Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Se mere
Virksomheden har svaret
I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuk bedrijf, altijd weer leuke nieuwe innovatieve producten. Wel prijzig, dus moet altijd wel goed over nadenken of het waard is.
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb wandpanelen gekocht zonder ze gezien te hebben maar het klopte prima met het plaatje.
Verder netjes afgehandeld en gebracht.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Top bedrijf. Staan voor je klaar ook als je een extra vraag hebt. Goed geholpen. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Nadat we van verschillende aanbieders proefpanelen hadden ontvangen hebben we uiteindelijk toch gekozen voor WoodUpp. Echt mooiere kwaliteit, wel een stuk duurder dan de andere. Maar omdat er een Black Friday actiekorting was dan toch voor WoodUpp gekozen. Het prijsverschil was nu dan toch een mooi stuk kleiner.
Omdat we een paar cm hofer dan 240 nodig hadden de 300cm versie gekozen. Jammer genoeg waren er geen 260cm versies leverbaar. Wellicht een optie voor de toekomst, voordeliger voor de klant en heel veel minder afval!
Wat echt wel tegenviel aan de geleverde panelen wat dat de afwerking een stuk minder was dan de samples die we hadden. Alle latten hadden splinters aan de zijkanten. Dus moest iedere lat met de hand worden geschuurd. Dit kostte een hoop tijd extra. Maar nog erger door het opstapelen tijdens het inkorten van de panelen haakte die splinters in de onderlaag van het paneel erop waardoor er ook stukjes hout van de toplaag werden getrokken en dus op de panelen diverse lichte beschadigingen zijn ontstaan. Dat is jammer. Gelukkig konden we door strategische plaatsing dit redelijk verbloemen.
Al met al wel blij met het resultaat. Mooie wand geworden maar de ervaring had echt nog beter kunnen zijn.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Netjes en snel geleverd en het voldoet aan de verwachting.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Van alles wat we hadden besteld, mistte een onderdeel maar ze hadden alles snel weer naar ons toe gestuurd. Verder prima webwinkel

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Goede kwaliteit, goede klantenservice. Mooie aparte kleuren van de akoestische panelen. Wel wat duur.

Bestellen verliep vlekkeloos.
De panelen vind ik prachtig staan maar doen ook hun werk veel beter dan verwacht. De galm is weg uit de woonkamer en muziek luisteren is weer een genot geworden. Daar kan geen kabel of andere aanpassing/ verandering in een audio systeem tegenop.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Snelle (wel dure!) levering. Mooi materiaal. Erg blij mee, veel positieve reacties.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Netjes verpakt en een vriendelijke bezorger!
Nu nog zelf plaatsen!

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Levering en service, helemaal top!
Materiaal is ook echt van de beste kwaliteit

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Snel geleverd en mooie kwaliteit van de panelen. Ik moest er eentje op maat maken en dat ging redelijk makkelijk dus ben erg blij met het eindresultaat. Super leuk dat je er allemaal accessoires aan kan hangen. Ben er erg blij mee.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
De 2 panelen waren zorgvuldig verpakt en we hebben van deze 2 panelen een mooie hoek gemaakt. De 2 schapjes waren ook makkelijk te monteren. We zijn er blij mee.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Het is een fraai product deze wandpanelen. Service is ook prima. Door grote succes Black Friday duurde levering langer. Mooie oplossing gehad van leverancier.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Helaas zit er voor de 2de keer kleurverschil in de panelen.
Voor de rest een prima product

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Top kwaliteit. Ik heb verschillende aanbieders vergeleken en deze panelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.