Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna... Se mere
Been a customer for some years now! These wood panels and accessories are truly unmatched in quality - all while not being outrageously pricy. We did a few rooms worth of projects through the years, a... Se mere
Everything from 1st contact to ordering and delivery of goods! The quality is of very high standard and works perfectly, looks great, we love the result in our hall. Always quick response in dialogue... Se mere
Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Se mere

Atlasgatan 8, 802 86, Gävle, Brynäs, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Great and friendly service. Quick deliveries.

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Riktigt bra företag som ta ansvar om det ha blivit strul.
Så nöjd och så trevliga när man ringer

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Excellenta produkter med hög kvalité och design samt effektiv och trevlig personal som är mer än behjälplig när du behöver hjälp.

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Funkar utmärkt med lite för dyra för att köpa fler

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Börjar med att säga att WoodUpp gör mycket bra produkter, med mycket hög kvalitet ( jag har jämfört med många andra) samt att WoodUpp har korta leveranstider, mycket bra personlig service och följer upp alla beställningar

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Personalen i kundtjänst var väldigt bra att göra med och hjälpte till med allt.
Panelen och övriga tillbehör var bra också.

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Väldigt nöjd med produkterna men även toppenservice när det kom till stt returnera en felbeställning.
Varmt rekommenderat!

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Väldigt nöjd med både utseende, kvalitet och hela köp och leveransprocessen. Skulle köpa igen om behov uppstår.

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Väldigt hjälpsamma, både med idéer, instruktioner och information om materialåtgång.

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Lätt att skära, klyva och montera. Vi är jättenöjda med resultatet.

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Mycket nöjda med panelerna. Mycket bra service i samband med beställning och leverans. Världsklass 👌🏻

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Bra kvalité och bra service över lag.super nöjd med mina produkter.

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Extremt smidigt att montera!
Vi var nöjda från start till slut. Från första kontakt med företaget, provbitar, beställning, leverans, montering och uppföljning!
Det blir väldigt modernt och extremt snyggt med Wood upp i hemmet. Vi jämförde med provbitar från en billigare leverantör men det blev att vi valde kvaliten från Wood upp, och ångrar oss verkligen inte!

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige
Supernöjd över akustikpanelen (valnöt) som jag köpte. Fick väldig bra hjälp när jag ringde kundtjänst när jag hade lite frågor innan jag la en beställning. Innan jag beställde akustikpanel så beställde jag lite prover från diverse tillverkare och tyckte att woodupp hade klart bäst kvalite. Rekommenderar alla som beställer akustikpanel att göra detsamma.