Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Se mere
Virksomheden har svaret
I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuk bedrijf, altijd weer leuke nieuwe innovatieve producten. Wel prijzig, dus moet altijd wel goed over nadenken of het waard is.
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel tevreden met de mooie panelen en assessoires! Super service ook toen er wat bleek gemissen in de bestelling een snelle nalevering zonder probleem. Echt top!

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Snelle levering in de Black Friday tijd. Goede communicatie tijdens het afleveren en als aanvulling op het al gebruikte Woodupp weer een fantstiche afwerking en beleving.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Woodupp heeft een goed assortiment in accessoires. Wij hadden de ledstrips met afstandsbediening en kapstokhaken besteld. De afstandsbediening zat niet in de doos. En werd spoedig nagezonden. De strips passen goed in het paneel met fijn dimbaar licht

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Zeer goed en uitgebreid geholpen zonder dat wij van tevoren een afspraak hadden gemaakt. Snelle levering van de bestelde materialen. We hadden 1 paneel teveel besteld en deze mocht retour.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de dames die we aan de lijn kregen, de perfecte levering en het contact met de chauffeur waren om door een ringetje te halen. En de panelen en de jashaken zijn werkelijk supermooi!

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Keurig nette levering en kwaliteits artikelen we hebben nu zes plankjes en zijn allemaal erg mooi dus we zijn zeer tevreden.
Top bedrijf.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Het zijn mooie en geweldige goede producten voor aan de latjes wanden.
Alleen met het verpakkingen kunnen ze nog een upgrade maken. Het was in plastic verpakt, maar mijn punt hierover gaan ze oppakken voor de toekomst.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Vriendelijke personeel die kennis hebben van het produkt. Kwalitatief zeer goed produkt. Ook de retournering van mijn 2e bestelling verliep vriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
De bestelling kwam op tijd en keurig verpakt thuis. Monteren was net zo eenvoudig als op de site vermeld staat.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Goede service perfecte levering en goed product.

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Veel keus qua kleur en steeds weer nieuwe items om je woodupp wand nog mooier te maken

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Goede voorlichting. Snelle levering, op tijd. Producten bevallen prima.
Iets meer producten in de kleur beige zou ik wel fijn vinden

Besvarelse fra WoodUpp - Netherlands
Panelen zijn keurig netjes geleverd
Goede kwaliteit panelen.
Enige jammere is dat er wel panelen van 300 cm verkocht worden, maar de eindlatten en lampen gaan maar tot 240 cm.
Ziet er dan toch net wat minder mooi uit met eindlatten die een stukje verlengd moeten worden.
Tip voor Woodupp: investeer in de productie van eindlatten die ook 300cm zijn en lampen van 300 cm.