WoodUpp - Netherlands Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Wittevrouwen 14, 1358 CD Almere, Almere Haven, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk bedrijf, altijd weer leuke nieuwe innovatieve producten. Wel prijzig, dus moet altijd wel goed over nadenken of het waard is.

Virksomhedsoplysninger

1. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Møbelfabrikant

Om WoodUpp - Netherlands

Skrevet af virksomheden

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Skrevet af virksomheden

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.578 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Mooie wandpanelen

De geleverde panelen zijn echt super mooi en de levering ging ook vlot

De montage handleiding is duidelijk en het resultaat is echt heel mooi.

Enigste puntje is misschien de prijs die wel hoger is dqn bij de concurrent.

Maar alle kwaliteit heeft een prijs

Overal zeer tevreden.

20. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor deze prachtige review! 🤩

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de panelen, de vlotte levering en de duidelijke montagehandleiding. Geweldig dat het eindresultaat zo mooi is geworden – daar doen we het voor!

Ook dank voor uw eerlijke feedback over de prijs. We begrijpen dat dit een belangrijk punt is en streven ernaar om met onze kwaliteit, afwerking en service echt het verschil te maken.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met het eindresultaat! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles gegaan volgens de gemaakte…

Alles gegaan volgens de gemaakte afspraken.

19. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles volgens de gemaakte afspraken is verlopen.

Wij waarderen uw vertrouwen en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel en netjes geleverd

21. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de levering.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering. Prachtige wandpaneel.

16. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering én dat het wandpaneel zo in de smaak valt. Daar doen we het voor!

Veel plezier met uw prachtige wandpaneel en hopelijk tot een volgende keer 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling was perfect levering ook…

Bestelling was perfect levering ook perfect

16. januar 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat zowel uw bestelling als de levering helemaal naar wens waren.
We waarderen het enorm dat u dit deelt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supermooi producten en mooie accessoires

Supermooie producten en praktische accessoires die geheel in lijn liggen met het design.

12. januar 2026

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat onze producten en accessoires zo goed aansluiten bij het design en praktisch in gebruik zijn. We waarderen het enorm dat u dit deelt!

Mooi product, ff geduld

Mooi product, wel lange levertijd

13. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het product, dank u wel voor uw review! 😊

We begrijpen dat de levertijd als lang is ervaren. We doen ons best om iedere bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar door drukte kan dit soms iets langer duren dan gewenst.

Bedankt voor uw geduld en voor het delen van uw ervaring!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een snelle opvallende upgrade van je kamer

De panelen zijn goed te plaatsen met twee personen. Mijn vrouw en ik hebben op 1 dag twee kamers immens geupgrade. Heel bevredigend om te zien 👍

8. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze mooie review! 😊
Super om te horen dat het plaatsen zo goed ging en dat jullie in één dag twee kamers zo’n enorme upgrade hebben kunnen geven, dat is echt een topresultaat 👍

Veel plezier met het eindresultaat en bedankt dat jullie dit met ons delen!

Mooie producten!!

Mooie producten!!

29. december 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Dank voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over onze producten.

Snel en goed

Snelle, degelijke levering. De producten (viltpanelen) zagen er goed uit.

9. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te lezen dat je tevreden bent over zowel de levering als de kwaliteit van de viltpanelen 😊.

Levertijd aangehouden

Levertijd aangehouden , levering op tijd ,
Prima !

8. januar 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Super om te lezen, dank je wel! We zijn blij dat de levering volgens planning is verlopen 🙌

Solid Product

Solid Product, good delivery. Pricey though!

19. september 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Thanks for sharing your experience! Great to hear you’re satisfied with the product and delivery. Your feedback is much appreciated.

Kind regard,

Mooie panelen

Mooie panelen

14. oktober 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat de panelen bevallen. Daar doen we het voor!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne ervaring, nadeel eindlamellen te kort

Wij hebben Akupanels besteld. De kleurstalen zijn fijn om te ontvangen.

De maten van de Akupanels vielen wel wat tegen. Er zit een groot gat tussen de 240 en 300. Een tussenmaat zou fijn zijn.

Bestellen was eenvoudig en de bezorging was goed geregeld.

Wij hebben uiteindelijk de 300 gekozen en een flink stuk afgezaagd. Het grootste nadeel daarvan is, naast de kosten, de eindlamellen. Deze zijn alleen in 240 te krijgen. Je moet er daardoor 2 bestellen en dan heb je dus een kleurverschil. Je bent aan het puzzelen welk stukje van de 2e lamel het beste past bij de 1e eindlamel. Doordat de kleur niet mooi overloopt blijf je zien dat je eindlamel te kort is. Dat is heel jammer; zeker gezien de prijs van de producten.

De instructiefilmpjes zijn prettig om te bekijken.

10. december 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en de uitgebreide feedback! Wat fijn om te horen dat het bestelproces, de bezorging en onze kleurstalen en instructievideo’s als positief zijn ervaren 😊

We begrijpen heel goed jullie opmerkingen over de maatvoering en de eindlamellen. Het is jammer om te horen dat dit in jullie situatie tot extra kosten en puzzelwerk heeft geleid, zeker omdat je dit uiteindelijk blijft zien in het eindresultaat. Dit soort feedback nemen we serieus en helpt ons om onze producten en het assortiment verder te verbeteren.

