En rigtig god handel. Høj kvalitets rampe af gode, gedigne materialer, og nem at betjene. Vi købte rampen til vores to små bichon havanesere, fordi de ikke selv kunne komme op og ned ad vores høje d... Se mere
woofway.dk
Vi er simpelthen så begejstrede for vores nye hunderampe! Til at starte med var vi ret skeptiske – ville vores lille Chico overhovedet tage den i brug? Men Woofway var så imødekommende og lod os p... Se mere
Jeg købte denne rampe for at hjælpe min hund med mobilitetsproblemer, og den har været god. Den skridsikre overflade og justerbare højde gør den praktisk til både sofaen og bilen. Rampen ankom færdigs... Se mere
Jeg købte en hunderampe til min American Bully, men han gled på den og kunne ikke komme op i sengen. Han prøvede den et par gange, men i og med at han hele tiden gled ned, så sendte jeg den retur i... Se mere
Andre kiggede også på
Kanon kvalitet
Kanon kvalitet, bliver den bliver flittigt brugt.

Min hund er så glad!
Jeg har bestilt en hunderampe til min pomeranian og kan ikke være andet positiv. Han begyndte hurtigt at bruge den gøre både sofa og seng let tilgængelig for ham. Så slipper jeg også for at løfte ham heletiden. Han er glad og jeg er glad.

Hunderampe
Bestilte en hunderampe til mine 2 westier, mest tiltænkt til den ældste på 10 et halvt år.
Vi har lige modtaget den, den unge fandt hurtigt ud af at bruge den, den ældste øver jeg stadig med, men det skal nok komme.
Rampen er gedin og fint lavet og det gode er at den kan indstilles i flere højder.
Mht leveringen bestilte jeg varen d 1/8 og modtog den d 3/8

Sender aldrig rampen
Update
nej jeg fik ikke en mail for 2 dage siden(altså onsdag), den kom samme dag som i har svaret (ca 1 time før)… og i skriver i jeres svar at rampen er afsendt, men idag søndag er den endnu ikke modtaget hos GLS…. Men det ser ud til at måske sker der noget nu næsten 2,5 måned efter bestilling
Sender aldrig rampen, men hæver penge ved bestilling… fupfirma

Besvarelse fra woofway.dk
Bestilte en rampe til min hund den…
Bestilte en rampe til min hund den 30.maj, udover at jeg skulle vente næsten 2 mdr på at modtage rampen, er jeg godt tilfreds med rampen.
Den fungere fint.
Ville have givet 5 stjerner hvis ikke ventetiden var så lang.

Checkede Trustpilot for sent
Checkede Trustpilot for sent, så jeg har nu annulleret min bestilling (uden at der reageres på mail eller telefonopkald).
Jeg gør nu indsigelse via min bank og har spærret mit kort, selvom pengene er hævet, så kan kortoplysninger nemlig ikke misbruges.
Har også meldt dem på Insta.
Synes det er problematisk for Trustpilot at de eneste gode anmeldelser for WoofWay kun er fra brugere med denne ene anmeldelse. Det bør vel kun være anmeldelser for verificerede brugere, der vises!?

Besvarelse fra woofway.dk
Svindlere der hæver penge uden at sende…
Svindlere der hæver penge uden at sende ordren! Jeg bestilte en rampe d. 31. maj, og d. 4. juni trækker Woofway så beløbet fra mit Dankort. D. 5. juni skriver de og fortæller mig, at varen er udsolgt, og at de vil prøve at få flere hjem, så ordren bliver forsinket med 1-2 uger. Jeg skriver til dem samme dag, at jeg gerne vil annullere min ordre, fordi jeg ikke vil betale for noget, jeg måske, måske ikke får efter lang leveringstid.
Fordi de ikke har et telefonnummer, man kan ringe til, kontakter jeg dem på facebook og mail d. 10. juni og forklarer dem, at det er brud på lovgivningen at trække pengene, før ordren er afsendt. Jeg kan se, at de har åbnet min besked på messenger, men de svarer ikke. Nu må vi se, hvad Forbrugerombudsmanden siger til den sag.
god kvalitet og hurtig fragt
Jeg bestilte en hunderampe til min malteser og kan ikke være andet en positiv. Min hund begyndte hurtigt at bruge den og det er en mega lettelse at have den for at gøre både sofa og seng let tilgængelig for ham. De skal også have ros for at have en mega Hurtig levering!!! Kan kun anbefales til alle hundeejere med mindre hunde