WoodUpp - Sverige Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Atlasgatan 8, 802 86 Gävle, Brynäs, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är tredje gången jag köper paneler och CREATE produkt från dem och jag är jättenöjd med det. Jag satte upp i sovrummet denna gången, bara en sida mot grannen, och rummet blev tystare och panelerna... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Been a customer for some years now! These wood panels and accessories are truly unmatched in quality - all while not being outrageously pricy. We did a few rooms worth of projects through the years, a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Everything from 1st contact to ordering and delivery of goods! The quality is of very high standard and works perfectly, looks great, we love the result in our hall. Always quick response in dialogue... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk kundservice🙏 Fick snabb hjälp med att lägga en beställning som tillfälligt saknades i webshopen och kom fram direkt på telefon när jag hade ett mindre problem vid installationen och fick... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Møbelfabrikant

Om WoodUpp - Sverige

Skrevet af virksomheden

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Skrevet af virksomheden

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.581 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

jätte nöjd

snabbt o bra service samt väldigt snyggt varor

17. november 2025

Så härligt att höra, Linda! Stort tack för ditt köp. 😊
Vi på WoodUpp önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎄

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kund som kommit tillbaka gång på gång…

Kund som kommit tillbaka gång på gång med anledning, Woodupp har bra kundservice, toppen support, snabb leverans och kvalité produkter som även är estetik vackra.

19. juni 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack för dina fina ord, Tobias, och stort tack för att du väljer WoodUpp igen! Vi önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år 💫

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nöjd med panelerna men en av…

Nöjd med panelerna men en av LED-listerna var inte 240 cm, snarare 244 cm. Sånt borde kollas på fabrik.

22. oktober 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack för ditt ömdome, Per! Jag har skickat ett mejl till dig för uppföljning då detta faktiskt är ett produktionsfel. LED-slingan ska vara 240cm. 😊

Stort tack för ditt köp!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Överlag en smidig och bra upplevelse

Överlag en smidig och bra upplevelse. Snygg och lättmonterad produkt.

8. oktober 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Hurra! Precis så vill vi att det ska kännas!
Stort tack för dina 5 stjärnor! 🤩👌

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans
Fina akustikpaneler

15. oktober 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack för ditt omdöme, Carina! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkterna. 🤩

Superfina akustikpaneler

Superfina akustikpaneler.
Snabb leverans och fantastisk support.

3. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Bra produkter, snabb leverans och riktigt bra kundsupport är våra tre viktigaste fokusområden – därför blir vi extra glada när du lyfter just det. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, Tommy! 🙏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde både spegel och krokar hos…

Beställde både spegel och krokar hos WoodUpp.
Allt levererades snabbt och med hög kvalité på produkterna. Det uppstod ett litet problem i beställningen och då var kundservicen i världsklass!

7. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tusen tack för den fina recensionen, Anders! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss! 😍

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Extremt bra kvalitet på skivorna

Extremt bra kvalitet på skivorna. Snabb leverans dessutom.

29. september 2025

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Gustaf! 🌟
Vad roligt att du upplever kvaliteten på våra paneler – vi lägger stor vikt vid detaljer som de fasade kanterna och den gedigna känslan i materialet. Härligt också att leveransen gick smidigt!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fina paneler men helt orimligt med at…

Fina paneler men helt orimligt med at man ska betala fraktkostnad på 400kr för en order på flera tusen. Var sen dessutom tvungen att betala returfrakt för en delretur av en bit. Blir inte woodup igen.

26. september 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack för din feedback, Adam! Jag hoppas det känns bättre efter vårt mejl till dig.

Vi har en fraktkostnad på 399 kr eftersom våra paneler är väldigt stora och kräver särskild hantering vid transport – de är ju 2–3 meter långa. Med det i åtanke är detta ett mycket konkurrenskraftigt fraktpris, särskilt jämfört med vad andra aktörer tar för samma typ av leveranser. När det gäller retur av tillbehörsprodukter har vi en mindre returavgift, vilket också är helt standard i branschen.

Vi är verkligen glada att du gillar våra paneler – och vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka i framtiden. 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Superbra att jag fick brq hjälp när det…

Superbra att jag fick brq hjälp när det va en hel del skadat på min leverans. Väldigt bra kundservice.

18. september 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Det är vårt viktigaste jobb att finnas där och hjälpa till – särskilt när något krånglar till sig. Vi är glada att du känner att du fick bra hjälp och uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse! 😊

Krokar och hylla

Känns som gedigen kvalitet och mycket lätt att sätta upp våra krokar och hylla på existerande panel

19. september 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Va glad jag blir, Annica! Så roligt att höra du är nöjd med CREATE produkterna! 🤩

Underbar produkt

Lätt att hitta på hemsidan, snabb leverans och underbar produkt😀

12. september 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme, Maria! Så kul att du gillar produkten och att allt gick smidigt 😀

Snabb leverans

Alltså så fin panel.
Lätt att montera, så nöjd.

4. september 2025

Stort tack, Mona! Så kul att allt gick smidigt! 🎉

Top service!

4. september 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack så mycket, Jan, för dina 5 stjärnor! Så otroligt uppskattat att du tog dig tiden att dela med dig. 🤗

Kan varmt rekommendera

Hade en fråga till kundtjänsten innan köp. Fick snabbt svar och bra bemötande.

28. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Så glad att höra detta, Anders! Tack så mycket för dina 5 stjärnor och stort tack för ditt köp! 😊

Är som förväntat

Är som förväntat! kommer att handlar mer

20. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att allt levde upp till dina förväntningar. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig tillbaka som kund igen framöver. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har beställt i flera omgångar

Jag har beställt i flera omgångar. Lätt att navigera på hemsidan. Nu på sista beställningen var ett paket med paneler i fel kulör men det var smidigt att få kontakt, snabb respons och vi väntar nu på vidare instruktioner hur vi ska gå till väga. Överlag väldigt nöjd!

18. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tack snälla för dina fina ord, Ulrika! 🌟 Vad roligt att höra att du är så nöjd med oss och vår hemsida. Jag ser att min kollega Martin redan är i full gång med att hjälpa dig med ärendet, och självklart ska vi se till att det här blir löst på bästa sätt så att du känner dig helt trygg och nöjd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra stöd för köp och montering

Bra med testbitar innan. Mycket info på webben. Bra mallar för t.ex montering av tv upphängning.

13. august 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Sverige

Tusen tack för att du delar med dig, Hans!
Stort tack för ditt köp! 🤗

VD, WoodUpp Sverige

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.