Dank jullie wel voor het vertrouwen in WoodUpp en voor het meedenken. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waarbij we kunnen helpen, dan staan we uiteraard voor jullie klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

There was a long delay with my order…

There was a long delay with my order due to the Black Friday sales but the team kept me informed all every step of the way right up to the delivery date.

Great product, love it!

18. december 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je het product zo goed vindt en dat ons team je goed op de hoogte heeft gehouden, ondanks de drukte tijdens Black Friday. We waarderen je geduld enorm en hopen dat je nog lang van je aankoop geniet!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zeer slechte communicatie en levering…

Zeer slechte communicatie en levering zeer vertraagt zonder enige berichtgeving.

Dit was mijn 3e bestelling. de 2 voorgaande bestellingen verliepen ook niet goed. Ik had echter het vertrouwen dat deze 3e bestelling niet mis kon gaan, maar het blijkt dat woodupp structureel haar afspraken niet nakomt en ook niet communiceert of naar tevreden klanten streeft.

zeer jammer dat ik tot deze conclusie kom.

16. december 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Wat vervelend om te lezen dat je (wederom) een teleurstellende ervaring hebt gehad. Onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie rondom je bestelling. Dit is zeker niet hoe wij willen dat onze klanten het ervaren. We nemen je feedback zeer serieus en zullen dit gebruiken onze service te verbeteren.

Nogmaals onze excuses en dank dat je dit aangeeft.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We kregen een telefoontje voor het…

We kregen een telefoontje voor het tijdstip wanneer we de bezorging konden verwachten en of dat uitkwam. Plaatsen was goed te doen. Heel blij met de panelen.

18. december 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor het delen van je ervaring, Erica! Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen en dat het plaatsen soepel is gegaan. Geweldig dat jullie zo blij zijn met de panelen. Veel plezier ermee!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb wandpanelen gekocht zonder ze…

Ik heb wandpanelen gekocht zonder ze gezien te hebben maar het klopte prima met het plaatje.
Verder netjes afgehandeld en gebracht.

15. december 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat de wandpanelen volledig aan uw verwachtingen voldeden en dat alles netjes is afgehandeld en geleverd.

Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Top bedrijf

Top bedrijf. Staan voor je klaar ook als je een extra vraag hebt. Goed geholpen. Zeker een aanrader!

12. december 2025

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Wat fijn om te lezen, hartelijk dank voor deze mooie review!
Geweldig om te horen dat je zo goed geholpen bent. We staan inderdaad altijd graag klaar om mee te denken en extra vragen te beantwoorden.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en de aanrader! 😊

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooi resultaat, wel wat kanttekeningen en verbeteringen mogelijk.

Nadat we van verschillende aanbieders proefpanelen hadden ontvangen hebben we uiteindelijk toch gekozen voor WoodUpp. Echt mooiere kwaliteit, wel een stuk duurder dan de andere. Maar omdat er een Black Friday actiekorting was dan toch voor WoodUpp gekozen. Het prijsverschil was nu dan toch een mooi stuk kleiner.

Omdat we een paar cm hofer dan 240 nodig hadden de 300cm versie gekozen. Jammer genoeg waren er geen 260cm versies leverbaar. Wellicht een optie voor de toekomst, voordeliger voor de klant en heel veel minder afval!

Wat echt wel tegenviel aan de geleverde panelen wat dat de afwerking een stuk minder was dan de samples die we hadden. Alle latten hadden splinters aan de zijkanten. Dus moest iedere lat met de hand worden geschuurd. Dit kostte een hoop tijd extra. Maar nog erger door het opstapelen tijdens het inkorten van de panelen haakte die splinters in de onderlaag van het paneel erop waardoor er ook stukjes hout van de toplaag werden getrokken en dus op de panelen diverse lichte beschadigingen zijn ontstaan. Dat is jammer. Gelukkig konden we door strategische plaatsing dit redelijk verbloemen.

Al met al wel blij met het resultaat. Mooie wand geworden maar de ervaring had echt nog beter kunnen zijn.

30. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! We zijn blij dat jullie uiteindelijk voor WoodUpp hebben gekozen en dat het resultaat mooi is geworden.

We begrijpen goed dat het prijsverschil een aandachtspunt kan zijn. Ook je suggestie over tussenmaten zoals 260 cm nemen we zeker mee voor de toekomst; dat zou inderdaad minder afval opleveren.

Wat betreft de afwerking van de panelen: excuses dat dit niet helemaal aan jullie verwachtingen voldeed. We adviseren bij beschadigingen of ontevredenheid altijd gelijk contact te zoeken, zodat we het probleem kunnen verhelpen. Het is fijn om te horen dat jullie met wat creatief plaatsen toch een mooi eindresultaat hebben kunnen maken.

Jouw feedback helpt ons om de ervaring voor toekomstige klanten nog beter te maken, dus dank daarvoor. Wij wensen je veel plezier van het eindresultaat!