WoodUpp - Sverige Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Atlasgatan 8, 802 86 Gävle, Brynäs, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Been a customer for some years now! These wood panels and accessories are truly unmatched in quality - all while not being outrageously pricy. We did a few rooms worth of projects through the years, a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Everything from 1st contact to ordering and delivery of goods! The quality is of very high standard and works perfectly, looks great, we love the result in our hall. Always quick response in dialogue... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Møbelfabrikant

Om WoodUpp - Sverige

Skrevet af virksomheden

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Skrevet af virksomheden

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.597 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Perfect!

Fast delivery, good quality!

18. august 2025

Sounds great, Martin! Thanks a lot for your feedback 🙌

Best regards
VD, WoodUpp Sweden

Kvalitet produkter

Dessa produkter från WoodUpp håller mycket hög kvalitet och har ett fantastiks utseende. Enkelt att installera. Snabba leveranser och väldigt finns kundservice.
Har köp deras produkter både till företaget och till mitt hus.

15. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack så mycket för dina fina ord, Jens! 🙏 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med hela WoodUpp-upplevelsen!

Mycket bra service

Mycket bra service, snabba svar samt mycket hjälpsamma, kommer definitivt komma tillbaks 🤗

5. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack så mycket för dina 5 stjärnor! Vi ser så mycket fram emot att välkomna dig tillbaka! 😊💫

Med vänliga hälsningar

Helvetiskt bra kvalité

Helvetiskt bra kvalité. Värt de extra pengarna

12. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Vi lägger hela hjärtat i att leverera just den där känslan – toppkvalité som verkligen är värd varenda krona. Kul att du känner samma sak! 🔥

Stort tack för ditt köp, Christoffer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra bemötande vid problem

Trots att leveransen saknade en hel del av det jag beställt och som försvunnit under transporten så skickade WoodUpp relativt omgående det som saknades.

8. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack så mycket för ditt omdöme, Matti.
Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig snabbt, trots strulet med transporten. Hoppas verkligen att du blir supernöjd med slutresultatet! 😊

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det började med att godset jag beställt…

Det började med att godset jag beställt var transport skadat
Sedan när skadan anmäldes så gick det flera dagar innan jag fick ett svar
När jag sedan fick reklamations materialet så var det lite transport skadat i ena hörnet….men det gjorde inte så mycket eftersom jag bara skulle använda en liten del av panelen
Sedan om man tittar på detaljer så var filtmattan bakom panelerna inte fullt 60cm och sista listen på filtmattan var 3mm förbi filtmattan ,det gjorde att om man tryckte nästa panel mot den som var fäst …så blev avståndet mellan Listerna mindre än övrigt avstånd på panelen

4. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack så mycket för samtalet igår, Jarmo. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att prata med mig. Det gör mig väldigt glad att höra att du, trots hinder på vägen, i slutändan är riktigt nöjd med resultatet. Jag hoppas också att du känner att vi har gjort allt vi kan för att hjälpa dig genom processen.

Vi har svarat dig snabbt på varje mejl – inom 24 timmar – och att handläggningen kring din skada tog några dagar är helt normalt i en sådan process. Men viktigast för mig var känslan jag fick av dig igår: att allt blev bra till slut och att du nu är nöjd med ditt WoodUpp-projekt.

Dina synpunkter betyder jättemycket för oss, och vi tar alltid med oss det som våra kunder delar. Det som egentligen betyder något i slutändan är att du känner dig nöjd och trygg med oss. Och när något inte blir helt perfekt, vill vi att du ska känna att vi verkligen lyssnar och bryr oss.

Stort tack för samtalet och stort tack för ditt köp. 😊

Bästa hälsningar,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stort beröm för utmärkt kundservice

Ännu inte satt upp på väggen, men stort beröm för kundförståelse och service i samband med leveransstrul ( som orsakats av mig!). Löstes snabbt och elegant!

7. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Så glad att höra att allt löste sig till slut, Catharina. Vår viktigaste uppgift är att hjälpa dig som kund.
Martin hälsar så mycket! 😊

helt enkelt gällande kvalitet

Bäst helt enkelt gällande kvalitet, håller vad man lovar i reklamen!

4. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack så mycket, Annette! Det betyder mycket att du känner att du kan lita på oss. 🙏 Stort tack för ditt köp!

Väldigt nöjd

31. juli 2025

Tack så mycket för dina 5 stjärnor, Niklas! Så glad att höra du är nöjd! 😊🎉

Stine Brorsen,

Funkar mycket bra

Funkar mycket bra. Är väldigt nöjd

16. juni 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Så härligt att höra – tack för att du delade med dig! Tack så mycket för dina 5 stjärnor, Joakim! 😊

Uppföljning på våra planer

Uppföljning på våra planer, hjälp med ritningar ideer, leverans och efteråt har varit en av de bästa upplevelserna jag har haft med leverantörer som privatperson på mycket länge. Fantastiskt företag, ärlighet och professionalism.

17. juni 2025

Tack snälla för din otroligt varma recension, Sonny! 🙏
Jag blir verkligen glada över att höra att du har haft en så positiv upplevelse hela vägen. Vi strävar alltid efter att vara just det du beskriver, så dina ord betyder mycket för oss.

Martin hälsar och tackar så mycket!

Allt var bra

Allt var bra, och väldigt snyggt

9. juni 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Så kul att du är nöjd! Sånt gör oss glada! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättesnyggt och lätt att montera.

Panelerna var väldigt fina med tjock och bra filt på baksidan. Lätta att limma upp. Ger hemmet en fint intryck.
Vid urtag för tex brytare och uttag är tipset att häfta med kraftig häftpistol i de korta bilarna.

Hyllor och knoppar som är flyttbara var lätta sätta dit och är snygga.

9. juni 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Stort tack för din fina recension, Jan!
Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både panelerna och våra nya Create produkter. 😊

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa - snabba leveranser utan krångel det blev väldigt fint!!

4. juni 2025

Tusen tack för din fina recension, Ulrika! 😊
Så roligt att höra att både beställningen och leveransen gick smidigt – och att resultatet blev så fint!
Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.