na al die jaren zou ik Wouters Witgoed niet meer aanraden.
Zelfs niet 1 ster waardig maar je moet…
Zelfs niet 1 ster waardig maar je moet dit invullen.
Online een afspraak gemaakt en vrij snel kreeg ik een bevestiging dat er iemand tussen 14.00-16.00 uur langs zou komen. Helaas was er om 16.15 uur nog geen monteur. Gebeld met het bedrijf en daar was niets bekend over een afspraak. Toen ik aangaf van wie de bevestiging vandaan kwam kreeg ik te horen dat deze persoon gisteren overspannen naar huis was gegaan??? Dus!! Vervelend voor die persoon maar in alle eerlijkheid heb ik daar geen boodschap aan. Er werd voorgesteld om mij terug te bellen maar ik had specifiek tussen 14.00-16.00 uur afgesproken omdat de volgende gasten (verhuur appartement) op de stoep staan. Ik heb nu een afspraak met een ander bedrijf gemaakt.
Wat had het voor moeite geweest om een belletje te geven dat een collega ziek is. Daar had ik alle begrip voor gehad en dan hadden we samen naar een nieuwe datum kunnen kijken. Dit is geen manier van zaken doen en zelfs een excuus kon er niet vanaf. Echt een lomp bedrijf!
Van mij zullen zij nooit meer een opdracht krijgen. Wat een slecht bedrijf!